-
ΓΙΑ ΠΑΡΕ κ. CASTORA , ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΣ , ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ
ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ , ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ , ΟΤΙ Ο ΣΟΑΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ , ΑΠΟΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΤΙ Ο ΛΕΣΧΙΑΡΧΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΩΣ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ , ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ , ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ .
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ...........ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ..........ΑΡΚΕΤΗ ..............
ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ .
-
Ωραία! Να πάρω τηλέφωνο να μάθω τί???
Όσα ξέρω από πρώτο χέρι (το δικό μου)!
Να μάθω ότι ζήτησε η Start Line 12000 ευρώ για να κάνει τον αγώνα και η ΕΘΕΑ τους έδινε 9000 ευρώ!
Ότι παρ'ότι εστάλη επιστολή στην ΕΘΕΑ την Τετάρτη για τους λόγους που δεν ΠΡΕΠΕΙ να γίνονται μονοήμεροι αγώνες πίστας , δεν προσκομίσθηκε στο συμβούλιο!
Ότι τελικά κάνει τον αγώνα με 5000 ευρώ!
Ότι σε κάθε περίπτωση δεν είχε να πληρώσει την πίστα (ευγενική χορηγία της Safetrack A.E.)ούτε ασφάλεια και τα εισητήρια δικά τους !
Ότι ζήτησε τελικά από τον από τον ΣΟΑΑ 3000 για να κάνει διήμερο! Γιά κάντε μία πράξη 5000+3000 δεν μας κάνει λιγώτερο από 9000?
Ότι ειπώθηκε 'ότι και να γίνει η Start Line θα βάλει στο ταμείο τουλάχιστον 500 ευρώ'
Υποψιάζομαι ότι αλλού είναι το θέμα! Γιατί ΚΑΙ βραδυνό γινόταν , ΚΑΙ διήμερο , ΑΛΛΑ κάποιοι ΔΥΣΤΥΧΩΣ θέλουν άλλα πράγματα!
Ο ΣΟΑΑ δεν αποφάσισε για το πώς θα γίνει ο αγώνας αλλά και ο κάθε αγώνας! Ο ΣΟΑΑ προτείνει στην ΕΘΕΑ , η ΕΘΕΑ αναθέτει , η Λέσχη εκτελεί !Και κρίνεται! (αν σημαίνει τίποτε αυτό)
Όχι όμως φτηνά ψέμματα! Έλεος !!!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Ωραία! Να πάρω τηλέφωνο να μάθω τί???Όσα ξέρω από πρώτο χέρι (το δικό μου)!
Να μάθω ότι ζήτησε η Start Line 12000 ευρώ για να κάνει τον αγώνα και η ΕΘΕΑ τους έδινε 9000 ευρώ!
Ότι παρ'ότι εστάλη επιστολή στην ΕΘΕΑ την Τετάρτη για τους λόγους που δεν ΠΡΕΠΕΙ να γίνονται μονοήμεροι αγώνες πίστας , δεν προσκομίσθηκε στο συμβούλιο!
Ότι τελικά κάνει τον αγώνα με 5000 ευρώ!
Ότι σε κάθε περίπτωση δεν είχε να πληρώσει την πίστα (ευγενική χορηγία της Safetrack A.E.)ούτε ασφάλεια και τα εισητήρια δικά τους !
Ότι ζήτησε τελικά από τον από τον ΣΟΑΑ 3000 για να κάνει διήμερο! Γιά κάντε μία πράξη 5000+3000 δεν μας κάνει λιγώτερο από 9000?
Ότι ειπώθηκε 'ότι και να γίνει η Start Line θα βάλει στο ταμείο τουλάχιστον 500 ευρώ'
Υποψιάζομαι ότι αλλού είναι το θέμα! Γιατί ΚΑΙ βραδυνό γινόταν , ΚΑΙ διήμερο , ΑΛΛΑ κάποιοι ΔΥΣΤΥΧΩΣ θέλουν άλλα πράγματα!
Ο ΣΟΑΑ δεν αποφάσισε για το πώς θα γίνει ο αγώνας αλλά και ο κάθε αγώνας! Ο ΣΟΑΑ προτείνει στην ΕΘΕΑ , η ΕΘΕΑ αναθέτει , η Λέσχη εκτελεί !Και κρίνεται! (αν σημαίνει τίποτε αυτό)
Όχι όμως φτηνά ψέμματα! Έλεος !!!
ασε μωρε που ξερεις εσυ ο ανθρωπος ξερει αφου πηρε τηλεφωνο τον εαυτο του και του το ειπε. α ρε βρεγμενη σανιδα που θελουμε
-
Γιατί γράφουμε αηδίες και μάλιστα ανεφερόμαστε σε χρήματα και σε συμφωνίες που δεν ξέρουμε και που ακούσαμε-μάθαμε και εν τέλει εκτειθέμεθα εμείς οι ίδιοι. Σορη ΑΡΗ, αλλά καμία σχεση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα παραπάνω.
΄Με την ευκαιρία καλό θα είναι αντί να πετάμε πυροτεχνήματα γενικώς να γίνουμε μιά στάλα πιό επαγγελματίες, πιό σοβαροί δηλαδή. να περιμένουμε, να συντονιζόμαστε και να συναποφασίζουμε, αν θέλουμε να δημιουργούμε και όχι να εντυπωσιάζουμε.Ο αγώνας γίνεται! Μονοήμερος! Με ενίσχυση από ελεύθερη κατηγορία!
Τα ευρώ βρέθηκαν. ΣΟΑΑ-ΕΘΕΑ-Start Line-ΠΙΣΤΑ-MG, έπαιξαν το ρόλο τους και με αμοιβαλίες υποχωρήσεις θα γίνει ο συμοπληρωματικός αγώνας ώστε το πρωτάθλημα να μη χάσει δέκατο από την αξιοπιστία του.Τα ερωτηματικά δεν έχουν να κάνουν με τα ευρώ, αλλά κατά πόσο προβλήθηκε η αναγγελία του, κατά πόσον έγινε επικοινωνία για τους STARS τάδε κ.λπ... κ.λπ...
Οι ιδέεες και τα ευρώ μας έφαγαν!
Τουλάχιστον όποιοι έρθουν στο Μέγαρο να αποζημιωθούν, από το θέαμα (εξασφαλισμένο), αλλά και όχι μόνο.
Συνεργάστηκαν, δούλεψαν μαζί ΣΟΑΑ, οργανωτές και πίστα ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα παροχών στο περιθώριο του αγώνα ή μία από τα ίδια οπότε η καντίνα του Σωτήρη να είναι καλά!Καλή επιτυχία!
(λιγότερη γκρίνια γμτ)Στρατισινο
-
και βεβαια προσκομίστηκε η επιστολή του ΣΟΑΑ για διήμερους αγώνες!
Ομως θα τον πληρώσει ποιός τον αγώνα Αρη!?
Ο Μανιατό παντελόνι;
Ωραία-ιδέα πρόταση!
Γιατί προσπερνάμε πως ο συγκεκριμένος αγώνας είναι συμπληρωματικός και δεν συμπεριλαμβάνεται στο ημερολόγιο, αλλά μπήκε εμβόλιμα για να μην διαταραχθεί το κύρος του ενιαίου,. Σοφά γίνεται, αλλά ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ να βάλουμε νερό στο κρασί ώστε να γίνει. Να δωθοούν γιουρα, αλλά να πιάνουν τόπο. ΣΩΣΤΑ?Και βέβαια εσύ ξέρεις πολύ καλά, από πρώτο χέρι πως ΔΕΝ γίνεται αγώνας βράδι, αν θέλουμε να είναι αγώνας.Φιέστα ναι! τα 25 .000 γιου του φωτισμού ποιός θα τα πληρώσει γμτ!???
Στρ
ΥΓ... Λάθος. Καμία ευγενική προσφορά. Η πίστα θα πληρωθεί από το χορηγό-φάντασμα σε ποσό που δεν αφορά κανέναν παρά εκείνον και τον ΝΤ. Ευγενικά η πίστα των 500.000 γιου ετησίως δεν παραχωρείται γμτ.
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Γιατί γράφουμε αηδίες και μάλιστα ανεφερόμαστε σε χρήματα και σε συμφωνίες που δεν ξέρουμε και που ακούσαμε-μάθαμε και εν τέλει εκτειθέμεθα εμείς οι ίδιοι. Σορη ΑΡΗ, αλλά καμία σχεση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα παραπάνω.
΄Με την ευκαιρία καλό θα είναι αντί να πετάμε πυροτεχνήματα γενικώς να γίνουμε μιά στάλα πιό επαγγελματίες, πιό σοβαροί δηλαδή. να περιμένουμε, να συντονιζόμαστε και να συναποφασίζουμε, αν θέλουμε να δημιουργούμε και όχι να εντυπωσιάζουμε.(λιγότερη γκρίνια γμτ)
Μεσα σε 5 αραδες ολη η ουσια
(αυτη τη φορα γμτ πρεπει να το πω..!!!Respect )
-
ΔΗΛΑΔΗ , ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ?
ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΑ , ΤΟΝ ΛΕΣΧΙΑΡΧΗ ,ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ , ΜΕ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΥΠΟ ΣΚΙΑ , ΑΠ'ΤΙΣ ΕΠΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ , ΕΩΣ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ , ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΑΓΓΑΡΙΑ , ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΑΛΑΚΟΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ?
ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ .
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ?
ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΔΥΗΜΕΡΟ , ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ . ΤΟ ΕΞΑΝΑΒΟΛΗΣ ΚΤΛ ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ , ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΙΣΤΑΣ .
ΜΟΝΟΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ?
ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ , ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ .
-
Κύριε Κάστορα,
Επειδή μιλήσατε με αριθμούς, θα ήθελα να σας παραθέσω μερικά στοιχεία, για να καταλάβετε ότι κάποια πράγματα δεν φαίνονται προς τα έξω, αλλά μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι.
Ας μιλήσουμε για την περίπτωση ενός ημερήσιου σιρκουί στα Μέγαρα. Η πίστα χωρίζεται σε 10 θέσεις κριτών, από τις οποίες τουλάχιστον οι 6 αποτελούνται από δυο άτομα. 16 κριτές στα Κ λοιπόν. Τα πιτς χρειάζονται από έναν τουλάχιστον κριτή στην είσοδο-έξοδο, από έναν τουλάχιστον στις εισόδους-εξόδους των πάντοκς, από έναν στην είσοδο-έξοδο του παρκ φερμέ και τον πιτ-μάρσαλ. Στην ξεφτίλα δηλαδή μιλάμε για 7 άτομα. Πέρα από αυτούς, χρειάζονται τουλάχιστον 2 κριτές στην γραμματεία (για διοικητικούς ελέγχους, διανομή αποτελεσμάτων, γυρολόγιο κτλ) και τουλάχιστον 4 στις δύο εισόδους της πίστας, σε αυτή όπως στρίβεις από τον κεντρικό και σε αυτη που μπαίνεις στα πάντοκς. Σύνολο ως τώρα έχουμε 29 άτομα (30 θα μου επιτρέψετε να πω, χάρη στρογγυλοποίησης), τα οποία οριακά αρκούν για να πούμε ότι κάνουμε άνετα τη δουλειά μας. Σημειώνω ότι εσκεμένα έχω βγάλει απέξω τεχνικούς εφόρους, αγωνοδικες, παρατηρητές, χρονομέτρες κτλ, καθότι δεν ξέρω να σας πω οικονομικά στοιχεία.
Δεδομένου λοιπόν ότι η αποζημίωση του κριτή ορίζεται στα 40 Ε/ημέρα (όχι αυθαίρετα, αλλά από την ΕΘΕΑ), έχουμε μόνο για τα 30 αυτά άτομα 40Χ30=1200 Ευρώπουλα. Αν συνυπολογίσουμε την βενζίνη τους (θεωρώντας ότι 15 από αυτούς θα έχουν αυτοκίνητο), μιλάμε ακόμα για 200-250 Ε (αν αναλογιστούμε ότι μιλάμε για 0.2Ε/χλμ). Σύνολο τι έχουμε ως τώρα? 1400-1450 Ε μόνο για τους απλούς κριτές, με αρκετούς περιορισμούς στον συνολικό αριθμό τους και βγάζοντας απ' έξω όλους τους υπόλοιπους που προανάφερα.
Υπολογίστε σε αυτά ενοίκιο υλικων από την ΕΛΠΑ, ενοίκιο της πίστας, διάφορα φυλλάδια-αφίσσες και χίλιαδυο άλλα λειτουργικά έξοδα, κάντε μια σούμα και δείτε πόσο φτηνός είναι ένας αγώνας για να οργανωθεί... Αν και θα έπρεπε να ξέρατε, καθώς έχετε κάνει και κάποια Μεμόριαλ και έχετε πάρει μια ιδέα...
Αυτά τα ολίγα,
Με εκτίμηση
Σάσσαλος Κων/νοςΥΓ.: Δεν είμαι σίγουρος αν τώρα με το καθεστός των δωρεάν συμμετοχών στα σιρκουί οι λέσχες εξακολουθούν να δίνουν παράβολο στην ΕΘΕΑ για κάθε συμμετοχή. Ας με ενημερώσει κάποιος που ξέρει, αλλά αν είναι έτσι, θα πρέπει να υπολογίσετε κάποια έξοδα παραπάνω για να κάνει οποιαδήποτε λέσχη τον αγώνα.
-
Εχετε απόλυτο δίκιο! ΑΗΔΙΕΣ!
Ούτως ή άλλως αυτό το συναίσθημα βγαίνει!
**Αηδίες **είναι το να λές ψέματα , ΟΤΙ Ο ΣΟΑΑ ΖΗΤΗΣΕ ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ ΑΓΩΝΑ!
**Αηδίες **όλα όσα μάθαμε - ακούσαμε αλλά και καταγράψαμε στα πρακτικά του Δ.Σ. ! Λές να μας βγούνε ψεύτες οι κ.κ. Ζήβας-Ριζικάρης - Μεσημέρης - Μιχελακάκης και ο μόνος που λέει την αλήθεια να είναι η Start Line?
Δεν εκτίθεμαι ούτε πετάω πυροτεχνήματα εγώ Στράτη! Άλλοι εκτίθενται και πετάξανε το πυροτέχνημα εδώ μέσα αλλά άς προσέχανε!
Έχει δίκιο ο μηχανικόσοφος γέροντας! ΔΕΝ ΣΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
-
Κύριε Ταύρε,
Επειδή βλέπω ότι τα πάς καλά με τα νούμερα , απάντησε μου στην απλή ερώτηση 5000+3000 γιατί είναι μικρότερο από το 9000!
με 9000 δεν έκαναν διήμερο αγώνα, με 8000 χιλιάδες κάνανε!
Ίσως όμως η απάντηση δεν εμπίπτει στην επιστήμη των μαθηματικών αλλά της πολιτικής!
Με εκτίμηση
Ιγγλέσης Αρ.
-
ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ , ΚΥΡΙΕ Taurus , ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΟΔΑ , ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ?
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΗΤΕ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ , ΑΝ ΕΣΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ , ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΕΣΧΙΑΡΧΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΜΕΝΟΣ ΑΠ'ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ?
ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ , ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΕΡΔΗ , ΑΠΟ ΑΓΩΝΑ ΛΕΣΧΕΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ) ?
ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ .
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ , ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ?
-
Δεν ξέρω από πολιτική, ούτε είμαι ο άρχοντας των οικονομικών, απλά έγραψα ότι ένας αγώνας πίστας, ιδιαίτερα με το καθεστώς της δωρεάν συμμετοχής είναι εξαιρετικά ασύμφορος για οποιαδήποτε λέσχη.
@APR:
Κανείς δεν είπε ότι μπαίνει συνέχεια μέσα... Υπάρχουν αγώνες που φέρνουν κέρδη, όχι όμως οι αγώνες ταχύτητας. Ακόμα και μια ανάβαση, αν δεν μαζέψει αρκετές συμμετοχές, χασούρα φέρνει. Έχω την εντύπωση ότι το όριο για να μην μπει μέσα η λέσχη στην Ριτσώνα είναι 100+ συμμετοχές. Όχι και λίγες, δεν νομίζετε? Ή πιστεύετε ότι η start line έβγαλε λεφτά στη Δημητσάνα? Τα 100 Ε της συμμετοχής ήταν ακριβώς το ποσό του παραβόλου στην ΕΘΕΑ.
Και στο κάτω-κάτω επιχειρίσεις είναι, σαν αυτή που κρατάτε και εσείς και η οποία είμαι σίγουρος ότι δεν θέλετε να μπαίνει μέσα σε κάθε αγώνα που υποστηρίζετε κάποιους οδηγούς...
