-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ειναι ο αγωνας που περιμενα μετα τις 3-4 ευκολες νικες του Loeb για να βγαλω τα συμπερασματα μου:
-Αν το πάρει παλι ο Γαλλος τοτε ολη τη δουλεια φέτος την κανει η Xsara και υπερεκτιμουμε τον Seb
-Aν το πάρει ο Gro τοτε θα βγάλω το καπελο μου στον Lοeb γιατι σημαινει οτι οχι πολυ μεγαλυτερο μεριδιο στην επιτυχια
...
Τα παραμανω στηριζονται στο δογμα μου οτι ειναι αδυνατον καποιος (και ποσο μαλλον μη σκανδιναβος) να νικησει στα ισα τον Gronholm στη Φιλανδια.ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ.
ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΔΗΓΟ ΡΑΛΛΥ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΧΑΣΙΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΜΥΘΟ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ...
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΕ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ!
ΑΝ ΠΑΛΕΙ ΧΑΣΕΙ Ο ΓΑΛΛΟΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! -
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ Η ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΤΩΧΑΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ OLSBERGS (ΜΑΛΛΟΝ ΑΦΟΡΜΗ ΨΑΧΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ JOHANSSON, ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ), ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ WRCAR ΤΟΥ MCSHEA (ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ), ΕΝΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΜΦΙΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ PYKALISTO (ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΕΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ) ΚΑΙ ΤΟΝ HIGGINS (ΑΡΓΟΥΣΕ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ FOCUS ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ).
ΚΡΙΜΑ -
Στο SD κάτι έγινε με τον Ροβανπερα, δεν ξέρω περισσότερα! Επίσης ένας θεατής τραυματίστηκε από πέτρα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο. Τον καλύτερο χρόνο τον έκανε ο 'σανίδας'.
-
Χαρη μην υποτιμας τη 'μηχανη' και τα λαστιχα που κερδιζουν δευτερολεπτα και δεκατα υποχθονια.Ειτε στην Φ1 ειτε στο WRC η σε τοπικους αγωνες ΑΥΤΟΙ οι παραγοντες παιζουν ρολο ΟΤΑΝ οι οδηγοι κινουνται σχεδον στα ορια των 'μηχανων' και των ελαστικων.Απλα οσο τα 'οπλα' ειναι διαφορετικα ποτε δεν θα μπορουμε να ειμαστε σιγουροι τι απο ολα φταιει περισσοτερο.
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Χαρη μην υποτιμας τη 'μηχανη' και τα λαστιχα που κερδιζουν δευτερολεπτα και δεκατα υποχθονια.Ειτε στην Φ1 ειτε στο WRC η σε τοπικους αγωνες ΑΥΤΟΙ οι παραγοντες παιζουν ρολο ΟΤΑΝ οι οδηγοι κινουνται σχεδον στα ορια των 'μηχανων' και των ελαστικων.Απλα οσο τα 'οπλα' ειναι διαφορετικα ποτε δεν θα μπορουμε να ειμαστε σιγουροι τι απο ολα φταιει περισσοτερο.ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΤΟΣΟ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Η 'ΜΗΧΑΝΗ'! ΟΜΩΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΙΖΕΙ ΛΙΙΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΟΛΟ ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ...
ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΙΣ 1000 ΛΙΜΝΕΣ. ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΠΙΚΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ LOEB, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΙΔΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ, ΕΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ...
ΠΑΚΕΤΟ LOEB-XSARA-MICHELIN ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΒΕΒΑΙΑ... -
Πολλοι κορυφαιοι δεν τα καταφεραν να ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ,οχι να μην πανε καλα.
Δεν συγκαταλεγεται στους κορυφαιους ο duval,τουλαχιστον οχι ακομα.
Συγκυριακα αυτοι που ειναι αντιπαλοι του ουσιαστικοι(του Λοεμπ) τρεχουν με πιρελλι. (και εννοειται με αλλο αυτοκινητο).Και προφανως αφου δεχομαστε οτι ολοι αυτοι οι τοπ οδηγουν σχεδον το ιδιο,δεδομενου τις δυνατοτητες του Γκρονχολμ στη χωρα του,αν κατι γειρει ξανα τη πλαστιγγα προς τη μερια του Γαλλου,θα ειναι αν οχι η ανωτεροτητα της ξαρα-μισελεν γενικως,τοτε η ανωτεροτητα της ξαρα-μισελεν εναντι του πεζω-πιρελι.
Θα μου πεις,αποψεις ειναι αυτες! τελοσπαντων..... -
Και η δική μου γμώμη είναι ότι σε οποιονδήποτε αγώνα παίζει ρόλο το μηχνικό σύνολο.Όσο μεγάλη καρδιά και να έχεις αν ξέρεις ότι θα απογειώσεις και κυρίως θα προσγειώσεις ένα αυτοκίνητο που δεν είναι σωστά στημένο και ζυγισμένο τι μπορείς να κάνεις;
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Και κάτι σχετικά με τον Galli : πολύ καλός, αλλά μου φαίνεται ότι τον έχουμε υπερεκτιμήσει λίγο.Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ, ΕΝΩ ΦΑΝΗΚΕ ΠΩΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.
ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΙΑΠΩΝΩΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΓΧΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΕΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΛΙΣ ΣΤΗ 2Η ΕΙΔΙΚΗ ΣΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ... -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Και κάτι σχετικά με τον Galli.
....ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΛΙΣ ΣΤΗ 2Η ΕΙΔΙΚΗ ΣΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ...
ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο PAASONEN, KATI ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ WRC...
Η ΒΡΟΧΗ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΥΝΟΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!
-
Ο PAASONEN ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ KAKΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ GALLI!!!
Ο LINDHOLM ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΡΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ 2ΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ!
Ο KATAJAMAKI EΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΚΑΙ ΤΟ IGNIS ΤΥΛΙΧΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ! -
H πρώτη ειδική της ημέρας είχε πολλές εκλπήξεις! Πάλι τυχερός ο Λεμπ με τέτοιες συνθήκες. Η επομενη όμως νομίζω ότι ήταν στεγνή. Έτσι την πήρε ο Gro με τον Μάρτιν 2ο και τον Λεμπ τρίτο. Έτσι η διαφορά τους έγινε 4.1 δευτ. Πολύ καλή εμφάνιση του Hirvonen!
-
έχω νεά απο την πατρίδα που είναι δυσάρεστα για τους πατροπαράδοτους του θεσμού..
Ο υπευθυνος που οργανώνει το ράλυ των 1000λιμνών, αποχωρεί απο φέτος (ειναι απο την Jyvaskyla) και οι φήμες θέλουν το καινουργιο governing body του θεσμού θέλει να μεταφέρει το ράλλυ απο την Jyvaskyla στο Lahti...
very bad move ΙΜΗΟ..
-
Χαμός γίνεται με τα.... πηδήματα στον αγώνα. Όλοι σχεδόν οι συνοδηγοί έχουν προβλήματα μέσης με σοβαρότερα τον Rautiainen και τον Elena. Έτσι φαίνεται ότι ίσως μετά το service να έχουμε περίεργες εξελίξεις. Ο Solberg πάντως δείχνει να μην ακολουθεί τους 2 (Bosse/Loeb) και ότι καταφερε να κερδίσει ο ψηλός από το πρωί (8 δευτ.) τα έχασε στην 6η SS και το παιχνίδι είναι τώρα στο Χ.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Χαμός γίνεται με τα.... πηδήματα στον αγώνα. Όλοι σχεδόν οι συνοδηγοί έχουν προβλήματα μέσης με σοβαρότερα τον Rautiainen και τον Elena.Ισως για αυτο βρισκονται στις θεσεις 1-2. Πανε γκαζωμενοι......
-
Mάλλον εγκαταλείπει ο Gro, ο Rautiainen δεν μπορεί να συνεχίσει.... Κρίμα για τον ψηλό!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Mάλλον εγκαταλείπει ο Gro, ο Rautiainen δεν μπορεί να συνεχίσει.... Κρίμα για τον ψηλό!Σοβαρα λες?
-
Απίστευτη ατυχία για τον Γκρο αλλά και πολύ επικινδυνο για τον συνοδηγό του!!! Δεν παίζουν με χτυπήματα στην μέση και την σπονδυλική στήλη!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Mάλλον εγκαταλείπει ο Gro, ο Rautiainen δεν μπορεί να συνεχίσει.... Κρίμα για τον ψηλό!Συνεχίζει τελικά:
Peugeot's Jean-Pierre Nicolas said: 'The physio and doctor have looked at him (Rautiainen) and 99% he is OK. They put some tape around him and gave him some aspirin or something and then he will decide himself (whether to continue).'
Μόνο με ένα μικρό καπέλο επειδή έφυγαν μερικά λεπτά καθυστερημένα από το SP.
-
Απίστευτο!! Νομίζω ότι δεν έχουν φάει καπέλλο!!!
-
απο ποιο site υπάρχει τόσο έγκυρη ενημερωση.. ?
μακάρι να συνεχίσει ο Marcus..
WRC 2005-10ος Γύρος Ράλλυ Φινλανδίας