-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Υ.Γ. Ψάχνω κάποιον να μου πει εντυπώσεις από το 'Ηotel' του Moby..
νίκο, το βρήκα πανμέτριο... το pure phase και το sister όμως είναι από τα all-time-favourites μου
rally maniac και (κυρίως) jοhnny marr, στα ίδια είμαστε. Το καινούργιο soad είναι απίστευτο, με τον καιρό αποδεικνύεται καλύτερο από το toxicity. Πολύ καλό επίσης το καινούργιο nine inch nails, επενδύστε άφοβα
-
To Hotel μου άρεσε πολύ.
-
Την τελευταία φορά που αγόρασα CD ήταν το Use Your Illusion II των Guns N Roses, προς αντικατάσταση του πρώτου (που είχε αγοραστεί όταν πρωτοβγήκε, αλλά χάθηκε). Αλλιώς έχω ξεχάσει από πότε έχω να πάρω cd μουσικής... Download (από το πανεπιστήμιο) και ανταλλαγές με φίλους...
-
Εγώ κατεβάζω τραγούδια μόνο για 'δειγματολειπτικούς' σκοπούς.Δοκιμάζω,ακούω και αν μου αρέσει ένα συγκρότημα,αγοράζω albums τους.Επίσης δεν μου αρέσει να ακούω μουσική από το pc,αλλά την έχω συνδυάσει με το στερεοφωνικό και με την....ακαταστασία των 10άδων cds που βρίσκονται παντού.
Ξεχωρίζω από τις τελευταίες αγορές μου:
Madrugada-The deep end
Porcupine Tree-In absentia
Tom Waits-Heartattack and vine
Massive Attack-Mezzanine
Mark Lanegan-Here comes that weird chillκαι λίγο παλιότερα πήρα τα:
Nick Cave-Abbatoir blues/Lyre of Orpheus, The good son, Let love in
Miles Davis-Sketches of Spain, Kind of blueκαι ένας φίλος μου έγραψε
Lou Reed-Transformer
Neil Young-Harvest
S.R.V-In stepκαι μερικά dvd,μεταξύ των οποίων το φοβερό Rattle and Hum των θεών U2 και το A night in London του Mark Knopfler.
Αυτά τα ολίγα...
Πάντως το Metropolis,από τότε που άνοιξε στη Θεσ/νίκη έχει φέρει επανάσταση στη δισκοθήκη μου.Αγοράζω cd μόνο όταν πηγαίνω εκεί,δηλαδή κάθε 2-3 μήνες,αλλά παίρνω πολλά,καθότι βρίσκεις φοβερά πράγματα με 6,40 ευρώ.Από τους ντόπιους κλέφτες που θέλουν 20+ ευρώ για ένα cd (και μάλιστα παλιό) ,δεν περνάω ούτε απ'έξω....
-
Σπάνια αγοράζω πια, κατεβάζω από το νετ. Συμφωνώ με κάποιον που είπε ότι είναι πολύ ακριβά, γι'αυτό δεν αγοράζω.. μόνο κανα βινύλιο αγοράζω πια και αυτό σπάνια, απλά το αγαπώ πολύ αυτό το χόμπυ.
Επειδή ομως καταλαβαίνω ότι το θέμα είναι το τι ακούν τα μέλη του φόρουμ, θα γράψω μερικά που ακούω και προτείνω.
The velvet underground (για μένα το καλύτερο συγκρότημα όλων των εποχών), Pink Floyd (ο syd barrett ειναι θεός, θεϊκό και το piper at the gates of dawn, πάντε κατεβάστε το), Morcheeba, Massive Attack, The Streets, Boards of Canada, Jazzanova, Brian Eno, Orbital, Queensryche, David Bowie κτλ κτλ. Γενικά προσπαθώ να έχω πολλά διαφορετικά ακούσματα και να μην μένω κολλημένος σε ένα είδος μουσικής, έτσι οι δίσκοι ( ή cd ή mp3) μου είναι πραγματικά πάρα πολλοί και περιλαμβάνουν πολλά είδη μουσικής, από wu tang μέχρι... bikini kill. Είναι δύσκολο να αναλύσω σ'ενα post όλα αυτά που ακούω και το τι είναι. -
Έχει να μου προτείνει κανείς κάποιον καλό δίσκο του brian eno;Και από elvis Costello κάτι,αν ξέρετε….
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έχει να μου προτείνει κανείς κάποιον καλό δίσκο του brian eno;Και από elvis Costello κάτι,αν ξέρετε….Μεγάλη συζήτηση.. αν δεν έχεις πολυ-ακούσει γενικά, ίσως το 'another green world' είναι ό,τι πρέπει για να το αγοράσεις, και αποκλείεται να το μετανιώσεις. Γενικά ο Brian Eno έχει παίξει πολύ με τη μουσική (Prog, Ambient κτλ κτλ) και έχει βγάλει κάμποσα albums, οπότε θα έλεγα ότι εξαρτάται τι θες να ακούσεις.
Από elvis costello έχω ακούσει κάτι λίγα τραγούδια, αλλά δεν ξέρω αρκετά για να προτείνω, αν θυμάμαι καλά ήταν ένας γυαλάκιας που ξεκίνησε κάπου τη δεκαετία του 80, και νομίζω ότι έβγαλε και πρόσφατα ένα album. ΔΕΝ είμαι σίγουρος ε. Θα ψάξω κι εγώ, ή θα περιμένω να προτείνει κανείς άλλος εδώ μέσα να κατεβάσω.
Ωραίο θέμα πάντως. -
Απο νεοαποκτιθεντα , έχουμε και λέμε:
Απο CD:
Queens of the Stone Age - Lullabies to Paralyze
System of a Down - Mesmerize
Flaming Lips - Transmissions from the Satellite Heart
Yo-La Tengo - I Can Hear The Heart Beating As One
dEUS - The Ideal Crash
Porcupine Tree - Signify
Primal Scream - Evil Heat
Mark Lanegan - Bubblegum
Nine Inch Nails - With Teeth
Garden State OST
Shins - Oh Inverted World
Zero 7 - Simple ThingsAπο βινύλια:
Smashing Pumpkins - Adore 2πλό LP
Death in Vegas - Scorpio Rising
Beck - Guero
Godspeed You! Black Emperor - Yanqui U.X.O & Slow Riot for New Zero Canada
Air - Moon Safari
Chemical Brothers - Dig Your Own HoleΌσον αφορά τον Brian Eno, προτείνω ανεπιφύλακτα το Music For Airports, κορυφαίο ambient album.[/img]
-
Επίσης το καινούριο των Eels, 'Blinking Lights & Other Revelations' που είναι και τρελή δισκάρα...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Όσον αφορά τον Brian Eno, προτείνω ανεπιφύλακτα το Music For Airports, κορυφαίο ambient album.[/img]
για αρχάριους σε brian eno, καλό cd για μια πρώτη επαφή είναι και το 'my life in the bush of ghosts', με τον david byrne.
-
Πριν πολλα πολλα πολλα χρονια στο Μετροπολις ειχα παρει το τελευταιο μου cd...
Το Salisbury των Uriah Heep remastered...
-
REFLECTIONS RAINING PLEASURE
-
to senor smoke ειναι καλο
κομματια που ξεχωριζουν bite me, dance epidemic, vibrator και κανα δυο ακομητο mezmerize μου φανηκε καλο (εως πολυ καλο) στην αρχη αλλα μετα απο πολλες ακροασεις αρχισε να χανει λιγο
στα υποψη και το deep end των Madrugada
-
Ελληνικά δεν ακούτε καθόλου?
Αυτήν την στιγμή ακούω τα ζεμπέκικα με ΜΗΤΡΟΠΑΝΟ,ΜΠΑΣΗ,και ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗ Είμαι έτοιμος να κόψω φλέβες -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Όσον αφορά τον Brian Eno, προτείνω ανεπιφύλακτα το Music For Airports, κορυφαίο ambient album.[/img]
για αρχάριους σε brian eno, καλό cd για μια πρώτη επαφή είναι και το 'my life in the bush of ghosts', με τον david byrne.
Προσυπογράφω απόλυτα!
Το Music for Airports είναι επαναστατικό,αν σκεφτείς και την εποχή που εκδόθηκε,πλην όμως εξαιρετικά μινιμαλιστικό για να μπορείς εύκολα να το συστήσεις ως εισαγωγικό άλμπουμ....
Καλό και το 'Nerve net'..
-
Βρήκα βινύλιο το 'hello and goodbye' του Tim Backley.
Oπου να ναι θα το έχω -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Godspeed You! Black Emperor - Yanqui U.X.O & Slow Riot for New Zero
Αχ,πόσο με πονάει που τα cd των G.Y.B.E. έχουν πάνω από 20 ευρώ!Φταίει που κυκλοφορούν από μια μικρή,ανεξάρτητη,καναδέζικη δισκογραφική εταιρία (νομίζω είναι δικιά τους),οπότε δεν θα βρούμε ποτέ σε προσφορά.Πάντως ότι mp3 έχω απ' αυτούς είναι απλά υπέροχο!
Ambient δεν είναι το είδος που χρησιμοποιεί ήχους ηχογραφημένους από το περιβάλλον ή κάνω λάθος;Θα μ' ενδιέφερε πολύ κάτι τέτοιο...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Βρήκα βινύλιο το 'hello and goodbye' του Tim Backley.
Oπου να ναι θα το έχωΚαλός ο πατέρας, αλλά ο γιος ήταν ακόμα καλύτερος
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Ελληνικά δεν ακούτε καθόλου?
Αυτήν την στιγμή ακούω τα ζεμπέκικα με ΜΗΤΡΟΠΑΝΟ,ΜΠΑΣΗ,και ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗ Είμαι έτοιμος να κόψω φλέβες[list:36evyusb]Παρε το διπλο cd του Νταλαρα με τις εκτελεσεις του Βαμβακαρη [/list:u:36evyusb][list:36evyusb]Αν κοψεις και τα χερια,ουδεμια ευθυνη φερω [/list:u:36evyusb]
-
παιδια ακουστε να γελασετε.ετρωγα προχθες εξω,ερχεται ενας μαυρος και μου δειχνει ενα διπλο cd τερζη-χατζηγιαννη live,τον διωχνω και λεω θα παω να παρω το αυθεντικο γιατι εκτος των αλλων με τα πειρατικα εχω και προβλημα στο radio-cd της audi.Παω λοιπον σε γνωστο δισκοπωλειο της θεσ-νικης και το συγκεκριμενο cd δεν υπαρχει,βγαινει μονο πειρατικο.Που εχουμε φτασει αραγε?Προφανως στο κυκλωμα πρεπει να ειναι καποιοι και απο το μαγαζι,ο ηχοληπτης προφανως
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....