-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
επειδη σε κανα μηνα θα ερθει γραμμη ΟΤΕ σπιτι εχω ακουσει οτι με καποιο
παγιο 20-25ευρω τον μηνα παιρνω καποια συνδεση με την οποια μπορω να ειμαι 24ωρες την ημερα στο νετ κ με μεγαλη ταχυτητα χωρις να πληρωνω
αυτα που εδινα παλια με την απλη συνδεση.
ειναι δυνατον να ισχυει αυτο?
στο παλιο σπιτι εμπαινα με απλη συνδεση 3-4ωρες την ημερα κ μου ρχοταν περα απ το παγιο κανα 100ε για το ιντερνετ.Σύνδεση dsl. Διάβασε εδώ:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=20880
και ρώτα να σου λύσουν τις απορίες σου.
-
Τίποτα.
Τώρα με τη dsl θα είσαι συνεχώς μέσα! -
Υπαρχουν κλουβες 4Χ4;
Ρωταω γιατι βλεπω κατι L300 'περιεργα υπερυψωμενα' -
Τα L300 πρέπει να είναι μετατροπές.Έχω δει κιεγώ κάποια και με αντίστοιχα σηματάκια μάλιστα!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Υπαρχουν κλουβες 4Χ4;
Ρωταω γιατι βλεπω κατι L300 'περιεργα υπερυψωμενα'Υπάρχουν φυσικά.
L-300,L-400(που δεν εισηθει στην Ελλάδα),Trasporter (τα synchro),Mercedes Sprinter (με ειδική παραγγελεία),IVECO (παλιώτερα τροφοδωτούσανε κάποιους Ευρωπαικούς στρατούς με τα τετρακίνητα κλουβάκια τους),Toyota Hiace (κατόπιν παραγγελείας) -
Εχει γινει και ψιλομοδα να το πω, κατι τζιποειδη που 'ψηλωνουν' παρα πολυ...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Υπαρχουν κλουβες 4Χ4;
L-300,L-400(που δεν εισηθει στην Ελλάδα),Trasporter (τα synchro),Mercedes Sprinter (με ειδική παραγγελεία),IVECO (παλιώτερα τροφοδωτούσανε κάποιους Ευρωπαικούς στρατούς με τα τετρακίνητα κλουβάκια τους),Toyota Hiace (κατόπιν παραγγελείας)Iveco TurboDaily 4x4, με διπλές ρόδες πίσω... Τι τέρας ήταν αυτό!
-
Καινούρια απορία (μπορεί να έχει εξηγηθεί παλιότερα από τον αρχιεγκάθετο, δεν θυμάμαι )
Τα ανταλλακτικά που αλλάζονται εντός εγγύησης, ποιός τα πληρώνει στην ουσία; Η τοπική αντιπροσωπία, τα κεντρικά, τα εργοστάσιο; Όλοι σε κάποιο ποσοστό;
Στην επιπρόσθετη εγγύση προφανώς το κόστος επωμίζεται η ασφαλιστική την οποία πληρώνουμε εμμέσως είτε στην αρχική τιμή του αυτοκινήτου είτε με την παράτση της εγγύσης, σωστά;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Υπαρχουν κλουβες 4Χ4;
L-300,L-400(που δεν εισηθει στην Ελλάδα),Trasporter (τα synchro),Mercedes Sprinter (με ειδική παραγγελεία),IVECO (παλιώτερα τροφοδωτούσανε κάποιους Ευρωπαικούς στρατούς με τα τετρακίνητα κλουβάκια τους),Toyota Hiace (κατόπιν παραγγελείας)Iveco TurboDaily 4x4, με διπλές ρόδες πίσω... Τι τέρας ήταν αυτό!
Και υπερυψωμένο.Καθαρά....'πολεμικό' εργαλείο
-
Υπάρχει κάποιος 'περιορισμός' για το πόσο πιο πριν πρέπει να έχει κατασκευαστεί ένα αυτοκίνητο όταν το αγοράσεις;
-
Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά το ρωτάω. Οικίες που έχουν ράμπα εισόδου για στάθμευση (σε αυλές κλπ) τοποθετούν νόμιμα πινακίδες ΄΄μην παρκάρετε΄΄ ή απαιτείται άδεια από την τροχαία ή τον δήμο, κι αν ναι με αντίτιμο ή όχι;
-
Χρειάζεσαι άδεια από πολεοδομία , δήμο ή αστυνομία... Η πολεοδομία πρέπει να ξέρει πως έχεις γκαράζ, αυτό είναι σίγουρο... Από κει και μετά, τις πινακίδες στις δίνει η αστυνομία ο δήμος, δεν είμαι σίγουρος.
