-
Η Stratos δέν εχει servo, τι να το κανεις οταν ζυγιζει 850 κιλα?
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
τελικά κι οι Ιταλοί (εκεί που έχον φτάσει) χρησιμοποιούν την τέχνη της αντιγραφής. Ουδεμία πρωτοτυπία πλέον
Ουγκ ?
ΕΛΕΟΣ !
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!ΒΤW:
Στό δικό μου εχω βγάλει το Σέρβο και είνια μια χαράαυτό λέγεται θράσος!
Στην δεύτερη γενιά της Montecarlo το έβγαλε τελείως η ίδια η Lancia. Αυτό - εφ'όσον πλασάρεις τον εαυτό σου ως παντογνώστη των αυτοκινήτων - θα έπρεπε να το ξέρεις... Επίσης, οι ίδες οι λέσχες ιδιοκτητών Montecarlo έχουν εφαρμόσει την πολιτική της ολοκληρωτικής αφαίρεσης του σέρβο και το Monte Hospital, αν και παρέχει το σέρβο ως ανταλλακτικό, ΔΕΝ το συνιστά. Καταλαβαίνω την ανάγκη σου να τη λες στους ιταλόφιλους, αλλά κάπου έχει παρατραβήξει το 'αστείο'.
έχεις καταλάβει που πήγαινε το 'θράσος'; πολύ χλωμό. Την άλλη φορά εκτός από bold θα αλλάζω και τη γραμματοσειρά ΜΗΠΩΣ και το παρατηρήσεις.
Προφανώς δεν πήγαινε στο σέρβο αλλά στο 'τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα' ε όχι και να το λένε οι πλέον φανατικοί ιταλόφιλοι αυτό. Το αν έβαλε ή άφησε το σέρβο ποσώς με ενδιαφέρει.
Όσο για το ποιος 'τη λέει' επίσης αυτό λέγεται θράσος ΚΑΙ από σένα μιας και δεν είσαι καθόλου φανατικός ή 'αντι'
-
Εγώ τουλάχιστον δεν παριστάνω κάτι. Το'χω πει ότι είμαι ΚΑΤΑ των κορεατικών και αμερικανικών, αντι-μερκεντέ, αντι-πόρσε, αντι-VAG και αντι-British Leyland. Εσύ παριστάνεις τον ουδέτερο...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εγώ τουλάχιστον δεν παριστάνω κάτι. Το'χω πει ότι είμαι ΚΑΤΑ των κορεατικών και αμερικανικών, αντι-μερκεντέ, αντι-πόρσε, αντι-VAG και αντι-British Leyland. Εσύ παριστάνεις τον ουδέτερο...Τις διάφορες ταμπέλες και τους διάφορους χαρακτηρισμούς, άλλοι τις έχουν κολλήσει (ανάλογα βέβαια με το τι τους συμφέρει). O G60 με έχει βρίσει πολλάκις, οι 'ιταλόφιλοι' επίσης, κάποιοι άλλοι 'γερμανόφιλοι' επίσης, άρα σε καλό δρόμο είμαι.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εγώ τουλάχιστον δεν παριστάνω κάτι. Το'χω πει ότι είμαι ΚΑΤΑ των κορεατικών και αμερικανικών, αντι-μερκεντέ, αντι-πόρσε, αντι-VAG και αντι-British Leyland. Εσύ παριστάνεις τον ουδέτερο...
Τις διάφορες ταμπέλες και τους διάφορους χαρακτηρισμούς, άλλοι τις έχουν κολλήσει (ανάλογα βέβαια με το τι τους συμφέρει). O G60 με έχει βρίσει πολλάκις, οι 'ιταλόφιλοι' επίσης, κάποιοι άλλοι 'γερμανόφιλοι' επίσης, άρα σε καλό δρόμο είμαι.
Σε λίγο θα σε βρίζουν όλοι διότι είσαι καρα-δήθεν.
Κι αν νομίζεις ότι είναι ντροπή ή αδυναμία να υποστηρίζουμε -με θέρμη έστω- τις απόψεις μας, είσαι πολύ γελασμένος. -
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Σε λίγο θα σε βρίζουν όλοι διότι είσαι καρα-δήθεν.
Κι αν νομίζεις ότι είναι ντροπή ή αδυναμία να υποστηρίζουμε -με θέρμη έστω- τις απόψεις μας, είσαι πολύ γελασμένος.βρε καλώς τον, άργησες
χωρίς χαρακτηρισμούς δεν μπορείς βέβαια, αλλά αυτό συμβαίνει όταν δεν υπάρχει επιχείρημα για τη σημερινή εποχή κι έχετε κολλήσει στο παρελθόν σαν ξεπεσμένους αριστοκράτες
'Θυμάσαι εκείνα τα χρόνια...'
-
Τουλαχιστον τα αυτοκινητα που εβγαιναν εκεινα τα χρονια ακομα αλλοι τα λιγουρευονται.
-
Ο χρήστης LDriver έγραψε:
Τουλαχιστον τα αυτοκινητα που εβγαιναν εκεινα τα χρονια ακομα αλλοι τα λιγουρευονται.Προτιμώ να είμαι ρεαλίστής κ να ονειρεύομαι ένα αυτοκίνητο που υπάρχει τώρα, παρά να είμαι κολλημένος στο παρελθόν...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τουλαχιστον τα αυτοκινητα που εβγαιναν εκεινα τα χρονια ακομα αλλοι τα λιγουρευονται.
Προτιμώ να είμαι ρεαλίστής κ να ονειρεύομαι ένα αυτοκίνητο που υπάρχει τώρα, παρά να είμαι κολλημένος στο παρελθόν...
Εγώ πάλι, προτιμώ να αγοράζω το ιστορικό αυτοκίνητο που ονειρευόμουν (γιατί συχνά μπορώ να το κάνω ενώ με τα καινούργια μάλλον όχι) και να είμαι ρεαλιστής με το καθημερινό μου αυτοκίνητο... Οπότε, όπως αντιλαμβάνεσαι, βρίσκω περισσότερο ενδιαφέρον στη Lancia από ότι στη Zonda!:lol:
Όπως την έχει δει κανείς.
Όμως:
μια Flaminia GT Touring της προκοπής, που είναι όνειρο για πολλούς εδώ, κοστίζει σήμερα 25-30Κ. Μια 911 2.4Τ όχι πάνω από 20Κ (και δεν το συζητάμε για το αν έχει περισσότερο χαρακτήρα από τις σύγχρονες!) !! Με αυτά τα χρήματα σε καινούργιο δε νομίζω οτι μπορεί κανείς να εκπληρώσει και πολλά όνειρα... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ôïõëá÷éóôïí ôá áõôïêéíçôá ðïõ åâãáéíáí åêåéíá ôá ÷ñïíéá áêïìá áëëïé ôá ëéãïõñåõïíôáé.
Ðñïôéìþ íá åßìáé ñåáëßóôÞò ê íá ïíåéñåýïìáé Ýíá áõôïêßíçôï ðïõ õðÜñ÷åé ôþñá, ðáñÜ íá åßìáé êïëëçìÝíïò óôï ðáñåëèüí...
Σωστά...ονειρέψου την Enzo!!!
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Ôéò äéÜöïñåò ôáìðÝëåò êáé ôïõò äéÜöïñïõò ÷áñáêôçñéóìïýò, Üëëïé ôéò Ý÷ïõí êïëëÞóåé (áíÜëïãá âÝâáéá ìå ôï ôé ôïõò óõìöÝñåé). O G60 ìå Ý÷åé âñßóåé ðïëëÜêéò, ïé 'éôáëüöéëïé' åðßóçò, êÜðïéïé Üëëïé 'ãåñìáíüöéëïé' åðßóçò, Üñá óå êáëü äñüìï åßìáé.
Óå ëßãï èá óå âñßæïõí üëïé äéüôé åßóáé êáñá-äÞèåí.
...
-
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
Προτιμώ να είμαι ρεαλίστής κ να ονειρεύομαι ένα αυτοκίνητο που υπάρχει τώρα, παρά να είμαι κολλημένος στο παρελθόν...
Σωστά...ονειρέψου την Enzo!!!
Προτιμώ την 360CS ή ένα Sagaris..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γούστα είναι αυτά. Προσωπικά ελάχιστα σύγχρονα αυτοκίνητα με συγκινούν
-
Βαλαμε και ''λογοκριτες'' στο forum μας????
Εγω νομιζα πληροφοριες κ φωτογραφιες.Ουτε λεει καπου οτι απαγορευεται
να εκφραζεσαι με παλια μοντελα μιας κ σημερα η εταιρεια παιζει αλλο ρολο.Τουλαχιστον με το deltonακι δν εχω δει και πολλα συγχρονα να με συγκινουν...........
-
Βαλαμε και ''λογοκριτες'' στο forum μας????
Εγω νομιζα πληροφοριες κ φωτογραφιες.Ουτε λεει καπου οτι απαγορευεται
να εκφραζεσαι με παλια μοντελα μιας κ σημερα η εταιρεια παιζει αλλο ρολο.Τουλαχιστον με το deltonακι δν εχω δει και πολλα συγχρονα να με συγκινουν...........
πουθενά δεν το λέει, αλλά μπορείς να αγοράσεις ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ Deltona? Fiat Coupe? GTV 2.5?
Για όλες τις εταιρείες ισχύει αυτό και καταλήγει στο μεταχειρισμένο έναντι καινούριου.
Υπάρχει τόπικ με κλασικά αυτοκίνητα, όλων των εταιρειών και μπορείτε να το ξεθάψετε (μαζί με τα αυτοκίνητα)
Ο ρόλος της Lancia σήμερα ποιος είναι;
-
quote]
πουθενά δεν το λέει, αλλά μπορείς να αγοράσεις ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ Deltona? Fiat Coupe? GTV 2.5?
Για όλες τις εταιρείες ισχύει αυτό και καταλήγει στο μεταχειρισμένο έναντι καινούριου.
Υπάρχει τόπικ με κλασικά αυτοκίνητα, όλων των εταιρειών και μπορείτε να το ξεθάψετε (μαζί με τα αυτοκίνητα)
Ο ρόλος της Lancia σήμερα ποιος είναι;[/quote]
Να βγαζει ypsilon,thesis,musa,phedra kai lybra.
Και μην ξεχναμε οτι το 2000 πουλουσε μονο lybra k Y.
Δεν με ενδιαφερει κατι καινουργιο(μοναχα 1 maserati).Γιατι δν εχω καλυτερη εμπειρια σε κανενα αλλο περαν απ'την ιντγκραλε.(Τουλαχιστον στα 2000κυβικα και 200+ αλογα) -
Γιατι δν εχω καλυτερη εμπειρια σε κανενα αλλο περαν απ'την ιντγκραλε.(Τουλαχιστον στα 2000κυβικα και 200+ αλογα)EVO έχεις οδηγήσει?
-
Martini 6 εχεις οδηγησει?
-
Να βγαζει ypsilon,thesis,musa,phedra kai lybra.
Και μην ξεχναμε οτι το 2000 πουλουσε μονο lybra k Y.
Δεν με ενδιαφερει κατι καινουργιο(μοναχα 1 maserati).Γιατι δν εχω καλυτερη εμπειρια σε κανενα αλλο περαν απ'την ιντγκραλε.(Τουλαχιστον στα 2000κυβικα και 200+ αλογα)αν σε ικανοποιεί αυτός ο ρόλος, αυτά τα προϊόντα με αυτά τα αποτελέσματα πάσο.-
-
O ρολος δν ειναι κακος. Απλα δεν αρμοζει στην lancia των70-90s.
Εχω οδηγησει την 3.2 V6 thesis.Και μου αρεσε πολυ.Lybra ειχα.Καλα προιοντα 0 αποτελεσμα......δυστυχως
LANCIA FORUM