-
Για να είμαστε δίκαιοι θα πρέπει να ρωτήσουμε και τι ποσοστό ανδρών που...θα παντρευόταν ή θα ήθελε να παντευτεί μια άσχημη γυναίκα. Τα κριτήρια επιλογής των δύο φύλων είναι διαφορετικά. Η γυναίκα θα επιλέξει το ισχυρότερο αρσενικό ,αυτό που θα δώσει μεγαλύτερες πιθανότητες επιβίωσης στα παιδιά ,είναι θέμα φυσικής επιλογής. Το αρσενικό από την πλευρά του θα επιλέξει κάποια με ωραίο σώμα και μεγάλο στήθος, αυτό κατα βάθος εγγυάται περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης των απογόνων.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Λοιπόν! Ακόμη περιμένω ένα νούμερο να μου δώσεις, προσεγγιστικά αυτό που πιστέυεις. ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ δύσκολο είναι?
Σου δειχνω για στατιστικολογος?
δεν γράφτηκε για ΟΛΕΣ. Για την πλειοψηφία έχω γράψει τόσες φορές. Και αφού μορφώνεστε, δουλεύετε, είστε ανεξάρτητες, γιατί θέλετε τόσο πολύ να παντρευτείτε; (πάλι για την πλειοψηφία)
Εγώ τις υπολογίζω στο 90%
Αλλα και 90% ειναι κομματακι υπερβολικο!
Πού το ξέρεις ότι είναι υπερβολικό??? Αφού δεν είσαι στατιστικολόγος!
Οχι δεν ειμαι!!!!! Αλλα ξερω απο αριθμους και το πολυ ειναι πολυ!!!! (και το 90% ειναι παρα πολυ)Αντιλαβου?????
Kamil: ισως εχεις δικιο....ισως τα εχω εξιδανικευσει ολα....τελικα ισως ο ερωτας και η αγαπη να μην φτανουν
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μην το 'χοντραίνουμε' lkar!! [kouk]
ανέκδοτο ήταν
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Για να είμαστε δίκαιοι θα πρέπει να ρωτήσουμε και τι ποσοστό ανδρών που...θα παντρευόταν ή θα ήθελε να παντευτεί μια άσχημη γυναίκα. Τα κριτήρια επιλογής των δύο φύλων είναι διαφορετικά. Η γυναίκα θα επιλέξει το ισχυρότερο αρσενικό ,αυτό που θα δώσει μεγαλύτερες πιθανότητες επιβίωσης στα παιδιά ,είναι θέμα φυσικής επιλογής. Το αρσενικό από την πλευρά του θα επιλέξει κάποια με ωραίο σώμα και μεγάλο στήθος, αυτό κατα βάθος εγγυάται περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης των απογόνων.ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Ξεχασες το να εχει και φαρδια λεκανη!!!!!Αυτα ειναι τα ενστικτα!!!! μονο που πολλοι τις θελουν απλα για γλαστρες
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
να συμπληρώσω βέβαια οτι τον τελευταίο καιρό πολλές κάνουν κρά γενικά για αρσενικό οπότε μάλλον δεν τις ενδιαφέρει και πολύ τι 'γουρούνι' στο σακί θα πάρουν
αγόρια με τα συνχωρήσεως έτσιΠΕΣΤΑ!!!!!
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Για να είμαστε δίκαιοι θα πρέπει να ρωτήσουμε και τι ποσοστό ανδρών που...θα παντρευόταν ή θα ήθελε να παντευτεί μια άσχημη γυναίκα. Τα κριτήρια επιλογής των δύο φύλων είναι διαφορετικά. Η γυναίκα θα επιλέξει το ισχυρότερο αρσενικό ,αυτό που θα δώσει μεγαλύτερες πιθανότητες επιβίωσης στα παιδιά ,είναι θέμα φυσικής επιλογής. Το αρσενικό από την πλευρά του θα επιλέξει κάποια με ωραίο σώμα και μεγάλο στήθος, αυτό κατα βάθος εγγυάται περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης των απογόνων.άσε γιατί υπάρχουν πολλοί κομπλεξικοί άντρες που επιδιώκουν γάμο με άσχημη γυναίκα για να 'έχουν το κεφάλι τους ήσυχο' μην τυχόν και τους κερατώσει. Βέβαια αν είναι για ξεπέτα ή για να κερατώσουν οι ίδιοι το καλύτερο
-
zabia ακου την kamil
οσο για την προικα.. δεν δηλωνει εμπρακτα την πιστη σου για τον αντρα που θες να περασεις μαζι του τη ζωη σου?
εκτος βεβαια απο το οτι ειναι παραδοση!!kamil οσο για το τελευταιο...συμφωνω..
οσο μεγαλωνω τελικα ανεβαινουνε οι μετοχες μου..σαν γουρουνιρε krsustern, τι ρωτας κι εσυ πραγματα που δεν απαντιωνται?
αυτοι οι υπολογισμοι γινονται στο υποσυνειδητο..μια γυναικα δεν εχει καλα-καλα επιγνωση οτι τους κανει..απλα συμβαινει...και zabia, ερωτας, αγαπη, καλες προθεσεις, συνειδηση κατα τη συμβιωση αρκουν.
οπως ειπα, μην απογοητευεσαι..edit
mousate οντως υποσυνειδητα ο αντρας τσεκαρει στηθος και λεκανη ως ενδειξη αν θα μπορει η γυναικα να τεκνοποιησει σωστα.
πολυ σωστη η παρατηρησηνα δωσω λοιπον και ενα αισιοδοξο μυνημα στις γυναικες...
οι κοκαλιαρες ανορεξικες αρεσουνε μονο στον...armani,
που ως γνωστων αποκλιεται να σας ικανοποιησει ποτε σεξουαλικα..
οι αντρες παντως, του αρεσουνε ψωμομενοιedit 2
ρε δε σας προλαβαινω!! και μου θελετε και αυξηση!!! -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
άσε γιατί υπάρχουν πολλοί κομπλεξικοί άντρες που επιδιώκουν γάμο με άσχημη γυναίκα για να 'έχουν το κεφάλι τους ήσυχο' μην τυχόν και τους κερατώσει. Βέβαια αν είναι για ξεπέτα ή για να κερατώσουν οι ίδιοι το καλύτεροπλέον όλα είναι μέσα στο παιχνίδι και το κεράτωμα και όλα... είπαμε σημεία των καιρών...
βέβαια όλα αυτά καλά αλλά μακρυά απο εμάς -
Ο χρήστης zambia έγραψε:
να συμπληρώσω βέβαια οτι τον τελευταίο καιρό πολλές κάνουν κρά γενικά για αρσενικό οπότε μάλλον δεν τις ενδιαφέρει και πολύ τι 'γουρούνι' στο σακί θα πάρουν
καμία αντίρρηση κυρίες μου. Από αυτές τις πολλές όμως, ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ (:P) πιστεύετε ότι ψάχνει σε λάθος μέρος?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
καμία αντίρρηση κυρίες μου. Από αυτές τις πολλές όμως, ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ (:P) πιστεύετε ότι ψάχνει σε λάθος μέρος?
Γενικα σε λαθος μερος???? Το 90%!!!!!!
Μας τραβανε τα νταιλικια και τα mission impossible και διπλα μας μπορει και να εχουμε ανθρθωπους διαμαντια που μας κοιτανε και μας θελουν! Αλλα εμεις σαν ζωα εκειιιιιι μια ζωη μ.λ.κομαγνητες!
-
εγώ πιστεύω οτι ένα 15% είναι οτι κάτσει, ένα 65% ψάχνει τον τέλειο άντρα, τον άντρα το σωστό (αλλά Τσαλίκης) και ένα 20% δεν ψάχνει γενικά...
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Γενικα σε λαθος μερος???? Το 90%!!!!!!
Μας τραβανε τα νταιλικια και τα mission impossible και διπλα μας μπορει και να εχουμε ανθρθωπους διαμαντια που μας κοιτανε και μας θελουν! Αλλα εμεις σαν ζωα εκειιιιιι μια ζωη μ.λ.κομαγνητες!
τώρα αρχίζουμε και συμφωνούμε. Έπρεπε να σε μουρλάνω στα ΠΟΣΟΣΤΑ για να βγάλουμε άκρη, είδες?
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
zabia ακου την kamilοσο για την προικα.. δεν δηλωνει εμπρακτα την πιστη σου για τον αντρα που θες να περασεις μαζι του τη ζωη σου?
εκτος βεβαια απο το οτι ειναι παραδοση!!kamil οσο για το τελευταιο...συμφωνω..
οσο μεγαλωνω τελικα ανεβαινουνε οι μετοχες μου..ρε krsustern, τι ρωτας κι εσυ πραγματα που δεν απαντιωνται?
