-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Στα λεωφορεια συνηθως ειναι πισω ο κινητηρας, ή οχι;
Στους τρακτορες η αποσταση ειναι πολυ μικροτερη ομως.Σα παλια λεωφορεια (κατι Scania, με αυτα που παει εκδρομη η Βουγιουκλακη στις ταινιες και παιζανε μεχρι πολυ αρχες '80) η μηχανη ηταν εμπρος, κατα μηκος, διπλα στον οδηγο, σε ενα κουτι υπερυψωμενο σαν υπερμεγεθες φερετρο.
Ενιοτε εβλεπες τον οδηγο και διπλα ενα συναδελφο του καβαλα στο κουτι, να εχει απλωσει μπροστα του το κολατσιο ψωμι τυρι ντοματα σε χαρτοπετσετα, και να τρωει.
Μα ειχαν και 2 θεσεις κατα μηκος του κινητηρα..-φερετρου... εγω αυτες ηθελα παντα για να βλεπω τι κανει ο οδηγος.. πως αλλαζει ταχυτητες κ.λ.π. πιο παλια δε αυτα τα κιτρινα της POWER εχαναν πολυ χωρο γιατι ειχαν απομονομενο τον οδηγο και την μηχανη με τζαμι σε πλαισιο.. ο οδηγος νομιζω εβγαινε απο αριστερα της θεσης του... οχι μεσα απο το οχημα...
-
ο ελαστικος δακτυλιος της κεραιας στην οροφη της οκταβια εχει ξεραθει και αρχισε να ψιλοτριβεται...
να βαλω WD40, σιλικονη ή δεν τρεχει και τιποτα;; -
Αν μπορείς , βάζεις-στρώνεις προσεκτικά μαύρη σιλικόνη και το συμμαζεύεις, αλλά η λύση είναι προσωρινή και θα βγάλει κανα χρόνο, πέραν του ότι έστω και λίγο θα 'φαίνεται'. Πάς για αλλαγή .
-
Ισχύει ό,τι απαγορεύεται η στάθμεση στο δρόμο για βανάκια με μικτό βάρος πάνω από 3 τόνους?
-
Νομιζω οτι πανω απο 3,5 πρεπει να ειναι μεχρι 24 ωρες... Παντως εχω δει κ λεωφορεια να παρκαρουν κανονικα, και νταλικες νομιζω επιτρεπονται, αλλα τις παρκαρουν σε ελγχομενο χωρο γιατι γινεται πλιατσικο
-
help!
πήγα για πλύσιμο το τουτού και το ζούδι που έκανε το εσωτερικό έβαλε απο αυτά τα σπρέι σιλικόνης... δυστυχώς δεν τον πρόλαβα και το αστροπελέκι έχει βάλει και στο τιμόνι...
Πως σκατά βγαίνει αυτό το πράγμα πρίν σκοτωθώ...? -
Πανάκι με καθαρό οινόπνευμα Μορφέα και μετά πανάκι με νερό για να φύγει η αλκοόλη. Κάνε το ίδιο και στο ταμπλώ.
-
Εστω οτι ενα αυτοκινητο εχει ταξονομηθει στη Βοιωτια και το αγοραζω εγω δευτερο χερι και μενω στην Αθηνα.Οταν το αγορασα πηγα στη Λειβαδια για να γυρισει η αδεια στο ονομα μου.
Οταν ερθει η ωρα να το πουλησω και ο αγοραστης μενει και αυτος Αθηνα,πού πρεπει να εκδοθει η νεα αδεια,στην Αθηνα ή στη Λειβαδια? -
Thanks realzeus
Το καθαρό οινόπνευμα δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στο δέρμα του τιμονιού...? -
Οχι. Ουτε στο δέρμα, ούτε στο πλαστικό. Μια χαρά!
Πριν λίγο καιρό έβγαλα έτσι και εγω λεκέδες απο σπρέι σιλικόνης στο ταμπλό και στο τιμονι. Εμένα απο την αντιπροσωπία ... που ακόμα απορώ πως δεν πήραν ένα ψεκαστικό να κάνουν και οροφές, καθίσματα, παράθυρα κλπ!!! -
Ευχαριστώ πολύ. Μια χαρά βγήκε.
