-
.
Μία νύχτα παλαιότερα είχα κάνει Πάτρα-Κόρινθο με ΜΩΤ 164 (ή 164,4) χ.α.ω. χρονομετρημένα...
Ακόμα και τα 137 είναι πολλά...
-
μια ερωτησούλα προς κατόχους:τα μπάκετ καθίσματα που φοράει το GTI,είναι υφασμάτινα,έτσι δεν είναι;τα δερμάτινα(εξτρα)είναι ακριβώς τα ίδια ή αλλάζουν(προσκέφαλα,κ.α);μπορεί η αντιπροσωπεία να βάλει από το R32(είναι πολύ άγρια ) ή είναι αποκλειστικά γι'αυτό;
-
Φιλε μου τα δερματινα με τα υφασματινα ειναι ακριβως τα ιδια.Το βρισκω απιθανο να μπορεις να βαλεις αλλα καθισματα αλλα πιστεψε ετσι κι αλλιως τα καθισματα ειναι τρομερα.
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Φιλε μου τα δερματινα με τα υφασματινα ειναι ακριβως τα ιδια.Το βρισκω απιθανο να μπορεις να βαλεις αλλα καθισματα αλλα πιστεψε ετσι κι αλλιως τα καθισματα ειναι τρομερα.είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ καλά(και ωραία σε αίσθηση)μπάκετ,απλά είδα πρόσφατα κάπου του R32 κι έπαθα πλάκα,πολύ άγρια..thanks strassenmeister!μακάρι και το πόλο gti να ''δανειστεί''τιμόνι,μπάκετ από το γκολφ..
-
Ροπή, δύναμη, πολύ καλό κράτημα. Μόνο μειονέκτημα τα φρένα που νομίζω ότι θα μπορούσαν να είναι δυνατότερα χωρίς όμως να είναι αδύνατα.
Αυτά από μια γρήγορη βόλτα που έκανα..
-
Εσύ οδήγησες, ή ήσουν συνοδηγός;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ροπή, δύναμη, πολύ καλό κράτημα. Μόνο μειονέκτημα τα φρένα που νομίζω ότι θα μπορούσαν να είναι δυνατότερα χωρίς όμως να είναι αδύνατα.Αυτά από μια γρήγορη βόλτα που έκανα..
Φιλε kid τα φρενα ειναι πολυ δυνατα εως παρα πολυ δυνατα.Το προβλημα τους οπως εχει αναφερει και ο Ikar ειναι η αισθηση που δεν ειναι καθολου καλη.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εσύ οδήγησες, ή ήσουν συνοδηγός;Συνοδηγός ήμουν. Για τα φρένα δεν ξέρω, κατά πάσα πιθανότητα έχετε δίκιο αλλά εμένα αυτή την αίσθηση μου έδωσαν. Ίσως αν το οδηγήσω να αλλάξω γνώμη, εξάλλου τώρα είμαι έξω από τον χορό.
-
Τελικά σε πήγε βόλτα ο ikar?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
τα 20+ τα χει για πλάκα πάντως (το Cosmo)
αλλά και το GTI μην νομίσεις ότι καίει πολύ λιγότερο και εκεί για πλάκα βλέπεις 14-18
Απορώ πως έχουν βγάλει μέση τιμή κατανάλωσης 12,2 lt/100
Με 'ειδική' στο Μερκούρη και δίπλα το Type R
-
όλη την υπόλοιπη διαδρομή πήγαιναν με 6η και 80 (χλωμό, είχε και Θήβα μέσα )
-
έχω πιο βαρύ πόδι από ΣΧ και λοιπούς που το οδήγησαν
3) Ήταν χειμώνας (έχει κάποια βάση, αλλά δύσκολα το A/C να αυξάνει 3-4 λίτρα τη μέση κατανάλωση)
- ΔΞ/ΔΑ
θα με μπερδέψει τελικά το αυτοκίνητο
έπεσε η θερμοκρασία (Ιούλιο το πήρα) κι έπεσε η κατανάλωση; (ναι, λογικό για turbo, αλλά πόσο; )
Εθνική και επαρχιακό δρόμο με ΜΩΤ 137χλμ./ώρα και κλιματισμό, με μέση κατανάλωση 11,1
Λευκό δεν ήθελες;
-
-
Εντυπώσεις... αλλά όχι οδηγικές
αν και αυτό πάει σε τόπικ του αντίλογου (ξέρετε )
Ωραιοτάτη δεσποινίς άκουσε ότι είμαι κάτοχος GTI σε παρέα...
-Μα καλά, έδωσες 30.000 για να πάρεις... Golf;; (ήξερε καλά πόσο κάνει )
-Δηλαδή τι θα πρέπε να πάρω;
-Ε καμία BMW (δεν διευκρίνισε μοντέλο) ή... τζιπ (ανεξαρτήτως μάρκας αρκεί να είναι μεγάλο, ψηλό και ογκώδες )
-Και για ποιο λόγο παρακαλώ να πάρω BMW;
-Ε είναι αλλιώς η BMW...
-α καλά (κρίμα την ομορφιά της )
τελικά λέω να την ακούσω... ειδικά τώρα που βγήκε η 116 SPORT!!!!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εντυπώσεις... αλλά όχι οδηγικέςαν και αυτό πάει σε τόπικ του αντίλογου (ξέρετε )
Ωραιοτάτη δεσποινίς άκουσε ότι είμαι κάτοχος GTI σε παρέα...
-Μα καλά, έδωσες 30.000 για να πάρεις... Golf;; (ήξερε καλά πόσο κάνει )
-Δηλαδή τι θα πρέπε να πάρω;
-Ε καμία BMW (δεν διευκρίνισε μοντέλο) ή... τζιπ (ανεξαρτήτως μάρκας αρκεί να είναι μεγάλο, ψηλό και ογκώδες )
-Και για ποιο λόγο παρακαλώ να πάρω BMW;
-Ε είναι αλλιώς η BMW...
-α καλά (κρίμα την ομορφιά της )
τελικά λέω να την ακούσω... ειδικά τώρα που βγήκε η 116 SPORT!!!!!
Βλέπω ότι μυαλό δε βάζεις, έτσι;
Άκου την κοπέλα και θα πας μπροστά...
-
Που να είχες πάρει και ταπερ !!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Που να είχες πάρει και ταπερ !!ή ΤΣΣΣΣΣΣΣ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Που να είχες πάρει και ταπερ !!
ή ΤΣΣΣΣΣΣΣ
-
etsi einai oi gunaikes, to onoma, to prestigue kai h eikona, auta einai pou tis endipwsiazoun.
rwthste kai emena. vlepei mia palia mou filh (den etrexe pote kati meta3u mas) to ford tou patera mou (prin apo 5 xronia auto)' eeeeee kalo fainete....(gurnaei kai me koitaei sta matia) alla einai palio'me ena ufos tou tupou good try kid but no cigar , ' tou baba mou den tou aresoun ta ford'me ufos af'upsilou. (kai emena ti me noiazei , mou erxontan na ths pw.) ths eixa pei gia to lada 2105 kai eida mia endoni dusforia kai stomfo sto proswpo ths. -
Δέν είναι έτσι μόνο οι γυναίκες.
-
kai oi neoploutoi, snob andres. alla genikos oi gunaikes etsi einai.
-
.
Ρίξτε τους δούλεμα όσο δεν παίρνει.
.
-
οντως αυτο θελουν!!!
Εντυπώσεις από VW Golf V GTI