-
Σήμερα μου έκαναν δώρο αυτό...
Αν έχεις φίλους να σε καταλαβαίνουν...
-
Tim Buckley - Lorca
και
Cocorosie - Noahs Ark
παρα πολυ καλα και τα δυο
theofaman θελω να δω τι θα αγοραζεις οταν παρεις ολους τους δισκους τους
(να αλλαξεις φιλους - σε περιοριζουν μουσικα) -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
(να αλλαξεις φιλους - σε περιοριζουν μουσικα)Θα αρχίσω με τα βινύλλια..
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
εισαι ανιατη περιπτωση
-
Led Zeppelin - Bron-Yr-Aur Stomp
είχα να το ακούσω πααααααρα πολλά χρονια και το ξεχαψα παραπροχθες!
Αιντααααα (χο)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
εισαι ανιατη περιπτωση
Άστα να πάνε
-
Από την Αγία Τριάδα Jeff-Τim Buckley και Nick Drake τι προτείνετε να πάρω;
Το Grace του Jeff;
-
απο tim παρε για αρχη τα happy sad και goodbye and hello
-
Απο Nick Drake άκουσε το Bryter Lyter και το Pink Moon...
-
Ευχαριστώ παίδες!
Και τώρα δύσκολη ερώτηση:
Από Zappa τι να ψάξω; Ξέρω ότι έχει άπειρους δίσκους με μουσική διαφόρων ειδών. Μήπως υπάρχει κάνας κλασσικός δίσκος;Από βδομάδα επιδρομή στα δισκάδικα!
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
απο tim παρε για αρχη τα happy sad και goodbye and helloGreetings from L.A. τα άλλα είναι πολύ προχωρημένα.
-
+1 και απο μένα για το Λ.Α
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Από Zappa τι να ψάξω; Ξέρω ότι έχει άπειρους δίσκους με μουσική διαφόρων ειδών. Μήπως υπάρχει κάνας κλασσικός δίσκος;Για αρχή πάρε το best, νομίζω το πιο εμπορικό του ήταν το Joe's Garage. Αν αγοράζεις (και δεν κατεβάζεις) μη δίνεις πάνω από €5-10 για cd, κακομαθαίνουν οι εταιρείες.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Από Zappa τι να ψάξω; Ξέρω ότι έχει άπειρους δίσκους με μουσική διαφόρων ειδών. Μήπως υπάρχει κάνας κλασσικός δίσκος;
Για αρχή πάρε το best, νομίζω το πιο εμπορικό του ήταν το Joe's Garage. Αν αγοράζεις (και δεν κατεβάζεις) μη δίνεις πάνω από
-
Από Zappa τι να ψάξω; Ξέρω ότι έχει άπειρους δίσκους με μουσική διαφόρων ειδών. Μήπως υπάρχει κάνας κλασσικός δίσκος;
Για αρχή πάρε το best, νομίζω το πιο εμπορικό του ήταν το Joe's Garage. Αν αγοράζεις (και δεν κατεβάζεις) μη δίνεις πάνω από
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
-
-
αν θελετε καλη ποιοτητα κατεβαστε καλα προγραμματα ripαρισματος για mp3 (eac για rip και lame vbr για encoding) ή ripαρετε σε αλλα φορματ πχ.ogg (q6 ειναι καλα) το οποιο ειναι αρκετα ανωτερο του mp3 (εκτος lame)
επισης υπαρχουν και lossless formats (.flac)στα οποια δεν υπαρχει καμια διαφορα απο το cd
+1 για το pink moon απο drake
-
Οταν τα φωνάζω εγώ εδώ και χρόνια, με λέγατε αντιρρησία... Ελεγα εγώ για lossless formats και bitrate τουλάχιστον 192kbps, όοοοοχι λέγατε εσείς, και τα 128 είναι υπεραρκετά...
'Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ', είπε ο αγρότης και ΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ ξεκόλλησε από το παράθυρο κι έσκασε πάνω στο μπαρμπρίζ της Πόρσε...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Οταν τα φωνάζω εγώ εδώ και χρόνια, με λέγατε αντιρρησία... Ελεγα εγώ για lossless formats και bitrate τουλάχιστον 192kbps, όοοοοχι λέγατε εσείς, και τα 128 είναι υπεραρκετά...Ανάλογα που ακούς μουσική, με μέτρια συστήματα δεν ακούς διαφορές.
Tip: Ακουστε αγώνα ποδοσφαίρου με ακουστικά. Ακουγονται τα αχ, ουχ απο τα τακλιν και οι φωνες των προπονητών
Αν ακούς πολύ περισσότερα πράγματα με τα ακουστικά το στερεοφωνικό σου δεν είναι καλό, κανονικά στο στερεοφωνικό ακούς καλύτερα και πιο καθαρά. Ίσως να κάνω λάθος γιατί δεν έχω δώσει ποτέ πάνω από €10-20 για ακουστικά.
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....