-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Ειναι λιγο νομικης φυσης η ερωτηση αλλα μηπως γνωριζει κανεις.
.....να κρατησω φωτογραφιες και να ριξω καποια μηνυση στο δημο που εχει θεσει σε αχρηστια το αυτοκινητο μου και κατ επεκταση δεν μπορω να παω στη δουλεια μου με αυτο;Το δίκιο σου μεγάλο φίλε μου, όμως...... και η τρόικα το είπε:
'Θέλει ριζική αλλαγή το δικαστικό σας σύστημα !'
Κοινώς, για το δικαστήριο θα φταίνε αυτοί που πετάγαν τα σκουπίδια απο τη μεριά σου και όχι ο Δήμος !Επομένως, ... κάνε μόνο υπομονή για 2-3 ημέρες μέχρι να τα μαζέψουν !
-
Aυτό πάλι το ζωοδες του πράγματος να πετάμε τα σκουπίδια μας έξω από τους κάδους στις απεργίες δεν το καταλαβαίνω!
Κράτα στο μπαλκόνι σου μέχρι να λείξει η απεργία ρε καραγκιόζη μην παίζεις με την δημόσια υγεία, δεν το καταλαβαίνουμε ρε πουστή μου! -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Aυτό πάλι το ζωοδες του πράγματος να πετάμε τα σκουπίδια μας έξω από τους κάδους στις απεργίες δεν το καταλαβαίνω!
Κράτα στο μπαλκόνι σου μέχρι να λείξει η απεργία ρε καραγκιόζη μην παίζεις με την δημόσια υγεία, δεν το καταλαβαίνουμε ρε πουστή μου!Δε γίνετε, μιας και η μόλυνση θα ήταν πιο κοντά από ποτέ. Φαντάσου τα σπίτια που έχουν μικρά παιδιά, τι θα κάνουνε; Το πιο σωστό θα ήταν να ξεχωρίζαμε αποφάγια, σκουπίδια με χαρτικά/πλαστικά/γυαλί και φυσικά να ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ/ΔΕΝΟΥΜΕ τις σακουλες.
-
Θεωρώ πως το να κρατήσεις μια δυο σακούλες (μεγαλες) στο μπαλκόνι σου ερμητικά κλειστές δεν κινδυνεύει κανεις.
Το να τα παρατήσεις έξω από τον κάδο και να τα κάνουν π@@τανα τα σκυλιά και οι γάτες είναι ότι χειρότερο. -
στατιστικα στην γειτονια σας ΠΟΣΟΙ βαζουν μαυρες μεγαλες σακουλες και ποσοι τις μικρες του σουπερμαρκετ;;
ποσοι ξεχωριζουν τα πλαστικομπουκαλα, συμπιεζουν τα χαρτονια κτλ;;
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Θεωρώ πως το να κρατήσεις μια δυο σακούλες (μεγαλες) στο μπαλκόνι σου ερμητικά κλειστές δεν κινδυνεύει κανεις.
Το να τα παρατήσεις έξω από τον κάδο και να τα κάνουν π@@τανα τα σκυλιά και οι γάτες είναι ότι χειρότερο.Όπως είπε και ο Dodger παραπάνω, με μικρά παιδιά στο σπίτι, 'παράγεις' δύο μεγάλες (και σφιχτοδεμένες ) σκουπιδοσακούλες ανά τριήμερο (περίπου). Πόσες ήταν οι μέρες της απεργίας είπαμε ;
-
Εχω δυο αποριες.
Μετα απο ποσο καιρο δεν ειναι πλεον ενας οδηγος νεος?Επισης απο οτι εχω ακουσει εγω που εδωσα το μηχανακι με συμπλεκτη μπορω να βγαλω το απεριοριστο εχοντας εναν χρονο το διπλωμα και οχι να κλεισω τα 21.Ισχυει κατι τετοιο?
Ευχαριστω εκ των προτερων!
-
βιάζεσαι
-
η οποια ΔΕΝ ηταν η κανονική αλλα η 'μισή' που εχεις μετα την μεταβιβαση, η οποια ειχε γινει πριν μια εβδομαδα.
Η κυριουλα που απαντησε στις πληροφορίες του υπουργειου δεν ειχε ιδεα τι ειναι η μιση αδεια οπτε θεωρησα περιττό την οποια κουβεντα μαζι της...
