-
Το αμάξι μου προέρχεται από τρακάρισμα στην αριστερή πλευρά, και πρέπει να έχει χτυπηθεί και η αριστερή ρόδα. Το έχω καταλάβει γιατί όποτε πάω να ξεκινήσω σε ανηφόρα το αμάξι σπινιάρει πάντα(και δεν το επιδιώκω) και αισθάνομαι τις ρόδες να πηγαίνουν δεξιά και αριστερά, και ενεργοποιείται και το ΕSP! Επίσης το κάνει αυτό και σε ευθύ δρόμο που και που. Θέλει μήπως ευθυγράμμιση λέτε; Ή είναι κάτι άλλο;
-
Να πας συνεργείο να το ελένξουν;
-
Ο χρήστης JORGE έγραψε:
Το αμάξι μου προέρχεται από τρακάρισμα στην αριστερή πλευρά, και πρέπει να έχει χτυπηθεί και η αριστερή ρόδα. Το έχω καταλάβει γιατί όποτε πάω να ξεκινήσω σε ανηφόρα το αμάξι σπινιάρει πάντα(και δεν το επιδιώκω) και αισθάνομαι τις ρόδες να πηγαίνουν δεξιά και αριστερά, και ενεργοποιείται και το ΕSP! Επίσης το κάνει αυτό και σε ευθύ δρόμο που και που. Θέλει μήπως ευθυγράμμιση λέτε; Ή είναι κάτι άλλο;Έχει αλλάξει γωνία το ψαλίδι, ή στράβωσε το ίδιο, ή στράβωσαν οι βάσεις του στη γέφυρα, ανάλογα με τη δύναμη τους χτυπήματος, τη γωνία προσβολής και το είδος της ανάρτησης, πάντως εκεί είναι το πρόβλημα, σε στράβωμα και αλλαγή γωνίας του τροχού.
-
Eυχαριστώ αδερφέ! @ Bill εννοείται πως θα το πάω.. Απλά επειδή ακόμα θα αργήσει( ασφαλιστικές δε) ήθελα να το διευκρινήσω!
-
να το πας σε ευθυγραμμιση,εκει θα δουν τι ακριβως εχει παρει ποσο εχει παρει και τι ακριβως πρεπει να αλλαξεις.
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Οι γύρω σου τι φταίνε για να τους παίρνεις τα αυτιά με το ρημάδι;ελα να βαλεις κοντρα με το ρημαδι να δουμε ποιος θα πιει το τσαι
-
-
εσύ έλα να ΜΠΟΥΚΩΣΕΙΣ
Ελπίζω η εξάτμισή σου να είναι τόσο μεγάλη όσο το στόμα σου πάντως.
-
Ο χρήστης JORGE έγραψε:
Το αμάξι μου προέρχεται από τρακάρισμα στην αριστερή πλευρά, και πρέπει να έχει χτυπηθεί και η αριστερή ρόδα. Το έχω καταλάβει γιατί όποτε πάω να ξεκινήσω σε ανηφόρα το αμάξι σπινιάρει πάντα(και δεν το επιδιώκω) και αισθάνομαι τις ρόδες να πηγαίνουν δεξιά και αριστερά, και ενεργοποιείται και το ΕSP! Επίσης το κάνει αυτό και σε ευθύ δρόμο που και που. Θέλει μήπως ευθυγράμμιση λέτε; Ή είναι κάτι άλλο;Ρε μπάς και μαζεύει υπογραφές;..... Αστειεύομαι φυσικά......
-
Ο χρήστης starletdrift έγραψε:
Ποιο πολυ ηχο βγαζει αυτο http://www.autosiliconehoses.com/carbon ... tions=cart η το μανιταρι http://www.autosiliconehoses.com/mushro ... ilter.html ?Σε λάθος φόρουμ Ρωτάς φίλε μου. Περί ήχου θα σε έλεγα να προτιμήσεις αυτό που θα κάνει καλύτερη δουλειά στον κινητήρα. Για glanza μιλάμε; Αν ναι συνήθως στο τούρμπο βάζουν μανιτάρι η φίλτροχοάνη. Βέβαια έχω δει και με βαρελάκί. Η καλύτερη επιλογή είναι να ρωτήσεις κάποιον που έχει κάνει μια τέτοια αλλαγή.
Στάλθηκε από το ST25i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης black92s έγραψε:
Ποιο πολυ ηχο βγαζει αυτο http://www.autosiliconehoses.com/carbon-airbox-performance-induction-air-filter-1.html?options=cart η το μανιταρι http://www.autosiliconehoses.com/mushroom-performance-air-filter-air-induction-filter.html ?
Σε λάθος φόρουμ Ρωτάς φίλε μου. Περί ήχου θα σε έλεγα να προτιμήσεις αυτό που θα κάνει καλύτερη δουλειά στον κινητήρα. Για glanza μιλάμε; Αν ναι συνήθως στο τούρμπο βάζουν μανιτάρι η φίλτροχοάνη. Βέβαια έχω δει και με βαρελάκί. Η καλύτερη επιλογή είναι να ρωτήσεις κάποιον που έχει κάνει μια τέτοια αλλαγή.
Στάλθηκε από το ST25i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Ευχαριστω,οχι δεν ειναι Glanza ειναι το ep91 primo διπορτο.
-
Κρυψου Ντινε ειναι το primo..
-
Μια βοήθεια ρε παιδιά...
Στην αποθήκη έχω ένα σκουτεράκι 50αρι το οποίο είναι σε ακινησία εδώ και καμμιά 10ετία. Πριν παρατηθεί στην αποθήκη είχε κανονικά όλα τα χαρτιά του, ασφάλειες, άδειες, πινακίδες κτλ. Αφού παρατήθηκε δεν έχει πληρώσει τα αντίστοιχα τέλη κυκλοφορίας που πληρώνουν τα 50άρια, ούτε ανανεώθηκε η άδειά του (ετησίως νομίζω κανονικά). Πινακίδα υπάρχει, η άδεια όμως έχει χαθεί.
Γίνεται να το επανακυκλοφορήσω; Υποψιάζομαι οτι πρέπει να πληρώσω τα οφειλόμενα τέλη κυκλοφορίας τουλάχιστον συν προσαυξήσεις και να εκδόσω καινούρια άδεια. Έχει κανείς εμπειρία επί του θέματος;
Η χρήση για την οποία το θέλω το σκουτεράκι είναι για κέντρο πόλης, οπότε δεν γουστάρω φάσεις 'Ρόδα τσάντα και κοπάνα' και κυνηγητά με τη ΔΙΑΣ, γι'αυτό θέλω να είναι νόμιμο
-
Γνωρίζει κάποιος τι χωρητικότητας μπορεί να είναι το ρεζερβουάρ αυτού του φορτηγού;
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος τι χωρητικότητας μπορεί να είναι το ρεζερβουάρ αυτού του φορτηγού;400 λίτρα;Παίζει πολύ όμως και να έχει ιδιοκατασκευή λόγω του γερανού .
-
Δεν το ρωτάς και στο τόπικ των φορτηγών, Σκωτς;
-
Υπάρχει τέτοιο τόπικ; Μόνο αυτό βρίσκω κάπως σχετικό.
Bill, παίζει να παίρνει και 600 ή απίθανο; -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Υπάρχει τέτοιο τόπικ; Μόνο αυτό βρίσκω κάπως σχετικό.
Bill, παίζει να παίρνει και 600 ή απίθανο;viewtopic.php?f=5&t=11125
-
Ευχαριστώ
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο