-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το ειχα ξαναγραψει...εκανα το λαθος και πηρα ενα Αστρα 1600 για 3ημερη δοκιμη... Σε 1,5 μερα το επεστρεψα!
ο πωλητης επαθε πλακα:
- δεν σας αρεσε?
- οχι...
- μα γιατι???
AΠ: Γιατί δεν έχω πάρει ακόμα το εφάπαξ
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εκανα το λαθος και πηρα ενα Αστρα 1600 για 3ημερη δοκιμη... Σε 1,5 μερα το επεστρεψα!ο πωλητης επαθε πλακα:
- δεν σας αρεσε?
- οχι...
- μα γιατι???
ΑΠ: Γιατί κάπου στο δρόμο χρειάστηκε να στρίψω...!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
εκανα το λαθος και πηρα ενα Αστρα 1600 για 3ημερη δοκιμη... Σε 1,5 μερα το επεστρεψα!
ο πωλητης επαθε πλακα:
- δεν σας αρεσε?
- οχι...
- μα γιατι???
ΑΠ: Γιατί κάπου στο δρόμο χρειάστηκε να στρίψω...!!
Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ!!!
-
Εδω θαβουν τα Opel ??? Με εστειλε ο συντροφος manosk απο το Θαψτε τα Alfa Romeo....
-
Ναι, περάστε. Δεχόμαστε και θετικές κρίσεις πάντως.
-
Άλλη φορά να πάρεις signum.
-
Eνα Opel Kadett του 70κατι που ειχε ενας φιλος πριν απο 23 χρονια, οταν εβρεχε εμπαζε νερα απο τα λαστιχα της πορτας του συνοδηγου...
Απο τοτε ορκιστηκα να μη ξαναμπω σε opel.... γιατι ειναι αναξιοπιστα... -
Και καλύτερα OPC για γρήγορο πήδημα
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ναι, περάστε. Δεχόμαστε και θετικές κρίσεις πάντως.ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ!
-
Βγάζει, βγάζει...
Αφού δεν δίνει οδηγική ευχαρίστηση στους κατόχους, δίνει τουλάχιστον άλλου είδους ευχαρίστηση... -
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Και καλύτερα OPC για γρήγορο πήδημαΕχεις δικιο... εριξα σε ενα OPC ενα γρηγορο πηδημα στις στροφες της υλικης (καπως ετσι γραφεται) .... Απιστευτο....
-
Αυτό το τόπικ δεν θα κλειδωθεί;
-
Με 41% **λάτρεις **της φίρμας; Ποτέ! Δεν τους βρίσκεις κάθε μέρα δα.
-
Εμενα αυτο το τοπικ δε με ενοχλει.... Το αλλο για τις αλφα με ενοχλει...
-
άσε που λόγω δεκαδικών μπορεί να ναι και 42%, εγκάθετο forum, κλέβει ολόκληρο ποσοστό
(όσο είναι οι πωλήσεις άλλων εταιρειών)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Με 41% λάτρεις ** της φίρμας;** Ποτέ! Δεν τους βρίσκεις κάθε μέρα δα.φιρμα=ιταλικη λεξη
-
Επειδη δε ξερω πολλα για τα opel για να θαψω με επιχειρηματα, αμα κανει καμμια εκδρομη το opel club παρακαλω να μου στειλετε pm να ερθω μαζι...
-
Ο χρήστης xdream έγραψε:
Επειδη δε ξερω πολλα για τα opel για να θαψω με επιχειρηματα, αμα κανει καμμια εκδρομη το opel club παρακαλω να μου στειλετε pm να ερθω μαζι...Δεν κάνουν εκδρομές. Η επαρχία είναι γεμάτη στροφές
-
Ο χρήστης xdream έγραψε:
Επειδη δε ξερω πολλα για τα opel για να θαψω με επιχειρηματα, αμα κανει καμμια εκδρομη το opel club παρακαλω να μου στειλετε pm να ερθω μαζι...υπάρχουν κοινά πλέον
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Επειδη δε ξερω πολλα για τα opel για να θαψω με επιχειρηματα, αμα κανει καμμια εκδρομη το opel club παρακαλω να μου στειλετε pm να ερθω μαζι...
Δεν κάνουν εκδρομές. Η επαρχία είναι γεμάτη στροφές
τστστστστστστσ.... εγκαθετε...
Περι Opel [Θάψτε ελεύθερα!]