-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καιρος να σταματησει το παραμυθι με τους αθωους.καιρός να σταματήσουν οι σκοτωμοί λέω εγώ.-
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ (ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ) Οποιοι το χρησιμοποιούν ας το έχουν υπόψη τους
** Δεν ισχυει αγνοήστε το **
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Η φίλη μου που είμασταν μαζί 3 χρόνια, δεν απαντά. Το έχει κλειστό.
Ο καλύτερος μου φίλος στην Αγγλία που είμαστε φίλοι πάνω απο 10 χρόνια είναι τραυματισμένος.
Μία αγαπημένη μου φίλη είναι τραυματισμένη σοβαρά. Μάλλον θα χάσει το πόδι της. Μίλησα με την μητέρα της.Πήρα τηλέφωνο αυτούς τους 3 γιατί αυτοι σταματούν στον σταθμό King’s Cross.
Την άλλη εβδομάδα θα πάω εκεί. (το είχα ήδη προγραμματίσει.)
Ελπίζω να χαρήκατε μερικοί....
Φιλε Sado,
Τις βομβες στο Λονδινο δεν τις βαλαμε εμεις, τις εβαλαν ανθρωποι που ειτε εχασα οικογενειες ολοκληρες, ειτε εχασαν χωρια και πολεις ολοκληρες. Ανθρωποι που πεθαναν απο χημικα του Σανταμ, χημικα που του εδωσαν οι 'πολιτισμενοι'. Απο βομβες που ισοπεδωσαν το Ιρακ και άλλα μερη.
Δυστυχως οπως λεει και ο Νικος Ξυλουρης σε ενα τραγουδι του, '...να πεθαινουν οι λαοι για ττ'αφεντη το ψωμι...'
Ετσι λοιπον, αγγλοι Γαλλοι Πορτογαλοι, Ουνοι, Βισιγοτθοι, και οποιον αλλο θελεις, οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.
Κριμα για ολους τους ανθρωπους
Ολοι μας κινδυνευουμε το ιδιο, γιατι ζουμε στη Δυση, και οι βομβες δεν επιλεγουν εθνοτητα, αλλο οποιον βρουν μπροστα τους.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Συμφωνώ.
Και οσον αφορά το τι ψηφίζουν οι Βρεττανοί και το κατα πόσο πρέπει να τιμωρούνται για αυτό με δολοφονικές επιθέσεις...εμείς εδώ που ψηφίζουμε ώριμα και έξυπνα, ας μην μιλάμε πολύ...
Ακριβώς. Αυτό ήθελα να γράψω. Δεν ξέρω αν έχει ακούσει ο φίλος ότι η Ελληνική κυβέρνηση βοηθάει τις ΗΠΑ στον 'πόλεμο κατά της τρομοκρατίας'.. Δηλαδή πρέπει να αφανιστούμε και εμείς;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καιρος ηταν,μπας και καταλαβουν ορισμενα πραγματα αυτοι που εβγαλαν παλι τον Μπλερ.Πέθαναν πχ 100 'αθωοι',χιλιάδες όμως σκοτώθηκαν στο Ιράν με την συμφωνη γνωμη αυτων των 'αθώων'.
Καιρος να σταματησει το παραμυθι με τους αθωους.Φαντάζομαι αν πέσει καμιά πυρηνική βόμβα στο Λονδίνο ή τη Νέα Υόρκη και σκοτωθούν 5 εκατομμύρια άνθρωποι, θα χαρείς.
Καιρός να σταματήσει το παραμύθι με τη συλλογική ευθύνη
-
sado, λυπάμαι πολύ για τους φίλους σου...
ευτυχώς οι δικοί μου γνωστοί που παιρνούν απο τους σταθμούς που έγιναν οι επιθέσεις, δεν είχαν ξεκινήσει ακόμα για την δουλειά τους...αν και τρόμαξα μιας και δεν μπορούσα να τους βρώ στο τηλέφωνο...
σκέφτομαι τι θα γινόταν αν είχε γίνει η επίθεση το σάββατο στο hide park στην συναυλία του Live8 που είχε 200.000 άτομα...μακελειό θα γινόταν...και ήμουν κι εγώ εκεί -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καιρος ηταν,μπας και καταλαβουν ορισμενα πραγματα αυτοι που εβγαλαν παλι τον Μπλερ.Πέθαναν πχ 100 'αθωοι',χιλιάδες όμως σκοτώθηκαν στο Ιράν με την συμφωνη γνωμη αυτων των 'αθώων'.
Καιρος να σταματησει το παραμυθι με τους αθωους.κι αν οι 100 αθώοι που λές δεν είναι ψηφοφόροι του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά τουρίστες η επισκέπτες στην πόλη??? αυτοί τι φταίνε...
αν ήθελαν να πλήξουν κάποιον και είχαν και τα κότσια (μην πώ τίποτε άλλο) ας επιτήθοντο στο Εδιμβούγο που γίνεται η σύσκεψη του G8...
να γλυτώσουμε όλοι μια και καλή απο δαύτους -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Συμφωνώ.
Και οσον αφορά το τι ψηφίζουν οι Βρεττανοί και το κατα πόσο πρέπει να τιμωρούνται για αυτό με δολοφονικές επιθέσεις...εμείς εδώ που ψηφίζουμε ώριμα και έξυπνα, ας μην μιλάμε πολύ...
Ακριβώς. Αυτό ήθελα να γράψω. Δεν ξέρω αν έχει ακούσει ο φίλος ότι η Ελληνική κυβέρνηση βοηθάει τις ΗΠΑ στον 'πόλεμο κατά της τρομοκρατίας'.. Δηλαδή πρέπει να αφανιστούμε και εμείς;
H Eλλαδα βοηθά εμμεσα, μεσο των χρονιων συμβασεων-παραχωρησεων για χρηση στρατιωτικων βασεων στους Αμερικανους.
Τι σε κανει να πιστευεις οτι θα μπορουσαμε να κανουμε διαφορετικα??
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Συμφωνώ.
H Eλλαδα βοηθά εμμεσα, μεσο των χρονιων συμβασεων-παραχωρησεων για χρηση στρατιωτικων βασεων στους Αμερικανους.
Α, εμείς δε μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά αλλά οι άλλοι μπορούνε ε; Μήπως, λέω μήπως κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας; Μήπως ψάχνουμε δικαιολογία για τον εαυτό μας; Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο λαός των ΗΠΑ ή του UK είχε επιλογή στο τι να ψηφίσει; Και κατά πόσο θα άλλαζαν τα πράγματα αν ψήφιζε κάτι άλλο; Νομίζεις ότι εσύ ξέρεις καλύτερα από αυτούς; Νομίζεις ότι αυτοί είναι ηλίθιοι ή κακοί; Ευτυχισμένος είναι αυτός που νομίζει πώς είναι πιο έξυπνος από τους άλλους...
edit: Στην τελική να μην ψηφίζαμε αυτούς που ανοιχτά είναι με το μέρος των 'αγωνιστών' κατά της 'τρομοκρατίας'. Ούτε αυτό μπορουσαμε να κάνουμε ε;
Ά, ρε Ελλαδάρα αθάνατη... αγαπημένο χόμπι: ρίχνω τις ευθύνες αλλού και πάντα. -
Η Αλ Κάιντα αναγκασε του Ισπανους να μπουν στο trip οτι υπαρχει συλλογικη ευθύνη,και το 'κοιτάω την δουλεια μου και ασε τα ιρακινα παιδιά να σφάζονται' δεν παίζει πια.Οι Ισπανοι πιασανε το υπονοούμενο και επραξαν αναλογα.
Ηρθε η σειρα των Βρετανών τώρα.Ας παρουν το μήνυμα και αυτοι, που τοσο προθυμα υπηρετουν τα αμερικανικα συμφεροντα. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Συμφωνώ.
Α, εμείς δε μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά αλλά οι άλλοι μπορούνε ε; Μήπως, λέω μήπως κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας; Μήπως ψάχνουμε δικαιολογία για τον εαυτό μας; Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο λαός των ΗΠΑ ή του UK είχε επιλογή στο τι να ψηφίσει; Και κατά πόσο θα άλλαζαν τα πράγματα αν ψήφιζε κάτι άλλο; Νομίζεις ότι εσύ ξέρεις καλύτερα από αυτούς; Νομίζεις ότι αυτοί είναι ηλίθιοι ή κακοί; Ευτυχισμένος είναι αυτός που νομίζει πώς είναι πιο έξυπνος από τους άλλους...
Μα δεν μιλησα για το αν ξερουμε να ψηφιζουμε η οχι, μιλησα για την συμμετοχη της Ελλαδος στον πολεμο της τρομοκρατιας οπως εγραψες.
Σε αυτο το θεμα δεν μπορει να εξισωθει η οποια εμμεση συμμετοχη της Ελλαδος με την Αγγλία, Ιταλια, Ισπανια( αυτοι το καταλαβαν γρηγορα το λαθος τους)
-
Σαφώς και δε μπορεί, γιατί η Ελλάδα δεν έχει την ισχύ αυτών των χωρών.
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι είμαστε σε θέση να κρίνουμε κάτι που στην τελική συμμετέχουμε σ'αυτό, και ούτε είμαστε 'καλύτεροι' με αυτούς που ψηφίζουμε.. -
Πιστευω οτι κανενας λαος δεν ψηφιζει κυβερνηση με βαση την εξωτερικη πολιτικη που ασκει.
Αν στο εσωτερικο τα πραγματα πανε καλα ( και κυριως στην τσεπη) θα ξαναβγει, τρανο παραδειγμα ο Μπλερ & ο Μπους, και αφηνουν τους αλλους απ'εξω να σκουζουν.
Αυτο κανουμε και εμεις τωρα οπως και πολλοι αλλοι
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
[list:2r8jljys]Τα θυματα του πολεμου δεν τα λυπασε, τους δολοφονους λυπασε?[/list:u:2r8jljys]
Μήπως να λυπόμαστε τους ανθρώπους G60POWER, είτε Ιρακινούς είτε Βρετανούς είτε Εβραίους είτε Χριστιανούς ?
Μήπως το ό,τι λυπόμαστε τους ταλαίπωρους Ιρακινούς δεν μας κάνει να λυπόμαστε για τους ταλαίπωρους Ισπανούς στη Μαδρίτη πέρισι ή τους ταλαίπωρους Βρετανούς στο Λονδίνο φέτος ?
Σε συνδυασμό με το παρακάτω που γράφεις, είναι σαφές ότι είσαι οπαδός της θεωρίας της συλλογικής ευθύνης ? (ξέρεις φαντάζομαι ποιός είναι ο εμπνευστής της)
[list:2r8jljys]Αν ο λαος τους ειχε διαφορετικη αντιληψη δε θα ξαναεβγαζε τον Μπλερ παλι, και μαλιστα σε μια περιοδο που γνωριζαν πολυ καλα την απειλη των τρομοκρατων.Εγω γιατι να τους λυπηθω?[/list:u:2r8jljys]
Και θα έβγαζε ποιόν ακριβώς ? Ο οποίος θα είχε πόσο διαφορετική πολιτική ? (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, Δημοκρατικοί-Ρεπουμπλικάνοι, Εργατικοί-Συντηρητικοί, τι διαφορά κάνει ?)
Αν, σύμφωνα με όσα λες σε άλλες δημοσιεύσεις, δείχνεις να κατανοείς πως δουλεύει το καπιταλιστικό σύστημα και η δυτικού τύπου δημοκρατία, είναι απαράδεκτη η αντιμετώπισή σου απέναντι στους Βρετανούς
Κρίμα...
1 Aνθρωποι ηταν και τα αθωα θυματα του Ιρακ(ασε που τους εβραιους δεν τους θεωρω καν ανθρωπους.Παλιοτερα εγραψα ενα σοφο λογο που ειχε πει καποιος διανουμενος 'οποιος δε διαβασε το τορα και το ταλμουδ δεν μπορει να καταλαβει γιατι σφαγιαστηκαν 6εκ εβραιοι', να ψαξω να το βρω, αλλα αυτο ειναι ενα αλλο κεφαλαιο, μη ξυνετε πληγες).Πρεπει να καταλαβετε οτι σ αυτον τον πλανητη οτι κανουμε εχει και το αντιστοιχο τιμημα, ειτε αρεσει σε μερικους ειτε οχι.Απο βιομηχανιες που παραγουν τις ανεσεις μας=καταστροφη της ατμοσφαιρας, μεχρι......πολεμους
Τι πιστευεις δηλ?Οτι οι τρομοκρατες ετσι τους καπνισε και χτυπανε ανελεητα για χομπυ?(σε τετοιες περιπτωσεις κι εγω με σενα).Που και πως θα βρουν το δικιο τους αυτοι ανθρωποι?Η μονη τους ελπιδα ειναι ο 'φοβος φυλαει τα ερμα' αλλα οταν μετα απο ενα τετοιο χτυπημα ο Μπλερ δηλωνει 'θα τους συντριψουμε' ε με συγχωρεις Νασσο αλλα ο εκλεγμενος τους πρωθυπουργος τους σκοτωνει, αλλα για να το αντιληφθει αυτο ενας λαος θα πρεπει να αποβαλει την υπεροψια και τον εγωισμο.Οι ισπανοι απο την αλλη (και μπραβο τους που το εκμεταλευτηκαν στις εκλογες οι οποιες μαλιστα τους ηρθαν γαντι στην περιπτωση) καταδικασαν την ενεργεια των πολιτικων τους (αυτοι δεν ελεγαν οπως οι αγγλοι 'ειμαστε θεοι' κλπ κλπ) καταψηφιζοντας την κυβερνηση, και αναστελοντας τα στρατευματα τους απ το Ιρακ.Συγκρινε την ιδιοσυγκρασια των δυο λαων και δες ποιος τους σκοτωνει στην πραγματικοτητα
Κατα τα αλλα, αν εννοεις το Χιτλερ, μαλλον σε λαθος ανθρωπο απευθυνεσε.Δεν επικροτω κανενος ειδους φασισμο,χουντα,πολεμο και λοιπες αναρχικες λογικες.Αυτο δε σημαινει οτι αν δεν ειμαι με τους μεν ειμαι με το δε.2Το τι θα ψηφιζαν,προβλημα τους (οπως και προβλημα τους που σκοτονωνται.(δικη τους επιλογη ειναι,ας προσεχαν).Ακομα κι αν ολοι τους ηταν τα ιδια σκ@τα ας καταψηφιζαν τον Μπλερ, ετσι ως την ελαχιστη φωνη διαμαρτυριας.Οι Ισπανοι ειπαμε πως λειτουργησαν
Εγω κατανοω πως δουλευει το καπιταλιστικο συστημα, εσυ πιστευεις οτι λειτουργει η Δημοκρατια?Η τον ορο 'Δημοκρατια' τον εχουμε στον τσεπακι μας για να αμβλυνουμε γεγονοτα και να δικαιολογησουμε καταστασεις?(ο Μπους τον ορο Δημοκρατια τον εχει ψωμοτυρι.....)
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Πιστευω οτι κανενας λαος δεν ψηφιζει κυβερνηση με βαση την εξωτερικη πολιτικη που ασκει.Αν στο εσωτερικο τα πραγματα πανε καλα ( και κυριως στην τσεπη) θα ξαναβγει, τρανο παραδειγμα ο Μπλερ & ο Μπους, και αφηνουν τους αλλους απ'εξω να σκουζουν.
Αυτο κανουμε και εμεις τωρα οπως και πολλοι αλλοι
Όχι ακριβώς...Η αμερική έχει κρίση οικονομική αλλά ο μπους κατάφερε να τους συνασπίσει εναντίων των..ταλιμπάν! Τώρα γιατί ο μπλαιρ μάλλον τα πάει καλά οικονομικά αλλά είναι και το ψώνιο των άγγλων για τις εξωτερικές τους δράσεις. Ο Μπους είχε και σποτ που έδειχνε κάτι λύκους να μπουκάρουν από ένα δάσος (εξωτερικός πρωτόγονος εχθρός).
Για τα μπαμ στο λονδίνο πάντως δεν ξέρω. Αντικρουόμενα συναισθήματα... Κρίμα για τα θύματα και τους γνωστούς-οικογένειες (και στο sado) αλλά από την άλλη, έχουμε...μήνυμα όλοι οι δυτικοί με αυτά που κάνουμε. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ποιοί είναι οι δολοφόνοι ρε Μάκη?
Τα 13χρονα που πήγαιναν σχολείο?Δεν μπορείς επιτέλους να καταλάβεις ότι ότι ΑΚΡΙΒΩΣ την δική σου λογική έχουν οι ανά τον κόσμο Μπλερ και Μπους??!!!
Κακός ο Σαντάμ...άρα φταίνει ΟΛΟΙ οι Ιρακινοί που τον ανέχονται...άρα μπείτε και ισιώστε τα όλα!!!
Ελεος ρε φίλε!!!
Αν ειχαν τη δικη μου λογικη δε θα σκοτωναν ουτε εναν
Το οτι σκοτωνονται οι αμαχοι τους ειναι γιατι εχουν την 'λογικη' της κυριαρχιας (οι τρομοκρατια ειναι η προφαση )
Οι 'τρομοκρατες' απ την αλλη πριν τη 'δραση' των 'πολιτισμενων' δεν τους πειραξαν ουτε κεραμιδι -
Πολύ φοβάμαι ότι μετά από Μαδρίτη και Λονδίνο έρχεται και η δική μας η σειρά στο Μιλανο. Τερμα η βόλτες με το μετρο, θα βλέπουμε μαροκινό και θα τρέχουμε…Καλά που σε λίγες μέρες έρχομαι ελλαδιτσα που δεν κινδυνεύουμε
ΥΓ: εύχομαι σε όλους που έχετε γνωστούς και συγγενείς στο Λονδίνο να είναι όλοι καλα. Και αν κάποιος έχει κάποιο άσχημο νέο τα συλλυπητήρια μου
-
Πραγματικά θλίβομαι με ορισμένες απόψεις που εμφανίζονται σε τούτο το forum.
Και το δυστύχημα είναι ότι τέτοιες απόψεις αρχίζουν και πολλαπλασιάζονται στην ελληνική Κοινωνία αλλά και παγκοσμίως.
Να δω που θα μας βγάλει.ΥΓ: Κρίμα στον κοσμάκη που σκοτώνεται
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Ποιοί είναι οι δολοφόνοι ρε Μάκη?
Τα 13χρονα που πήγαιναν σχολείο?Δεν μπορείς επιτέλους να καταλάβεις ότι ότι ΑΚΡΙΒΩΣ την δική σου λογική έχουν οι ανά τον κόσμο Μπλερ και Μπους??!!!
Κακός ο Σαντάμ...άρα φταίνει ΟΛΟΙ οι Ιρακινοί που τον ανέχονται...άρα μπείτε και ισιώστε τα όλα!!!
Ελεος ρε φίλε!!!
Αν ειχαν τη δικη μου λογικη δε θα σκοτωναν ουτε εναν
Το οτι σκοτωνονται οι αμαχοι τους ειναι γιατι εχουν την 'λογικη' της κυριαρχιας (οι τρομοκρατια ειναι η προφαση )
Οι 'τρομοκρατες' απ την αλλη πριν τη 'δραση' των 'πολιτισμενων' δεν τους πειραξαν ουτε κεραμιδιΡε συ Μάκη, μην παίζεις με τις λέξεις και τα νοήματα!
Οι 'τρομοκράτες' για τους Δυτικούς είναι 'καταπιεστές' για κάποιους άλλους (π.χ. οι Ιρακινοί για τους Κούρδους)!
Το νόημα της κουβέντας μου είχε να κάνει με το τσουβάλιασμα που κάνεις σε ολόκληρους λαούς, λόγω της επιλογής ηγεσίας!
Και σου ξαναλέω!!
Με την δική σου λογική, ας σκοτωθούν όλοι οι Άγγλοι αφου επέλεξαν τον Μπλέρ!
ΑΡΑ
Ας σκοτωθούν και όλοι οι Ιρακινοί αφου είχαν τον Σαντάμ!! -
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
ασε που τους εβραιους δεν τους θεωρω καν ανθρωπους. Παλιοτερα εγραψα ενα σοφο λογο που ειχε πει καποιος διανουμενος 'οποιος δε διαβασε το τορα και το ταλμουδ δεν μπορει να καταλαβει γιατι σφαγιαστηκαν 6εκ εβραιοι', να ψαξω να το βρω, αλλα αυτο ειναι ενα αλλο κεφαλαιο, μη ξυνετε πληγεςΚαλά έχεις ξεφύγει τελείως φίλε. Από τη μια μας λες αυτά (αυτόν που είπε το 'σοφό' λόγο που λες, όποιος κι αν είναι, ΧΕΣΜΕΝΟ τον έχω αν είπε τέτοια μαλακία ), και από την άλλη μας λες ότι---------->
Δεν επικροτω κανενος ειδους φασισμο,χουντα,πολεμο και λοιπες αναρχικες λογικες.Αυτο δε σημαινει οτι αν δεν ειμαι με τους μεν ειμαι με το δε.
Πιάστο αυγό και κούρευτο...
Λονδίνο - 2012 - Ασφάλεια(?)