-
Αυτή την εντύπωση έχω κι εγώ και πρακτικά αμφιβάλλω για τους περισσότερους που τοποθετούν πινακίδες έξω από κάθε αυλή.
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Αυτή την εντύπωση έχω κι εγώ και πρακτικά αμφιβάλλω για τους περισσότερους που τοποθετούν πινακίδες έξω από κάθε αυλή.Πρεπει να εχεις αδεια απο πολεοδομια και να ειναι δηλωμενο στο Δημο, πληρωνοντας τα σχετικα τελη.
-
Και νομίζω στο σήμα απαγόρευσης που βάζεις αναγράφεται και ο αριθμός της σχετικής άδειας.
-
Νομίζω ότι πρέπει να γράφει νούμερο άδειας για να ισχύει σίγουρα.
Κατά τ'άλλα, οι πολυκατοικίες πρέπει να έχουν έως 6 μέτρα διαθέσιμα για να περνάει αυτοκίνητο. Παραπάνω είναι παράνομο...κάποιος που να μπορεί να βρει την πλήρη διάταξη;
Τα είχα διαβάσει σε ένα θέμα του Drive περί παράνομων πάρκινγκ.
-
Πρέπει να υπάρχει σχετική άδεια από πολεοδομία και να το δηλώνεις στο δήμο, πληρώνοντας τέλη. Ωστόσο το θέμα είναι ένα μπάχαλο...
Ασχολούμουν με κυκλοφοριακές μέχρι πριν 1 χρόνο. Αν παρκάρεις στη ράμπα θα σε γράψουν, ακόμη κι αν δεν είναι δηλωμένη!
Από την άλλη ο ΣτΕ έκρινε παράνομες όλες τις αποφάσεις δήμων σχετικά με τις εισόδους γκαράζ και τις τροποποιήσεις στο καθεστώς στάθμευσης! Αν δηλαδή πας στο δήμο και πληρώσεις, μπορώ να κάνω εγώ καταγγελία στο δήμο πως παράνομα αποφασίζει για τοποθέτηση πινακίδων και επέμβαση στο καθεστώς στάθμευσης και να ζητήσψ την άρση του μέτρου!!!
Εδώ η πολεοδομία έχει μικρό ρόλο. Απ τη μια σου χορηγεί την άδεια για το δήμο (αλλά μεταξύ μας και χωρίς αυτή...) και απ την άλλη δε συμμετέχει καθόλου σε θέματα στάθμευσης!
Οι αστυνομικοί βέβαια υπακοούν στους κανόνες του ΚΟΚ και τις πινακίδες που βλέπουν...
γι αυτό και στις κυκλοφοριακές μελέτες είναι πονοκέφαλος η αποτύπωση της υπάρχουσας κατάστασης, του μπάχαλου δηλαδή...
Νόμιμη θέση θεωρείται αυτή που έχει άδεια από πολεοδομία και συνοδεύεται από ή συμπεριλαμβάνεται σε μελέτη στάθμευσης.
Τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα σε θέσεις ΑΜΕΑ για ευνόητους λόγους...
-
Ααααχ ήμαρτον, τι μπάχαλο είναι αυτό!!!! Εχω μείνει
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Υπάρχει κάποιος 'περιορισμός' για το πόσο πιο πριν πρέπει να έχει κατασκευαστεί ένα αυτοκίνητο όταν το αγοράσεις;Ξέρει κανείς;
-
Μετατζεημσμποντική απορία: η Αστον Μάρτιν φτιάχνει ένα σασί και αλλάζει κινητήρες απλά ή υπάρχουν ουσιώδεις διαφορές μεταξύ των μοντέλων της? Βλέπω στις φώτο των μοντέλων της ένα πολύ ωραίο σχήμα, το οποίο όμως είναι σχεδόν κοινό για όλα τα μοντέλα της μάρκας και έχω μπερδευτεί ελαφρώς.
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο