-
Impaled-death after life
dri-four of a kind
malevolent creation-stillborn
MISERY INDEX-RETALIATE!!!!!!!!PS... ακούει κανείς εδώ μέσα death;;;
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
P.S. Μπορει κανείς να μου προτείνει κάποιο άλμπουμ των Gus Gus?
this is normal (4AD, '99)
-
Εγώ εμπλούτισα την electro συλλογή μου:
Kraftwerk - Ralf & Florian
Kraftwerk - The Man Machine
Kraftwerk - The Mix
Kraftwerk - Tour de France
Kraftwerk - Trans-Europe Express
Portishead & Kraftwerk - Electric Dimension
Talamasca
Bochum Welt -
Σωστός! Πάρε και το Autobahn των Kraftwerk, ειναι κορυφαίος δίσκος!
-
Σιγουρα εχει ειπωθει ,αλλα ο δισκος των Green Day που ακουσα χθες ειναι πολυ καλος!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Σιγουρα εχει ειπωθει ,αλλα ο δισκος των Green Day που ακουσα χθες ειναι πολυ καλος!!!το American idiot????
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Σιγουρα εχει ειπωθει ,αλλα ο δισκος των Green Day που ακουσα χθες ειναι πολυ καλος!!!
το American idiot????
Ετσι λεγεται;
Τελοσπαντον, ναι αυτο.
Το 'Wake me up when September ends' εχει πολυ καλο ηχο. -
Ο χρήστης Nada! έγραψε:
Den anefera pouthena oti to 'ragas and sagas' einai dyskolos diskos,eipa oti to teleytaio ,i.e 'in praise of dreams' einai pio 'eypepto' apo palioterous diskous opws ta:
'sart','mnemosyne','officium'(my fav),'All Those Born With Wings','Dis',etc..Epsaksa tis synaylies kai diapistwsa oti oi TBL paizoun 12 noembrh edw.
Προλαβαίνω να βγάλω εισητήριο και να ρθω!
Οι TBL συνεχίζουν με αλλαγμένο Line up,αλλά ακόμα alive and kicking,όπως λένε...
http://hem.passagen.se/shadowking/tbl/index.html -
Έχει ακούσει κανείς το καινούριο Playing the Angel των Depeche Mode;
Εγώ απογοητεύτηκα λιγάκι..
Παραείναι abstract και σκοτεινό, με λίγες στιγμές να θυμίζουν τους καλούς DM. -
Έχει ακούσει κανείς το καινούριο Playing the Angel των Depeche Mode;
Isws oti einai elafrws skoteino se kapoia shmeia na einai apo ta syn tou.Elafrws anempneysto omws..anywayz pote den hmoun fan.
ακούει κανείς εδώ μέσα death;;;
Merikes fores thimamai tis palies kales meres...
Exw megalh adynamia sto necroticism ...kai pio spania at the gates,necrophobic,gorefest,asphyx,death... -
Merikes fores thimamai tis palies kales meres...
Exw megalh adynamia sto necroticism ...kai pio spania at the gates,necrophobic,gorefest,asphyx,death...CARCASS! Μπαντάρα!!!! Αν και το Necroticism δεν είναι από τα αγαπημένα μου (σε αυτό αρχίζουν να ρίχνουν τους τόνους) οι δυο πρώτοι δίσκοι (και ειδικά το Symphonies of Sickness) είναι διαμάντια!!!
DEATH!!!! To όνομα πιστεύω μιλάει από μόνο του!
Αν και παραδέχομαι πως είναι μπαντάρα οι At the gates είναι λίγο μελωδικοί για τα γούστα μου... ωστόσο ο Lindberg είναι τρελλό λαρύγγι
Οι asphyx είναι καλοί...
PS. μήπως έχεις (ή οποιοσδήποτε) ακούσει κάποιο από τα album των Firebird που έχει κάνει ο κιθαρίστας των Carcass, Bill Steer και κινούνται σε ύφος 70's hard rock???
-
Να ευχαριστήσω από εδώ τους φίλους συνφορουμίτες που πρότειναν ως αγορά το δίσκο των Sigur Ros 'takk'
Παίδες πρόκειται για ηχητική πανδαισία...απλώς εξαίσιος!
Τhanks!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Να ευχαριστήσω από εδώ τους φίλους συνφορουμίτες που πρότειναν ως αγορά το δίσκο των Sigur Ros 'takk'Παίδες πρόκειται για ηχητική πανδαισία...απλώς εξαίσιος!
Τhanks!
Και οπτική πανδαισία,να συμπληρώσω.Το artwork είναι φοβερό!
Αν είχε και κανένα booklet μέσα,θα ήταν τέλειο... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και οπτική πανδαισία,να συμπληρώσω.Το artwork είναι φοβερό!
Αν είχε και κανένα booklet μέσα,θα ήταν τέλειο...Για να είμαι ειλικρινής το artwork με προδιέθεσε πολύ θετικά για το περιεχόμενο του δίσκου.
Τέτοιο επίπεδο αισθητικής θα ήταν πολύ δύσκολο να μην συνεχισθεί και στο κομμάτι της μουσικής.Είχες απόλυτο δίκιο για το άλμπουμ
-
υπαρχει και special edition με επιπλεον atwork (ακριβοτερη)
-
Aυτήν έχω!
-
James Lavelle - Fabric 01
James Lavelle - Romania GU026
Nick Warren - Shangai GU028 -
Ο Lavelle είναι πολύ καλός, το GU023 - Barcelona το έχεις;
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Ο Lavelle είναι πολύ καλός, το GU023 - Barcelona το έχεις;(02.09.2005)>>james lavelle - barcelona gu023
Τwo thumbs up!
Από τα καλύτερα της σειράς GU -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Aυτήν έχω!εγω πηρα τη φτηνη
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....