-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
με το σκίσιμο που τρώει, δεν πρόκειται να κάψει. Όσοι τα 'προσέχουν' και τα ζορίζουν με αλλαγές στις 2.000 και δεν έχουν δει ποτέ κόφτη, θα τους κάψει λάδια το μοτέρ. Να μην πω γι' αυτούς που τα στρώνουν μέχρι τα 20ΚΔεν θα σου κάψει...θα σου βγάλει άλλα!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
30000 χλμ? Πω, Πω! Τι λετε ρε παιδιά;Μην ακούσει ο Κος Koyk γιατί θα πάθει έμφραγμα
Μην το ακούσει η μπέμπα του να λες και του κάνει μούτρα!
BMW: -Μα λάδια στα 15k??? ΕΓΩ??? Το απαύγασμα της εξακύλινδρης τεχνολογίας???
Mr. koyk: -Ηρέμησε γλυκειά μου, απλά μια σκέψη μου πέρασε από το μυαλό, έτσι, ΤΣΑΚ, σαν αστραπή
BMW: -Δεν ακούω τίποτα, να πάρεις αύτη την τσαπερδόνα την πιτσιρίκα την παλιοσιτροέν σου να πας στο γραφείο!!! (ποιος??? ΕΓΩ! ΛΑΔΙΑ ΣΤΑ 15k!!! )
Mr koyk: -Έλα σε παρακαλώ καλή μου, πάρε μπροστά μη με κοροϊδεύουν πάλι αυτοί οι εγκάθετοι και προκλητικοί γιαπωνεζοβαγκαγότθοι στο φόρουμ!!! :beg: :κλαψ: :λυγμ:
BMW: -ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΠΟΤΑ! Εγκάθετος είσαι και φαίνεσαι που μου ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ λάδια στα 15k!!! γκριν... γκνια... γκνια... θα σου δείξω εγώ... γκνια... δεν θα πιάσουν τα κρύα???....γκνια..γκνια.... θα το μετανιώσεις!PS:
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
με το σκίσιμο που τρώει, δεν πρόκειται να κάψει. Όσοι τα 'προσέχουν' και τα ζορίζουν με αλλαγές στις 2.000 και δεν έχουν δει ποτέ κόφτη, θα τους κάψει λάδια το μοτέρ. Να μην πω γι' αυτούς που τα στρώνουν μέχρι τα 20Κ
Δεν θα σου κάψει...θα σου βγάλει άλλα!
τακάκια, λάστιχα, συμπλέκτη (και μείωση ετήσιου προϋπολογισμού )
-
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ GTI.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΝΟΜΙΖΩ.
-
Θα γράψω κάτι αλλά μην μου κάνετε μεγάλο ντου...
οδήγησα το V Gti και δεν τρελάθηκα.. σε σχέση με το IV είναι πιο δυνατό αλλά στις στροφές μου άφησε πάλι την ίδια αίσθηση ότι θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός.
Τον συμπλέκτη τον ένιωσα ελαφρύ
Εν κατακλείδι καταλήγω ότι δεν θα έδινα πάλι 30K για σχεδόν παρεμφερή κατάσταση...και με την γνωστή αντιμετώπιση πλέον VW...Πιστέυω ότι το V Gti θα βρεί μικρή απήχηση σε ήδη κατόχους 1.8Τ του Group
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Θα γράψω κάτι αλλά μην μου κάνετε μεγάλο ντου...
οδήγησα το V Gti και δεν τρελάθηκα.. σε σχέση με το IV είναι πιο δυνατό αλλά στις στροφές μου άφησε πάλι την ίδια αίσθηση ότι θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός.Μήπως είναι όμως, μόνο αίσθηση??
Με προβλημάτισες πάντως... -
Αφήνω μια μικρή πισινή γιατί δεν έχω μαμά αμορτισερ, είμαι ντιζάτος και δεν έχω ESP....,
αλλά πάνω στην στροφή με γκαζάτη τρίτη ή τετάρτη (γιατί εκεί παίζεις) αν τραβήξεις το πόδι από το γκάζι ίδια αίσθηση (θα ξεκολλήσει το πίσω μέρος) -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Αφήνω μια μικρή πισινή γιατί δεν έχω μαμά αμορτισερ, είμαι ντιζάτος και δεν έχω ESP....,
αλλά πάνω στην στροφή με γκαζάτη τρίτη ή τετάρτη (γιατί εκεί παίζεις) αν τραβήξεις το πόδι από το γκάζι ίδια αίσθηση (θα ξεκολλήσει το πίσω μέρος)τι άλλο περίμενες να γίνει δηλαδή?
A! στο Gti απενερεγοποιείται το ESP. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
αλλά πάνω στην στροφή με γκαζάτη τρίτη ή τετάρτη (γιατί εκεί παίζεις) αν τραβήξεις το πόδι από το γκάζι ίδια αίσθηση (θα ξεκολλήσει το πίσω μέρος)τι άλλο περίμενες να γίνει δηλαδή?
A! στο Gti απενερεγοποιείται το ESP.Να κρατάει πιο πολύ το πίσω μέρος (Αν μπορώ να το περιγράψω καλά) και να μην ανοίγει τροχιά....
Θα μου πείτε πάρε τραίνο
Προσωπική γνώμη πάντα!!!!! Μην επηρεάσω κανένα!!! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Να κρατάει πιο πολύ το πίσω μέρος (Αν μπορώ να το περιγράψω καλά) και να μην ανοίγει τροχιά....Με μπέρδεψες λίγο. Πώς γίνεται να μην κρατά το πίσω μέρος ΚΑΙ να σου ανοίγει η τροχία; Άνοιγμα τροχιάς δεν εννούμε υποστροφή; Προφανώς κάτι έχω καταλάβει λάθος, αλλά αυτό που συμπεραίνω από τα λεγόμενά σου είναι ότι υποστρέφει και υπερστρέφει ταυτόχρονα (το οποίο προφανώς δε γίνεται)
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Να κρατάει πιο πολύ το πίσω μέρος (Αν μπορώ να το περιγράψω καλά) και να μην ανοίγει τροχιά....
Με μπέρδεψες λίγο. Πώς γίνεται να μην κρατά το πίσω μέρος ΚΑΙ να σου ανοίγει η τροχία; Άνοιγμα τροχιάς δεν εννούμε υποστροφή; Προφανώς κάτι έχω καταλάβει λάθος, αλλά αυτό που συμπεραίνω από τα λεγόμενά σου είναι ότι υποστρέφει και υπερστρέφει ταυτόχρονα (το οποίο προφανώς δε γίνεται)
... Μπές με μια φορτωμένη τρίτη σε καμπή και όταν δεις ότι αρχίζει να φεύγει με την μούρη το Gti ή άσε γκάζι ή πάτα φρένο... εκτός και αν θες να πατήσεις κι άλλο γκάζι και να πας ευθεία στο χαντάκι.... άφησε το γκάζι στρίψε λίγο το τιμόνι προς το κλειστό μέρος της στροφής και πες μου αν ξεκολλάς από πίσω ή όχι ???
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
... Μπές με μια φορτωμένη τρίτη σε καμπή και όταν δεις ότι αρχίζει να φεύγει με την μούρη το Gti ή άσε γκάζι ή πάτα φρένο... εκτός και αν θες να πατήσεις κι άλλο γκάζι και να πας ευθεία στο χαντάκι.... άφησε το γκάζι στρίψε λίγο το τιμόνι προς το κλειστό μέρος της στροφής και πες μου αν ξεκολλάς από πίσω ή όχι ???το παράξενο/κακό ποιο είναι?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
... Μπές με μια φορτωμένη τρίτη σε καμπή και όταν δεις ότι αρχίζει να φεύγει με την μούρη το Gti ή άσε γκάζι ή πάτα φρένο... εκτός και αν θες να πατήσεις κι άλλο γκάζι και να πας ευθεία στο χαντάκι.... άφησε το γκάζι στρίψε λίγο το τιμόνι προς το κλειστό μέρος της στροφής και πες μου αν ξεκολλάς από πίσω ή όχι ???Αυτό που λες είναι η διόρθωση της υποστροφής με πρόκληση υπερστροφής λόγω της αποσταθεροποίησης του πίσω μέρους. Καταλάθος δηλαδή κόντεψες να οδηγήσεις και παραπονιέσαι;;;
-
Θα ήθελα να μην ξεκολλάει.... γιατί είναι πολύ δύσκολο να το επαναφέρω με μπορστινή κίνηση... ζητάω πολλά??? Δεν προβέπεται αυτό για GTI???
Άρα ή πας πιο σιγα εξ αρχής ή ψαχνεις άλλη οδηγική κατεύθυνση
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
... Μπές με μια φορτωμένη τρίτη σε καμπή και όταν δεις ότι αρχίζει να φεύγει με την μούρη το Gti ή άσε γκάζι ή πάτα φρένο... εκτός και αν θες να πατήσεις κι άλλο γκάζι και να πας ευθεία στο χαντάκι.... άφησε το γκάζι στρίψε λίγο το τιμόνι προς το κλειστό μέρος της στροφής και πες μου αν ξεκολλάς από πίσω ή όχι ???
Αυτό που λες είναι η διόρθωση της υποστροφής με πρόκληση υπερστροφής λόγω της αποσταθεροποίησης του πίσω μέρους. Καταλάθος δηλαδή κόντεψες να οδηγήσεις και παραπονιέσαι;;;
Επειδή καταλάθος ξέρω τι εστί αυτό εδώ και πέντε έξι χρόνια αν δεν καταφέρεις να μαζέψεις αυτή την υπερστροφή με γεμάτη τρίτη θα πας στα Κυπαρίσσια
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Θα ήθελα να μην ξεκολλάει.... γιατί είναι πολύ δύσκολο να το επαναφέρω με μπορστινή κίνηση... ζητάω πολλά??? Δεν προβέπεται αυτό για GTI???Άρα ή πας πιο σιγα εξ αρχής ή ψαχνεις άλλη οδηγική κατεύθυνση
Όχι, δεν προβλέπεται για κανένα μπροστοκίνητο. Στο άφημα του γκαζιού, ελαφρώνει η ουρά. Ξαναπατάς γκάζι και συνεχίζεις.
Επειδή καταλάθος ξέρω τι εστί αυτό εδώ και πέντε έξι χρόνια αν δεν καταφέρεις να μαζέψεις αυτή την υπερστροφή με γεμάτη τρίτη θα πας στα Κυπαρίσσια
αυτή υ υπερστροφή θα μπορούσε να είναι λιγότερη, αν άφηνες πιο γλυκά το γκάζι. Και, σε ένα δυνατό μπροστοκίνητο 200 ίππων, μαζεύεται και πιο εύκολα μόλις ξαναπατήσεις γκάζι.
-
Αν το αυτοκίνητο φύγει με μούτρα σημαίνει πως μπήκες με περισσότερα στη στροφή από όσο μπορούσε να κρατήσει. Από εκεί και πέρα στη διόρθωση πάντα θα έχεις αποσταθεροποίηση. Το ιδανικό θα ήταν να έμπαινες με ακριβώς όσα χιλιόμετρα θα κράταγε τη μούρη στην ιδανική γραμμή. Πάντως οι διορθώσεις (με άφημα του γκαζιού ή φρένο μέσα στη στροφή) πρέπει να είναι πολύ απαλές και όχι απότομες (απότομο άφημα γκαζιού ή τσαρούχωμα του φρένου) για να μην έχει βίαιες αντιδράσεις το αυτοκίνητο και να αποφευχθούν τα χειρότερα.
-
Πρέπει να ξανατεστάρω το πεντάρι αλλά μου φανηκε παρόμοια η συμπεριφορά.....
σίγουρα πάντως δεν μου ταιριάζουν πλέον τα προσθιοκίνητα. -
Μα δεν είναι κακό αυτό που συμβαίνει, όπως λένε και ο cavallino και ο Krusenstern. Είναι φυσικό για ένα τέτοιο αμάξι. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις περίπου το σημείο που θα αρχίσει η υποστροφή, οπότε να αφήσει λίγο το γκάζι για να κλείσει η μούρη μέσα και μετά ξανά γκάζι και προς τη δόξα τραβά
Αν δεν πανικοβληθείς από την υποστροφή και αντιδράσεις άτσαλα, δεν πρόκειται σχεδόν κανένα σύγχρονο αυτοκίνητο να αντιδράσει με ακαριαία υπερστροφή, για να τρέχεις να μαζεύεις.
-
Μια χαρά είναι το αλάφρωμα της ουράς
Εντυπώσεις από VW Golf V GTI