αυτοι οι υπολογισμοι γινονται στο υποσυνειδητο..μια γυναικα δεν εχει καλα-καλα επιγνωση οτι τους κανει..απλα συμβαινει...και zabia, ερωτας, αγαπη, καλες προθεσεις, συνειδηση κατα τη συμβιωση αρκουν.
οπως ειπα, μην απογοητευεσαι..Αγοραζεται η πιστη με τα λεφτα Τστστστστς!Τι να σας πω! Λυπαμαι που ακουω τετοια πραγματα απο νεους ανθρωπους!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
άσε γιατί υπάρχουν πολλοί κομπλεξικοί άντρες που επιδιώκουν γάμο με άσχημη γυναίκα για να 'έχουν το κεφάλι τους ήσυχο' μην τυχόν και τους κερατώσει. Βέβαια αν είναι για ξεπέτα ή για να κερατώσουν οι ίδιοι το καλύτερο
πλέον όλα είναι μέσα στο παιχνίδι και το κεράτωμα και όλα... είπαμε σημεία των καιρών...
βέβαια όλα αυτά καλά αλλά μακρυά απο εμάςκαι το κεράτωμα καλό είναι... άλλωστε όπως είχε πει κι ο αξέχαστος Σακελλάριος, τι προτιμας; αρνάκι γάλακτος με παρέα, η φασολάδα μόνος σου; (έτσι κι αλλιώς τη φασολάδα μόνος σου πρέπει να τη φας )
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
εγώ πιστεύω οτι ένα 15% είναι οτι κάτσει, ένα 65% ψάχνει τον τέλειο άντρα, τον άντρα το σωστό (αλλά Τσαλίκης) και ένα 20% δεν ψάχνει γενικά...δεν ψάχνει γενικά άντρες ή δεν ψάχνει καθόλου;
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Αγοραζεται η πιστη με τα λεφτα Τστστστστς!Τι να σας πω! Λυπαμαι που ακουω τετοια πραγματα απο νεους ανθρωπους!δεν ειπα οτι αγοραζεται η πιστη με τα λεφτα..αν και αγοραζεται με αρκετα λεφτα
ειπα οτι ειναι ενδειξη σοβαροτητας και καλων μακροπροθεσμων προθεσεων απο μερους της γυναικας.
αλλο μητσος αλλο κιτσος -
zambia τα λεφτά δεν αγοράζουν συναισθήματα...απλά είναι το λάδι στην μηχανή που λέγεται γάμος...
δυστυχώς οταν δεν υπάρχουν χρήματα γενικώς μιλάω όχι για λούσα και 'άστατη' ζωή, έρχεται η μιζέρια και η γκρίνια και πολλές φορές ο χωρισμός...αυτά στην σημερινή εποχή γιατι οι προηγούμενες γενιές ήταν πολύ πιο ανθεκτικές σε όλα τα είδη των πειρασμών... -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
εγώ πιστεύω οτι ένα 15% είναι οτι κάτσει, ένα 65% ψάχνει τον τέλειο άντρα, τον άντρα το σωστό (αλλά Τσαλίκης) και ένα 20% δεν ψάχνει γενικά...
δεν ψάχνει γενικά άντρες ή δεν ψάχνει καθόλου;
δεν ψάχνει για άντρες γενικά...
μιλάμε για άντρες τώρα...σωστά??? ή μήπως εμφανίζομαι σε λάθος επεισόδιο?? -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
zambia τα λεφτά δεν αγοράζουν συναισθήματα...απλά είναι το λάδι στην μηχανή που λέγεται γάμος...
δυστυχώς οταν δεν υπάρχουν χρήματα γενικώς μιλάω όχι για λούσα και 'άστατη' ζωή, έρχεται η μιζέρια και η γκρίνια και πολλές φορές ο χωρισμός...αυτά στην σημερινή εποχή γιατι οι προηγούμενες γενιές ήταν πολύ πιο ανθεκτικές σε όλα τα είδη των πειρασμών...Μα δεν ειπα οτι ιδανικη ζωη ειναι μια ζωη στη μιζερια!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
δυστυχώς οταν δεν υπάρχουν χρήματα γενικώς μιλάω όχι για λούσα και 'άστατη' ζωή, έρχεται η μιζέρια και η γκρίνια και πολλές φορές ο χωρισμός...αυτά στην σημερινή εποχή γιατι οι προηγούμενες γενιές ήταν πολύ πιο ανθεκτικές σε όλα τα είδη των πειρασμών...Aκριβώς τα λόγια που ήθελα να πω
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?