-
Το να ωρύεται δεν είναι σωστό. Ούτε αποδεικνύει ότι έχει δίκιο. Aλλά ούτε και άδικο. Γιατί λοιπόν εξετάζεις το ότι ωρύεται και αγνοείς το λόγο για τον οποίο ωρύεται;
Συμφωνείς με την πρακτική της καταστροφής των ελληνικών ναών; -
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Το να ωρύεται δεν είναι σωστό. Ούτε αποδεικνύει ότι έχει δίκιο. Aλλά ούτε και άδικο. Γιατί λοιπόν εξετάζεις το ότι ωρύεται και αγνοείς το λόγο για τον οποίο ωρύεται;
Συμφωνείς με την πρακτική της καταστροφής των ελληνικών ναών;Δεν συμφωνώ με την καταστροφή κανενος ναού, πόσο μάλλον για τους Αρχαίους Ελληνικούς!
Αλλά δεν δέχομαι με τίποτα ότι ΜΟΝΟ αρχαιοελληνικοί ναοί καταστράφηκαν και ΜΟΝΟ από Χριστιανούς....και πάει λέγοντας!
Η Ιστορία μας διδιάσκει ότι υπάρχει ισορροπία!Πάντα!Και σε όλα!Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι 'χυδαίο' το σχόλιο του Ηλία!
Χιούμορ είναι!! Για να χαλαρώσουμε λιγάκι! -
De ja vu .Ετσι αισθανομαι διαβαζοντας αυτο το τοπικ.
-
Μα εγώ δεν είπα ότι ΜΟΝΟ ελληνικοί ναοί καταστράφηκαν στη διάρκεια της Ιστορίας. Ούτε μίλησα για Χριστιανούς.... Προς τί η αντίθεση λοιπόν;
Για να χαλαρώσουμε λιγάκι.... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το ότι ωρύεται όμως δεν πάει να πει ότι έχει και δίκηο!Ετσι δεν είναι AlfaRomeo?
ο ωρυόμενος έχει πάντα δίκιο...
...γιατί μόνο η δική του φωνή ακούγεται...De ja vu .Ετσι αισθανομαι διαβαζοντας αυτο το τοπικ.
...για πολλοστή φορά κιόλας
-
[quote='G60POWER]
Βεβαίως και είμαι περήφανος για την θρησκεία μου και την πίστη μου. Ειδικά όταν βλέπω τέτοιο ζήλο και πάθος για να σπιλωθεί που φτάνει στο σημείο να γραφτούν θελημένα πολλές ανακρίβειες και αναλήθειες.Αλήθεια αφού οι χριστιανοί έκαψαν μία φορά ,έκαψαν δύο φορές πως επί τόσους αιώνες που αναφέρεις όλο έκαιγαν ναούς. Το βράδυ χτίζονταν την μέρα καίγονταν? Λίγο από γεφύρι της Άρτας φέρνει….
Oι πρώτοι ερημίτες εγκαταστάθηκαν στο Όρος γύρω στο 800μχ. Ουδεμία σχέση δηλαδή με τον Μ. Κωνσταντίνο και την Αγία Ελένη. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς την παραποίηση της αλήθειας.
Ο δε Κωνστάντιος ήταν Αρειανιστής και μάλιστα είχε διώξει και χριστιανούς.
Όσον αφορά τον περίφημο αυτοκράτορα Ιουλιανό, πρώην χριστιανό και προσήλυτο ειδωλολάτρη. Σε λίγο θα τον αγιοποιήσουν οι παγανιστές. Αλλά ξεχνούν ότι δεν είχε καμία σχέση με την Ελληνική φιλοσοφία και τρόπο σκέψης. Μέχρι που νόμιζε ότι ήταν μετεμψύχωση του Μ. Αλεξάνδρου. Είχε μυηθεί σε ανατολικές δοξασίες. Ασχολούταν με χαρτομαντεία και είχε για σύμβουλό τον φιλόσοφο-μάντη Μάξιμο. Καμία σχέση δεν είχε με τον ορθολογισμό των αρχαίων Ελλήνων χωρίς να παραβλέψουμε τους διωγμούς εναντίον των Χριστιανών. Τέλος χαρακτηριστική είναι η βεβαιότητα των νεοπαγανιστών για την δολοφονία του παρότι στηρίζονται σε κείμενα του Λιβάνιου ο οποίος ότι έγραψε το έμαθε από φήμες χωρίς να αποκλείει τίποτα ενώ ξεχνούν επιμελώς τα κείμενα αυτόπτων μαρτύρων. Μπορούμε κάποια στιγμή να αναλύσουμε και το θέμα του Ιουλιανού.
