-
HEAVEN SHALL BURN -Deaf To Our Prayers
Ψιλο death-core με πολλα μελωδικα(μελαγχολικα κυριως) στοιχεια!:hmmm:
Ε...καλο ειναι
Λιγο το κουραζουν προς το τελος βεβαια...ANNIHILATOR - Metal
Καλη επιστροφη του Waters στα παλια λημερια ...εχει και πολλους guest μουσικους!..Απο Trivium,Arch Enemy,Nevermore,Children of Bodom κ.ά.
guest apperance: Michael Amott!!!!
-
Να υποθέσω ότι τα guest είναι τραγουδιστές;
Ωραίο το DT, αλλά εξακολουθώ να προτιμώ το the gallery.\
Για τους HEAVEN SHALL BURN δεν έχω ιδέα τι είναι, έχω χάσει πολλά επεισόδια μου φαίνεται.
-
Ο χρήστης lack έγραψε:
Να υποθέσω ότι τα guest είναι τραγουδιστές;Οχι..κιθαριστες κυριως(Michael Amott,Alexi Laiho,Jesper Stromblad,Jeff Loomis) και απο τραγουδιστες μονο η Angela Gossow και ο Danko Jones..
Φοβερες κιθαρες γενικοτερα το αλμπουμ παντως!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Να υποθέσω ότι τα guest είναι τραγουδιστές;
Οχι..κιθαριστες κυριως(Michael Amott,Alexi Laiho,Jesper Stromblad,Jeff Loomis) και απο τραγουδιστες μονο η Angela Gossow και ο Danko Jones..
Φοβερες κιθαρες γενικοτερα το αλμπουμ παντως!
To έχω είδει στην λίστα μου, αλλά ομολογώ ότι θα προτιμούσα να είχε τραγουδιστές, μικρο το κακό.
-
Έχω διαβασει από 2-3 πηγές ότι το τελευταίο των Annihilator είναι απίστευτη βλακεία!
Έχω heaven shall burn - asunder, από τις παλιές, καλές μέρες Ήταν αρκετά παρανοϊκό, αλλά καλό. Τους Dark Tranquility του έχω αφήσει στο Haven! Έχω και το damage done, αλλά σαν το Haven δεν ήταν.
-
... θα ειναι μια 'διαβολοεβδομαδα' στην δουλειά ( και πολυ φοβαμαι οτι μεχρι του Αγ. Πνευματος θα γινεται χαμος )
Ετσι ενω κατεβηκε το ΣΚ τον εχω ακουσει μονο μια φορα
ARTIST: The Nightwatchman
TITLE: One Man Revolution
RELEASE DATE: 2007-04-24
o Tom Morello ειναι θεος απο μονος του αλλα..οποιος περιμενει να ακούσει κατι απο Rage against ή απο Audioslave .... λυπαμαι αλλα δεν ...
Τα τραγουδια ειναι φολκ τραγουδια διαμαρτυριας ( μια ακουστικη κιθαρα . φωνή , και που και που λιγο φυσαρμονικα ) Σε ορισμενες στροφες μου φαινονταν σαν τραγουδια της πρωιμης americana των Walkabout ...
( μεχρι και τραγουδι που μου θυμησε Pogues υπαρχει )
Δεν θα αγοραζα τον δισκο αλλα μια ακροαση ( ή εστω 2 δεν με χαλασε ) , ούτε θεωρω οτι πηγε τζαμπα ο χωρος στον σκληρο
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
ηttp://images.amazon.com/images/P/B0002I92J0.01.LZZZZZZZ.jpg
Παλιό αλλά πιστεύω ότι είναι μακράν το καλύτερο άλμπουμ τους.....και αυτο ειναι απο τα καλυτερα live τους
Faithless - Live at UK 07 TOUR
Birmingham NIA - 21/03/07
Tracklist:
'01';'Nates Tune (Live)'
'02';'To All New Arrivals (Live)'
'03';'Insomnia (Live)'
'04';'Dirty Old Man / No Roots (Live Mix)'
'05';'Emergency / Machines R Us (Live Mix)'
'06';'All Races All Colours (Live)'
'07';'God Is A DJ (Live)'
'08';'A Kind of Peace (Live)'
'09';'Want My Family Back (Live)'
'10';'Mass Destruction (Live)'
'11';'Everything Will Be Alright Tomorrow (Live)'
'12';'What About Love? (Live)'
'13';'Bombs (Live)'
'14';'Music Matters (Live)'
'15';'I Want More Part 2 (Live)'
'16';'We Come 1 (Live)'
'17';'Drifting Away / Hope and Glory (Live Mix)'
'18';'Muhammed Ali (Live)'
'19';'Salva Mea (Live)'http://rs72.rapidshare.com/files/30902453/faithless-live07.part1.rar
http://rapidshare.com/files/30902920/faithless-live07.part2.rar
http://rapidshare.com/files/30903089/faithless-live07.part3.rar> >``` PASS: livecd
Την πρώτη φορά που τον άκουσα, δεν μου άρεσαν καθόλου τα φωνητικά που δεν ήταν 'ηλεκτρονικά' όπως στα κανονικά CD. Την δεύτερη, απλά το βρήκα λιγότερο απαίσιο απ' ότι το είχα βρει πριν.. Την τρίτη, άρχισε να μου αρέσει.. Την τέταρτη, το ερωτεύτηκα!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ηttp://images.amazon.com/images/P/B0002I92J0.01.LZZZZZZZ.jpg
Παλιό αλλά πιστεύω ότι είναι μακράν το καλύτερο άλμπουμ τους.....και αυτο ειναι απο τα καλυτερα live τους
Faithless - Live at UK 07 TOUR
Birmingham NIA - 21/03/07
Tracklist:
'01';'Nates Tune (Live)'
'02';'To All New Arrivals (Live)'
'03';'Insomnia (Live)'
'04';'Dirty Old Man / No Roots (Live Mix)'
'05';'Emergency / Machines R Us (Live Mix)'
'06';'All Races All Colours (Live)'
'07';'God Is A DJ (Live)'
'08';'A Kind of Peace (Live)'
'09';'Want My Family Back (Live)'
'10';'Mass Destruction (Live)'
'11';'Everything Will Be Alright Tomorrow (Live)'
'12';'What About Love? (Live)'
'13';'Bombs (Live)'
'14';'Music Matters (Live)'
'15';'I Want More Part 2 (Live)'
'16';'We Come 1 (Live)'
'17';'Drifting Away / Hope and Glory (Live Mix)'
'18';'Muhammed Ali (Live)'
'19';'Salva Mea (Live)'http://rs72.rapidshare.com/files/30902453/faithless-live07.part1.rar
http://rapidshare.com/files/30902920/faithless-live07.part2.rar
http://rapidshare.com/files/30903089/faithless-live07.part3.rar>> >>``` PASS: livecd
Την πρώτη φορά που τον άκουσα, δεν μου άρεσαν καθόλου τα φωνητικά που δεν ήταν 'ηλεκτρονικά' όπως στα κανονικά CD. Την δεύτερη, απλά το βρήκα λιγότερο απαίσιο απ' ότι το είχα βρει πριν.. Την τρίτη, άρχισε να μου αρέσει.. Την τέταρτη, το ερωτεύτηκα!
Σε αυτην την περιπτωση σου προτεινω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ να αγορασεις το DVD των FAITHLESS 'Live at Alexandra Palais'.
Ειναι απιστευτο πως ολος αυτος ο ηχος μπορει να βγει απο 'φυσικα οργανα' ( ειναι περιπου 10 ατομα πανω στην σκηνη ... 1 μονο synth )
.... και βεβαια δες τους ( ή ξαναδες τους ) σε μια συναυλια
-
Δεν έχει τύχει να τους δω ζωντανά..
Έχουμε καμιά πληροφορία για καμιά τουρνέ?
-
Ακούω κομμάτια τους στο soma.fm/doomed και ομολογώ οτι με άγγιξε πολύ, κάτι που είχε να γίνει πολύ καιρό...
Βρίσκομαι στην αναζήτηση για περισσότερα τώρα. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν έχει τύχει να τους δω ζωντανά..Έχουμε καμιά πληροφορία για καμιά τουρνέ?
Εan απεχεις λιγοτερο απο 200 Km απο τον Λυκαβηττο , να 'τσακιστεις¨' να αναψεις ενα κερακι στην 'εκκλησια' των Faithless στις 12 Ιουνιου
G O D I S A D J
-
450 απέχω αλλά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα κατέβω.. Μια ωρίτσα κάνει το αεροπλάνο από Γιάννενα για Αθήνα. Και 13 με την πρωινή πάλι πίσω!
-
[URL=http://rapidshare.com/files/32003069/CCC0O7.rar]Artist: Chris Cornell
Album: Carry OnRls date: 2007-05-17
Store date: 2007-05-06
[/URL] -
Mia aλλη ενδιαφερουσα προταση περα του LastFM....
-
The Chemical Brothers - We are the night
password : Nietzsche
Όταν συγκροτήματα ( επιτρέψτε μου να αποκαλώ συγκροτήματα ακόμα και το «σχήμα» των 2 Dj οταν αυτοι ειναι οι Tom Rowlands και ο Ed Simons) όπως οι Chemical Brothers βγάζουν δίσκους λίγο «κάπως» …έ είναι σχεδόν σίγουρο πως αυτό που αποκαλούμε electronica ( ή όπως αλλιώς διευκολύνεται ο καθένας να την αποκαλεί ) περνά δύσκολες εποχές.
Το να περιμένει κανείς ένα σοκ ανάλογο με το Exit Planet Dust είναι βέβαια ουτοπικό ( πόσο μπορεί κανείς να αιφνιδιαστεί 12 χρονιά μετά από το Leave Home ) …
Οι εποχές του Dig your own hole ( που έστελνε τέκνο φρικιά και ροκάδες να χορευουν διπλα διπλα ενώ οι μπασσογραμμές χτυπούσαν στο στομάχι του κάθε ανυποψίαστου «ακροατή» ) έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
Ακόμα και αυτή η ελιτίστικη (sic) ευφυΐα του Surrender , μοιάζει να ανήκει σε άλλες εποχές.
Βέβαια από τότε μέχρι τώρα μεσολάβησαν 2 ( νομίζω Cd με 2 μόνο μεγάλες στιγμές …δεν αρκεί μόνο ένα Galvanize … ή μήπως στα μουσικά δρώμενα του 21ου αιώνα αρκεί ? )
Το We are the night –μάλλον- δεν πρόκειται δεν επιβληθεί στις νύκτες μας ( να σκεφτείτε ότι το promo single Do it again είναι από τα καλύτερα του δίσκου …και αυτό στην εκτέλεση του single και όχι του LP που είναι κατά πολύ φτωχότερο – μοιάζει με radio edit εκτέλεση ).
Τι κι’αν έχουν επιστρατεύσει το μισό βρετανικό hype ή wannabe hype στις συνεργασίες τους ( ώρε εποχές Settin Sun ) o δίσκος είναι λίγος. Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πώς ( ή πόσο ) μπορεί να υποστηριχθεί ( ή να προωθηθεί ) συναυλιακά ο δίσκος.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Δεν έχει τύχει να τους δω ζωντανά..
Έχουμε καμιά πληροφορία για καμιά τουρνέ?
Εan απεχεις λιγοτερο απο 200 Km απο τον Λυκαβηττο , να 'τσακιστεις¨' να αναψεις ενα κερακι στην 'εκκλησια' των Faithless στις 12 Ιουνιου
G O D I S A D J
απο τα καλυτερα live που εχω δει στη ζωη μου!
-
εκεινο το setting sun chemical brothers...
-
-
ολο στο λεον ο νους σου...
-
Oι Cinematic Orchestra βγάλαν απίστευτη δισκάρα!!!
Ma fleur λέγεται. Electro-Jazz για όσους δεν ξέρουν. Κυκλοφορεί σε επιλεγμένα 'καταστήματα'. Εγώ θα το πάρω και αυθεντικό πάντως!
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....