-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Είδα αυτήν την αφίσα προχθές στα Μετρόπολις, αλλά δεν έχω ιδέα για παραπέρα...Ελληνικό punk δεν είναι αυτό το πράμα; Δεν υπάρχει περίπτωση να τ' ακούσω (σκόπιμα, τουλάχιστον) !
Ενδέχεται, όμως, να το κάνει ο γείτονάς μου, με αποτέλεσμα να διευρυνθούν και οι δικοί μου μουσικοί ορίζοντες... (πως τα λέω, πως τα λέω )
sorry που θα στο πω αλλα αν δεν εχεις ακουστα τους Αντιδραση εχεις χασει επεισοδια στο ελληνικο ροκ (hardcore για την ακριβεια)
ιστορικη μπαντα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Είδα αυτήν την αφίσα προχθές στα Μετρόπολις, αλλά δεν έχω ιδέα για παραπέρα...
Ελληνικό punk δεν είναι αυτό το πράμα; Δεν υπάρχει περίπτωση να τ' ακούσω (σκόπιμα, τουλάχιστον) !
Ενδέχεται, όμως, να το κάνει ο γείτονάς μου, με αποτέλεσμα να διευρυνθούν και οι δικοί μου μουσικοί ορίζοντες... (πως τα λέω, πως τα λέω )
sorry που θα στο πω αλλα αν δεν εχεις ακουστα τους Αντιδραση εχεις χασει επεισοδια στο ελληνικο ροκ (hardcore για την ακριβεια)
ιστορικη μπαντα
Ξέρω ότι είναι ιστορικό συγκρότημα, απλά έχω ελάχιστη σχέση έχω με το ελληνικό ή μάλλον με το ελληνόφωνο ροκ. Και δεν ξέρω αν θέλω η σχέση μας να προχωρήσει παραπέρα...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ξέρω ότι είναι ιστορικό συγκρότημα, απλά έχω ελάχιστη σχέση έχω με το ελληνικό ή μάλλον με το ελληνόφωνο ροκ. Και δεν ξέρω αν θέλω η σχέση μας να προχωρήσει παραπέρα...
και καλα κανεις
το ελληνοφωνο ροκ εχει δωσει απιστευτα σκουπιδια -και ειδικοτερα στα μεσα του 90- αλλα υπαρχουν και πολλοι καλοι δισκοι
οχι οτι οι αντιδραση γραψαν τα κομματια αλλα ειναι απο τις πρωτες μπαντες που παιξαν hardcore
και βεβαια εχουν καποια κομματια ημνους (βλ ΕΛ.ΑΣ)
-
Πασχάλης Τερζής, 'Είναι κάποιες αγάπες'
-
Έχουν βγάλει καινούργιο άλμπουμ οι Red Hot Chili Peppers?
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Έχουν βγάλει καινούργιο άλμπουμ οι Red Hot Chili Peppers?single
αλλα κυκλοφορει συντομα (9 του μαι) με τιτλο stadium arcadium
διπλο με 28 τραγουδια
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
single
Ανυπομονώ
Είναι από τα λίγα σύγχρονα συγκροτήματα που μ'αρέσουνΕυχαριστώ για την πληροφορία
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
single
Ανυπομονώ
Είναι από τα λίγα σύγχρονα συγκροτήματα που μ'αρέσουνΕυχαριστώ για την πληροφορία
δεν χρειαζεται να περιμενεις
-
Πραγματικά κουφάθηκα! Βγάζουν καινούριο δίσκο οι 'Αντίδραση'!?
Υπέρ-cult...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Πασχάλης Τερζής, 'Είναι κάποιες αγάπες'Έφη Θώδη αγόρασες?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πασχάλης Τερζής, 'Είναι κάποιες αγάπες'
Έφη Θώδη αγόρασες?
Όλο μπερδεύεις τις φούτσες με τις βούρτσες...
-
Αποφεύγεις να απαντήσεις όμως..
-
Μηπως γνωριζει κανεις αν εχει κυκλοφορησει τιποτα καινουργιο απο Linkin Park...?
-
the Tangent - A place in the queue
the Tangent - The world that we drive through
the Tangent - The music that died alone(δηλαδη ολη η δισκογραφια των tangent)
πολυ καλο συγχρονο progressive rock group
'BEFORE OUR PREDECESSORS WERE SO RUDELY INTERRUPTED'
You can't start an article about this band by saying 'The Tangent are a band from.... and have...' etc. (Besides which, this site has full history and personnel sections..) There's more to it than that. It's the whole movement that they champion, the history behind it that makes them what they are. So we'll start before some of them were born....
Beetles, King Crimson, Yes, Pink Foyd, Gentle Giant, Jethro Tull , Camel , Genesis, Caravan, Hatfield and the North, Van der graaf Generator
καταλαβαινετε τι γινεται...χαμος!!
η πρωτη μου αγορα απο amazon!!
-
μια πρωτη ακροαση στο Stadium Arcadium των RHCP μου αφησε θετικες εντυπωσεις
το οτι δεν βαρεθηκα 2 ωρες αλμπουμ μονο θετικο μπορει να ειναι
απο εκει και περα μπερδευουν το funk με τη μελωδια (στα γνωστα τους δηλαδη) και δινουν ενα αναμικτο δισκο αρκετα καλο
ακουστε το
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
μια πρωτη ακροαση στο Stadium Arcadium των RHCP μου αφησε θετικες εντυπωσειςτο οτι δεν βαρεθηκα 2 ωρες αλμπουμ μονο θετικο μπορει να ειναι
απο εκει και περα μπερδευουν το funk με τη μελωδια (στα γνωστα τους δηλαδη) και δινουν ενα αναμικτο δισκο αρκετα καλο
ακουστε το
+1 αυτο ακουω τωρα...
επισης, εχω των tool το καινουριο...ειναι λιγο περιεργο...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ακουστε το
+1 αυτο ακουω τωρα...
Είμαστε πολλοί τελικά..
Αρκετά καλό, μου αρέσει αυτό το συνδυασμένο με μελωδία rock..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ακουστε το
+1 αυτο ακουω τωρα...
Είμαστε πολλοί τελικά..
Αρκετά καλό, μου αρέσει αυτό το συνδυασμένο με μελωδία rock..
u 2?????????
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
επισης, εχω των tool το καινουριο...ειναι λιγο περιεργο...
Επειδή το ξανάκουσα αρκετές φορές, ο αρχικός μου ενθουσιασμός μετριάστηκε. Όπως είπε και ένας φίλος μου, 'έγιναν άλλη μια ροκ μπάντα'. Για τα δικά μου γούστα, φλερτάρει επικίνδυνα με τις prog-rock αμπελοφιλοσοφίες. Εκπληκτικό παίξιμο μεν (ειδικά στα τύμπανα), απίστευτα δυσκίνητες συνθέσεις δε, με εισαγωγές που αργοσέρνονται, ο δε MJK βρίσκεται πλέον σε δεύτερο πλάνο.
Τι σου κάνουν μερικά επιπλέον ακούσματα, ε;
-
για την αρχική ερώτηση:
greatfull dead, skeletons in the closet (καμία σχέση)
Πρίν 8 χρόνια.
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....