Επειδή τα παραπάνω που αναφέρεις είναι ανακριβή και αναληθή και θέλει πολλές ώρες και πολλές σελίδες για να αναλυθούν και στο τέλος δεν θα τα διαβάσει κανείς γιατί θα βαρεθούν, διάλεξε τα πιο «καλά» σου και κάνε αναφορές σε συγκεκριμένες πηγές και όχι στον αέρα κατηγορίες, αλλά με παραπομπές, αλλιώς γράφονται κατεβατά χωρίς να μπορεί να ελεγχθεί η αξιοπιστία τους. Βέβαια τα θέματα που έβαλες είναι οι κλασικές κατηγορίες των νεοπαγανιστών αφού μάλιστα έτσι οργανωμένα με τις ημερομηνίες που έβαλες «παίζουν» και σε e-book. Εγώ τις πηγές σου και τα χωρία θέλω.
ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΧΘΕΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΖΗΤΟΥΝΤΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ. ΣΗΜΕΡΑ ? Εγώ έδωσα τις πηγές μου και μπορείς να τις βρεις. Η κοινή λογική πάντως λέει ότι ηλίθιες είναι οι θέσεις χωρίς αιτιολόγηση. Άρα το ποιος είναι εκτεθειμένος το καταλαβαίνεις. Περιμένω….πραγματικές θέσεις.
-
Το να πηγαίνεις με τα νερά του moderator δε νομίζω ότι εξαργυρώνεται σε κάτι και μάλιστα όταν ταυτόχρονα καταπατάς τις ιδέες σου. Απ'την άλλη όταν όντως συμφωνείς με τον moderator και έχεις τέτοιες ιδέες πάλι μαύρα χάλια είναι....
Καλύτερα να ωρύεσαι παρά να.... -
Το να πηγαίνεις με τα νερά του moderator δε νομίζω ότι εξαργυρώνεται σε κάτι και μάλιστα όταν ταυτόχρονα καταπατάς τις ιδέες σου. Απ'την άλλη όταν όντως συμφωνείς με τον moderator και έχεις τέτοιες ιδέες πάλι μαύρα χάλια είναι....
Καλύτερα να ωρύεσαι παρά να....αν αυτό πήγαινε σε μένα, σε παρακαλώ βγάλε τα αποσιωπητικά από το τέλος και τελείωσε την σκέψη σου, άντε να σε δω.
-
Καλύτερα να ωρύεσαι παρά να....Δεν κατάλαβα?
Οι απόψεις μου είναι μαύρα χάλια?
Και αν ο Krus συμφωνεί το κάνει για να πάει με τα νερά μου?!!!Ελπίζω να έχω καταλάβει λάθος!!!!
-
Na σας πω ένα γεγονός από το στρατό να χαβαλεδιάσουμε λίγο, είναι πολύ καλό και πέρα για πέρα αληθινό (έχει σχέση με θρησκείες)
Ειχαμε ένα τυπά στο λόχο που ήταν (κρατηθείτε)...Κρίσνα!!! ήταν πολύ καλό παιδί, φίλος με όλους και γαμώ τα παιδιά με λίγα λόγια!
Ενα φασιστόμουτρο ανθυπολοχαγός τον είχε ξεφτλίσει , πάντα θα έβρισκε κάτι για να τον προσβάλει. Ο στρ έκανε το κορόιδο , τι άλλο να κάνει ο φουκαράς;; Ωσπου μια μέρα , στην αναφορά λόχου, συνέβη το εξής :
Ανθ/γος : 'Εδώ είσα ρε κωλοψαρο;; Είσαι Κρισνα ε;; Εσείς όλο μαζευόσαστε και κάνετε σεξουαλικά όργια..'
**Στρ: **'Γίατί άσχημα σου πέφτει μια παρτουζίτσα κύριε ανθ/γε;;;
Το είχε φέρει στα όρια του το παιδί και δεν άντεξε. Φυσικά τον έβγαλε αναφορά τάγματος και έφαγε μια εικοσάρα
-
Μη αρμόζουσα εως προκλητική και χυδαία ειρωνία αποτελεί το σχόλιό σου!! Συγνώμη κιόλας! Όταν ο άλλος ωρύεται -και καλά κάνει- πως κάποιοι, όποιοι κι αν είναι, έχουν καταστρέψει τα περισσότερα μνημεία του πολιτισμού μας μετατρέποντάς τα σε 'ασβέστη' και εσύ απαντάς πως το μάρμαρο δεν μπορεί να μετατραπεί σε ασβέστη αλλά σε μαρμαρόσκονη τότε τί; Δεν είναι ειρωνία αυτό; Kαι ΟΚ, η ειρωνία δε βλάπτει πάντα, σκέψου όμως το τι ειρωνεύτηκες, όχι ότι απλά ειρωνεύτηκες....Ελέγχεται η ακρίβεια ή μη των πηγών μας, ή οχι;. Ο ένας λέει ότι χτίστηκαν υψικάμινοι που μετέτρεπαν το μάρμαρο σε ασβέστη κι ο άλλος ότι το μάρμαρο δεν γίνεται ασβέστης.
Γίνεται ασβέστης το μάρμαρο;
Η Αφροδίτη της Μήλου σώθηκε και είναι στο Λούβρο. Ξέρεις γιατί δεν τη ζητάμε πίσω; Επειδή πουλήθηκε από τον Έλληνα ιδιοκτήτη της, λίγο πριν τριφτεί για να γίνει μαρμαρόσκονη για σοφάτισμα. Αυτό δεν είναι ειρωνεία, ούτε βέβαια και χιούμορ. Είναι πραγματικότητα.
Όπως κι ότι δεν στήνονται υψικάμινοι για να μετατρέψουν το μάρμαρο σε ασβέστη.
Το ότι εσύ βάζεις στον ασβέστη εισαγωγικά σημαίνει τι ακριβώς; Γιατί ο G60POWER έγραψε 'Χριστιανοί ασβεστοπαραγωγοί κατασκευάζουν ασβεστοκάμινους δίπλα σε Ελληνικούς ναούς' κι όχι 'πως κάποιοι, όποιοι κι αν είναι....' που έγραψες εσύ, φίλε. Κι εγώ του επισήμανα το λάθος με φιλικό τρόπο και ελαφριά διάθεση. Το ξύλο θα το παίξουμε από κοντά, να μας ανοίξει και η όρεξη για τη συνέχεια. Πίσω από το πληχτρολόι το παίζουν μόνο οι τσάμπα μάγκες. Όσο για το αν και τι σκέπτομαι, σε παραπέμπω στο παρακάτω.Για την ιστορία, μάλλον δύσκολα θα βρεις κάποιον περισσότερο υπερήφανο για τον πολιτισμό της Αρχαίας Ελλάδας από μένα.
Επίσης, κάποιον που να ντρέπεται περισσότερο από μένα για τον πολιτισμό της Νεώτερης Ελλάδας. -
Οι απόψεις μου είναι μαύρα χάλια?
Επίτρεψέ μου να διατηρώ τις απόψεις μου πόσο μάλλον όταν κάποιος θεωρεί χιούμορ τη χυδαία ειρωνία ενάντια στον πλούσιο και κατεστραμμένο από μερικές φανατικές 'θεούσες' πολιτισμό μας!
Και αν ο Krus συμφωνεί το κάνει για να πάει με τα νερά μου?!!!
Αυτή η εντύπωση μου δόθηκε.
