-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Εβλεπα κατι βιντεο στο youtube και ειδα το κορσα με αλλη ονομασια!!!!!
Παρατηρισα οτι το τιμονι το ειχαν στα δεξια,μηπως αυτο κυκλοφορει σε συγκεκριμενα χωρες?
Μπορει καποιος να μου πει, τι γινεται???Οpel -> αριστεροτίμονα
Vauxhall -> δεξιοτίμονα
Οphall -> αριστερά πίσω το τιμόνι
Vauxhel -> δεξιά πίσω το τιμόνι
Τέλος υπάρχουν τα Vοxpelaren με τιμόνι στο κέντρο.Απλά τα Vauxhall είναι τα Opel στην Αγγλία
Υπαρχει και η http://en.wikipedia.org/wiki/Holden στην Αυστραλια
-
Για πιο λογο στην λατινικη αμερικη αρκετα οπελ τα λενε σεβρολετ?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Για πιο λογο στην λατινικη αμερικη αρκετα οπελ τα λενε σεβρολετ?Αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει ως μάρκα/εταιρία/σήμα η 'Opel' στη Λατινική Αμερική αλλά με το όνομα Chevrolet όπως η Vauxhall για την Αγγλία και η Buick για τη Κίνα.
-
Ευρωπαικο site μεταχειρισμενων αντιστοιχο του cargr ;
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Ευρωπαικο site μεταχειρισμενων αντιστοιχο του cargr ; -
Γενικα, για ευρεση μεταχειρων ρωταω, δεν εχω κατι στο νου μου.
-
Ο χρήστης puma1991 έγραψε:
Νοίκιασα ένα σπίτι με μεγάλο κλειστό γκαραζ,αυτο είναι το θετικό τις υποθεσης,το αρνητικό όμως είναι ότι ο τύπος που νοίκιαζε πριν από μένα το είχε κατάλυμα για τα σκυλιά του οποτε καταλαβαινεται οτι υπαρχει προβλημα δυσοσμιας.!
Έριξα χλωρίνες κεζαπ απορρυπαντικά κπλ άλλα η μυρωδιά μειωθικε αρκετα αλλά δεν φεύγει τελειως γμτ !
Έχει κάνεις υπ οψην του κάτι ?Να ξαναβαψεις το γκαραζ.....δεν θα σου παρει πανω απο μιση ωρα!!!!
Γκαραζ ειναι,δεν θελει καλλιτεχνιες!!!Αυτό σκέφτηκα κ εγώ άλλα οι περισσότερες ακαθαρσίες ήταν στο πάτωμα (τσιμέντο) τις οποίες κ έπλυνα με το πιεστικό.
Να βάψω κ το πάτωμα με το λεγόμενο τσιμεντόχρωμα? για αυτή τη δουλειά είναι αυτό η καμιά σχέση? -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Για πιο λογο στην λατινικη αμερικη αρκετα οπελ τα λενε σεβρολετ?Badge engineering.
-
Mια ερωτησούλα για διαδρομή:
Π. Φάληρο προς Βάρη παραλιακά και Βάρη έως Αεροδρόμιο πως είναι από κίνηση νωρίς το πρωί (γύρω στις 8-8:30); -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Mια ερωτησούλα για διαδρομή:
Π. Φάληρο προς Βάρη παραλιακά και Βάρη έως Αεροδρόμιο πως είναι από κίνηση νωρίς το πρωί (γύρω στις 8-8:30);Κάνα δυο φορές που έχω πάει τέτοια ώρα, πολύ χαλαρά θα έλεγα.
-
Μερσί.
-
μια παρόμοια ερώτηση κι εγώ της τελευταίας στιγμής.
θέλω σε λίγο να πάω στα Εξωτερικά Ιατρεία του Γενικού Κρατικού, είναι καλύτερα να πάω με το μετρό μιας και είναι απέναντι ή να τ'αφήσω στο πάρκινγκ ? το πάρκινγ του μετρό είναι κοινό με το πάρκιν του νοσοκομείου? -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
θέλω σε λίγο να πάω στα Εξωτερικά Ιατρεία του Γενικού Κρατικού, είναι καλύτερα να πάω με το μετρό μιας και είναι απέναντι ή να τ'αφήσω στο πάρκινγκ ? το πάρκινγ του μετρό είναι κοινό με το πάρκιν του νοσοκομείου?πάρε το Μετρό.
όχι δεν έχουν κοινό πάρκιγκ και δεν αφήνουν οι υπάλληλοι του νοσοκομείου να παρκάρεις επουδενί στο πάρκιγκ τους.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θέλω σε λίγο να πάω στα Εξωτερικά Ιατρεία του Γενικού Κρατικού, είναι καλύτερα να πάω με το μετρό μιας και είναι απέναντι ή να τ'αφήσω στο πάρκινγκ ? το πάρκινγ του μετρό είναι κοινό με το πάρκιν του νοσοκομείου?πάρε το Μετρό.
όχι δεν έχουν κοινό πάρκιγκ και δεν αφήνουν οι υπάλληλοι του νοσοκομείου να παρκάρεις επουδενί στο πάρκιγκ τους.
thanks, έτσι έκανα
-
Νοσοκομοαπορία #2
το ΚΑΤ έχει πάρκιν ??
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Νοσοκομοαπορία #2το ΚΑΤ έχει πάρκιν ??
Πηγαινε με τον ΗΣΑΠ, να γλιτωσεις την ταλαιπωρια. Αν και νομιζω πως τα νοσοκομεια δεν διαθετουν το παρκινγκ τους προς επισκεπτες, παρα μονο για το προσωπικο τους. Την ημερα της γιορτης μου πηγα στον Ερυθρο Σταυρο για να επισκεφθω εναν αγαπημενο μου προσωπο και πληρωσα κερατιατικο το παρκινγκ που ειχε 9€ για 1 ωρα , τωρα πηγαινω με το λεωφορειο.
-
Με το ζόρι χωράνε οι εργαζόμενοι κλπ. Οπότε σε πρωινή ώρα ούτε να το σκεφτείς να πάρεις αυτοκίνητο αν μπορείς να πας αλλιώς. Για απόγευμα έχεις καλύτερες πιθανότητες είτε να βρεις είτε να σε αφήσουν.... (ανάλογα και με το πως θα το χειριστείς).
-
Απογευμα ΜΠΟΡΕΙ να βρεις στους γυρω δρομους,το πρωι σπανιοτατα.
Μην παρκαρεις (ουτε στο πεζοδρομιο) στο καθετο δρομο απο το φαναρι προς ΚΑΤ σε ολο το πρωτο τετραγωνο.Περνουν πολυ πολυ συχνα πινακιδες.
1000% πιο ξεαγχωτικο,αν και οχι τοσο γρηγορο οσο παλια, ειναι το τραινο. -
Για να νοικιάσει καποιος αυτοκινητο στην Αμερική χειαζεται καποια ιδιατερη διαδικασία, εγγραφο?
-
Τυπικά, διεθνές δίπλωμα από την ΕΛΠΑ.
Πρακτικά, έχω ακούσει για περίπτωση που με το καινούριο δίπλωμα (κάρτα) δε χρειάστηκε.
Αλλά φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά.
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο