-
Ο χρήστης LDriver έγραψε:
...ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ.........ΑΣΠΡΗ 'Η ΜΑΥΡΗ ΑΕΡΟΤΟΜΗ
Α μπε μπα μπλομ .........
-
-
-
ΔΩΡΑΚΙ...ΣΤΟΝ KRUSENSTERN ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ THREAD LANCIA?
Γιατί μας το κάνεις αυτό
Για το thread εγώ συμφωνώ αλλά ποιός θα κάνει την ενημέρωση? Εγώ ούτε τις γνώσεις έχω (ακόμα τουλάχιστον) ούτε τις πηγές πληροφόρησης. Όσοι και να είμαστε πάντως, πιστεύω πως αξίζει η προσπάθεια. -
-
Από την Παύλιανη στο φετινο Ράλλυ Ακρόπολις (οι φωτογραφία είναι από κινητό):
wallpaper:
http://www.autogaleria.pl/tapety/img/la ... 3_01_b.jpg
http://www.autogaleria.pl/tapety/img/la ... 4_01_b.jpg -
-
-
εγω λεω απλα να αλλαξουμε το ονομα αuτο το topic....
-
-
Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Power, έχουν το εξής θέμα. Πήραν διάφορα γρήγορα αυτοκίνητα, όπως Μιτσουμπίσι EVO, Ηόντα S200 κλπ. και τα δοκίμασαν στην υπερειδική του ράλλυ Ακρόπολις. Μεταξύ τους ήταν και μία Integrale. Αυτή διαγωνίστηκε μαζί με το Mitsubishi Evo7ή8(δεν θυμάμαι). Πριν την κόντρα όλοι θεωρούσαν ότι το Μιτσου θα κέρδισε άνετα μιας και έχουν μεταξύ τους τα 2 αυτοκίνητα τουλάχιστον 12 χρόνια διαφορά, κάτι που σημαίνει ηλεκτρονικά βοηθήματα για το Μίτσου, νεώτερες τεχνολογίες κλπ.. Το αποτέλεσμα όμως τους διέψευσε όλους
Σε μία διαδρομή 2.5 λεπτών, η Integrale ήταν μόνο 2 εκατοστά του δευτερολέπτου αργότερη από το Mitsubishi, πρακτικά δηλαδή ίδιος χρόνος
Άλλη μία απόδειξη του πόσο μπροστά από την εποχή του ήταν αυτό το αυτοκίνητο έτσι για να σωπαίνουν μερικοίεγω λεω απλα να αλλαξουμε το ονομα αuτο το topic....
Δεν διαφωνώ
Alfisti, το σαγονι μου έχει κολλήσει στο πληκτρολόγιο
-
αυτα ειναι!!!!
-
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Power, έχουν το εξής θέμα. Πήραν διάφορα γρήγορα αυτοκίνητα, όπως Μιτσουμπίσι EVO, Ηόντα S200 κλπ. και τα δοκίμασαν στην υπερειδική του ράλλυ Ακρόπολις. Μεταξύ τους ήταν και μία Integrale. Αυτή διαγωνίστηκε μαζί με το Mitsubishi Evo7ή8(δεν θυμάμαι). Πριν την κόντρα όλοι θεωρούσαν ότι το Μιτσου θα κέρδισε άνετα μιας και έχουν μεταξύ τους τα 2 αυτοκίνητα τουλάχιστον 12 χρόνια διαφορά, κάτι που σημαίνει ηλεκτρονικά βοηθήματα για το Μίτσου, νεώτερες τεχνολογίες κλπ.. Το αποτέλεσμα όμως τους διέψευσε όλους
Σε μία διαδρομή 2.5 λεπτών, η Integrale ήταν μόνο 2 εκατοστά του δευτερολέπτου αργότερη από το Mitsubishi, πρακτικά δηλαδή ίδιος χρόνος
Άλλη μία απόδειξη του πόσο μπροστά από την εποχή του ήταν αυτό το αυτοκίνητο έτσι για να σωπαίνουν μερικοίεγω λεω απλα να αλλαξουμε το ονομα αuτο το topic....
Δεν διαφωνώ
Κάτσε γιατί δε μας τα λες καλά. Γιατί δεν αναφέρεις ότι η Lancia ήταν βελτιωμένη στα 300 άλογα και ποιος ξέρει τι άλλο φορούσε από ανάρτηση και φρένα, ενώ το EVO ήταν το δημοσιογραφικό με φθαρμένα λάστιχα; Και ναι, ήταν 8άρι. Και μένα μου αρέσει υπερβολικά η Lancia και είναι κλασικό αυτοκίνητο, αλλά να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
-
http://img213.imageshack.us/img213/3104/rifr113614jr.jpg
ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ !αυτή η κούκλα έγινε ήδη wallpaper στον υπολογιστή μου. ΘΕΝΞ!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Δεν διαφωνώ
Κάτσε γιατί δε μας τα λες καλά. Γιατί δεν αναφέρεις ότι η Lancia ήταν βελτιωμένη στα 300 άλογα και ποιος ξέρει τι άλλο φορούσε από ανάρτηση και φρένα, ενώ το EVO ήταν το δημοσιογραφικό με φθαρμένα λάστιχα; Και ναι, ήταν 8άρι. Και μένα μου αρέσει υπερβολικά η Lancia και είναι κλασικό αυτοκίνητο, αλλά να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Sorry δεν το ήξερα Απλά το video και τους χρόνους είδα, το άρθρο δεν το διάβασα(το περιοδικό ήταν ενός φίλου μου).
-
Italoalania sas xereto........
Prosfata molis pira myrodia tous Lanciali edo kai hrtha kai ego na enoso tin dikia mou foni aganaktisis mazi me tis dikies sas gia thn katantia tou Italou Fonea.....
Einai dynaton na vganei sthn paragogi amaxi san to ypsilon kai na to odhgei h kathe karakaidona?
Anyway ego tha allaxo car otan tha vrethei to katallilo me to logo Lancia.....ante alfa to poly!!!
Agonistikous Italikous xeraitismous se olous sas..... -
Καλωσήρθες !!
Μάλλον θα περιμένεις/ουμε πολύ για να βγάλει πάλι καλό αυτοκίνητο η Lancia
-
απίστευτο αμάξι....αλλα δεν μοιάζει λιγάκι με το GOLF II???
για τους Ιταλοφιλους το λέω αυτο που κοροιδεύετε τον κουβα ονοματι γκολφ κ τις τουρμπινες..μακαρι να ξαναβγει ενα τετοιο σουπερ-αμάξι!!
μαρεσει πολυ ...)δεν ειναι φλώρικο.έχει πυγμή!
-
File Vasili h elpida mas exei apomeinei oti isos h Lancia sovareftei kai thelisei isos na anaviosei tis rizes tis.
Oso gia GOLF?????xaxaxaxa.....leipei h gata kai xorevoun ta germanakia!!! alla den ftaine aftoi....ftaiei to gamoGRUPO pou koimate kai gousterei na moirazei eidikotites les kai eimaste ston strato....FIAT=gia ton lao
ALFA=sportivo kai LANCIA=polyteleia.
Tromara tous. Alla pou tha paei tha gyrisei kai o troxos kai gia emas kai tote germanakia...gallakia....kai kitrinirika tha trexoun sto UEFA.
LANCIA FORUM