-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Audi A5
Lancia ένα της καινούργιο μοντελο.Έχουν πανομοιότυπα μικρα φώτα μπροστα - πολλά λαμπάκια μικρα μικρα στη σειρά!!!!
Για ποιό λόγο οι κάτοχοι αυτων των αυτοκινητων τα ανάβουν μέρα μεσημέρι??Ειναι προγραμματισμενα να ειναι ανοιχτα μερα μεσημερι καθως δν κλεινουν...αυτα ειναι τα λεγομενα φωτα ημερας.Απο το 2011 ειναι υποχρεωμενα ολα τα νεα μοντελα να εχουν κ ηδη καποια τα εχουν ηδη(δ,Α5,scirocco,A4 κλπ)
Ρε άϊ χάσου από δω!!!!
Ούτε να θάψουμε δεν μπορουμε εδω μέσα!!!!!(κι εγω που έλεγα ότι ειναι κάγκουρες)
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Ερώτηση 2: Πώς μπορώ να φτιάξω το τυρί που βάζουν στα ντορίτος?
Το βρισκεις στα σουπερ μαρκετ ετοιμο
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Audi A5
Lancia ένα της καινούργιο μοντελο.Έχουν πανομοιότυπα μικρα φώτα μπροστα - πολλά λαμπάκια μικρα μικρα στη σειρά!!!!
Για ποιό λόγο οι κάτοχοι αυτων των αυτοκινητων τα ανάβουν μέρα μεσημέρι??Ειναι προγραμματισμενα να ειναι ανοιχτα μερα μεσημερι καθως δν κλεινουν...αυτα ειναι τα λεγομενα φωτα ημερας.Απο το 2011 ειναι υποχρεωμενα ολα τα νεα μοντελα να εχουν κ ηδη καποια τα εχουν ηδη(δ,Α5,scirocco,A4 κλπ)
Ρε άϊ χάσου από δω!!!!
Ούτε να θάψουμε δεν μπορουμε εδω μέσα!!!!!(κι εγω που έλεγα ότι ειναι κάγκουρες)
-
Ψάχνω σε όλο το ιντερνετ να βρω μια προφορμα σε pdf για συμβολαιο αγορας μεταχειρισμένου αυτοκινητου απο ιδιώτη στα ελληνικα
Δεν εχω βρει απολύτως τίποτα.
Καλα δηλαδη στην Ελλάδα τι υπογραφουν οταν αγοραζουν αυτοκίνητο?
Πως θα αποδέιξω στην εφορία οτι το αυτοκίνητο ανήκει σε εμένα?
Στην Γερμανια υπαρχει το kaufvertrag το οποιο μπορεις να το κατεβάσεις απο παντου σαν pdf
Εχετε κάτι υπόψη σας?
Πως πρεπει να ειναι το κέιμενο ?
Σας παρακαλω βοηθείστε με βρε παιδια
-
Αυτο ψαχνεις????
http://www.yme.gr/odigospoliti/download ... ithmou.pdf
-
Pano αυτο ειναι για την μεταβίβαση αυτοκίνητου ναι πολυ σωστα ,βάζω εγω τα δικά μου στοιχέια μέσα
αλλα για την αγοραπωλησια δεν υπάρχει κάτι?
Ετσι ωστε να φαινεται ποιος, πουλησε σε ποιόν, πότε και τι
Το ιδιωτικο συμφωνητικό(δεν ξερω πως το ομομάζουν)
ή αρκει μόνο η μεταβίβαση?Και αυτο ειναι ενα αποδεικτικό οτι μου ανήκει το αυτοκίνητο περα απο αδεια κυκλοφοριας και ολα τα απαραιτητα εγγραφα που διαθέτω.
Επίσης το χρειάζεσαι και για την φορολογική ενημερότητα.
-
Ο χρήστης a_savvidis έγραψε:
Pano αυτο ειναι για την μεταβίβαση αυτοκίνητου ναι πολυ σωστα ,βάζω εγω τα δικά μου στοιχέια μέσααλλα για την αγοραπωλησια δεν υπάρχει κάτι?
Ετσι ωστε να φαινεται ποιος, πουλησε σε ποιόν, πότε και τι
Το ιδιωτικο συμφωνητικό(δεν ξερω πως το ομομάζουν)
ή αρκει μόνο η μεταβίβαση?Και αυτο ειναι ενα αποδεικτικό οτι μου ανήκει το αυτοκίνητο περα απο αδεια κυκλοφοριας και ολα τα απαραιτητα εγγραφα που διαθέτω.
