-
-
-
Πιο συνηθισμένο είναι να δεις ποδήλατο να κουβαλάει Κόρσα
-
Αμα μεινει το κορσα, καβαλαω το ποδηλατο και παω σπιτι μου..
εχω και αντιστοιχη φωτο με αλφα 147 καπου και πισω ποδηλατο.. να το βαλω στο αλλο θρεντ ή θα ξεσπασει εκείνος ο Ιταλικός πολεμος;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
εχω και αντιστοιχη φωτο με αλφα 147 καπου και πισω ποδηλατο.. να το βαλω στο αλλο θρεντ ή θα ξεσπασει εκείνος ο Ιταλικός πολεμος;
Καλά, ακόμα δε την ανέβασες; Άντε βρε!
Βέβαια εάν το ποδήλατο είναι ιταλικό, δε ξέρω εάν θα διαπιστώσει περισσότερη οδηγική ευχαρίστηση...
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Καλά, ακόμα δε την ανέβασες; Άντε βρε!
Βέβαια εάν το ποδήλατο είναι ιταλικό, δε ξέρω εάν θα διαπιστώσει περισσότερη οδηγική ευχαρίστηση...
χεχεχεχε Γερμανικό είναι.....
(ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ!!!)
-
Τότε είναι δύσκολη η σύγκριση...
-
ΦΤΑΝΕΙ!!!
ΩΣ ΕΔΩ!!!!
ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ!!!!!Θά πάω λοιπών στο όπελ-κλάμπ,νά φωνάξω τούς κολλητούς μου,να έρθουν εδώ,καί να τα κάνουν όλα ΛΙΜΠΑ.
Για να μάθετε εσείς.
-
υπάρχει Opel Club; και δεν έχει έρθει ακόμα;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
υπάρχει Opel Club; και δεν έχει έρθει ακόμα;Δύο υπάρχουν.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
υπάρχει Opel Club; και δεν έχει έρθει ακόμα;Γιατί να έρθει; Η μάρκα κρατάει γερά χωρίς ταλιμπάνους.
-
κρατάει γερά το 40%
-
40% λατρείας είπαμε!
Όπως έχω ξαναγράψει, αυτά είναι τα ποσοστά του Θρύλου, άρα μπορεί βάσιμα να υποστηριχθεί ότι η Opel είναι ο Ολυμπιακός της αυτοκίνησης._ -
Οφ τόπικ είσαι Μάνο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
40% λατρείας είπαμε!
Όπως έχω ξαναγράψει, αυτά είναι τα ποσοστά του Θρύλου, άρα μπορεί βάσιμα να υποστηριχθεί ότι η Opel είναι ο Ολυμπιακός της αυτοκίνησης._παίζει και στην Ευρώπη;
-
[off topic]κάτι μου λέει ότι από φέτος ούτε αυτό το αστείο εις βάρος του θρύλου θα πιάνει τόπο :shifty: [/off topic]
-
H Opel είναι η Toyota της Ευρώπης και αντίστροφα!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
H Opel είναι η Toyota της Ευρώπης και αντίστροφα!Αυτό τό θέλω να το πώ πολλές φορές στόν Σπύρο,που κράζει τα όπελ σαν αδιάφορα,και ο ίδιος οδηγεί ένα γιάρις
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
H Opel είναι η Toyota της Ευρώπης και αντίστροφα!
Αυτό τό θέλω να το πώ πολλές φορές στόν Σπύρο,που κράζει τα όπελ σαν αδιάφορα,και ο ίδιος οδηγεί ένα γιάρις
αστον hunter...εγω το χω πει και μου το χει κλεψει και το χρησιμοποιει...
δε με χαλανε τα οπελ αλλα ουτε τρελαινομαι κιολας...
το ρεκορντ βγαινει ακομα?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
υπάρχει Opel Club; και δεν έχει έρθει ακόμα;
Δύο υπάρχουν.
Μέσος όρος ηλικίας μελών;
Περι Opel [Θάψτε ελεύθερα!]