-
Ο χρήστης Εαβίτης έγραψε:
Εστω οτι ενα αυτοκινητο εχει ταξονομηθει στη Βοιωτια και το αγοραζω εγω δευτερο χερι και μενω στην Αθηνα.Οταν το αγορασα πηγα στη Λειβαδια για να γυρισει η αδεια στο ονομα μου.
Οταν ερθει η ωρα να το πουλησω και ο αγοραστης μενει και αυτος Αθηνα,πού πρεπει να εκδοθει η νεα αδεια,στην Αθηνα ή στη Λειβαδια?Oxi απαραίτητα , στο ποιο κοντικο ΚΕΠ ( αν κάνουν ακομα μεταβιβάσεις)....
-
Γεια σας
Καταρχας λυπαμαι αν εχει ανοιχθει παρομοιο θεμα
Σκεφτομαι να καταθεσω τις πινακιδες του αυτοκινητου μου λογω του νεου φορου
Πολυτελειας.εχω βρει τη σχετικη διαδικασια και τα δικαιολογητικα και ξερω οτι
Μετα απο ενα χρονο οι πινακιδες καταστρεφονται.
Η ερωτηση λοιπιν ειναι, αν παρω τις πινακιδες μετα απο δυο η τρεις μηνες θα πρεπει να πληρωσω
Και το φορο πολυτελειας;
Ευχαριστω εκ των προτερων -
θα γλιτωσεις το φορο που αντιστοιχει στους μηνες ακινησιας
-
Καλησπέρα! Έχω ένα toyota starlet ep 91 και φοράει εξάτμιση group n και θέλω να του βάλω ένα φίλτρο αέρος. Θέλω το μέγιστο ήχο που μπορεί να μου δώσει και να είναι οικονομικό. Ξέρει κανείς τι φίλτρο μπορώ να συνδυάσω με αυτή την εξάτμιση για να έχω το αποτέλεσμα που θέλω ; (δε με νοιάζει αν θα'ναι βαρελάκι ή κανονικό απλώς θέλω τον πιο πολύ θόρυβο) Ευχαριστώ!
-
Οι γύρω σου τι φταίνε για να τους παίρνεις τα αυτιά με το ρημάδι;
-
Ο χρήστης starletdrift έγραψε:
Καλησπέρα! Έχω ένα toyota starlet ep 91 και φοράει εξάτμιση group n και θέλω να του βάλω ένα φίλτρο αέρος. Θέλω το μέγιστο ήχο που μπορεί να μου δώσει και να είναι οικονομικό. Ξέρει κανείς τι φίλτρο μπορώ να συνδυάσω με αυτή την εξάτμιση για να έχω το αποτέλεσμα που θέλω ; (δε με νοιάζει αν θα'ναι βαρελάκι ή κανονικό απλώς θέλω τον πιο πολύ θόρυβο) Ευχαριστώ!Μην βάζεις καθόλου φίλτρο!Ασε και την εξάτμιση να σέρνεται στον δρόμο και θα είσαι πρώτη μούρη!!!
-
Βάλε 'μανιτάρι' BMC...
-
Ο χρήστης starletdrift έγραψε:
Καλησπέρα! Έχω ένα toyota starlet ep 91 και φοράει εξάτμιση group n και θέλω να του βάλω ένα φίλτρο αέρος. Θέλω το μέγιστο ήχο που μπορεί να μου δώσει και να είναι οικονομικό. Ξέρει κανείς τι φίλτρο μπορώ να συνδυάσω με αυτή την εξάτμιση για να έχω το αποτέλεσμα που θέλω ; (δε με νοιάζει αν θα'ναι βαρελάκι ή κανονικό απλώς θέλω τον πιο πολύ θόρυβο) Ευχαριστώ!φιλε εδω ο καθε ενας θα σου πει το μακρυ και το κοντο του.Μονο επαγγελματιες μπορουν να σε κατατοπησουν για να εχεις 100% το αποτελεσμα που θελεις.Στειλε πμ στο μελος Αντονις τεαμ.Φτιαχνει μεχρι ασκονα με 900 αλογα.
-
^πάρτονα στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο