-
το αντιρανταρ εχει περισσοτερο χρηση για τις στημενες καμερες με τα ορια των 90-100 χλμ/ωρα
αυτες ή εχουνε φιλμ μεσα και φωτογραφιζουνε αβερτα, ή δεν εχουνε και ειναι κλειστες.
με ενα αντιρανταρ εισαι σιγουρος και δεν χρειαζεται να κοβεις στις εξωφρενικες ταχυτητες των 80-90χλμαμα τρεχεις πολυ και σε σημαδεψει κανεις με λέηζερ, κατα 90% την αρπαξες την κληση και ησυχασες (προσωρινα )
βεβαια στο μνημειο του λεωνιδα και στο μαλιακο θα πηγαινετε ολοι σαν κοτες.
στο λεωνιδα εχει παντα στρουμφακια και στο μαλιακο εχει δυο σετ καμερες πιεζοηλεκτρικες (ή οπως λεγονται) που δεν τις πιανει κανενα ρανταρ γιατι πολυ απλα ειναι αισθητηρες στην ασφαλτο.οσο για σενα coyot, ασε τα ουραγος και ετοιμασου!!! ΕΝΑΣ να σε περασει...ΚΑΗΚΕΣ!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Συγνώμη ρε παίδες, αλλά CB θα έχετε ή VHF?
VHF έχω κι εγώ ένα.για CB μιλάω Σπύρο.
-
Να σημειώσω εδώ ότι πάμε να περάσουμε καλά και όχι να κάνουμε αηδίες στους δρόμους, έτσι; Όλα με μέτρο
Θέλει πολύ προσοχή, ιδίως στις διαδρομές του Πηλίου...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Να σημειώσω εδώ ότι πάμε να περάσουμε καλά και όχι να κάνουμε αηδίες στους δρόμους, έτσι; Όλα με μέτροΘέλει πολύ προσοχή, ιδίως στις διαδρομές του Πηλίου...
εννοειτε το cb χρειαζεται για να σχολιαζουμε τα αξιοθεατα
-
Εννοείται ότι το καραβάνι είναι επιβαρυντικός παράγων για την ασφάλεια, οπότε οι ταχύτητες 'πλεύσης' (cruising) θα πρέπει να είναι σχετικά χαμηλές, και η συνοχή του καραβανιού να μην προτάσσεται της ασφάλειας, αλλά να διατηρείται με ενδοσυνεννόηση (ίδε τα ως άνω καλούδια CB, walkie-talkie, τα κινητά και τους συνοδηγούς).
Επειδή όμως τα όρια είναι συνήθως παράλογα, χρήσιμα θα είναι και τα προφυλακτικά μέτρα τύπου Valentine. Για τις κάμερες του Μαλλιακού, που δεν ενεργοποιούνται από ραντάρ, αλλά από πιεζοηλεκτρικές λωρίδες στην άσφαλτο, υπάρχουν ακριβείς συντεταγμένες ανηρτημένες στο http://www.bloka.com. Δυστυχώς, ενώ έχω λάβει ως δώρο καινούργιο GPS με alarm, δεν έχω προλάβει να του περάσω τις συντεταγμένες αυτές (ή άλλες!...). Δυστυχώς με αποσπά η εργασία μου από τα κύρια καθήκοντά μου!
-
http://www.bloka.com .......
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Να σημειώσω εδώ ότι πάμε να περάσουμε καλά και όχι να κάνουμε αηδίες στους δρόμους, έτσι; Όλα με μέτροΘέλει πολύ προσοχή, ιδίως στις διαδρομές του Πηλίου...
Εμ βέβαια, από εσένα με την TSoυ δεν περίμενα να ακούσω τίποτε άλλο...
-
Αυριο αφου με το καλο φτασουμε τι περιλαμβανει το προγραμμα???
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Αυριο αφου με το καλο φτασουμε τι περιλαμβανει το προγραμμα???τσιπουρα
-
Αυριο αφου με το καλο φτασουμε τι περιλαμβανει το προγραμμα???Φοβάσαι μην πλήξεις;
-
Αυριο αφου με το καλο φτασουμε τι περιλαμβανει το προγραμμα???Φηγητό!! ....Α....και συζήτηση!!!
-
το ρανταρ ειναι για να μην φατε καμια χαζη κληση απο καμερα με οριο 60, οχι για κοντρες..
οσο για το πηλιο, ειναι μια χαρα για αθλοπαιδειες.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυριο αφου με το καλο φτασουμε τι περιλαμβανει το προγραμμα???
Φηγητό!! ....Α....και συζήτηση!!!
Πρίν ή μετά το φαγητό...........η συζήτηση ??????? και αν κάποιοι έρθουν πιο αργά ............μην φοβάστε για το φαγητό ...............τρώμε πάλι οοοοοοοοοοοοοοοοοτι ώρα και να είναι.... Υπάρχουν εθελοντές που θα σας περιμένουν στο τραπέζι....
Πατέραααααααααααααα αυτοί δεν κρατιόνται με τίποτα................θα μπούμε μπροστά να τους μπλοκάρουμε.............
-
Γιααααααααα πείτε.... το πρόγραμμα του Σαββατου τι περιλαμβάνει? (ξέρω ξέρω διαδρομές και φαγητό, που όμως?)
Θα έρθουμε το πρωϊ να σας βρούμε!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Γιααααααααα πείτε.... το πρόγραμμα του Σαββατου τι περιλαμβάνει? (ξέρω ξέρω διαδρομές και φαγητό, που όμως?)Θα έρθουμε το πρωϊ να σας βρούμε!
Χαίρετε κυρία Μάνατζερ!
κατά τις 11:00 υπολογίζουμε αναχώρηση με κατεύθυνση προς Αι Γιάννη!Περισσότερα στην sal....εεε....kamil ήθελα να πω!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
κατά τις 11:00 υπολογίζουμε αναχώρηση με κατεύθυνση προς Αι Γιάννη!Όταν με το καλό φτάσετε στον Αη Γιάννη, στην είσοδο του χωριού στην παραλία υπάρχει μεγάλος χώρος στάθμευσης. Αφήστε εκεί τα αυτοκίνητα, καθώς το χωριό έχει μόνο ένα δρόμο (μονόδρομο) κατα μήκος της παραλίας, και προχωράει κυκλικά πάλι πάνω από το χωριό. Αν θελήσετε να πάτε μετά προς Μούρεσι - Τσαγκαράδα, θα μπορέσετε να γυρίσετε χωρίς να κάνετε τον κύκλο, για να κατευθυνθείτε πρός Παπά Νερό, όπου ξεκινά και εκείνο το δρομάκι που λέγαμε για τους πισωκίνητους...
Η Ρένα λογικά θα τα ξέρει αυτά, αλλά μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε γυναίκες;
Γιατί να λείπω γμτ... -
Ωραίες οι συμβουλές (ειδικά για ομοιπαθείς)! Αλλά δεν σε βλέπω καλά με τις παρατηρήσεις σου περί εμπιστοσύνης!!!
μα δεν παίρνεις κι εσυ μωρ' αδερφέ μου μια λάμπα θυέλλης, ένα σπερματσέτο..... κάτι τέλος πάντων!
Σβηνει το φως και μένεις στο σκότος!!! -
εγω δεν ξέρω τίποτε...όπως σας είπα και παλιοτερότερα, δεν οργάνωσα τίποτε φέτος...μάλιστα ζήτησα και προκαταβολικά συγνώμη
άσχετο έχω κι εγώ 4 walkie talkie, αν είναι να έχουν κι άλλοι, πείτε μου να τα φορτίσω και ασφαλώς να τα πάρω μαζί.
θα μιλήσω μέσα στην ημέρα με τον Κο Ζήση για πολλοστή φορά (στο τέλος θα με βρίσει, γιατι πάντα του κάνω τις ίδιες ερωτήσεις ) για να είμαστε 100% σίγουροι για όλα.
επειδή έχω χάσει επεισόδια όμως...πόσα δωμάτια θα καταλάβουμε τελικά; -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
εγω δεν ξέρω τίποτε...όπως σας είπα και παλιοτερότερα, δεν οργάνωσα τίποτε φέτος...μάλιστα ζήτησα και προκαταβολικά συγνώμη
άσχετο έχω κι εγώ 4 walkie talkie, αν είναι να έχουν κι άλλοι, πείτε μου να τα φορτίσω και ασφαλώς να τα πάρω μαζί.
θα μιλήσω μέσα στην ημέρα με τον Κο Ζήση για πολλοστή φορά (στο τέλος θα με βρίσει, γιατι πάντα του κάνω τις ίδιες ερωτήσεις ) για να είμαστε 100% σίγουροι για όλα.
επειδή έχω χάσει επεισόδια όμως...πόσα δωμάτια θα καταλάβουμε τελικά;Οσες προκαταβολές έχουν πάει!
Ε τον δρόμο θα τον ξέρεις για εκει που λέει ο Ευριπίδης!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ε τον δρόμο θα τον ξέρεις για εκει που λέει ο Ευριπίδης!ω ρε γμτ....άλλο άνχος απο δω πάλι
όχι τίποτε άλλο, αλλά θα κοκορεύετε ο Ευριπίδης μετά, οτι σας τα έλεγε!!!
:: III Πανελλήνια Συνάντηση 4ΤForum 8-9/10::