Προς το παρόν βεβαιως δεν μπορω να το κυκλοφωρήσω καθοτι δεν εχω αδεια να στειλω στον ασφαλιστη να το ασφαλισει!!!
Εκτός απο το να περιμενω να ερθει η κανονική αδεια ΟΠΟΤΕ ερθει ( αληθεια ξερει κανεις ποσο καιρο?) πρεπει να κανω και τιποτα αλλο??? Καθοτι δεν εχω ιδεα που μπορει να εχει χαθει...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
βιάζεσαιΣε ποιο απο τα δυο?Θελω να ξερω μεχρι ποτε θα ειμαι νεος οδηγος για να μην το ξαναασφαλισω το αυτοκινητο με νεο οδηγο.Για το αλλο απλα ρωταω επειδη καπου το ακουσα.
-
Και να μην εισαι νεος οδηγος εισαι κατω απο 23 οποτε παλι θα εχεις την επιβαρυνση στην ασφαλεια.
-
η ασφάλεια σε ποιανού το όνομα ήταν; εμένα πάντως ήταν στο όνομα του πατέρα μου όταν ήμουν
-
η ασφάλεια σε ποιανού το όνομα ήταν; εμένα πάντως ήταν στο όνομα του πατέρα μου όταν ήμουν -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
η ασφάλεια σε ποιανού το όνομα ήταν; εμένα πάντως ήταν στο όνομα του πατέρα μου όταν ήμουν
Ετσι είναι. Ηταν στο όνομα του πατερα σου και η αδεια κυκλοφορίας και η ασφαλεια. Εσύ δεν φαινόσουν πουθενά.
αν το οδηγάει νεος οδηγός ακόμα κ αν δεν είναι στο ονομα του, πρέπει να δηλωθεί.
αν δεν δηλωθεί κ τρακάρεις, δεν είμαι σίγουρος τί γίνεται, αν έχει κάποιο 'πρόστιμο' ή οτιδήποτε -
Ναι , υπάρχει το πρόσθετο 'νέου οδηγού' στη ασφάλεια . Αν δεν υπάρχει νομίζω οτι δεν σε καλύπτει ή μάλλον , πληρώνει και μετά τα διεκδικεί απο το ασφαλιζόμενο...
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
η οποια ΔΕΝ ηταν η κανονική αλλα η 'μισή' που εχεις μετα την μεταβιβαση, η οποια ειχε γινει πριν μια εβδομαδα.Η κυριουλα που απαντησε στις πληροφορίες του υπουργειου δεν ειχε ιδεα τι ειναι η μιση αδεια οπτε θεωρησα περιττό την οποια κουβεντα μαζι της...
Προς το παρόν βεβαιως δεν μπορω να το κυκλοφωρήσω καθοτι δεν εχω αδεια να στειλω στον ασφαλιστη να το ασφαλισει!!!
Εκτός απο το να περιμενω να ερθει η κανονική αδεια ΟΠΟΤΕ ερθει ( αληθεια ξερει κανεις ποσο καιρο?) πρεπει να κανω και τιποτα αλλο??? Καθοτι δεν εχω ιδεα που μπορει να εχει χαθει...
πήγαινε στο κεπ που κάνατε τη μεταβίβαση κ ρώτα
-
Πηγα, μου ειπαν να.... δηλωσω απωλεια της αδειας που ... δεν μου εχει ερθει ακομα...
Καλου κακου λεω να παω και στο αστυνομικό τμημα να το δηλωσω... ποτέ δε ξερεις..
-
α. πήγαινε στους μπατσους, δήλωσε καταστοφή ή απώλεια, ότι σου πουν. δήλωσε απώλεια κ ξαναπήγαινε στο κεπ να σου βγάλουν άλλη από την αρχή.
ή
β. ρώτα στο κεπ που στείλαν τα χαρτιά, αν τα έχουν στείλει ήδη, κ πήγαινε στο υπουργείο να τους παρακαλέσεις να σου δώσουν την καινουργια (αν γίνεται βέβαια κ δεν πρέπει να τη στείλουν υπηρεσιακά, που δεν νομίζω) -
η ασφάλεια σε ποιανού το όνομα ήταν; εμένα πάντως ήταν στο όνομα του πατέρα μου όταν ήμουν -
Και να κλεισεις χρονο εισαι κατω απο 23, παλι θα μπει το επιπροσθετο.
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο