-
Built to spill - You in Reverse
κιθαριστικο (noise) ροκ
πολυ ομορφο ακουσμα
-
Led Zeppelin - Houses Of The Holy
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Built to spill - You in Reverseκιθαριστικο (noise) ροκ
πολυ ομορφο ακουσμα
+1
-
Theofaman
Τπτ άλλο ακους εσύ? -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Led Zeppelin - Houses Of The Holy
Αυτός είσαι!!!...Φοβερός δίσκος!!!
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Theofaman
Τπτ άλλο ακους εσύ?Βεβαίως... Ακούω και τους υπόλοιπους δίσκους τους
-
παρα τα κολληματα ολων μας με διαφορες μπαντες η μουσικη δεν σταματησε ουτε στο μοτσαρντ ουτε στους beatles ουτε στους sabbath ουτε στους zeppelin ουτε στο χατζιδακι
παντα βγαιναν και θα βγαινουν δισκοι οι οποιοι σε λιγα χρονια θα θεωρουνται κλασικοι
και για να μην ειμαι off
Danielson - Ships δεν μπορω να καταλαβω τι βρικαν καποιοι σε αυτο το δισκο
αν και μουσικα κατι παει να πει τα φωνητικα ειναι εκνευριστικα (για μενα) και το χαλανεεπισης κατι που επρεπε να το ακουσω στην ωρα του και οχι δυο χρονια μετα
Modest Mouse - Good news for people who love bad news
αισθανομαι πραγματικα χαζος που ωρες ωρες προσπερναω δισκους καπως ευκολα χωρις να τους ακουσω αν και καποια κομματια μου κανουν εντυπωση
παρα πολυ καλοςδισκος και καλιο αργα παρα ποτε
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
παρα τα κολληματα ολων μας με διαφορες μπαντες η μουσικη δεν σταματησε ουτε στο μοτσαρντ ουτε στους beatles ουτε στους sabbath ουτε στους zeppelin ουτε στο χατζιδακιπαντα βγαιναν και θα βγαινουν δισκοι οι οποιοι σε λιγα χρονια θα θεωρουνται κλασικοι
Δεν διαφωνώ πλήρως. Απλά τα χρήματά μου για δίσκους τα δίνω στους 'κλασσικούς'
-
παρα τα κολληματα ολων μας με διαφορες μπαντες η μουσικη δεν σταματησε ουτε στο μοτσαρντ ουτε στους beatles ουτε στους sabbath ουτε στους zeppelin ουτε στο χατζιδακι
παντα βγαιναν και θα βγαινουν δισκοι οι οποιοι σε λιγα χρονια θα θεωρουνται κλασικοι
να σου πω προτιμω τα λεφτα (μεγαλη συζητηση αλλα τεσπα) να πανε σε νεα γκρουπακια παρα στους ματσομενους παπουδες (αλλα καθενας διαχειριζεταιτα χρηματα του οπως πιστευει καλυτερα)
η ιστορια τους εγραψε και τελειωσε για τους περισσοτερους απο αυτους και οσο καλοι και να ηταν στην εποχη τους (και μεσα στο χρονο) ειναι ασχημο να υπερκαλυπτουν αλλους εξισου ή πιο αξιολογους
και κατι που δεν μου αρεσει ειναι οτι πολλοι 'ακροατες' χανουν ολοκληρες 'εποχες' της μουσικης για χαρη των 'κλασικων' ακουσματων
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
να σου πω προτιμω τα λεφτα (μεγαλη συζητηση αλλα τεσπα) να πανε σε νεα γκρουπακια παρα στους ματσομενους παπουδες (αλλα καθενας διαχειριζεταιτα χρηματα του οπως πιστευει καλυτερα)
η ιστορια τους εγραψε και τελειωσε για τους περισσοτερους απο αυτους και οσο καλοι και να ηταν στην εποχη τους (και μεσα στο χρονο) ειναι ασχημο να υπερκαλυπτουν αλλους εξισου ή πιο αξιολογους
και κατι που δεν μου αρεσει ειναι οτι πολλοι 'ακροατες' χανουν ολοκληρες 'εποχες' της μουσικης για χαρη των 'κλασικων' ακουσματων
Όταν λέω να δίνω τα λεφτά μου στους 'κλασσικούς', εννοώ να έχω στην δισκοθήκη ένα αγαπημένο μου LP το οποίο θα το ακούω μία στο τόσο και θα νιώθω ολοκληρομένος άνθρωπος. Έτσι κι αλλιώς η πλειοψηφία των χρημάτων πηγαίνει στις εταιρίες και όχι στους καλλιτέχνες. Δεν το κάνω δηλαδή για να στηρίξω τους 'παππούδες' ούτε νομίζω πως το κάνει και κάποιος άλλος αυτό.
Όσο για το ότι λες ότι υπερκαλύπτουν άλλους σύγχρονους. Στο χέρι των νέων καλλιτεχνών είναι να τραβήξουν την προσοχή του κοινού. Όταν το αξίζουν ο κόσμος ανταποκρίνεται (π.χ το Stadium Arcadium για το οποίο είχαμε κάνει αναφορά σε προηγούμενες σελίδες και είναι αξιόλογη προσπάθεια). Όταν όμως δεν το αξίζουν, οι 'ακροατές' δεν έχουν τίποτε άλλο να κάνουν παρά να γυρίσουν στις παλιές εποχές... Καλό είναι να έχεις θετική πρόθεση για νέα ακούσματα αλλά όσο περισσότερο δεν σε καλύπτουν, τόσο θα γυρνάμε στα παλιά
-
Όσο για το ότι λες ότι υπερκαλύπτουν άλλους σύγχρονους. Στο χέρι των νέων καλλιτεχνών είναι να τραβήξουν την προσοχή του κοινού. Όταν το αξίζουν ο κόσμος ανταποκρίνεται (π.χ το Stadium Arcadium για το οποίο είχαμε κάνει αναφορά σε προηγούμενες σελίδες και είναι αξιόλογη προσπάθεια). Όταν όμως δεν το αξίζουν, οι 'ακροατές' δεν έχουν τίποτε άλλο να κάνουν παρά να γυρίσουν στις παλιές εποχές... Καλό είναι να έχεις θετική πρόθεση για νέα ακούσματα αλλά όσο περισσότερο δεν σε καλύπτουν, τόσο θα γυρνάμε στα παλιά
Υπερβολές και κολλήματα!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Υπερβολές και κολλήματα!
Ο καθένας το μεταφράζει όπως θέλει
Πάντως, γούστα είναι αυτά. Καλό είναι να υπάρχει ποικιλία
-
συνεχιζουμε με jazz
Miles Davies - Bitches Brew
δεν θα κανω σχολιο :if you know what i mean:
-
Tracy Chapman - Where you live
Nick Cave - The proposition
Nίκος Παπάζογλου - Μα'ισσα Σελήνη
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
συνεχιζουμε με jazzMiles Davies - Bitches Brew
δεν θα κανω σχολιο :if you know what i mean:
Το πήρα πριν λίγο καιρό και δεν του έχω ρίξει παρά μια φευγαλέα 'αυτιά'...
Είναι σαφώς περισσότερο 'φεύγα'/χάσιμο από τα Sketches from Spain, Kind of Blue, Birth of the cool ή μου φάνηκε;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το πήρα πριν λίγο καιρό και δεν του έχω ρίξει παρά μια φευγαλέα 'αυτιά'...
Είναι σαφώς περισσότερο 'φεύγα'/χάσιμο από τα Sketches from Spain, Kind of Blue, Birth of the cool ή μου φάνηκε;
τα sketches from spain και birth of the cool δεντα εχω ακουσει (ακομη) αλλα απο το kind of blue σιγουρα διαφορετικο
-
Nico - Chelsea Girl
πολυ ομορφος δισκος απο μια τραγουδιστρια την οποια οι περισσοτεροι την εχουν συνδεσει με τους Velvet Underground (και με εναν απο τους πιο επιδραστικους δισκους που γραφτηκαν ποτε)
μη περιμενετε κιθαρες και λοιπα βαρβαρα οργανα σε αυτο το δισκο
-
επιδραστικος δισκος τι σημαινει?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
επιδραστικος δισκος τι σημαινει?οτι επιρεασε -εδωσε εμπνευση σε- επομενους καλλιτεχνες
-
Θα μιλήσω για πρώτη,νομίζω,φορά για Ελληνικό δίσκο,αλλά νιώθω την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας...
-Γιάννης Αγγελάκας και Επισκέπτες 'Από εδώ και πάνω'
Με μία λέξη δισκάρα!
Εξαιρετικές οι ενορχήστρωσεις,και μουσική ουσιαστική,χωρίς φανφαρονισμούς.
Το στιχουργικό επίπεδο του Αγγελάκα είναι γνωστό,μόνο που εδώ,ενώ κινείται σε γνωστά μονοπάτια,δείχνει μια διάθεση νοσταλγίας για μια εποχή που έφυγε.
Λείπει η οργή των Τρυπών,η ωριμότητα της ηλικίας τον κάνει δυνατότερο και πιο κατασταλαγμένο.Ο δεύτερος δίσκος είναι αποκάλυψη,με στιγμές απίστευτης πλάκας,αλλά και διασκευάρες στα κομμάτια του πρώτου δίσκου.
Αν κάποιος τον έχει ακούσει,ας μας γράψει τη γνώμη του....εγώ πάντως εντυπωσιάστηκα!
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....