-
Αυτα περι Ιταλικων ειναι προ πολλου μυθος. Απλα ειναι τι θα σου τυχει. Εμεις εχουμε αλλαξει τρια FIAT στην οικογενεια και μεχρι τωρα δεν ειχαμε κανενα προβλημα. Φιλος με 147 τριων ετων κανενα προβλημα. Αλλος με πανακριβο Γερμανικο ετοιμαζεται να το πεταξει. Ειχα και Γαλλικο αυτοκινητο 12 χρονια χωρις κανενα προβλημα. Εχω ακουσει παντως για τα παλιοτερα beverly οτι ειχαν προβλημα με το χιλιομετρητη, γι αυτο και κατηργησαν τον ψηφιακο. Αυτο σημαινει οτι ελαβαν υποψιν τους το προβλημα, αλλα (κατα τη γνωμη μου) δεν το ελυσαν, γιατι κατηργησαν τον ψηφιακο και τελειως τον μερικο
Επισης αποκτησα εδω και λιγους μηνες το πρωτο μου Ιταλικο μηχανακι και παλι δεν εχω κανενα προβλημα. Αρκετοι που εχουν beverly δεν εχουν κανενα προβλημα. Ειχα νοικιασει παλιοτερα ενα 200αρι και μου εκανε εντυπωση το ποσο καλη ποιοτητα κατασκευης ειχε μακραν καλυτερη απο τα γιαπωνεζικα. Αν δειτε τα πλαστικα γιαπωνεζικου σκουτερ λιγων ετων ειναι για κλαματα. -
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Μετα απο 10 μήνες με το beverly έχουμε και λέμε.
-
Έσκασε το χρώμιο απο το beverly 250 στο πλάι. Ποτέ δεν έχει πληθεί με πίεση!
-
Χάλασε το ρολόι τις πλάκας που και κινέζικο του 1€ να ήταν δεν θα χάλαγε έτσι. Που να του έβαζαν και καμία ένδειξη πάνω
-
Χαλάρωσε ο καθρέφτης απο την βάση του χωρίς λόγο. Πάω να τον ξεβιδώσω και βλέπω ότι χαλάρωσε όλο και ποιό πολύ. Για ν ατον ξεβιδώσεις χρειάζετε να λύσεις καπάκια και παρμπρίζ. Τα κάνω και παρατηρώ ότι το μπράτσο βγήκε όλο μαζί. Κοιτάζω στην τρύπα και βλέπω ότι είχαν χαλάσει εντελώς οι βόλτες!!!! Και να φανταστείτε ότι ποτέ δεν έχω βιδώσει το μπράτσο. Απο ωραίο υλικό το κάνανε το μέταλο της βάσης του καθρέφτη. Πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι πρέπει να αλλάξω την βάση του. Σε ολα συμβαίνει αυτό αλλά δεν το λέμε για να μην μπαίνει στην εγγύηση.
Να χαίρεστε την Ιταλία σας Ιταλοί αλλά και Έλληνες με Ιταλικά alfa, fiat Που νομίζουν οτι έχουν αυτοκίνητο. Ας είχαμε μυαλό. Τουλάχιστον εγώ το πήρα γιατί είμαι πολύ ψηλός και ήταν το μόνο που δεν χτυπούσαν τα πόδια μου στο επιτόπου.
Αυτά
δεν νομιζω οτι εχουν σχεση σε αξιοποιστια ιταλικο αμαξι με ιταλικο μηχανακι....εχουν δρομο ακομα τα ιταλικα μηχανακια να διαβουν για να ανεβασουν την αξιοποιστια τους...σε καμια δεκαετια κατι θα εχει γινει...
Ασε εχω και εναν φιλο με 147 και το περασμένο καλοκαίρι 3 μηνών αμάξι προσπαθούσε να κουμπώσει την πίσω αεροτομή πάνω απο το παράθυρο που έπαιζε και έκανε τοοον θόρυβο. Άλλος με Punto πέρνει την άλλη εβδομάδα mazda 3 μέ μόνο κριτήριο ότι είναι Ιαπωνικό και δεν θα χαλάει!!
μεγαλη κουβεντα ανοιγουμε και βαριεμαι να την συνεχισω....
-
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
Μετα απο 10 μήνες με το beverly έχουμε και λέμε.
-
Έσκασε το χρώμιο απο το beverly 250 στο πλάι. Ποτέ δεν έχει πληθεί με πίεση!
-
Χάλασε το ρολόι τις πλάκας που και κινέζικο του 1€ να ήταν δεν θα χάλαγε έτσι. Που να του έβαζαν και καμία ένδειξη πάνω
-
Χαλάρωσε ο καθρέφτης απο την βάση του χωρίς λόγο. Πάω να τον ξεβιδώσω και βλέπω ότι χαλάρωσε όλο και ποιό πολύ. Για ν ατον ξεβιδώσεις χρειάζετε να λύσεις καπάκια και παρμπρίζ. Τα κάνω και παρατηρώ ότι το μπράτσο βγήκε όλο μαζί. Κοιτάζω στην τρύπα και βλέπω ότι είχαν χαλάσει εντελώς οι βόλτες!!!! Και να φανταστείτε ότι ποτέ δεν έχω βιδώσει το μπράτσο. Απο ωραίο υλικό το κάνανε το μέταλο της βάσης του καθρέφτη. Πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι πρέπει να αλλάξω την βάση του. Σε ολα συμβαίνει αυτό αλλά δεν το λέμε για να μην μπαίνει στην εγγύηση.
Να χαίρεστε την Ιταλία σας Ιταλοί αλλά και Έλληνες με Ιταλικά alfa, fiat Που νομίζουν οτι έχουν αυτοκίνητο. Ας είχαμε μυαλό. Τουλάχιστον εγώ το πήρα γιατί είμαι πολύ ψηλός και ήταν το μόνο που δεν χτυπούσαν τα πόδια μου στο επιτόπου.
Αυτά
δεν νομιζω οτι εχουν σχεση σε αξιοποιστια ιταλικο αμαξι με ιταλικο μηχανακι....εχουν δρομο ακομα τα ιταλικα μηχανακια να διαβουν για να ανεβασουν την αξιοποιστια τους...σε καμια δεκαετια κατι θα εχει γινει...
Ασε εχω και εναν φιλο με 147 και το περασμένο καλοκαίρι 3 μηνών αμάξι προσπαθούσε να κουμπώσει την πίσω αεροτομή πάνω απο το παράθυρο που έπαιζε και έκανε τοοον θόρυβο. Άλλος με Punto πέρνει την άλλη εβδομάδα mazda 3 μέ μόνο κριτήριο ότι είναι Ιαπωνικό και δεν θα χαλάει!!
μεγαλη κουβεντα ανοιγουμε και βαριεμαι να την συνεχισω....
Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσεις κάτι. Εγώ απλή αναφορα γεγονότων κάνω.
Γεγονότων απο προσωπική χρήση και όχι απο χρήση τις θείας του θείου της γιαγιάς μου. (Δεν υποννοώ κάτι για εσένα προσωπικά αλλά δεν είμαστε και οι μόνοι εδω μέσα) -
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
βρε ιντερλαντ μου φαινεται οτι τα παραλες.ολα εχουν λιγο πολυ τα προβληματακια τους.μην κατηγορεις ιταλικα αμαξια κ μοτο.
ειχα σχεδον για χρονο ενα πηγασο καρμπυρατερατο κ του επινα το αιμα.
κ με καθαρο να σουν δεν με ακολουθουσες.-
η μοτοσυκλετα κατεμε ηταν κορυφη.την ελιωνα,την εχωνα σε λασπουρια κ δεν με αφησε ποτε.αν εξαιρεσω κανα δυο σουπες επιδη το παρακανα για την χρηση που εδεικνυται δεν με ξενερωσε ποτε.12χχλμ κ το μονο που εκανα περα απο μπουζι-φιλτρο-λαδι ηταν να σφιγγω την μασκα κ τα περιφεριακα με αλενακι διοτι απ τους κραδασμους λασκαρανε.
σκυλι ο ροταξ εν αντιθεσι με κατι ταφταφ κ κατεμια που παρολο κι αν ειναι γεννημενα για αυτο που τραγουδανε ειναι ζημιαρικα.
οι τζαπανεζοι δεν ειναι κουτοι.
σου πασαρουν ενα εργαλειο λογου χαριν ενα wrf 450 ας πουμε,τετραχρονο κ σου λενε καθε 1000χλμ σερβις-βαλβιδες κοκ.
χωρια κατι λιντακια της απριλια που σε κλειστο στροφιλικι δεν τα μαζευεις ουτε με σουπερμοταρντ..Φίλε μου εγώ μιλαώ για το το beverly που έχω. Και μιλάω για συγκεκριμένα προβλήματα που εγώ τα θεωρώ απαράδεκτα. Προβλήματα που δεν έιναι απο αστοχία κάποιου υλικού αλλά απο την μαλακία της piaggio. Δεν μπορεί να χαλάνε στο 200 τα όργανα να τα αλλάζουν με απλό ρολόι και να χαλάει και το ρολόι!!!!!!!!!!!!!!!!! Ούτε είναι δυνατόν να χαλάνε οι βόλτες απο την βάση όταν την βάση δεν την έχεις σφίξει ποτέ και να σου λεέι ο άλλος σε όλα έτσι είναι. Απο τι μέταλλο τα φτιάχνετε ρε παιδιά, απο πλαστικό?
Απαιτήστε κάτι καλύτερο απο αυτό που σας πασάρουν. Έτσι γίνονται καλύτεροι...
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Απαιτήστε κάτι καλύτερο απο αυτό που σας πασάρουν. Έτσι γίνονται καλύτεροι...Αν καταφερουν και το βελτιώσουν θα το τιμολογούν μετά στα 6500€
φαντάζεσαι???Μήπως είναι και λίγο 'κλέφτες' όσον αφορά τις τιμές πώλησης των καινούριων? Μήπως είναι μακράν οι πιο ακριβοί της αγοράς? ? ?
-
Ο χρήστης nkt έγραψε:
Ο ΑΣΧΕΤΟΣ
Είναι αυτός πού δέν μπόρεσε ποτέ νά μάθει νά δουλεύει τό κινητό του, ούτε τό κασετόφωνο στό αμάξι του, είναι αυτός πού φωνάζει τεχνικό στό σπίτι για να τού «βάλει τα κανάλια στην τηλεόραση» αυτός πού αρνείται να χρησιμοποιήσει τό μπροστινό φρένο της μηχανής γιατί «είναι επικίνδυνο», αυτός που μπαίνει σε μαγαζί και αφήνει το μηχανάκι έξω να δουλεύει ρελαντί, ξεχνάει μονίμως τίς δύο τελευταίες ταχύτητες και μπορεί να ταξιδεύει με δευτέρα. Τον έχουν πάρει χαμπάρι οι μηχανικοί και τον ξεπουπουλιάζουν γιατί μπορείς να του πείς ότι μόλις ρύθμισες ψεκασμό στό παπί του και να σου γνέφει θετικά.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Μπορείς να τόν ξεχωρίσεις εύκολα όταν είναι πάνω στη μηχανή του πρώτον γιατί συνήθως έχει το ένα πόδι να κρέμεται μόνιμα στην άσφαλτο και δεύτερον είναι η κεφαλή κονβόϊ μοτοσικλετών ανάμεσα από αυτοκίνητα. Παπούτσι λουστρίνι μέ αγκράφα διακοσμητική, τσαντάκι στο χέρι (απ'αυτά που ήταν της μόδας στους άντρες την δεκαετία του εβδομήντα).
ΣΚΗΝΙΚΟ: Δέν τον βλέπεις, τόν ακούς. Ακούς ένα ταλαίπωρο μηχανάκι νά λυώνει τήν μίζα του, γκρού - γκρού - γκρού καί πάει λέγοντας. Τώρα ή έχει ξεχάσει τόν διακόπτη στο off ή είναι ζεστό καί έχει τραβήξει τό τσόκ τέρμα, κάποια τέτοια βλακεία. Τελικά η μπαταρία παραδίδει πνεύμα και αρχίζει να τα δίνει όλα με την μανιβέλα. Παίρνει τελικά χαμπάρι τη βλακεία του μετά από μισή ώρα, καί όταν πάρει μπρός το μηχανάκι τού αλλάζει τόν αδόξαστο με ξερογκαζιές στα κόκκινα.
ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Στην δημόσια υπηρεσία όπου δουλεύει σε υπεύθυνο πόστο εξυπηρετώντας μέ αφοσίωση και μέ ταχύτητα πολυβόλου τούς πολίτες, οι οποίοι τό αναγνωρίζουν και του έβγαλαν τό παρατσούκλι «πυροβολημένος».
ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ: Οχι απαραίτητα.
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ: Συνειδητοποίησε ότι το κόκκινο λαμπάκι στο ταμπλό της μηχανής που χρησιμοποιούσε τόσο καιρό για να βρίσκει τα κλειδιά του στο σκοτάδι ήταν για την πίεση του λαδιού. Συγχρόνως ανακάλυψε ότι τρία χρόνια με τα ίδια λάδια είναι αρκετά.
ΝΑΙ ΑΛΛΑ: Ενώ βρήκε το πιο φθηνό ξεφτίλα λάδι για οικονομία, πλήρωσε μηχανικό άλλες 5000 να τού τα αλλάξει.
ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ: Οποιοδήποτε αριστούργημα της έβδομης τέχνης, φτάνει να παίζει ο Jim Carrey ή ο Στάθης Ψάλτης.
ΤΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ: Να τον ρωτάνε πόσα κυβικά είναι η μηχανή του, για μηχανικό τον περάσαν;
ΑΤΑΚΑ: «Τι, έχω και τετάρτη;»Φιλε μου λες και βγηκαν απο το μυαλο μου οσα λες
+1000Να συμπληρωσω μονο:
ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΘΕΩΡΙΑ: Δεν ειναι οτι δεν μπορω να μαθω, ΔΕΝ ΘΕΛΩ να μαθω -
ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΦΘΗΝΑ SERVICE ΤΟΥ KYMCO Κ.ΛΠ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ BEVERLY 250 ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΤΟΥ 2005 ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 64000 χλμ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ.ΑΛΛΑΖΕΙ ΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΘΕ 12000 χλμ (ΕΓΩ ΤΑ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΘΕ 15000 ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΩ SILKOLINE ,ΙΜΑΝΤΑ ΑΛΛΑΞΑ ΣΤΙΣ 36000 ΑΝΤΙ ΣΤΙΣ 24000 ΠΟΥ ΛΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ 90 EYRO.ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΤΙΖΑ ΚΟΝΤΕΡ ΕΠΕΙΔΗ ¨΄ΕΠΑΙΖΕ΄΄ Η ΒΕΛΟΝΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΕΡ.ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΡΑΚΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΗΦΗΣΙΑ.Η ΖΗΜΙΕΣ ΜΗΔΑΜΗΝΕΣ (2 ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΨΙΜΟ Η ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΠΟΥ ΞΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ).ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΛΑΔΙΑ ΚΑΘΕ 12000 χλμ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ 2500 ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΑΔΙ.ΑΥΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ BEVERLY ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑ SCOOTER ΑΚΟΜΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ.ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ(ΤΑ BEVERLY) ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΕΡΕΙΕΣ COURIER Η ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΛΟΓΩ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ
BEVERLY 250