-
Ο χρήστης Fourketas_Tfrc έγραψε:
Οι James εχουν βγαλει best of?
ναι
κυκλοφορησε το 98
το χω.πολυ καλοEξαιρετικό θα έλεγα εγώ...
Δυστυχώς το δάνεισα το 2002 και δεν μου επεστράφη ποτέ!
-
magyar-posse-kings of time
απιστευτο post-rock
θα το λιωσωωω -
Mono - Walking Cloud And Deep Red Sky, Flag Fluttered And The Sun Shined. (κατάφερα και το γραψα! )
Απλά εκπληκτικός δίσκος απο τους γιαπωνέζους ποστ-ρόκερς.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Mono - Walking Cloud And Deep Red Sky, Flag Fluttered And The Sun Shined. (κατάφερα και το γραψα! )Απλά εκπληκτικός δίσκος απο τους γιαπωνέζους ποστ-ρόκερς.
Τους τσέκαρα και γω αυτούς τους τύπους,κατεβάζοντας τραγούδια απ' το site τους,και διαπίστωσα ότι είναι πολύ καλοί για να είναι Γιαπωνέζοι,απ τους οποίους έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε/ακούμε/διαβάζουμε σαφώς πιο κιτς πράγματα...
-
sigur ros -takk
miles davis -kind of blue
εκανα ενα γρηγορο ακουσμα στο takk
οι ισλανδοι μαλλον μεγαλουργησαν (ξανα)
θα γραψω εντυπωσεις μετα απο δυπ τρια ακουσματα
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Mono - Walking Cloud And Deep Red Sky, Flag Fluttered And The Sun Shined. (κατάφερα και το γραψα! )Απλά εκπληκτικός δίσκος απο τους γιαπωνέζους ποστ-ρόκερς.
δεν το χω
αλλα το εχω ακουσει απιστευτο δισκακι οντως -
Εγώ σήμερα αγόρασα (από το Metropolis φυσικά) το παρακάτω CD :
Νίκος Κυπουργός - Τα μυστικά του κήπου.
Είναι συλλογή από γνωστούς καλλιτέχνες και ερμηνευτές (Σαββόπουλος, Αλεξίου, Κατσιμίχα, Νικολακοπούλου, Θαν. Παπακωνσταντίνου, Βασ. Παπακωνσταντίνου, Μελίνα Κανά, Λιζέτα Καλημέρη, Θαν. Βέγγος, Χρόνης Αηδονίδης και πολλοί άλλοι πολύ αξιόλογοι, που δυστυχώς δεν τους ξέρω).
Γράφτηκαν από αυτόυς τραγούδια τα οποία επενδύθηκαν με την μουσική του Κυπουργού.Τα τραγούδια αυτά προορίζονται για παιδικές θεατρικές παραστάσεις. Είναι πολύ ωράιο CD! (2001)
Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα! Κάνει μόνο 14 ευρώ και έχει 26 τραγούδια...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
sigur ros -takkmiles davis -kind of blue
εκανα ενα γρηγορο ακουσμα στο takk
οι ισλανδοι μαλλον μεγαλουργησαν (ξανα)
Ο miles είναι απλά εξαιρετικός στον συγκεκριμένο δίσκο!
Αυτοί οι sigur ros τι παίζουν;
-
Οι ισλανδοί Sigur-Ros παίζουν post-experimental rock. Πάρα πολύ καλό συγκρότημα, προτείνω Agaetis Byjurn, κορυφαίος δίσκος.
-
εγω παλι θα ελεγα οτι παιζουν πολυ καλη μουσικη
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
sigur ros -takkmiles davis -kind of blue
O δίσκος αυτός είναι ένας από τους καλύτερους που έχουν ηχογραφηθεί ποτέ,ανεξαρτήτως είδους μουσικής!
-
λοιπον
ο δισκος των sigur ros ειναι αριστουργημα
ειχα καιρο να παρω τοσο καλο δισκο
δισκος που παιζει ολοκληρος και απο την αρχη ως το τελος χανεσαι στη μουσικηΑΓΟΡΑΣΤΕ-κατεβαστε ΤΟΝ ΤΩΡΑ
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
λοιπονο δισκος των sigur ros ειναι αριστουργημα
ειχα καιρο να παρω τοσο καλο δισκο
δισκος που παιζει ολοκληρος και απο την αρχη ως το τελος χανεσαι στη μουσικηΑΓΟΡΑΣΤΕ-κατεβαστε ΤΟΝ ΤΩΡΑ
ξεκινησα download ηδη
-
λοιπον το κατεβασα και το χω ακουσει ηδη 2 φορες
αλλο ενα απιστευτο δισκακι απο τους ισλανδους φιλους μας.παρτε το κατεβαστε το στανταρ -
Τα καινούρια μου αποκτήματα:
Mogwai - Happy songs for happy people
Sigur Ros - Takk
Interpol - Antics και Turn on the bright lights (δεν το είχα σε πρόγραμμα,αλλά ήταν ειδική έκδοση 2 σε 1 και δεν αντιστάθηκα)
Eric Clapton - Slowhand
JJ Cale - 5
Έριξα μια πολύ πρόχειρη 'αυτιά' στο takk και φαίνεται πολύ καλό...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έριξα μια πολύ πρόχειρη 'αυτιά' στο takk και φαίνεται πολύ καλό...το αυτό!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τα καινούρια μου αποκτήματα:Mogwai - Happy songs for happy people
Sigur Ros - Takk
Interpol - Antics και Turn on the bright lights (δεν το είχα σε πρόγραμμα,αλλά ήταν ειδική έκδοση 2 σε 1 και δεν αντιστάθηκα)
τα 2 πρωτα θα τα λατρεψεις
οι interpol ειναι απλα ωραιοι.το αγαπημενο μου κοματι του δισκου ειναο το c'mere -
Το Happy songs for happy people είναι Δ-Ι-Σ-Κ-Α-Ρ-Α!
Πολύ καλή και πρωτότυπη η ιδέα του συγκροτήματος να βάλουν στο cd και τα ηχογραφημένα μέρη ενός τραγουδιού,ώστε να μπορεί ο καθένας να κάνει τις δικές του μίξεις.Πολύ έξυπνο!
-
Για μένα ειναι μάλλον το δεύτερο καλύτερό τους.
Ειδικά το Kids Will Be Skeletons και το I Know You Are But What Am I ειναι απίστευτα κομμάτια! Πολύ ομορφη επίσης και η συσκευασία. Δυστυχώς το συγκεκριμένο άλμπουμ ηταν στα περίπου 25 που κλάπηκαν απο το αμάξι μου!
Το έχω σε MP3 και μελλοντικά σκοπεύω να το αγοράσω σε βινύλιο.
-
Νομιζω πως αυτό που άρεσε περισσότερο απ'το δίσκο είναι το killing all the flies.
Το young team το έχω σε mp3,αλλά οι mogwai δεν κάνουν για Mp3 και ακρόαση από υπολογιστή...Ήθελα να πάρω και Explosions in the sky,αλλά είχαν τελειώσει. Άλλη φορά.
Ξέχασα να βάλω στη λίστα των νεο-αποκτηθέντων και τη Norah Jones - Come away with me
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....