-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Ψαχνω για καποια αντιολισθητικη επιφανεια για το αυτοκινητο.
Σαν αυτο: http://www.clevermarket.gr/displayITM2.asp?ITMID=4180
Εχετε καποια καλη ιδεα εσεις;Βρίσκεις εύκολα στα supermarkets. Πήρα πέρυσι στον Σκλαβενίτη, αλλά έχω δει και σε Γαλαξία, Carrefur κ.λ.π.
Στα ειδη αυτοκινήτου αυτών των μαγαζιών? Ενδιαφερον φαινεται!
Σε ρολο (με το μετρο) έχω βρει πάντως και σε μαγαζια οικιακής χρήσης (μαζι με πλαστικά τραπεζομαντηλα, κουβάδες, απορρυπαντικά κλπ). -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ψαχνω για καποια αντιολισθητικη επιφανεια για το αυτοκινητο.
Σαν αυτο: http://www.clevermarket.gr/displayITM2.asp?ITMID=4180
Εχετε καποια καλη ιδεα εσεις;Εχω δει ένα σε Κωτσόβολο. Δοκιμή δεν έχω κάνει πάντως.
-
Ο χρήστης tsoukos έγραψε:
Σχετικά με τον φίλο είχα και εγώ email από το λαμόγιο αυτό. Προφανός θέλει να κάνει το κόλπο με το ψεύτικο paypal όπου θα 'προκαταβάλει' τα λεφτά της μεταφοράς και θα ζητήσει να του τα μεταφέρουμε. Το περίεργο είναι ότι του είπα ότι πιστεύω ότι είναι απάτη και μου έστειλε φωτοαντίγραφο του διαβατηρίου του με όνομα dan hammersmith.Dan HammerSmith danoddyhammersmith@hotmail.com
Apr 6 (3 days ago)
to me
I'm satisfied with the great condition but what's your target amount for it, as i would like to get it as soon as i can. I would be able to make payment through paypal, i find it the easiest way to use my credit card safely and is a safe and reliable method of payment... Let me know your price for it . I hope to hear from you soon, and i will make all transportation preparations for it to be transported to my home in London,UK. If possible can you send me some recent picture or video of the item ?καλησπέρα φίλε μ και καλώς σας βρήκα στο forum!Από αυτά που γραφείς να καταλάβω ότι δεν προχώρησες στην πώληση?Γιατί μ έστειλε και εμένα ο συγκεκριμένος και προβληματίστηκα.
-
Το smart 2ης γενιας εχει συστημα start/stop engine??
-
Πανο αν αναφερεσαι στο τωρινό νομιζω υπάρχει μονο στο MHD ή καπως έτσι. Στο υβριδικό.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Το smart 2ης γενιας εχει συστημα start/stop engine??Πανο αν αναφερεσαι στο τωρινό νομιζω υπάρχει μονο στο MHD ή καπως έτσι. Στο υβριδικό.
Για λεπτομέρειες ===> εδώ !
-
Πολυ καιρο αναρωτιέμαι γιατι το ταχυμετρο έχει κάποιες κόκκινες γραμμές σε κάποια χιλιόμετρα ( στο δικό μου στα 30 50 και 130 ) ;
Μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία ; -
Λευτέρη σε όλα τα Audi ειναι.
Αν θυμαμαι καλά καποτε μου ειπαν ότι ειναι απλές ενδείξεις των ορίων ταχύτητας στην Γερμανία και νομίζω γενικά της Ευρώπης. 30 σε κατοικημένη περιοχή, 50 σε κεντρικό δρόμο και 130 σε ΕΟ.
Στα μεγάλα Audi υπήρχε και ηχητική ειδοποιηση.
Το ίδιο ειχε και η Renault στα 90 και 130. -
Είναι τα συνήθη όρια ταχύτητας στην Ευρώπη Λευτέρη και για αυτό είναι επισημασμένα σε μερικά ταχύμετρα.
Edit: Με πρόλαβε ο Κώστας.
-
Ευχαριστώ παιδιά ..... Νόμιζα πως είχε να κανει με την οικονομική οδήγηση ....
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Ευχαριστώ παιδιά ..... Νόμιζα πως είχε να κανει με την οικονομική οδήγηση ....Εχει! Οικονομικό θεμα ειναι η κλήση της τροχαιας για υπερβαση ορίου ταχύτητας!
-
Υπάρχει κανενα site που να μπορω να βρω service manual για ΤΟΥΟΤΑ
συγκεκριμένα ΥΑRIS D4D 1.4 -
Μπορεί να σας φανεί χαζή η ερώτηση αλλά παρακαλώ δείξτε κατανόηση
Είμαι 16 χρονών και μανιακός με την οδήγηση (όπως όλοι της ηλικίας )
Αν με πιάσουν να οδηγώ μόνο ή με παρέα τι γίνεται; -
Με 2 λεξεις: την πουτσισες.
Βασικα και εσυ και ο κηδεμονας σου υποθετω.
-
οκ με κάλυψες
-
Να κανεις υπομονη. 2 χρονια ειναι, σιγα. Θα βγαλεις το διπλωμα σου και δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα.
Υπαρχει παντα η λυση του καρτ για να κανεις αυτο που σ'αρεσει!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Να κανεις υπομονη. 2 χρονια ειναι, σιγα. Θα βγαλεις το διπλωμα σου και δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα.Υπαρχει παντα η λυση του καρτ για να κανεις αυτο που σ'αρεσει!
Δεν παιρνούν τα ρημάδια
-
Aγαπητε ΓΙΩΡΓΟΣ96,η απορια σου εχει συζητηθει πολλακις στο φορουμ.
Πολυ περιληπτκια σου αναφερω τα εξης:
Στην ηληκια σου δεν εχεις διπλωμα οδηγησης οποτε 'νομοτυπα' δεν δικαιουσαι να οδηγεις σε δημοσιο δρομο,δε πα να εισαι το μεγαλυτερο 'τιμονι' ολων των εποχων
Ως εκ τουτου εισαι κ ανασφαλιστοςΟποτε σε απλη περιπτωση τυπικου ελεγχου,θα πεσει καμπανα που θα παει γονατο κ φυσικα θα παρεις κ δικαστηριο για σενα κ τον κηδεμονα σου
Αλλα τα παραπανω ειναι πταισματα στη περιπτωση που εμπλακεις σε τροχαιο με τραυματια η νεκρο. Κ εδω να σου τονισω οτι στο τροχαιο ειτε φταις ειτε δε φταις θα το πληρωσεις πολυ ακριβα. Ακομη δηλαδη κι αλλος να πεσει πανω σου και να σε τραυματισει ασχημα εσυ θα τον πληρωσεις
Κ οταν μιλαμε για αποζημιωσεις της ταξης καποιων χιλιαδων ευρω(οχι απιθανο εκατονταδων αν αφησεις κανενα παραλυτο) καταλαβαινεις οτι η κατασχεση περιουσιακων στοιχειων (αυτοκινητο,σπιτι,οικοπεδα κι οτι αλλο εχει στην ιδιοκτησια του ο κηδεμονας σου)ειναι κανονας για την πλειοψηφια των οδηγων.
Εξαιρουνται πολιτικαντηδες, επωνυμοι κ λοιποι λεφταδες που για αυτους τα χρηματα δεν ειναι κοποι ζωης,αλλα απλα νουμερακια στο βιβλιαριο τραπεζης.Αν ανηκεις λοιπον σε μια απο τις προηγουμενες κατηγοριες συνεχισε να κανεις αυτο που κανεις μονος η με παρεα.
Αν οχι,καθησε κ ξανασκεψου καποια πραγματα κ κανε μια χαρη στον εαυτο κ την οικογενεια σου.
Εναλλακτικα θα σου προτεινα εκτος απο την περιστασιακη ενασχοληση με το καρτ(ειναι κ λιγο ακριβο το σπορ ειναι αληθεια)να αφιερωσεις χρονο διαβαζοντας καποια βιβλια μηχανολογιας. Θα σου δωσουν την δυνατοτητα αργοτερα οταν θα βγαλεις διπλωμα κλπ να μπορεσεις να εκτιμησεις πολλα πραγματα ειτε σε σχεση με το ιδιο τ αυτοκινητο,ειτε σε σχεση μετην συμπεριφορα του.
-
Αυτο που θελω να ρωτησω δεν εχει αμεση σχεση με το αυτοκινητο, αλλα δεν ξερω που να ρωτησω.
Με ρωτησε η μητερα μου το εξης:
Αν πει οτι θελει να παρει διπλωμα για μηχανη (εστω για 125 κεκ) και εφοσον εχει διπλωμα αυτοκινητου, ειναι αναγκη να δωσει σηματα; -
Όχι δεν δίνει σήματα, μηχανολογία δίνει.
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο