-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Εχω εγκαταλειψει 1,5 χρονο περιπου το CM4.
Πολλες μα παρααααα πολλεεεες ωρες. Απο Αγγλια το 97 που με κολλησε ο ξαδελφος μου που συγκατοικουσαμε. Ναρκωτικο το γμν!
Δεν εχω παρει απο τοτε που διαλυθηκε η ομαδα με την Eidos. Λεει ? Να τ αγορασω?Αφού έχεις το CM4 μην κάνεις τον κόπο να πάρεις το FM2005. Αν έχεις και patch με τις κανούργιες μεταγραφές τότε ακόμα καλύτερα.
Γιατι ειναι προτιμοτερο το CM4 απο το FM2005?
Το μόνο καλύτερο του FM είναι τα μενού και το 2D match engine. Γενικά σαν παιχνίδι δεν είναι τόσο πορωτικό και τα αποτελέσματα δεν είναι τόσο πιστευτά(ελπίζω να το κατάλαβες και από την φωτό που σου έστειλα ). Τα αποτελέσματα στις αλλάγες των τακτικών δεν φαίνονται τόσο πολύ μέσα στο παιχνίδι, όπως γινόταν στο CM4(κοινώς όσο και να σκίζεσαι το αποτέλεσμα δεν αλλάζει). Άσε το ότι δεν έχει διορθωθεί το γεγονός ότι στο παιχνίδι οι παίχτες σπάνια βάζουν τετατέτ αλλά τα περισσότερα γκόλ μπαίνουν με σέντρες (Άγγλοι σχεδιαστές... )
Δηλαδή, δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για λεπτομέρειες. Βέβαια περί γούστου ουδείς λόγος
Το πιο πορωτικό CM από όσα έχω παίξει είναι το CM01\02. Να φανταστείς είχε μέχρι και επιλογή για διαμαρτυρία στον διαιτητή -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
τα αποτελέσματα δεν είναι τόσο πιστευτά(ελπίζω να το κατάλαβες και από την φωτό που σου έστειλα ).Μα καλα πως ειναι ετσι τα μενου(στη φωτο)? Εχεις βαλει κανενα patch το οποιο αλλαξε τα μενου?
-
τα αποτελέσματα δεν είναι τόσο πιστευτά(ελπίζω να το κατάλαβες και από την φωτό που σου έστειλα ).
Μα καλα πως ειναι ετσι τα μενου(στη φωτο)? Εχεις βαλει κανενα patch το οποιο αλλαξε τα μενου?
Λες να έκανα καμια βλακεία και να είναι απο το CM4 η φωτό?
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
τα αποτελέσματα δεν είναι τόσο πιστευτά(ελπίζω να το κατάλαβες και από την φωτό που σου έστειλα ).
Μα καλα πως ειναι ετσι τα μενου(στη φωτο)? Εχεις βαλει κανενα patch το οποιο αλλαξε τα μενου?
Για τσεκαρε(αν μπορεις)! Ηταν Siena-Juventus και 1-3 το σκορ.
-
Για τσεκαρε(αν μπορεις)! Ηταν Siena-Juventus και 1-3 το σκορ.
Η ημερομηνία λέει 17/12/2003 οπότε είναι το CM4 Το σκορ πάντως ήταν 0-8.
-
Οριστε μερικες pics του FM2005.
Match
Training
Finances
Katsouranis -
Match
Training
Finances
KatsouranisFrangis ε;
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Match
Training
Finances
KatsouranisFrangis ε;
-
Κατέβασα το FM 2005 και μετά πήγα στο site και κατέβασα δύο patches. Αφού τα έκανα install και τα δύο μετά δεν μου άνοιγε το παιχνίδι γιατί δεν ταίριαζε μάλλον το exe (crack).
-
Πρεπει για καθε πατς να εχεις το αντιστοιχο κρακ.
Αν και το FM (και τα CM απο το 92 και εντευθεν) μαζι με τα Civilization ειναι τα παιχνιδια που οπως και δηποτε θα τα παρω γνησια, ως ελαχιστο ευχαριστο προς τους αδερφους Collier και τον Sid Meier για την ευχαριστηση που μου εχουν προσφερει... -
Nαι ok, που μπορώ να βρω το το crack για το 5.0.5 patch?
-
Yπαρχει αφθονο στο μουλαρι.
-
Δεν μπορώ το μουλάρι, το είχα κατεβάσει παλια και δεν κατέβαζε τίποτα.
-
Το βρήκα στο shareaza και το κατεβάζω τώρα. Αυτό πρέπει να είναι. Ευχαριστώ.
-
http://www.gamecopyworld.com για αντίγραφα ασφαλείας των παιχνιδιών σας.
-
Είχα κατεβάσει δύο patches, το 5.0.2 και 5.0.5
Έψαξα, βρήκα και κατέβασα από το shareaza δύο '5.0.5 cracks' τα οποία και όταν έβαλα το παιχνίδι άνοιξε κανονικά αλλά μου έβγαζε πάνω πως παίζω την 5.0.2 version
-
Όταν φτιάχνω το profile μου, βάζω την κανονική ημερομηνία γεννήσεως αλλα στο game μέσα με δείχνει 10 χρόνια μεγαλύτερο.
Αυτό γίνεται και με το μαμίσιο και όταν βάζω το patch.
Bug ή κάτι άλλο; -
Δε θα μου φαινοταν παραξενο να εχει ελαχιστη δυνατη ηλικια για τον εκαστοτε manager.
Οι παλιες εκδοσεις σε εβαζαν απευθειας στα 35. -
Δεν το νομίζω. Γιατί να σου έχει επιλογή να βάλεις την κανονική σου ηλικία αφου δεν θα σου την κρατήσει;
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Δεν το νομίζω. Γιατί να σου έχει επιλογή να βάλεις την κανονική σου ηλικία αφου δεν θα σου την κρατήσει;Δεν ξερω αν εχει fix για αυτο αλλα σιγουρα και εγω το εχω παθει. Μηπως υπαρχει στα αληθεια καποιο μινιμουμ οριο για να εισαι μανατζερ ομαδας?
FOOTBALL MANAGER 2005