-
Εδώ το WRC δεν πλησιάζει πολύ 'φιλικότερες' μεγάλες πόλεις (όχι Ελσίνκι αλλά Γιουβάσκιλα, όχι Στοκχόλμη αλλά Καρλσταντ, όχι Κόρντομπα αλλά Βίλλα Κάρλος Παζ, όχι Βερολίνο ή Κολωνία αλλά Τρίερ, και εθιμοτυπικές μόνο επισκέψεις για εκκίνηση / τερματισμό σε Πέρθ, Κάρντιφ κοκ.) και εμείς θα το πάμε στην Αθήνα ? Γιατί ? Για χορηγίες στους Ελληνες αγωνιζόμενους ?
Δηλαδή δεν αρκεί το ΟΑΚΑ για εξασφάλιση χορηγιών για Ελληνικά πληρώματα, πρέπει να τρέχουν και στον Πατέρα ?
H Αθήνα είναι εχθρική και αφιλόξενη ακόμα και για τους κατοίκους της, πόσο μάλλον για το WRC. Εκτός και αν κάθε Ιούνιο επιτυγχάνουμε ατμόσφαιρα και αντιμετώπιση 'Αθήνα 2004'. Αν όχι, τότε είναι τρέλλα η Αθήνα και δεν πρόκειται να προσθέσει τίποτα και για κανέναν.
Σε λίγο θα ζητάμε να ξαναμπεί το Ακρόπολις στο Ελληνικό Πρωτάθλημα
-
Γιατί όχι καλή ιδέα!
Η 1η μέρα π.χ. Ε; μιά ολόκληρη γενιά οδηγών σε κόντρες της με καλούς ξένους στο Ράλλυ Ακρόπολις βασίζει την ιστορία της. Ενώ σήμερα; Γα....τα.
Τώρα σε σχέη με το τι γίνεται αλλού ας κρατήσουμε επιτέλους ότι προσαρμόζεται σε εμάς και όχι τα πάντα. Η μαγκιά άλλωστε είναι να προσαρμόζεις και ειδικά το 2004 τα καταφέραμε περίφημα. Συνδυάσαμε χρώμα και χαρακτήρα με κανονισμούς φτιαγμένους για την ΤV της ISC.
Aν λοιπόν πρέπει και αν αυτό θα φέρει την αναβάθμιση θα γίνει.
Θα ξεβολευτούμε φίλε νασσ αργά ή γρήγορα. Κοντινή γιορτή και όποιος αντέξει.
ΣΥΓ.. Και στον πατέρα και στο Ελληνικό πρωτάθλημα και καλό θα είναι όταν κουβεντιάζεις μαζί μου επί της ουσίας να μη χαμογελάς. Θελεις πολύ δρόμο ακόμα.... Σεμνά νασσ. Σεμνά!
-
Ποιος θα είναι δηλαδή ο στόχος της οργάνωσης με ένα αγώνα στην Αθήνα? Ποια θα είναι τα υπέρ που θα υπερκαλύπτουν τα κατά, που είναι πράγματι αρκετά? Να τα δούμε?
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
ΥΓ.. Και στον πατέρα και στο Ελληνικό πρωτάθλημα και καλό θα είναι όταν κουβεντιάζεις μαζί μου επί της ουσίας να μη χαμογελάς. Θελεις πολύ δρόμο ακόμα.... Σεμνά νασσ. Σεμνά!sx ούτε σε ειρωνεύτηκα ούτε 'χαμογέλασα'. Αυτό --> δε σημαίνει 'χαμόγελο', σημαίνει 'χμμμμ'
Η άποψή μου είναι πως ούτε το Ακρόπολις στην Αθήνα, ούτε το Ακρόπολις στο Ελληνικό Πρωτάθλημα ούτε ο Πατέρας στο Ακρόπολις πρόκειται να ωφελήσουν κανέναν ή να προσθέσουν στον αγώνα, ίσα-ίσα θα βλάψουν πολλαπλώς.
Το Ακρόπολις στην Αθήνα για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω
Το Ακρόπολις στο Ελληνικό Πρωτάθλημα επειδή το μοντέλο αυτό το είχαμε δοκιμάσει πολλά χρόνια και είχε τύχει καθολικής απόρριψης και διότι δεν μπορείς να έχεις στο Πρωτάθλημα έναν αγώνα που κοστίζει τα 5πλάσια από τους υπόλοιπους χωρίς να διαστρεβλώσεις το 'ευ αγωνίζεσθαι'
Ο Πατέρας στο Ακρόπολις επειδή αυτό θα ήταν αυτοκτονία για το Ακρόπολις, να είναι ίδιο με Κύπρο-Τουρκία-Σαρδηνία. Αντιθέτως αυτό που έχει καταφέρει είναι να έχει ένα χαρακτήρα 'σκληρό μεν αλλά γρήγορο και οδηγικά ενδιαφέρον' και αυτό είναι που το διαφοροποιεί από αργά σπαστήρια σαν την Κύπρο και από αδιάφορα άχρωμα ράλι σαν τη Σαρδηνία.
Δεν καταλαβαίνω πάντως την ουσία της συζήτησης 'Ακρόπολις στην Αθήνα'. Να το κάνουμε μόνο και μόνο επειδή αποδείξαμε πως μπορούμε ? Και να πετάξουμε στα σκουπίδια αυτήν την εξελικτική πορεία τόσων ετών που μόλις φέτος έφτασε στο 100% και να αρχίσουμε από το (σχεδόν) μηδέν ?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ποιος θα είναι δηλαδή ο στόχος της οργάνωσης με ένα αγώνα στην Αθήνα? Ποια θα είναι τα υπέρ που θα υπερκαλύπτουν τα κατά, που είναι πράγματι αρκετά? Να τα δούμε?Εμείς Κώστα?
Δεν νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε άποψη σε αυτό το θέμα!!
Σαν θεατές δεν έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται!
Μονο σε επίπεδο γενικής συζήτησης, νομίζω ότι μπορούμε να πούμε, τι μας αρέσει και τι όχι! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ποιος θα είναι δηλαδή ο στόχος της οργάνωσης με ένα αγώνα στην Αθήνα? Ποια θα είναι τα υπέρ που θα υπερκαλύπτουν τα κατά, που είναι πράγματι αρκετά? Να τα δούμε?
Εμείς Κώστα?
Δεν νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε άποψη σε αυτό το θέμα!!
Σαν θεατές δεν έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται!
Μονο σε επίπεδο γενικής συζήτησης, νομίζω ότι μπορούμε να πούμε, τι μας αρέσει και τι όχι!Αν είναι για το συναισθηματικό και μόνο, μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε! Πίστεύω ότι ο sx δεν λέει κάτι στην τύχη μόνο και μόνο για αναπόληση. Είμαστε στο Ακρόπολις του 2006 πλέον, με άλλα δεδομένα που έχουμε να κάνουν με πολλά διαφορετικά θέματα (ειδκές, μαρκετινγκ, φιλοξενία κλπ).
Αν διατυπωθεί ο στόχος της πρότασης, μπορεί να αποδειχτεί ότι ΝΑΙ αξίζει ή το αντίθετο. Άλλωστε μπορει να τεθούν και παράμετροι που αξίζει να υπολογίσει η οργάνωση. -
Νάσσο, Κάποια στιγμή μου λες για τον Πατέρα! μενημερώνεις και μένα! Πάντως ποτέ δεν θα σου πω για βεντούρια και για εισαγωγές και για εξαγωγές! Τώρα για χαμόγελο και για χμ αφού έτσι ξέρεις να συζητάς οκ!
Απλά΄τέλος μαζί μου οι συζητήσεις επί της ΟΥσίας. Μιλάμε άλλη γλώσσα. ΕΥΤΥΧΩΣ!
Είναι σαφές πάντως πως όλοι οι εμπλεκόμενοι δεν έχουμε τα ίδια οράματα. Ευτυχώς πάντως και όλοι δεν αποφασίζουμε και εν τέλέι δεν θα αποφασίσουν όποτε προκύψει αν προκύψει θέμα, ούτε οι καρεκλοκένταυροι, ούτε οι εργάτες, ούτε οι διάφοροι ρετρό εδώ, εκεί, αλλού, ούτε βέβαια, άλλοι επαγγελματίες που εμπλέκονται με την οργάνωση.
Πρόκειται για πολιτική και αυτή την καθορίζουν όσοι έχουν την πραγματική ευθύνη για το σήμερα και το αύριο του αγώνα.
Ισως μάλιστα πλησιάζει η στιγμή που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για το ποιός κάνει τι, που, πότε!
(Καμία σχέση το σχόλιο με τον νασσ)Σ
-
ΚΡΑΤΙΟΜΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΟΥ Ρ.ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ LUIS MOYA ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ 'ΓΑΛΗΝΗ'.
ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ BY FAR!!
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΠΟΥ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α.
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ 'ΠΙΕΣΟΥΜΕ' ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α. ΜΕ ΤΡΕΙΣ SSS ΚΑΙ SERVICE PARK ΕΚΕΙ !!! ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΠΟ Ε.Δ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ? ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣ ΣΚΟΥΡΤΑ ΜΕΡΙΑ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟ-ΚΙΝΕΤΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΚΟΜΑ, ΜΕ REMOUTE TYRE ZONE.
ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΑΝΤΕΤΑΞΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΗΝΤΗΣΕ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ.
ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΓΩΝΩΝ ? (Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙ ΟΧΙ)
ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΔΡΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ?
ΑΣΕ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ !!!!
Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ LUIS MOYA ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ DAVID LAPWORTH ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΗΣ PRODRIVE.ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΙΤΤΑ ΠΑΣΣΑΛΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ ΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ,ΠΟΥ ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Kυριε ΕL-EM, να υποθεσω οτι σε περιπτωση που επαναληφθουν τα ιδια με την τελευταια φορα στην Αθηνα, θα αναλαβει ο κυριος Moya να κρατησει τον αγωνα στο προγραμμα...
-
οακα και μετα ολοι στημενοι στην αττικη οδο!!!!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ LUIS MOYA ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ 'ΓΑΛΗΝΗ'.
ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ BY FAR!!Εμένα ο Moya μου είπε: You must be proud of your Rally!
Μεγάλη τιμή να στο λέει αυτό ένας τέτοιος άνθρωπος
(Off-topic αλλά νομίζω άξιο αναφοράς)
-
Να πω τα υπερ και κατα της Λαμιας? θα τα πω!
Υπερ
-Επιτυχημενη διοργανωση
-Φοβερες ειδικες
-Πολυ οργανωμενο SP
-Τοποθεσια(στην μεση της Ελλαδας)
-Καλες ταβερνες
Κατα
-Τα ιδια και τα ιδια καθε χρονο
-Ελειππης ξενοδοχειακη υποδομηΠροσθεστε η αφαιρεστε κατι αν θελετε!
-
Καλά όλα αυτά περί μεταφοράς του αγώνα στην Αθήνα, αλλά για σκεφτείτε και τις συνθήκες που είναι πιθανόν να επικρατούν... Μιλάμε για μήνα Ιούνιο, οπότε το Σ/Κ ο κυρ Μήτσος, τελείως άσχετος με το Ακρόπολις θα πάρει την κυρά-Κατίνα για τριήμερο στο Ζούμπερι και για τα μπανια του λαού... Και δεν θα είναι μόνος, θα έχει και 1 εκατομμύριο Αθηναίους μαζί του να σέρνονται στην Ε.Ο. Και φανταστείτε και να γίνονται έργα στον Άγιο Στέφανο, όπως φέτος (εξάλλου όλα τα έργα στις Ε.Ο. Ιούνιο-Ιούλιο γίνονται... ). Ποια εναλακτική θα δώσεις στους αγωνιζόμενους σε περίπτωση που πήξει το σύμπαν? Από τον Μερκούρη θα τους στείλεις ή αερομεταφορά με Σινούκ στις ειδικές? Τι ιδέα θα δώσει στον αδαή περί μηχανοκίνητου αθλητισμού ο Σόλμπεργκ να κάνει σφήνες με το θηρίο και να σκάει μπαμ-μπουμ το αντιλάγκ, μπας και τρομάξει κανένας και κάνει στην άκρη? Η νομίζετε ότι θα κάτσει ο παγκόσμιος να φάει σομπρέρο μεγέθους XXXXL? Πόσοι συμπλέκτες θηρίων και πόσοι κινητήρες θα βράσουν στο πρώτη-νεκρά των διοδίων των Αφιδνών? Ή μήπως θα ανοιχτεί λωρίδα γι' αυτούς? Αν είναι 3-4 χλμ η ουρά θα σας πω τι θα ανοιχτεί... Ή πόσους νεκρούς θα έχουμε από τους ανεγκέφαλους που θα τη δουν ότι οδηγούν Group Β και θα θέλουν να κοντράρουν τα WRC? Ακόμα και στην Αττική Οδό θα έχουμε συμβάντα, εκεί που δεν έχει ανοιχτεί ρουθούνι. Για να μη σας πω ότι για να γίνει κάτι τέτοιο εφικτό και συνυπολογίζοντας και τον χαμένο χρόνο στις απλές λόγω απόστασης και κίνησης, για να βγουν τα ωράρια, θα πρέπει κάθε μέρα να έχουμε μιάμιση ειδική επαναλαμβανόμενη, η οποία επιπλέον θα ακυρωθεί, γιατί θα μαζέψει και τα 100.000 των θεατών, μια που δεν θα έχουν και πού αλλού να πάνε και να μοιραστούν... Σας φαίνονται παρανοϊκά όλα αυτά? Ίσως και να είναι... Μην ξεχνάμε όμως ότι είμαστε η χώρα της παράνοιας...
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ 'ΠΙΕΣΟΥΜΕ' ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α. ΜΕ ΤΡΕΙΣ SSS ΚΑΙ SERVICE PARK ΕΚΕΙ !!!Ε όχι και τρεις SSS...
Μία και καλή με 65.000 κόσμο για τα έσοδα και τη 'μούρη', αλλά μην το παρακάνουμε...Όσο και να θέλω να έρθει ο αγώνας πιο κοντά στα μέρη μου (όπως ήταν παλαιότερα), άλλο τόσο θέλω να παραμείνει από τους καλύτερους (αν όχι ο καλύτερος ) στο ημερολόγιο, δλδ με τη σημερινή του μορφή...
-
ΠΑΙΔΙΑ,
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ MOYA ΑΠΛΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ.
ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ,ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ MOYA ΑΠΛΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ.
ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Φίλτατε Λώρη,
Δεν αφορούσε εσένα η αναφορά μου, ήταν σκέψεις μου (λίγο υπερβολικές ίσως) περί της δυνατότητας του να γίνει κάτι τέτοιο. -
Να τονίσω και με τη σειρά μου ότι σε ευχαριστούμε για τις απόψεις ξένων που μας μεταφέρεις και μπορούμε να σχολιάσουμε...
-
Ας φτιαξουμε λοιπον το 'δικο μας' Ακροπολις.Ας γινουμε Χατζημιχοι και Πασσαληδες και με τα λιγα που ξερουμε (μιας και οι περισσοτεροι δεν εχουμε ιδεα για τα προβληματα του εγχειρηματος) ας κανουμε ενα πλανο διαδρομης.Ισως δωσουμε στην οργανωση καποια ιδεα που μπορει να γινει πραγματικοτητα και χαλαλι το κλοπυραιτ.
και ξεκιναω.
1η μερα.Αθηνα ,Ευαγγελιστρια,Ορχομενος,(Σ/Π ισως και SSS) Ελατεια,Γραβια,Ορχομενος.(Σ/Π).
2η μερα.Ορχομενος ,Ρεγγινι Αγιος Στεφανος,Λαμια,(Σ/Π),Σπερχιαδα,Γαρδικι,Μορνος,Μαυρολιθαρι, Λαμια (Σ/Π).
3η μερα.
Λαμια,Ελευθεροχωρι,Ρεγγινι.Ορχομενος (Σ/Π ισως και SSS),Νεοχωρακι,Κιθαιρωνας.Αθηνα. -
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Κατα
-Τα ιδια και τα ιδια καθε χρονο
-Ελειππης ξενοδοχειακη υποδομηΠροσθεστε η αφαιρεστε κατι αν θελετε!
Ξενοδοχεία υπάρχουν και σε άλλες πόλεις στην Ελλάδα!
Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.
Εκείνο που πρέπει όλοι να σκεφτούμε ότι εάν γίνει το Ακρόπολις στην Αθήνα η απόσταση δεν θα είναι αποτρεπτικός λόγος για να έρθει η 'Σάρα και η Μάρα' ή έστω να προσπαθήσει να κινηθεί προς τις ειδικές.Με λίγα λόγια οι μετακινήσεις θα υπερδιπλασιαστούν και αναλογικά με το οδικό δίκτυο στη περιοχή της Φωκίδας-Φθιώτιδας θα γίνουν απροσπέλαστοι.Αναλογιζόμενοι ακόμα ότι ο αγώνας γίνεται καλοκαίρι(φέτος ακόμα πιο πολύ) και συμπίπτει με την έξοδο και είσοδο του τριημέρου!
-
Mην ρίχνετε τόσο χαμηλά το επίπεδο!! Δεν είναι θέμα βορείων νοτιων.
Οι ξένοι έιναι ευχαριστημένοι απο τις ειδικές και το SP αλλα τρομερά δυσαρεστημένοι απο την ποιότητα τις τιμές και την εκμετάλευση των ξενοδόχείων πανσιον κλπ στην περιοχή της Λαμίας.einai h deuteri fora pou to lew.an theleis na matheis giati oi times ton xenodoxion einai akribes psaxe na breis poies taxidiotikes etairies kleinoun ta domatia kai meta psaxe na breis poioi einai pisw apo autes tis etairies.an theleis kane mia ereuna na matheis.einai eukolo na matheis kai eimai sigouros oti tha tromaxeis .............
Eπιστροφή του Ακρόπολις στην Αθήνα