-
[quote='taurus@APR:
Κανείς δεν είπε ότι μπαίνει συνέχεια μέσα... Υπάρχουν αγώνες που φέρνουν κέρδη, όχι όμως οι αγώνες ταχύτητας. Ακόμα και μια ανάβαση, αν δεν μαζέψει αρκετές συμμετοχές, χασούρα φέρνει. Έχω την εντύπωση ότι το όριο για να μην μπει μέσα η λέσχη στην Ριτσώνα είναι 100+ συμμετοχές. Όχι και λίγες, δεν νομίζετε?
nk:[/quote]ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ , ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΜΕ 170 , ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΕΡΔΗ ΠΟΤΕ ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
[quote='taurus@APR:Κανείς δεν είπε ότι μπαίνει συνέχεια μέσα... Υπάρχουν αγώνες που φέρνουν κέρδη, όχι όμως οι αγώνες ταχύτητας. Ακόμα και μια ανάβαση, αν δεν μαζέψει αρκετές συμμετοχές, χασούρα φέρνει. Έχω την εντύπωση ότι το όριο για να μην μπει μέσα η λέσχη στην Ριτσώνα είναι 100+ συμμετοχές. Όχι και λίγες, δεν νομίζετε?
nk:ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ , ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΜΕ 170 , ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΕΡΔΗ ΠΟΤΕ ?[/quote]
Δηλαδή εσείς περιμένετε από τις λέσχες να βγάλουν ανακοινωθέν για μεικτά και καθαρά κέρδη μετά από κάθε αγώνα? Εσείς ανακοινώνετε τα κέρδη σας μετά από κάθε αγώνα? Πώς ζητάτε το ίδιο από μια λέσχη? Και στο κάτω-κάτω γιατί να ανακοινώσει οποιοσδήποτε επιχειρηματίας την όποια κερδοφορία, όταν μπορεί να την αυξήσει? Εξηγώ: έχετε ένα μαγαζί-συνεργείο και θέλετε να ανεβάσετε τις τιμές. Θα επικαλεστείτε ότι δύσκολα τα βγάζετε πέρα, ανέβηκαν τα ενοίκια, ακρίβηνε το ρεύμα, ζητάνε περισσότερα οι ανταλλακτικάδες, θέλουν συντήρηση τα μηχανήματά σας, είχαμε και το τσουνάμι και επηρεασε την παγκόσμια διακίνηση ανταλλακτικών, προκειμένου του χρόνου να έχετε μια δικαιολογία να ζητήσετε περισσότερα από τους πελάτες σας. Αν πείτε 'δόξα τον Χαμουραμπί, έχω χεστεί στο τάληρο και οι πελάτες πολλαπλασιάζονται σαν τα κουνέλια', με τι μούτρα θα ζητήσετε του χρόνου περισσότερα? Λογικό δεν είναι?
-
Συγγνώμη που επεμβαίνω!
taurus όχι δεν είναι έτσι!
Ενας επαγγελματίας δεν μπορεί να παραπονιέται για να αυξήσει τις τιμές του!
Αυτό το κάνει μόνο αν είναι σκιτζής ή κάνει αρπαχτή!
Αλλοιώς, ναι πρέπει να δώσει στοιχεία (ειδικά όταν είναι εταιρεία)!
Αν μπαίνει συνέχεια μέσα γιατι το παιδεύει!Ας κάνει κάτι άλλο!
Μου θυμίζει τις δηλώσεις των εμπόρων στα ρεπορτάζ τα Χριστούγεννα!
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ δηλώνουν ότι η κίνηση έπεσε π.χ. 20%!!!
Και εννοούν ότι είναι 20% κάτω από την αύξηση που είχαν υπολογίσει!!
(π.χ. υπολογίζω αύξηση 25% φέτος αλλά τελικά είχα μόνο 20%, άρα η κίνηση έπεσε κατά 20% του 25%)!!!Λεφτά όμως βγάζουν...αλλοιώς θα έκλειναν!!!
-
Δεν είπα αν θα έπρεπε να είναι ή να μην είναι έτσι. Είπα απλά ό,τι γενικά παιζει στην αγορά, ακριβώς όπως το περιέγραψες.
Για το 'σκιτζής' ή την 'αρπαχτή' όμως δεν συμφωνω...
Καλώς οι κακώς αυτοί είναι οι άγραφοι νόμοι του εμπορίου και των επιχειρήσεων και αν κάνω λάθος ας μου το πει κάποιος που ασχολείται είτε με το εμπόριο, είτε με τις επιχειρίσεις.
Τα στοιχεία της μια εταιρεία τα δίνει στην εφορία. Δεν είναι υποχρεωμένη να τα δίνει και στον καθένα.
-
Κώστα, ποιίς δωρεάν?
Η ΕΘΕΑ με το χορηγό-φάντασμα πληρώνει και βέβαια ΔΕΝ παρακρατάει τα παράβολα όπως περάβολα ΔΕΝ θα πάρει ούτε για τον αγώνα των stars τάδε!
Ρε γμτ, αυτό είναι το θέμα μας?
Η ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΥΣ?
Να έρθει κόσμος στο μέγαρο γίνεται?Στρατης
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Ρε γμτ, αυτό είναι το θέμα μας?
Η ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΥΣ?
Να έρθει κόσμος στο μέγαρο γίνεται?Στρατης
ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ???????
ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ????????
ΝΑΙ ...............
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ένα μεγάλο μπράβο στην διοργανώτρια λέσχη που κατάφερε να πρωτοπορήσει για ΑΛΛΗ μια φορά και να περάσει έναν νέο θεσμό, αυτόν του όλα σε μία.
.Η λεσχη πηρε παραδειγμα απο σενα που εχεις συγκεντρωσει τη γκρινια, την μουρμουρα και το δηλητηριο ολου του κοσμου σε ΕΝΑΝ ανθρωπο!!!
Μαθε λοιπον οτι ολη η διοργανωση ειναι προταση του ΣΟΑΑ και απλα υιοθετηθηκε απο την λεσχη.Για να το χωρίσουμε σε δύο μέρη, ένα έντονο, ένα υπογραμμισμένο...
**
Πλάκα έχεις!! Αν κάνει πάρτι το ανηψάκι μου θα σε καλέσω για κλόουν!!**Ψιλοαμφιβάλλω αν έγινε έτσι, ή αν τους έφερε κάποιο μαχαίρι στο λαιμο του στυλ 'διαλέχτε: ή δώστε μου λεφτά γιατί δε βγαίνω, ή τον κάνω μονοήμερο'.
Δεν πιστεύω πως υπάρχει νοήμον ον στον πλανήτη που να πιστεύει πως ο ΣΟΑΑ είχε οποιονδήποτε λόγο ή συμφέρον να κοπεί μια ημέρα.
Φυσικά κάποιος του ΣΟΑΑ μπορεί να μας διαφωτίσει με στοιχεία και όχι απλά με λογικές επαγωγές αν θέλει...Ηρεμα!Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις σεν χρειάζονται!Ανεξέρτητα από το ποιός τις άρχισε![kouk]
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεδομένου λοιπόν ότι η αποζημίωση του κριτή ορίζεται στα 40 Ε/ημέρα (όχι αυθαίρετα, αλλά από την ΕΘΕΑ), έχουμε μόνο για τα 30 αυτά άτομα 40Χ30=1200 Ευρώπουλα. Αν συνυπολογίσουμε την βενζίνη τους (θεωρώντας ότι 15 από αυτούς θα έχουν αυτοκίνητο), μιλάμε ακόμα για 200-250 Ε (αν αναλογιστούμε ότι μιλάμε για 0.2Ε/χλμ). Σύνολο τι έχουμε ως τώρα? 1400-1450 Ε μόνο για τους απλούς κριτές, με αρκετούς περιορισμούς στον συνολικό αριθμό τους και βγάζοντας απ' έξω όλους τους υπόλοιπους που προανάφερα.
Αμ καλά τα έλεγα εγώ...
(απόσπασμα προηγούμενης δημοσίευσης)Γουστάρω κριτές που σε μία μέρα θα βγάλουν την ηλιοθεραπεία για όλο το 2005 (**να φανταστώ πως θα πληρωθούν κιόλας μόνο για μία μέρα για διπλό σαμάρι, μιας και η λέσχη πλέον έγινε κερδοσκοπική εταιρεία; **)
Την ίδια δουλειά, μισά λεφτά!!!
Βρε δεν κάνουμε και το ΕΛΠΑ με ίδια χιλιόμετρα μονοήμερο να βγεί φτηνότερο;;;;
ΜΕΓΑΡΑ 22 -23 \7 ΒΡΑΔΥ ?????