-
Ειδικά με το έντιτ με κάλυψες τελείως!
Ευχαριστώ! -
Κινδυνος αναφλεξης δεν υπαρχει με τον ψεκασο του καυσιμου σε ζεστο μεχρι καυτο περιβαλον?? επιφανεια μηχανης κ.λ.π.??
-
Stand-off injectors λέγονται.
Στις τελευταίες supersport μοτοσικλέτες έχουν δύο μπεκ ανα κύλινδρο, ενα μεγάλο εξωτερικό όπως αυτά του βίντεο και ένα μικρό εσωτερικό. Ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι οτι όσο πιό μεγάλο είναι ένα μπεκ τόσο πιό μεγάλη παροχή δίνει αλλά αργεί να ανοιγοκλείσει. Επομένως βάζουν ένα μικρό για ακρίβεια και ένα μεγάλο για παροχή και η ηλεκτρονική μονάδα αναλαμβάνει να τα συγχρονίσει. Ενδεχομένως και στον κινητήρα του βίντεο να υπάρχουν και μικρα μπεκ εσωτερικά.
Κίνδυνος ανάφλεξης δέν υπάρχει γιατι κανονικά το όλο σύστημα καπακώνεται απο το φιλτροκούτι
-
Άσε ρε! Ενδιαφέρον
Back to F1 engines:
ισχύει ότι το 2006 ο κανονισμός έλεγε ότι έπρεπε να υπάρχει ένα μπέκ έγχυσης καυσίμου για κάθε κύλινδρο; Ταυτόχρονα απαγορεύτηκε κάθε σύστημα που αλλάζει την γεωμετρία της εισαγωγής ενώ απαγορεύτηκαν και τα συστήματα που ψύχουν τον αέρα πριν την είσοδο στους αυλούς εισαγωγής.
Τότε τί είχαμε δηλαδή; Τα 'συστήματα που ψύχουν τον αέρα' ποια θα μπορούσαν να είναι; -
Ο χρήστης george621 έγραψε:
Είμαι καινούργιος και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κατι. Τα εγκαταλελειμένα οχήματα θεορούνται μόνο όσα δεν έχουν πινακίδεσ ή και αυτά που έχουν και δεν μετακίνουνται; Ρωτάω γιατί στη γειτονιά μου είναι, ένα χρόνο τώρα, παρατημένο ένα Mazda RX-8 με πινακίδα μόνο πίσω. Επίσης ένα Mazda Familia και ένα πάρα πολύ παλιό Mitsubishi Pajero. Αυτά με πινακίδεσ κανονίκα. Να καλέσω το δήμο ή επειδή έχουν πινακίδεσ ειναι χαμένος χρόνος και θα με αγνήσουν?Διαβασε εδώ---> http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=31808&hilit=εγκαταλελημενο+οχημα
θα σου ληθουν όλες οι αποριες -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Είμαι καινούργιος και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κατι. Τα εγκαταλελειμένα οχήματα θεορούνται μόνο όσα δεν έχουν πινακίδεσ ή και αυτά που έχουν και δεν μετακίνουνται; Ρωτάω γιατί στη γειτονιά μου είναι, ένα χρόνο τώρα, παρατημένο ένα Mazda RX-8 με πινακίδα μόνο πίσω. Επίσης ένα Mazda Familia και ένα πάρα πολύ παλιό Mitsubishi Pajero. Αυτά με πινακίδεσ κανονίκα. Να καλέσω το δήμο ή επειδή έχουν πινακίδεσ ειναι χαμένος χρόνος και θα με αγνήσουν?
Διαβασε εδώ---> http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=31808&hilit=εγκαταλελημενο+οχημα
θα σου ληθουν όλες οι αποριεςΧαμός. αυτό που κατάλαβα εγώ μετά από το διάβασμα άπειρων ποστς είναι ότι άκρη σύσκολα βγάζεις. Γιατί αν κολλήσουν απ'το δήμο χαρτί πολύ εύκολα κάποιος μπορεί να το ξεκολλήσει! Ασε που είναι δύσκολο να τους πείσεισ πως ένα Mazda rx-8 είναι παρατημένο!! Και εκτός αυτού θα πρέπει να δώσω στοιχεία αν κάνω ενέργειες, πράγμα που θα προτιμούσα να αποφύγω. Thanks για τη βοήθεια!
-
Ο χρήστης george621 έγραψε:
Είμαι καινούργιος και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κατι. Τα εγκαταλελειμένα οχήματα θεορούνται μόνο όσα δεν έχουν πινακίδεσ ή και αυτά που έχουν και δεν μετακίνουνται; Ρωτάω γιατί στη γειτονιά μου είναι, ένα χρόνο τώρα, παρατημένο ένα Mazda RX-8 με πινακίδα μόνο πίσω. Επίσης ένα Mazda Familia και ένα πάρα πολύ παλιό Mitsubishi Pajero. Αυτά με πινακίδεσ κανονίκα. Να καλέσω το δήμο ή επειδή έχουν πινακίδεσ ειναι χαμένος χρόνος και θα με αγνήσουν?
Διαβασε εδώ---> http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=31808&hilit=εγκαταλελημενο+οχημα
θα σου ληθουν όλες οι αποριεςΧαμός. αυτό που κατάλαβα εγώ μετά από το διάβασμα άπειρων ποστς είναι ότι άκρη σύσκολα βγάζεις. Γιατί αν κολλήσουν απ'το δήμο χαρτί πολύ εύκολα κάποιος μπορεί να το ξεκολλήσει! Ασε που είναι δύσκολο να τους πείσεισ πως ένα Mazda rx-8 είναι παρατημένο!! Και εκτός αυτού θα πρέπει να δώσω στοιχεία αν κάνω ενέργειες, πράγμα που θα προτιμούσα να αποφύγω. Thanks για τη βοήθεια!
Ετσι ακριβώς είχα καθήσει κ εγω κάποτε κ το ξεσκόνισα κ το συμπερασμα που βγαίνει είναι ότι ο κάθε δήμος ερμηνεύει τον νομοθέτη όπως θέλει Ασε που μπορει να κρύβονται κ κομπίνες απο πίσω!
-
ποιος είναι υπεύθυνος για τη μονοδρόμηση δρόμων ή/και αλλαγή φοράς ? ο δήμος από μόνος του ή προηγείται κάποια μελέτη και έκθεση από την Τροχαία ?
-
Oι τεχνικές υπηρεσίες των δήμων σε συνεργασία με κάποιον πολιτικό μηχανικό, άστο πονεμένη ιστορία!
-
Φίλος ενδιαφέρεται να αγοράσει το VW Golf 5 GTi (dsg) . Θέλει όμως να το βελτιώσει.
-Το DSG κιβώτιο είναι το 6αρι που φοράνε τα audi a3 με βαλβολίνες; (πόσα λίτρα παίρνει εάν ναι)
-Μέχρι πόσα κιλά ροπής αντέχει το κιβώτιο αυτό;
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Ετσι ακριβώς είχα καθήσει κ εγω κάποτε κ το ξεσκόνισα κ το συμπερασμα που βγαίνει είναι ότι ο κάθε δήμος ερμηνεύει τον νομοθέτη όπως θέλει Ασε που μπορει να κρύβονται κ κομπίνες απο πίσω!
Μάλλον θα τα αφήσω στην ησυχία τους τα παρατημένα οχήματα. Γιατί αμα δώσω στοιχεία παίζει να βρω και το μπελά μου από καμιά παλαβή ή παλαβό που παράτησε το οχημά του/της.
-
Κύριοι, κάρτα καυσαερίων ξέρω οτι πρέπει να την βγάζουμε κάθε χρόνο.
Αυτό δηλαδή απο τον πρώτο χρόνο του αυτοκινήτου ή απο την πρώτη φορά που θα περάσει ΚΤΕΟ και μετά; -
1η έκδοση ΚΕΚ, ένα χρόνο μετά την έκδοση πρώτης άδειας κυκλοφορίας οχήματος(ως καινούργιο) και στη συνέχεια:
1/ Επιβατικά και φορτηγά μικτού βάρους έως 3500 kg. - 1 χρόνο
2/ Τα υπόλοιπα και τα Ε.Δ.Χ. ( ταξί - λεωφορεία ) - 6 μήνες -
Αρα είμαι μεγάλος πατατάς!
Σε ευχαριστώ!
-
Καλησπέρα,
μια ερώτηση...περί ΚΤΕΟ
είχα την ατυχία να τρακάρω πριν μερικές εβδομάδες, χτύπησα το μπροστινό δεξί φανάρι, έφτιαξα τη λάμπα λειτουργεί κανονικά αλλά δεν έχω αλλάξει ακόμα φανάρι. Το θέμα είναι ότι πρέπει να περάσω ΚΤΕΟ την επόμενη εβδομάδα και προς το παρόν δεν μπορώ να το φτιάξω-δεν έχω πληρωθεί...
Υπάρχει περίπτωση να περάσει το ΚΤΕΟ αφού τα φώτα λειτουργούν κανονικά;
Όποιος γνωρίζει και μπορεί να με ενημερώσει σχετικά θα ήμουν ευγνώμων. -
Εχει κατηγορίες βλαβων ή παρατηρήσεις. Νομίζω ότι θα περάσεις με μια παρατήρηση να το φτιάξεις σύντομα. Εμένα με πέρασαν παρόλο που οι τροχοί ειχαν απόκλιση 7κλμ /100κλμ μ παρατήρηση να πάω για ευθυγράμιση άμεσα.
-
Κύριοι...
Τώρα με τις βροχές και τις σκόνες, παρατηρώ ότι οι συρόμενες πόρτες μου θέλουν πολύ περισσότερη δύναμη να ανοιγοκλείνουν και ότι έχουν κάπως τραχιά διαδρομή.
Μάλλον θα θέλουν λιπαντικό ε;Τι λέτε να βάλω για να κάνει δουλειά και να μην λερώσει τον τόπο όλο;
Λύσεις του τύπου λάδι durex κτλ απορρίπτονται λόγο κόστους!
-
teflon μαλλον..σε ταινια
-
Δεν νομίζω να είχε κάτι τέτοιο απο το εργοστάσιο...
Και άντε να το βάλεις να πατήσει σωστά χωρίς να βγάλεις τις πόρτες. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Δεν νομίζω να είχε κάτι τέτοιο απο το εργοστάσιο...
Και άντε να το βάλεις να πατήσει σωστά χωρίς να βγάλεις τις πόρτες.ε το πως θα το κανεις ειναι αλλο θεμα αλλα σιγουρα με ενα φιλμ τεφλον θα του περασει (εδω περασε σε πορτα σπιτιου 120+ χρωνων στην μεροπη!)
(το κανουν και στα αεροπλανα αν σε πειθει )
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο