-
απο θεσσαλονικη και γενικα βορεια Ελλαδα θα ειναι αλλος εκτος απο εμενα , τον Δημητριο και τον τσαρδακλη????
-
Να σας ενημερώσω ότι ο Βόλος έχει ακριβότερη βενζίνη και από την Αθήνα και από τη Θεσσαλονίκη, οπότε να φουλάρετε πριν έρθετε. Και με τα στροφιλίκα θα κάψουμε πολλή!
Επίσης για όσους έρθουν από νότια, αν και η διαδρομή από Αγχίαλο είναι πολύ ωραία και πιο σύντομη κατά 6km, αν πάτε από Βελεστίνο ο δρόμος είναι καλύτερος και τελικά γρηγορότερος.
Και μια προειδοποίηση! Μην ξεγελαστείτε και όταν φτάσετε στον περιφεριακό από Βελεστίνο στρίψετε για Πορταριά. Ο δρόμος δεν έχει τελειώσει! Μπείτε κανονικά στην πόλη και ακολουθείτε τις πινακίδες προς 'Ανατολικό Πήλιο'.
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Θυμάστε που σας έλεγα για φως στο βάθος του τούνελ;
Λυπάμαι, αλλά κάποιος το έσβησε...Κρίμα, γιατί ο Ευριπίδης έχει καλό μπλοκέ -και οδηγεί αφάνταστα στρωτά!
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Να σας ενημερώσω ότι ο Βόλος έχει ακριβότερη βενζίνη και από την Αθήνα και από τη Θεσσαλονίκη, οπότε να φουλάρετε πριν έρθετε. Και με τα στροφιλίκα θα κάψουμε πολλή!ποιος θα τρεχει στις στροφες?????
εμεις ειμαστε παιδια της ευθειας..... -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ποιος θα τρεχει στις στροφες?????
εμεις ειμαστε παιδια της ευθειας.....Άμα δείτε ότι στον δρόμο Μηλιές-Βυζίτσα-Πινακάτες-Αγ.Γεώργιος έχει ολόφρεσκια άσφαλτο (αρχές καλοκαιριού)... Γιαμ, γιαμ, γιαμ
Ευθεία στο Πήλιο; Κάπου πήρε το μάτι μου... Ναι, έχει δύο κατεβαίνοντας για Αργαλαστή. Αλλά είναι νότιο Πήλιο, κι από κει δεν περνάμε!
Αλήθεια kamil, τι λέει το road book; Μέχρι Αη-Γιάννη και πίσω; Δεν θα κάνουμε όλο τον γύρο του 'Κένταυρος'; Με την παραλλαγή που γράφω παραπάνω
-
Μια επισημανση:
Το Σαββατο παιζει στις 20:00 η εθνικη ομαδα με την Δανια....
Δεν πιστευω να το χασουμε εε??
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
απο θεσσαλονικη και γενικα βορεια Ελλαδα θα ειναι αλλος εκτος απο εμενα , τον Δημητριο και τον τσαρδακλη????Εδώ Βόρεια Ελλάδα! Ενας ακόμα εγώ (εκ Θάσου ορμώμενος)!
Κι ο Αντρέας (HUNTER) Σαλονικιός δεν είναι;Σε προηγούμενη σελίδα είχα προτείνει και το εξής
Οι νότιοι οργανώθηκαν με τις προσυγκεντρώσεις τους, εμείς οι βόρειοι θα κάνουμε καμια συνάντηση; Προτείνω το Olympus Plaza στον Κορινό ή κάτι αντίστοιχο τελωσπάντων (εκτός Θεσσαλονίκης δλδ) προκειμένου, όσοι δεν είναι από την πόλη, να μην χρειαστεί να μπουν μέσα.
Σχετικά με το ματς... Αν και δεν θα πάμε για 15 μέρες στο Πήλιο, ούτε 48 ώρες δε θα καθήσουμε, είμαι της άποψης οτι η Εθνική δε χάνεται (μακάρι να μην έχανε κιολας) και εκτός αυτού θα έχει την πλάκα του να δούμε όλοι μαζι το ματς. Ειναι και σε βολική ωρα...
-
Αν χασουμε δεν πιστευω να μας κοπει η ορεξη μετα
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
απο θεσσαλονικη και γενικα βορεια Ελλαδα θα ειναι αλλος εκτος απο εμενα , τον Δημητριο και τον τσαρδακλη????
Εδώ Βόρεια Ελλάδα! Ενας ακόμα εγώ (εκ Θάσου ορμώμενος)!
Κι ο Αντρέας (HUNTER) Σαλονικιός δεν είναι;Σε προηγούμενη σελίδα είχα προτείνει και το εξής
Οι νότιοι οργανώθηκαν με τις προσυγκεντρώσεις τους, εμείς οι βόρειοι θα κάνουμε καμια συνάντηση; Προτείνω το Olympus Plaza στον Κορινό ή κάτι αντίστοιχο τελωσπάντων (εκτός Θεσσαλονίκης δλδ) προκειμένου, όσοι δεν είναι από την πόλη, να μην χρειαστεί να μπουν μέσα.
Σχετικά με το ματς... Αν και δεν θα πάμε για 15 μέρες στο Πήλιο, ούτε 48 ώρες δε θα καθήσουμε, είμαι της άποψης οτι η Εθνική δε χάνεται (μακάρι να μην έχανε κιολας) και εκτός αυτού θα έχει την πλάκα του να δούμε όλοι μαζι το ματς. Ειναι και σε βολική ωρα...
αρχηγε εμεις θα φυγουμε απο εδω κατα τις 6-6:30.... μπορουμε αν θελεις να παμε ολοι μαζι........
σου στελνω με πμ το τηλεφωνο...... παρε με αν θες να μιλησουμε..... -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
[
Κι ο Αντρέας (HUNTER) Σαλονικιός δεν είναι;...
Δούκα,τό πιθανότερο γιά μένα είναι να μήν μπορέσω να κατέβω.
Μόνο σάν 'έκπληξη',καί άν θα τύχει. -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Αν χασουμε δεν πιστευω να μας κοπει η ορεξη μεταMπαααα, θα μας ανοίξει πιο πολύ, από τη στεναχώρια!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν χασουμε δεν πιστευω να μας κοπει η ορεξη μετα
Mπαααα, θα μας ανοίξει πιο πολύ, από τη στεναχώρια!!!
Λοιπόοον!
Για φαγητό έχουμε κλείσει (η Ρένα δηλαδή) το βράδυ την ταβέρνα του ξενοδοχείου!!!
Τηλεόραση θα έχει!!!Αααααρα!!!.....Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!!!
-
OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Παϊδακοκαταστασεις????
-
OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEΠαϊδακοκαταστασεις????
Περίπου!!
Εχει και κάτι μπριζολίτσες....κάτι περίεργα με πιπεριές και λουκάνικα!!Δεν ξέρω....ετσι μου είπανε!!!
-
Παιδιά εμείς που πήγαμε αυτή την εβδομάδα στο Πήλιο σας κάναμε προετοιμασία του δρόμου αφήνοντας πολύ λάστιχο κάτω για να έχεται καλύτερο στρίψιμο. Μη το αφήσετε να πάει χαμένο.
Η καλύτερη εποχή για αυτό το βουνό είναι τώρα. Θα περάσετε σίγουρα καλά.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Παιδιά εμείς που πήγαμε αυτή την εβδομάδα στο Πήλιο σας κάναμε προετοιμασία του δρόμου αφήνοντας πολύ λάστιχο κάτω για να έχεται καλύτερο στρίψιμο. Μη το αφήσετε να πάει χαμένο.Είχε εκδρομή με την Π.Ε.Ο.Β.Ε.???
Πανελλήνια Ένωση Οδηγών Βανακίων (sic) Eλλάδος -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παιδιά εμείς που πήγαμε αυτή την εβδομάδα στο Πήλιο σας κάναμε προετοιμασία του δρόμου αφήνοντας πολύ λάστιχο κάτω για να έχεται καλύτερο στρίψιμο. Μη το αφήσετε να πάει χαμένο.
Είχε εκδρομή με την Π.Ε.Ο.Β.Ε.???
Πανελλήνια Ένωση Οδηγών Βανακίων (sic) EλλάδοςΖηλεύεις γι΄αυτό τα λες αυτά.
-
Γραφετε σε λαθος τοπικ κυριοι.....
Στο θαψιμο πανε αυτα και οχι εδω....
Εδω μιλαμε για ΦΑΓΗΤΟ,γκολ(της εθνικης) στροφες(Πορταρια) και ποιος εχει το περισσοτερο μπλοκε!!!!
-
Γραφετε σε λαθος τοπικ κυριοι.....Στο θαψιμο πανε αυτα και οχι εδω....
Εδω μιλαμε για ΦΑΓΗΤΟ,γκολ(της εθνικης) στροφες(Πορταρια) και ποιος εχει το περισσοτερο μπλοκε!!!!
Πές τα ρε Bagus!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
[
Κι ο Αντρέας (HUNTER) Σαλονικιός δεν είναι;...
Δούκα,τό πιθανότερο γιά μένα είναι να μήν μπορέσω να κατέβω.
Μόνο σάν 'έκπληξη',καί άν θα τύχει.Κρίμα ρε Αντρέα... Και είσαι μια από τις 'προσωπικότητες' του φόρουμ που θα ήθελα να γνωρίσω...
Ελπίζω να μπορέσεις, αλλιώς σε τίποτα παϊδάκια στην Θεσσαλονίκη
:: III Πανελλήνια Συνάντηση 4ΤForum 8-9/10::