Επίσης το χρειάζεσαι και για την φορολογική ενημερότητα.
Για την εφορία, πέραν της μεταβίβασης, θα κάνετε από μια υπέυθυνη δήλωση πωλητής και αγοραστής όπου θα αναφέρετε αντίστοιχα οτι ο μεν πωλητής πούλησε το τάδε αυτοκίνητο (μάρκα, τύπος, αριθμός κυκλοφορίας) στον αγοραστή και ο δε αγοραστής οτι το αγόρασε από τον πωλητή, τις οποίες και θα στείλετε μαζί με την φορολογική σας δήλωση.
Δεν απαιτείται κάποιο άλλο δικαιολογητικό. -
Ευχαριστώ πολυ Σταύρο! Να σαι καλα!
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Για την εφορία, πέραν της μεταβίβασης, θα κάνετε από μια υπέυθυνη δήλωση πωλητής και αγοραστής όπου θα αναφέρετε αντίστοιχα οτι ο μεν πωλητής πούλησε το τάδε αυτοκίνητο (μάρκα, τύπος, αριθμός κυκλοφορίας) στον αγοραστή και ο δε αγοραστής οτι το αγόρασε από τον πωλητή, τις οποίες και θα στείλετε μαζί με την φορολογική σας δήλωση.
Δεν απαιτείται κάποιο άλλο δικαιολογητικό.Εξυπακουεται αλλα να προσθεσω οτι πρεπει να αναγραφει και το τιμημα της αγοραπωλησιας.
-
Σωστά, ούτως ώστε ο πωλητής να 'χρησιμοποιήσει' το τίμημα αυτό για να δικαιολογήσει το πόθεν έσχες σε επόμενη αγορά.
-
Σωστά, πολλές φορές ξεχνώ να γράψω κάτι τέτοια (ενώ προτίθεμαι)
-
Λοιπόν.. Ο πατέρας μου εχει 50% στο όνομα του μια Alfa Romeo 147 1.6 (το άλλο 50 είναι στην μητέρα μου). Θέλουμε να πάρουμε ένα μεταχειρισμένο 1.6, με πολύ μικρό ποσό αγοράς. Πως θα δικαιολογηθεί στην εφορία?
-
Ο χρήστης paokkerkir έγραψε:
Λοιπόν.. Ο πατέρας μου εχει 50% στο όνομα του μια Alfa Romeo 147 1.6 (το άλλο 50 είναι στην μητέρα μου). Θέλουμε να πάρουμε ένα μεταχειρισμένο 1.6, με πολύ μικρό ποσό αγοράς. Πως θα δικαιολογηθεί στην εφορία?Αν το αγορασει εφετος,στη νδηλωση που θα κανει τον Φλεβαρη θα βαλει το ποσο που το αγορασε στον κωδικο 719 η 720 και ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟ θα το ξαναγαψει στον κωδικο 787 η 788.
Κ.Α. 719: Ποσο για αγορα αυτοκινητων....κλπ
Κ.Α 787: αναλωση κεφαλαιου που ηδη φορολογηθηκε.
Κ.Α 720 και 788 Αν αγοραστρια ειναι η συζυγος.Αν το αγορασετε το 2009 ασε το για τη δηλωση του 2010.
-
-
-
Ααααα μάλιστα! Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Και δε μου λες ρε Κωνσταντίνε, εσύ που τα ξέρεις αυτά, είναι κι ο Σαρακάκης στο κόλπο του Λιακόπουλου;
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Ααααα μάλιστα! Ευχαριστώ για την ενημέρωση.Και δε μου λες ρε Κωνσταντίνε, εσύ που τα ξέρεις αυτά, είναι κι ο Σαρακάκης στο κόλπο του Λιακόπουλου;
Γι'αυτο τα Ελληνικα κυριως Honda, στροφαρουν περισσοτερο και χαλανε σπανιοτερα...
-
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ααααα μάλιστα! Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Και δε μου λες ρε Κωνσταντίνε, εσύ που τα ξέρεις αυτά, είναι κι ο Σαρακάκης στο κόλπο του Λιακόπουλου;
Γι'αυτο τα Ελληνικα κυριως Honda, στροφαρουν περισσοτερο και χαλανε σπανιοτερα...
Οχι ολα ,μονο εκεινα που εχουν το σημα με τα πιρτσινια.
-
Ποιός έχει προτεραιότητα όταν ο Α εισέρχεται στον παράδρομο μιας λεωφόρου στον οποίο παράδρομο κινείται ο Β;
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο