-
viewtopic.php?f=6&t=11630&p=599067&hilit=%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%86%CE%AE#p599067
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Με μια ψιλή αλοιφή θα φύγει το ξένο χρώμα.
εχεις να προτεινεις καποια συγκεκριμενη;
Eγώ έχω της 3Μ.
Nα παιρνεις Μ3 ειναι πιο γρηγορες
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Με μια ψιλή αλοιφή θα φύγει το ξένο χρώμα.
εχεις να προτεινεις καποια συγκεκριμενη;
Eγώ έχω της 3Μ.
Nα παιρνεις Μ3 ειναι πιο γρηγορες
Σε diesel βγαίνει?
-
Την περασμενη εβδομαδα ανοιξαν το αυτοκινητο της κορης μου στην περιοχη του ψυρη.... Ανακατεψαν τα παντα αλλα δεν πηραν τιποτα..... ουτε εσπασαν τζαμι..... εκεινη δεν εκανε καταγγελια πουθενα.... εκανε σωστα η θα επρεπε να το καταγγειλει και να μπλεξει.... με γραφειοκρατεια....
-
Αν δεν πηραν τίποτα δεν πειράζει αν δεν εκανε καταγγελία εκτός και αν εκαναν ζημιά και εχει στην ασφάλεια μεσα όρο για μερική κλοπή και αποζημείωση για ζημιές. Τότε για να αποζημειωθει θα πρέπει να υπάρχει και η δήλωση στην αστυνομία.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Αν δεν πηραν τίποτα δεν πειράζει αν δεν εκανε καταγγελία εκτός και αν εκαναν ζημιά και εχει στην ασφάλεια μεσα όρο για μερική κλοπή και αποζημείωση για ζημιές. Τότε για να αποζημειωθει θα πρέπει να υπάρχει και η δήλωση στην αστυνομία.Οχι ζημεια τιποτα!!!! απορει πως ανοιξαν..... ισως απο το πισω τζαμι που αυτος που καθονταν πισω δεν εκλεισε σωστα.... (AYGO τετραπορτο...)
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Οχι ζημεια τιποτα!!!! απορει πως ανοιξαν..... ισως απο το πισω τζαμι που αυτος που καθονταν πισω δεν εκλεισε σωστα.... (AYGO τετραπορτο...)
Πριν τρία χρόνια μου είχαν ανοίξει το αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη, κοντά στα πανεπιστήμια, στην Κασσάνδρου, χωρίς να έχουν σπάσει τζάμι, όπως την πρώτη φορά που το έιχαν ξανανοίξει. Και γω τότε απορούσα πως το έκαναν αλλά όσους ρώρησα μου είπαν πως μάλλον χρησιμοποιούν λεπτή λάμα και σηκώνουν την ασφάλεια. Αφού δεν πήραν τίποτα πάλι καλά.
-
Ενας φιλος πηρε μια κληση για σταθμευση η οποια γραφει ,εχει παραβιασει ρυθμιστικη πινακιδα Ρ40 τι ειναι αυτο ?
και πιο κατω λεει ή να παραδοθουν οι πινακιδες εντος τριων ημερων -
Η Ρ-40 είναι η πινακίδα που απαγορεύει τη στάση και στάθμευση.
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Η Ρ-40 είναι η πινακίδα που απαγορεύει τη στάση και στάθμευση.Μαλιστα
Γνωριζεις με τις πινακιδες τι πρεπει να κανει ?
δηλαδη αν πληρωσει την κληση ειναι ενταξει ή πρεπει να παει και τις πινακιδες? -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Μαλιστα
Γνωριζεις με τις πινακιδες τι πρεπει να κανει ?
δηλαδη αν πληρωσει την κληση ειναι ενταξει ή πρεπει να παει και τις πινακιδες?τι γράφει** ακριβώς **η κλήση πάνω?
(ακόμα και ένα 'και' μπορεί να αλλάζει όλο το νόημα) -
Γραφει προστιμο 80 ευρω αλλα πιο κατω εχει ενα ή και εκει γραφει με στυλο να παραδωθουν ο πινακιδες εντος τριων ημερων δεν ειχαν κατσαβηδι μαζι τους
Εχουμε καμμια φωτο απο κληση ?
-
Σημαίνει παράδοση πινακίδων για το διάστημα που επίσης πρέπει κάπου να λέει.
Πηγαίνει τις πινακίδες (δε γράφει και άδεια κυκλοφορίας;) και πληρώνει την κλήση, περιμένει τις αντίστοιχες μέρες για να τις πάρει πίσω. -
Ο χρήστης ast έγραψε:
Πηγαίνει τις πινακίδες (δε γράφει και άδεια κυκλοφορίας;) και πληρώνει την κλήση, περιμένει τις αντίστοιχες μέρες για να τις πάρει πίσω.Δεν γραφει για την αδεια ουτε για ποσες μερες αυτο ειναι που μου κανει εντυπωση
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Πηγαίνει τις πινακίδες (δε γράφει και άδεια κυκλοφορίας;) και πληρώνει την κλήση, περιμένει τις αντίστοιχες μέρες για να τις πάρει πίσω.Δεν γραφει για την αδεια ουτε για ποσες μερες αυτο ειναι που μου κανει εντυπωση
20 μερες κρατανε τις πινακιδες
βασικα τους νοιάζει να πάρουν τα λεφτά
Μια πρώην μου που της ειχαν ριξει ιδια κληση, πήγε πλήρωσε την κληση και μετα πηγε στο τμημα που άνηκε ο αστυνομικος που έκοψε την κληση και τους ειπε να βγουν εξω να πάρουν τις πινακιδες.
Δεν της πηραν τίποτα...
Αλλα αυτη ηταν και γυναίκα
-
-
Ορισμενες φορες κλικαροντας διαφορα λινκ με συγκεκριμενους τιτλους στο you tube βγαινει κ μιλαει αυτος ο αντιπαθης!http://www.youtube.com/watch?v=8ppemotbqzU&NR=1
Γνωριζει κανεις γιατι συμβαινει αυτο? -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Ορισμενες φορες κλικαροντας διαφορα λινκ με συγκεκριμενους τιτλους στο you tube βγαινει κ μιλαει αυτος ο αντιπαθης!http://www.youtube.com/watch?v=8ppemotbqzU&NR=1
Γνωριζει κανεις γιατι συμβαινει αυτο?Μηπως γιατι ειναι τα δικα του βιντεο;
-
Ο τιτλος ειναι ασχετος ομως με το περιεχομανο του βιντεο
-
Σχετικότατος είναι, ο τύπος μιλάει για ένα drive by fail
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο