-
1.400.000 χμ
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
1.400.000 χμΛαθος εχει κανει
Πολυ καλη κατασταση παντως!
-
που το ξερεις οτι εχει κανει λαθος;
-
που το ξερεις οτι εχει κανει λαθος; -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
δεν βαζεις μια φωτο να δουμε πως στεκεται το αμαξι.
για το καρομπαλο σκεφτομαι μηπως κοπηκαν τα λινα γιατι με τα λινα στην θεση τους δεν γινεται τετοιο καρουμπαλο.
η εξεταση σε ενα βουλκανιζατερ θα δειξει.
Οταν το αλλαξω το λαστιχο.... τωρα εχω τη ρεζερβα επανω.... και αυτο με το βυζι στη θεση ρεζερβας περιμενοντας να βρω ευκαιρια να βαλλω καλο μπροστινο ζευγαρι θα βγαλω φωτο μεσα εξω το λαστιχο..... Εγω δεν εχω πειραξει το καμπερ...... εχει αλλαξει 3 ζευγη λαστιχα μπροστα και ειναι μονο αυτο που παρουσιασε αυτη τη φθωρα.... Τα λλα ηταν Michelin, Turanza. αυτο με την φθωρα ξαναλεω ηταν τα DUNLOP sp.
Ναι και φωτο.... προσωπικα δεν μου φαινεται να εχει αρνητικο καμπερ.....
Τελικα αυτη ειναι η εσωτερικη φωτο απο το λαστιχο με το 'βυζι'
Το αλλαξα αλλα δεν ειχαν την διασταση τη δικη του.... εστι εβαλα την 245-45-17 σε Hankook.....
Αντι της 225-50-17....
-
Lancia musa με συστημα start-stop πλεον..
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
δεν βαζεις μια φωτο να δουμε πως στεκεται το αμαξι.
για το καρομπαλο σκεφτομαι μηπως κοπηκαν τα λινα γιατι με τα λινα στην θεση τους δεν γινεται τετοιο καρουμπαλο.
η εξεταση σε ενα βουλκανιζατερ θα δειξει.
Οταν το αλλαξω το λαστιχο.... τωρα εχω τη ρεζερβα επανω.... και αυτο με το βυζι στη θεση ρεζερβας περιμενοντας να βρω ευκαιρια να βαλλω καλο μπροστινο ζευγαρι θα βγαλω φωτο μεσα εξω το λαστιχο..... Εγω δεν εχω πειραξει το καμπερ...... εχει αλλαξει 3 ζευγη λαστιχα μπροστα και ειναι μονο αυτο που παρουσιασε αυτη τη φθωρα.... Τα λλα ηταν Michelin, Turanza. αυτο με την φθωρα ξαναλεω ηταν τα DUNLOP sp.
Ναι και φωτο.... προσωπικα δεν μου φαινεται να εχει αρνητικο καμπερ.....
Τελικα αυτη ειναι η εσωτερικη φωτο απο το λαστιχο με το 'βυζι'
Το αλλαξα αλλα δεν ειχαν την διασταση τη δικη του.... εστι εβαλα την 245-45-17 σε Hankook.....
Αντι της 225-50-17....
Θα έχεις και λίγο καλύτερες επιδόσεις πλέον
-
χειρωτερες θες να πεις.
-
Δεν μπορω να εκτιμησω.... εδω οι καμπυλες του δρομου δεν σου δινουν τη δυνατοτητα να κανεις πολλα πολλα..... ολοι σχεδον αυτοκινητοδρομοι.... οταν κανω U turn.. το αμαξι ειναι βαρυ αυτο καθεαυτο και ετσι δεν λεει...... τελικα..... σε ορθη γωνια στροφη κρατοντας τη λωριδα μου παει μεχρι 60-70 (εχει πλατος η λωριδα..... για να παιξεις εκ του ασφαλους.... και η ασφαλτος ειναι αντιολισθηρα....
-
χειρωτερες θες να πεις.Καλύτερες έχω την εντύπωση αφού έβαλε στην ίδιας διάστασης ζάντα μικρότερο προφίλ 45αρι από 50αρι που είχε. Άρα εχει μικρύνει την συνολική διάμετρο του τροχού, άρα σε εκκίνηση και σε ρεπριζ έχει κερδίσει(θεωρητικά). Τώρα για το 245 από 225 σε πλάτος εκεί θα του κόψει λίγο σε τελική.
Βέβαια εγώ το είπα εντελώς χαριτολογώντας γιατί τέτοιες διαφορές απλά δεν είναι αισθητές. Θεωρητικά πάντα. -
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
χειρωτερες θες να πεις.
Καλύτερες έχω την εντύπωση αφού έβαλε στην ίδιας διάστασης ζάντα μικρότερο προφίλ 45αρι από 50αρι που είχε. Άρα εχει μικρύνει την συνολική διάμετρο του τροχού, άρα σε εκκίνηση και σε ρεπριζ έχει κερδίσει(θεωρητικά). Τώρα για το 245 από 225 σε πλάτος εκεί θα του κόψει λίγο σε τελική.
Βέβαια εγώ το είπα εντελώς χαριτολογώντας γιατί τέτοιες διαφορές απλά δεν είναι αισθητές. Θεωρητικά πάντα.Η εξωτερικη διαμετρος ειναι ιδια με την προηγουμενη.... ετσι δεν επηρεαζει ουτε ταχυμετρο... ισως εχει καλυτερο κρατημα μπροστα..... αλλα ειναι θεμα να το καταλαβω κανοντας ιδια διαδρομη πριν και μετα.... με τα καινουρια.... ασε που με τα παλια λογω φθωρας δεν μπορεις να συγκρινεις... επιδωσεις... με τα νεα εστω και τα ιδια να ηταν....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
χειρωτερες θες να πεις.
Καλύτερες έχω την εντύπωση αφού έβαλε στην ίδιας διάστασης ζάντα μικρότερο προφίλ 45αρι από 50αρι που είχε. Άρα εχει μικρύνει την συνολική διάμετρο του τροχού, άρα σε εκκίνηση και σε ρεπριζ έχει κερδίσει(θεωρητικά). Τώρα για το 245 από 225 σε πλάτος εκεί θα του κόψει λίγο σε τελική.
Βέβαια εγώ το είπα εντελώς χαριτολογώντας γιατί τέτοιες διαφορές απλά δεν είναι αισθητές. Θεωρητικά πάντα.Η εξωτερικη διαμετρος ειναι ιδια με την προηγουμενη.... ετσι δεν επηρεαζει ουτε ταχυμετρο... ισως εχει καλυτερο κρατημα μπροστα..... αλλα ειναι θεμα να το καταλαβω κανοντας ιδια διαδρομη πριν και μετα.... με τα καινουρια.... ασε που με τα παλια λογω φθωρας δεν μπορεις να συγκρινεις... επιδωσεις... με τα νεα εστω και τα ιδια να ηταν....
Είπα μ@μ@κια πρίν αφου ενώ το έγραψα κιολας προηγουμένος δεν πρόσεξα οτι ενώ κατέβασες το ποσοστό του προφίλ ανέβασες το πλάτος του πέλματος. Άρα σε διάμετρο στα ίδια πρέπει να είσαι...
Να με συγχωράτε.
-
http://streamstudio.world-television.co ... 02_slide07
-
κανα τετοιο θα δουμε ποτε ;
-
Τι σκατά έχουν στο μυαλό τους για την lancia δεν έχω καταλάβει ακόμα.
Ας την πουλήσουν ή αυτή ή την άλφα δεν χωράνε και οι δυο μαζί στον ίδιο όμιλο. Είναι σαν να συμμετέχουν στον ίδιο όμιλο bmw και MB...δεν γίνεται!
-
εγω δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να φτιαξουν ενα αμαξι που λεγεται μουσα και δεν μπορουν να φτιαξουν μια φουλβια .
-
μπηκα στην σελιδα της λαντσια και παταω εκει που λεει επιλογη μοντελου και μου βγαζει 3 αυτοκινητα.
την υψηλον,την μουσα και την δελτα .
τεραστια η γκαμα της -
-
Όπα...τι'ναι αυτό?
Reborn Lancia Stratos HF Spy Photos the Real Deal?
Πολύ ενδιαφέρον!
Μακάρι να βγει.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Όπα...τι'ναι αυτό?Reborn Lancia Stratos HF Spy Photos the Real Deal?
Πολύ ενδιαφέρον!
Μακάρι να βγει.
Πολύ 'τραβηγμένο' για να αποτελέσει ένα πραγματικό μοντέλο για τη Lancia.
Εκτός και αν κάτω από το αμάξωμα της Stratos κρύβεται κάτι άλλο.
Ισως μια άλλη δημιουργία του Γκρούπο.
LANCIA FORUM