-
Με μία μικρή επιφύλαξη , λόγω του ότι είναι σχετικά νωρίς ,
θα έρθουμε (4) , φυσικά με προμήθειες (το πραγματικό , χωρίς... )Αποστόλης.
-
Εκτος απροόπτου, θα είμαι..... ΄Δωμάτιο δεν χρειάζομαι.
Και το πραγματικό κ.παγουρά είναι ΜΕ....!!! -
Μωρέ μακάρι να χωράγαμε όλοι και κανόνιζα εγώ να φύγουν τα παιδία απο το σπίτι και να γινόταν της τρελλής το πανηγύρι
Άσχετο αλλά επειδή είναι στη φάση ν'αλλάξουν σπίτι, μια κατεδάφιση που λέει και ο megane98 δεν θα ήταν άσχημη...τους έχει πρήξει η σπιτονοικοκυρα
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Στα τσιπουράδικα .... λέμε ναι !!Στη **συνάντηση ** λέμε ναι......... μετά τέκνων.....και υπολοίπου 51%
-
Και 'γω μάλλον μέσα είμαι!!!...
-
Για γραφτε και τα ΚΑΠΗ.
Μεχρι στιγμης η στεφανωσον ειναι θετικοτατη,οποτε δωματιο για δυο.Αν αλλαξει γνωμη θα το πω εγκαιρως μην εχουμε τα καλα του Πολυδροσου. -
Μέσα και εγώ πιθανότατα (εκτός αν προκύψει καμιά υποχρέωση). Το Πήλιο εκείνη την εποχή είναι απλά υπέροχο.
Και τα άδεια στροφιλίκια του επίσης...
-
Κατ αρχήν μέσα για δύο ατομα. Εκτός και αν δουλέυω εκτός Ελλάδος. Τον Αυγουστο θα είμαι Ιθάκη όποιος θέλει μπορώ να τον βοηθήσω για την διαμονή και το φαί!!!! Δεν Θα έχω υπολογιστή οπότε μόνο με κινητό 6974039505.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Κατ αρχήν μέσα για δύο ατομα. Εκτός και αν δουλέυω εκτός Ελλάδος. Τον Αυγουστο θα είμαι Ιθάκη όποιος θέλει μπορώ να τον βοηθήσω για την διαμονή και το φαί!!!! Δεν Θα έχω υπολογιστή οπότε μόνο με κινητό 6974039505.πάντα πιστός στα ραντεβου! καλές διακοπές
-
Μπορώ να έρθω και εγώ... ?:oops:
-
Ο χρήστης katerina kaperoni έγραψε:
Μπορώ να έρθω και εγώ... ?:oops:Οποιος σού πεί όχι,θά έχει να καθαρίσει μέ εμένα Κατερίνα!!!
Μά καλά ρε σύ,τί ερώτηση ήταν αυτή;
-
Ελπίζω να μπορέσω κι εγώ, να έρθω να σας γνωρίσω.
-
Μέσα, με την προϋπόθεση ότι θα μπορώ να πάρω άδεια... Δύο άτομα. Θα βρω μια όμορφη παρουσία να πάρω μαζί μου, δεν μπορεί...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μέσα, με την προϋπόθεση ότι θα μπορώ να πάρω άδεια... Δύο άτομα. Θα βρω μια όμορφη παρουσία να πάρω μαζί μου, δεν μπορεί...Αχ ρε Νικολακη,που χαθηκες ρε ψυχη ? Ποσες μεινανε ?
-
Γεια σου πατέρα! Πολλές ακόμα... Τα νέα μου ΕΔΩ.
-
Το αυτοκίνητο μπορεί να μην έχει έρθει μέχρι τότε όποτε είμαι σε αναμονή για το αν τελικά θα μπορέσω.....Με ποδήλατο ή με το τουτού που έχω τώρα το αποκλείω.........Στεναχωρήθηκα.......κλάψ....λύγμ....
-
Ο χρήστης katerina kaperoni έγραψε:
Το αυτοκίνητο μπορεί να μην έχει έρθει μέχρι τότε όποτε είμαι σε αναμονή για το αν τελικά θα μπορέσω.....Με ποδήλατο ή με το τουτού που έχω τώρα το αποκλείω.........Στεναχωρήθηκα.......κλάψ....λύγμ....κατερινάκι όλοι οι καλοί χωράνε, αν θέλεις πραγματικά να έρθεις όλο και κάποια θέση θα βρεθεί σε κάποιο αμάξι...
πες εσυ το οκ και θα τα βρούμε ...θα μυνηθούμε εν καιρώ, να δώ κι εγώ τι αυτοκίνητο θα έχω μέχρι τότε -
...ευχομαι καννα rav ή καννα forester (αυτα δε γουσταρεις? )
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Το αυτοκίνητο μπορεί να μην έχει έρθει μέχρι τότε όποτε είμαι σε αναμονή για το αν τελικά θα μπορέσω.....Με ποδήλατο ή με το τουτού που έχω τώρα το αποκλείω.........Στεναχωρήθηκα.......κλάψ....λύγμ....
κατερινάκι όλοι οι καλοί χωράνε, αν θέλεις πραγματικά να έρθεις όλο και κάποια θέση θα βρεθεί σε κάποιο αμάξι...
πες εσυ το οκ και θα τα βρούμε ...θα μυνηθούμε εν καιρώ, να δώ κι εγώ τι αυτοκίνητο θα έχω μέχρι τότεΟΚ ΟΚ ΟΚ ΟΚ ΟΚ ΟΚ ΟΚ ΟΚ ΟΚ ΟΚ ΟΚ ΟΚ ΟΚ ΟΚ .........(νομίζω φτάνουν τόσα..... )
-
Λοιπόν μίλησα σήμερα με το γνωστό και μη εξαιρεταίο 'Χάνι του Ζήση' στα Χάνια. Έχει γύρω στα 18-20 δωμάτια όλα κι όλα και μπορεί να μας δώσει 10-15. Το κόστος για το δίκλινο με πρωινό μας το αφήνει 35 Ευρώ τη βραδυά, αντί για 40 Ευρώ. Έχει και εστιατόριο μέσα, το οποίο έχει κάτι μαγειρευτά μούρλια...
Πατέρααααα που είσαι να επιβεβαιώσεις
Όσοι πιστοί αρχίστε να δηλώνετε συμμετοχή.
Υπολογίζω οτι θα πάω για ένα scouting 16-18 Σεπτέμβρη να δώ και διαδρομές... Road book σαν την προηγούμενη φορά δεν θα έχει, γιατι η ψηφιακή μηχανή πνίγηκε το Φλεβάρη αλλά θα κάνω οτι μπορώ...Καλούντε οι τοπικοί παράγοντες (βολιότες forum-αδες γαρ) να συμβάλουν με τις γνώσεις τους...δεκτά pm
:: III Πανελλήνια Συνάντηση 4ΤForum 8-9/10::