Ελπίζω να έχω καταλάβει λάθος!!!! -
Ελπίζω να έχω καταλάβει λάθος!!!!Ναι. Κι όσο πιό γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα θά 'ναι.
-
Ελέγχεται η ακρίβεια ή μη των πηγών μας, ή οχι;. Ο ένας λέει ότι χτίστηκαν υψικάμινοι που μετέτρεπαν το μάρμαρο σε ασβέστη κι ο άλλος ότι το μάρμαρο δεν γίνεται ασβέστης.
Γίνεται ασβέστης το μάρμαρο;ΟΚ, μπορεί να το διάβασε κάπου και να είναι ανακριβές. Το γεγονός όμως παραμένει το εξής. Πως κάποιοι φανατικοί -ίσως και φανατικοί χριστιανοί, δεν ήμουν μπροστά για να ξέρω- κατέστρεψαν τους ναούς μας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Στην αρχή λες πως το έγραψες με ανάλαφρο τρόπο
Απλά, το έγραψα με τον ανάλαφρο τρόπο
και τώρα σε έπιασε η όρεξη για εξακρίβωση πηγών και στοιχείων...
Πέραν αυτού θα μπορούσες να μείνεις στο ΓΕΓΟΝΟΣ, ότι δηλαδή οι ναοί μας καταστράφηκαν αντί είτε να αστειευτείς, είτε να προχωρήσεις στην αναζήτηση της αλήθειας όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο καταστράφηκαν (π.χ. με χημική διεργασία, με τσεκούρι, με μπαλτά κτλ.)
-
Υπάρχει ένα εμότικον να πέφτει κάτω να χτυπιέται από απόγνωση;
-
Υπάρχει και η υπογραφή σου. Διάβασέ την ξανά και ξανά γιατί δεν την έχεις εμπεδώσει ακόμη...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Υπάρχει ένα εμότικον να πέφτει κάτω να χτυπιέται από απόγνωση;από όσο ξέρω, όχι.
Υπάρχει πάντα αυτό όμως: http://www.airsoftcommunity.co.uk/forum ... atever.gif
καθώς και ένα πολύ διάσημο τραγουδάκι των Goin' Through... -
Το ξύλο θα το παίξουμε από κοντά, να μας ανοίξει και η όρεξη για τη συνέχεια. Πίσω από το πληχτρολόι το παίζουν μόνο οι τσάμπα μάγκες.
Σιγά μη μας απειλείς κιόλας.... Για σοβαρέψου λίγο...
-
Πέραν αυτού θα μπορούσες να μείνεις στο ΓΕΓΟΝΟΣ, ότι δηλαδή οι ναοί μας καταστράφηκαν αντί είτε να αστειευτείς, είτε να προχωρήσεις στην αναζήτηση της αλήθειας όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο καταστράφηκαν (π.χ. με χημική διεργασία, με τσεκούρι, με μπαλτά κτλ.)Πχ, ο **χριστιανικός **ναός του Κάστρου της Γλαρέντζας (Χλεμούτσι) γκρεμίστηκε, όπως και το υπόλοιπο κάστρο, από τους περίοικους, γιατί ήταν εύκολη πηγή οικοδομικών υλικών. Τι σημαίνει αυτό;
edit
Το ξύλο θα το παίξουμε από κοντά, να μας ανοίξει και η όρεξη για τη συνέχεια. Πίσω από το πληχτρολόι το παίζουν μόνο οι τσάμπα μάγκες.
Σιγά μη μας απειλείς κιόλας.... Για σοβαρέψου λίγο...
Να μας ανοίξει η όρεξη για το φαγητό που θα ακολουθήσει, μεγάλε. Τα ευκόλως εννοούμενα. Χαλάρωσε, η ζωή είναι ωραία.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Υπάρχει ένα εμότικον να πέφτει κάτω να χτυπιέται από απόγνωση;
από όσο ξέρω, όχι.
Μπορούμε να φτιάξουμε ένα; Μερικές φορές είναι απαραίτητο.
Περί Χριστιανισμού και Εκκλησίας!