-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πολύ τακτικός έχω γίνει σ' αυτό το topic τελευταία
Λοιπόν έχω ένα ψιλοκοσκίνισμα στο τιμόνι στις μεγάλες ταχύτητες(από 110 κι επάνω).Τι μπορεί να φταίει.Στις χαμηλότερς ταχύτητες δεν το έχω παρατηρήσει αυτό το φαινόμενο.Μήπως θέλουν ζυγοστάθμηση τα λάστιχα?
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρωνΕμ βεβαια, ετσι οπως πηγαινεις και σημαδευεις τις λακουβες το ξετιναξες το καημενο το αμαξι . Ζυγοσταμιση χθες, εκτος και αν ειχες ζεστες δισκοπλακες και επεσες σε τιποτα νερα οποτε στραβωσαν
Αυτό με τις δισκόπλακες δεν θα το έκανε όμως και σε πιο μικρές ταχύτητες αλλά και στο φρενάρισμα?(άσε που τις προσέχω και σαν τα μάτι μου )
Οχι, οταν ειχα την BMW και απο ζεστες δισκοπλακες βρεθηκα σε ενα κομματι με μπολικο νερο στις υψηλες ταχυτητες (πανω απο τα 110χλμ) κοσκιναγε το τιμονι, το ιδιο και σε φιλο με Ford Focus
Νταξ τώρα με έκανες να ανησυχήσω
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πολύ τακτικός έχω γίνει σ' αυτό το topic τελευταία
Λοιπόν έχω ένα ψιλοκοσκίνισμα στο τιμόνι στις μεγάλες ταχύτητες(από 110 κι επάνω).Τι μπορεί να φταίει.Στις χαμηλότερς ταχύτητες δεν το έχω παρατηρήσει αυτό το φαινόμενο.Μήπως θέλουν ζυγοστάθμηση τα λάστιχα?
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρωνΕμ βεβαια, ετσι οπως πηγαινεις και σημαδευεις τις λακουβες το ξετιναξες το καημενο το αμαξι Ζυγοσταμιση χθες, εκτος και αν ειχες ζεστες δισκοπλακες και επεσες σε τιποτα νερα οποτε στραβωσαν
Αυτό με τις δισκόπλακες δεν θα το έκανε όμως και σε πιο μικρές ταχύτητες αλλά και στο φρενάρισμα?(άσε που τις προσέχω και σαν τα μάτι μου )
Οχι, οταν ειχα την BMW και απο ζεστες δισκοπλακες βρεθηκα σε ενα κομματι με μπολικο νερο στις υψηλες ταχυτητες (πανω απο τα 110χλμ) κοσκιναγε το τιμονι, το ιδιο και σε φιλο με Ford Focus
Νταξ τώρα με έκανες να ανησυχήσω
Μην ανησυχεις, χαλλλλλλλλαρα . Ποτε δεν τις ειχα αλλαξει τις δισκοπλακες
-
να βαλεις aftermarket δισκοπλακες, brembo
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
να βαλεις aftermarket δισκοπλακες, bremboΚαγκουριες δεν κανουμε
-
Καμία άποψη άλλος κανείς
-
Συνεμπλοκ , κρεμαγιέρα , άκρα και σύγκλιση τροχών...
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Συνεμπλοκ , κρεμαγιέρα , άκρα και σύγκλιση τροχών...Σε καινουργιο αμαξι, με 10.000χλμ???
-
Ζυγοστάθμιση.
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Σε καινουργιο αμαξι, με 10.000χλμ???
12500 χιλιόμετρα έχω.Δεν το ανεβάζω και στα βουνά ούτε το κακομεταχειρίζομαι
Ζυγοστάθμιση.
Sent from my Tab using a pigeon.
Και αυτό ήταν Δόκτωρα Ντίνο
Πριν λίγο γύρισα από τον λαστιχά και ρώτησα και τιμούλες για λάστιχα.Βέβαια αλλαγή μετά το καλοκαίρι αλλά για να έχουμε ένα μπουσουλα.
Πάντως απ' ότι μου είπε δεν πρέπει να ήταν καλά ζυγοσταθμισμένα από την αρχή -
Σε καινουργιο αμαξι, με 10.000χλμ???
Σε καινουργιο αμάξι συνεμπλόκ οχι αλλα κρεμαγιέρα και άκρα ναι. Ενα απλό χτύπημα σε πεζοδρόμιο ή πολλαπλά λόγω παρκαρίσματος, στριμένες ρόδες κατα το παρκάρισμα και περαστικό αυτοκίνητο να βρει πανω τους αρκουν... Θες και άλλες αιτίες?
-
Με επεισες
-
Καμία άποψη άλλος κανείςΤο κοσκινισμα και μενα μου το εκανε μετα τα 110.. Ο λογος? Ειχαν στραβωσει και οι 4 ζαντες.
Πηγαινε σε καποιο μαγαζι με λαστιχα και πες τους να τις ελεγξουν.. Εν αναγκη κανε και ζυγοσταθμιση.. -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Καμία άποψη άλλος κανείς
Το κοσκινισμα και μενα μου το εκανε μετα τα 110.. Ο λογος? Ειχαν στραβωσει και οι 4 ζαντες.
Πηγαινε σε καποιο μαγαζι με λαστιχα και πες τους να τις ελεγξουν.. Εν αναγκη κανε και ζυγοσταθμιση..Βρε σιδεροφαγε πως τα καταφερες???
-
Καμία άποψη άλλος κανείς
Το κοσκινισμα και μενα μου το εκανε μετα τα 110.. Ο λογος? Ειχαν στραβωσει και οι 4 ζαντες.
Πηγαινε σε καποιο μαγαζι με λαστιχα και πες τους να τις ελεγξουν.. Εν αναγκη κανε και ζυγοσταθμιση..Αφού το φτιαξε λέμε, ζυγοστάθμιση ήταν
-
Καμία άποψη άλλος κανείς
Πηγαινε σε καποιο μαγαζι με λαστιχα και πες τους να τις ελεγξουν.. Εν αναγκη κανε και ζυγοσταθμιση..Γιώργο ζυγοστάθμιση ήθελε .Μετά την ζυγοστάθμιση το έβγαλα και Αττική για να το τσεκάρω αν και οι άνθρωποι μου είπαν ότι δεν είδαν κάτι μεμπτό όπως τα παραπάνω που ανέφερε ο Greek
Εσένα είναι πιο έυκολο να στραβωσουν οι ζάντες καθότι χαμηλοπρόφιλο το λάστιχο και μετά από 3-4 έντονες ανωμαλίες με λάθος πιέσεις μπορεί να γίνει η ζημιά.Το δικό μου 205-60 και πιέσεις σταθερά πάνω από 31 σε όλα τα λάστιχα τι να πάθει.Το Θεό του δεν καταλαβαίνει -
Δεν σας χαλάει που είμαι με 175-70! χα!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Δεν σας χαλάει που είμαι με 175-70! χα!Τρακτέρ
-
Τρακτέρ
Τρακτέρ δεν το λες αλλά οργώνει το εργαλείο...
Τhano πότε να έρθω για το κέρασμα ;
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Τρακτέρ δεν το λες αλλά οργώνει το εργαλείο...Τhano πότε να έρθω για το κέρασμα ;
Όποτε θες!!!
Τι έχεις να κουβαλίσουμε;
-
εγω με 17αρια και 45αρι προφιλ εχω φαει 'καλες' λακουβες αλλα δε μου εχει στραβωσει καμια. Μλκια μια ειχε στραβωσει αλλα απο παρα μα παρα καλη λακουβα (το λεγομενο λαγουμι) .Γιωργη εσυ εχεις 40αρι προφιλ?
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο