-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ένα κλειδί μπορεί να επαναπρογραμματιστεί (ή να προγραμματιστεί αν είναι καινούριο) εδώ στην ελλάδα όσον αφορά το κλείδωμα και το ιμμομπιλάιζερ, ή πρέπει να σταλεί έξω; Φυσικά έχω την κάρτα με τους κωδικούς.Εδώ Ελλάδα Κωνσταντίνε.
Στην Peugeot τουλάχιστον 100% ναι.
Ηταν να παραγγείλω ένα δεύτερο ¨σουγιά¨ και μου είχε πει ο υπέυθινος του συνεργείου την όλη διαδικασία.
Ρε συ, στο άλλο φόρουμ δεν μου απάντησες αυτό που σε ρώτησα βρε συ και τους καίει του άλλους.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Οι γονεις μου θελουν να μεταβιβασουν ενα αυτοκινητο, την αποδειξη πληρωμης των τελων κυκλοφοριας του οποιου εχουν χασει (το αυτοκολλητο ειναι κανονικα κολλημενο στο τζαμι).Υπαρχει τροπος για να εκδοθει αντιγραφο, χωρις να ξαναπληρωθουν τα τελη;
Που πρεπει να απευθυνθουμε;Για πέρνα απο ένα ΚΕΠ αυτοί λογικά θα ξέρουν ή καλύτερα πάρε το 11888 να σου δώσουν το τηλέφωνο του ΚΕΠ που είναι 24/7.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ένα κλειδί μπορεί να επαναπρογραμματιστεί (ή να προγραμματιστεί αν είναι καινούριο) εδώ στην ελλάδα όσον αφορά το κλείδωμα και το ιμμομπιλάιζερ, ή πρέπει να σταλεί έξω; Φυσικά έχω την κάρτα με τους κωδικούς.
Εδώ Ελλάδα Κωνσταντίνε.
Στην Peugeot τουλάχιστον 100% ναι.
Ηταν να παραγγείλω ένα δεύτερο ¨σουγιά¨ και μου είχε πει ο υπέυθινος του συνεργείου την όλη διαδικασία.
Ρε συ, στο άλλο φόρουμ δεν μου απάντησες αυτό που σε ρώτησα βρε συ και τους καίει του άλλους.
Άρα θεωριτικά μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα οποιδήποτε κλειδί, έτσι;
Θανάση, δεν σου απάντησα γιατί δεν είμαι σίγουρος ακόμα για την πηγή και δεν θέλω να πάρω κανέναν στον λαιμό μου. Σε 2-3 μέρες ευελπιστώ να σιγουρέψω την περίπτωση.
-
Κοίτα, τεχνικά δεν πιστεύω οτι υπάρχει κάποιο προβλημα... γιατί άλλωστε να υπάρχει.
Το θέμα είναι άν θέλουν να στο κάνουν.Αλλά: να πάρεις έτοιμο σουγιά απο την Peugeot για ένα μοντέλο που δεν τον είχε, δεν νομίζω να το καταφέρεις. Γιατί έρχεται κομμένο απο Γαλλία μεριά.
Το: να τους πας έτοιμο κομμένο σουγιά και αυτοί να το προγραμματίσουν πιστεύω οτι θα το κάνουν.
Αλλά νούμερο δυο: το κυκλωματάκι που έχει ο γνήσιο κλειδί την peugeot με αυτό που θα τους πας, θα ταιριάζει στο να δεχτεί τον κώδικα για το immo, ή εκεί θα έχεις πρόβλημα; Υπάρχει και η πιθανότητα να μην παίζει ρόλο αυτό και να μπορείς να το κάνεις σε οποιοδίποτε κύκλωμα.
Επίσης: θα βρείς κάποιον για να σου το κόψει; και αν ναι πόσο;
Ο νόνός μου, όταν πήρε μεταχείρα το Χιουντάι που έχει τώρα, του έδωσαν μόνο ένα κλειδί.
Πέρασε μία βόλτα για ψώνια απο το Καρφουρ, όπου στο πρώτο γκαράζ του, έχει ένα καταστηματάκι που φτιάχνει διάφορα συν της άλλης και κλειδιά.
Όταν του ρώτησε του είπαν οτι μπορούν να το κόψουν αλλά η τιμή του είναι 120 ευρώ. Μόνο καρδιακή προσβολή που δεν έπαθε ο άνθρωπος και με το δίκιο του.Να μην είχε immo ή να ήθελες να το απενεργοποιήσεις, εκεί θα άλλαζε το θέμα.
Υ.Γ.: όταν μάθεις για τους σουγιάδες, στείλε πμ με την τιμή τους.
-
Φαντάζομαι πως μια μάντρα αυτοκινήτων μπορεί να έχει παρκαρισμένα επ' άπειρον τα αυτοκίνητα που εμπορεύεται μπροστά στον δρόμο της, ε; Εννοώ σε θέσεις που κανονικά παρκάραμε οι περίοικοι...
-
Μάλλο ναι... μπορεί να σου πει οτι αν δεν ειναι επάνω στο πεζοδρόμιο οτι μπορει να το κάνει γιατι πληρώνει το αυτοκολλητάκι...
δηλαδη απο την στιγμή τα αυτοκίνητα που εμπορέυται εχουν τελη... τοτε παρκαρει νόμιμα -
Μάλιστα... Αυτό υποθέτω και εγώ. Για αυτά που βάζει στο πεζοδρόμιο;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μάλιστα... Αυτό υποθέτω και εγώ. Για αυτά που βάζει στο πεζοδρόμιο;Κατάληψη πεζοδρομίου. Εσένα κι εμένα θα μας γράψουν γι αυτό σίγουρα. Για τον έμπορα δεν ξέρω, εξαρτάται από τις γνωριμίες του...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Κατάληψη πεζοδρομίου. Εσένα κι εμένα θα μας γράψουν γι αυτό σίγουρα. Για τον έμπορα δεν ξέρω, εξαρτάται από τις γνωριμίες του...
Αν καλούμε συνεχώς την αστυνομία;
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Κατάληψη πεζοδρομίου. Εσένα κι εμένα θα μας γράψουν γι αυτό σίγουρα. Για τον έμπορα δεν ξέρω, εξαρτάται από τις γνωριμίες του...
Τυπικα, πρεπει να εχει αδεια. Ανεξαρτητα απο το αν εχει σημα σε καθε αμαξι, θεωρειται στασιμο υπαιθριο εμποριο αυτοκινητων. Λογικα, η αντιπροσωπεια ΔΕΝ εχει τετοια αδεια. Αν δεν εχει αδεια, τοτε μαλλον εχει 'γνωριμιες'...
-
Έμπορος (μαντράς) είναι, ούτε καν αντιπροσωπεία. Θέλει ψάξιμο το θέμα.
-
εχει πιασει τις θεσεις ε?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εχει πιασει τις θεσεις ε?Καλά, ναι. Και πάνω σε πεζοδρόμια κτλ.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Αλλά: να πάρεις έτοιμο σουγιά απο την Peugeot για ένα μοντέλο που δεν τον είχε, δεν νομίζω να το καταφέρεις. Γιατί έρχεται κομμένο απο Γαλλία μεριά.
Το: να τους πας έτοιμο κομμένο σουγιά και αυτοί να το προγραμματίσουν πιστεύω οτι θα το κάνουν.
πάντως κάτι παιδιά σε ένα vw forum μπόρεσαν να δώσουν ένα manual σχετικά με την μετατροπή ενός κλειδιού απλού, σε σουγιά, κ με immobilizer... βέβαια θέλει δουλειά, κ είναι πατέντα... πάντως πέτυχε καλά...
-
Αδύνατο. Η λάμα του κανονικού κλειδιού στο δικό μου δεν μπαίνει με την καμία στο κλειδί-σουγιά. Μάλιστα απορώ πώς έκαναν κάτι τέτοιο οι δικοί σου. Εκτός αν έκοψαν/τρύπησαν την λάμα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αδύνατο. Η λάμα του κανονικού κλειδιού στο δικό μου δεν μπαίνει με την καμία στο κλειδί-σουγιά. Μάλιστα απορώ πώς έκαναν κάτι τέτοιο οι δικοί σου. Εκτός αν έκοψαν/τρύπησαν την λάμα.αυτή είναι η πατέντα που είπα...
θέλει ένα 2mm τρυπανάκι κ καλό στερέωμα, για να τρυπήσεις το κλειδί κατά μήκος της βάσης του...
το έκαναν εδώ κ μετά έδωσαν κ λινκ από εξωτερικό...
κ το ιμμομπιλάιζερ ένα απλό τσιπάκι 0,4x0,4 cm είναι... που μπαίνει σε μια θηκούλα...
η πατέντα είναι de facto...
-
Χμμμμ... βι βιλ σι που λένε και οι γερμανοί. Κάτσε να πάρω το σετ στα χέρια μου (γιατί αμφιβάλλω αν θα φτάσει ποτέ ) και κανονίζω τα σχετικά.
-
Απο που προκειπτουν οι τιτλοι π.χ. 4TF N2 Driver-4TF GroupB Driver-4TF A6 Driver κλπ ???
-
Κατηγοριοποιηση των χρηστων αναλογα με τον αριθμο των συνολικων τους δημοσιευσεων τους, εμπνευσμενος απο τον μηχανοκινητο αθλητισμο...
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Απο που προκειπτουν οι τιτλοι π.χ. 4TF N2 Driver-4TF GroupB Driver-4TF A6 Driver κλπ ???Τεχνικά Θέματα του Forum τα εξηγεί όλα
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο