-
απο τα πιο κουφα που εχω διαβασει στο φορουμ!
-
Παιδιά,αυτήν τήν εποχή,ο Αιγόκαιρος μπαίνει στόν Ηλιο,καί η Παρθένος είναι αντίστροφη.
Αυτό,σέ συνδιασμό μέ τήν σελήνη,πού μπαίνει στόν Ερμή,σημαίνει,ότι,οι περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις,ΔΕΝ είναι αξιόπιστες. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Παιδιά,αυτήν τήν εποχή,ο Αιγόκαιρος μπαίνει στόν Ηλιο,καί η Παρθένος είναι αντίστροφη.Καθότι Αιγόκερως μπορώ να μπώ στην αντίστροφη Παρθένο αντί στον Ήλιο ??
-
Εγω γεννηθηκα στο Πεκινο, και ειμαι Βρωμοσκυλο στο ζωδιο(κινεζικο ωροσκοπιο...υπαρχει κατι για αυτο?
Πολυ 8α με εξυπηρετουσατε, γιατι εχω κατι αυπνιες και μαλλον αυτο με απασχολει
-
Ο χρήστης vtf1 έγραψε:
Εγω γεννηθηκα στο Πεκινο, και ειμαι Βρωμοσκυλο στο ζωδιο(κινεζικο ωροσκοπιο...υπαρχει κατι για αυτο?Πολυ 8α με εξυπηρετουσατε, γιατι εχω κατι αυπνιες και μαλλον αυτο με απασχολει
'βρωμοσκυλο' και στον δρομο!
-
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
Παιδιά,αυτήν τήν εποχή,ο Αιγόκαιρος μπαίνει στόν Ηλιο,καί η Παρθένος είναι αντίστροφη.
Καθότι Αιγόκερως μπορώ να μπώ στην αντίστροφη Παρθένο αντί στον Ήλιο ??
Κορυφαίος!!!
-
Η Λέρα Πατέρα και ο Λάκης Λεφάκης θα το βρούν πολύ ενδιαφέρον το δημοσίευμα. Με τα υπόλοιπα ΖΩΑ που βγαίνουν στους δρόμους τί θα γίνει?
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ΚΡΙΟΣ
Του αρέσουν τα κόκκινα αυτοκίνητα γιατί με αυτά εκφράζεται η επιθετικότητά του.Ωχ, μας πιάσανε!
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
ΚΡΙΟΣ
Του αρέσουν τα κόκκινα αυτοκίνητα γιατί με αυτά εκφράζεται η επιθετικότητά του.Ωχ, μας πιάσανε!
εγώ το πήρα άσπρο πάντως
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ΚΡΙΟΣ
εγώ το πήρα άσπρο πάντως
Έχει και εσένα λίγο κοκκινάκι μπροστά. Μη στενοχωριέσαι.
-
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο μόνος οδηγός που δεν πρόκειται να χαθεί ποτέ του. Διαβάζει με εξαιρετική ευκολία τους χάρτες και τις πινακίδες και ξέρει εκ των προτέρων σε ποια στροφή θα στρίψει, τι θα συναντήσει κ.ο.κ. Δεν μιλάει όταν οδηγεί και του αρέσει να ακούει εκπομπές πολιτικού λόγου στο ραδιόφωνο. Οδηγεί μεγάλα αυτοκίνητα και δεν γκαζώνει όχι γιατί δεν του αρέσει αλλά γιατί σκέπτεται το πρόστιμο που έχει να πληρώσει αν τον πιάσουν. Είναι ο καλύτερος συνοδηγός που μπορεί να έχετε δίπλα σας και ο καλύτερος οδηγός του ζωδιακού κύκλου. Έρχεται τελευταίος στον σχετικό πίνακα επικινδυνότητας του ζωδιακού κύκλου καθώς έχει τα λιγότερα ατυχήματα (μαζί με τους Σκορπιούς). Αυτό δεν προκαλεί εντύπωση γιατί οι Αιγόκεροι δεν είναι μόνο οι ασφαλέστεροι οδηγοί αλλά οι ασφαλέστεροι οπουδήποτε, με ότι και αν καταπιάνονται.
**ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το εντελώς αντίθετο του Αιγόκερου. **Μιλάει συνέχεια όταν οδηγεί και θυμάται την 'μάνα του και τον πατέρα του' στις ιστορίες που διηγείται. Χάνεται πάρα πολύ εύκολα αλλά αυτό δεν τον πειράζει καθώς βρίσκει επιπλέον χρόνο για να 'ψυχαγωγήσει' τους συνεπιβάτες του. Έχει φθάσει στον προορισμό του πριν ακόμα μπει στο αυτοκίνητό του (ή τουλάχιστον έτσι αισθάνεται). Αν ξεκινήσει για καλοκαιρινό μπάνιο ήδη νοιώθει την αύρα της θάλασσας και την αρμύρα της έστω και αν βρίσκεται μποτιλιαρισμένος στη Βουλιαγμένης. Όταν κάποια στιγμή φθάσει κοντά στον τελικό του προορισμό μην βάλετε στοίχημα πως θα τον βρει κιόλας γιατί δεν σας βλέπουμε για 'ταμείο'. Καταλαμβάνει την 6η θέση στον πίνακα.Τώρα εγώ που είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο Υδροχόο, μάλλον πρέπει να είμαι διχασμένη προσωπικότητα!
Μεταξύ μας, πάντως, μάλλον προς Υδροχόο με κόβω. -
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο μόνος οδηγός που δεν πρόκειται να χαθεί ποτέ του. Διαβάζει με εξαιρετική ευκολία τους χάρτες και τις πινακίδες και ξέρει εκ των προτέρων σε ποια στροφή θα στρίψει, τι θα συναντήσει κ.ο.κ. Δεν μιλάει όταν οδηγεί και του αρέσει να ακούει εκπομπές πολιτικού λόγου στο ραδιόφωνο. Οδηγεί μεγάλα αυτοκίνητα και δεν γκαζώνει όχι γιατί δεν του αρέσει αλλά γιατί σκέπτεται το πρόστιμο που έχει να πληρώσει αν τον πιάσουν. Είναι ο καλύτερος συνοδηγός που μπορεί να έχετε δίπλα σας και ο καλύτερος οδηγός του ζωδιακού κύκλου. Έρχεται τελευταίος στον σχετικό πίνακα επικινδυνότητας του ζωδιακού κύκλου καθώς έχει τα λιγότερα ατυχήματα (μαζί με τους Σκορπιούς). Αυτό δεν προκαλεί εντύπωση γιατί οι Αιγόκεροι δεν είναι μόνο οι ασφαλέστεροι οδηγοί αλλά οι ασφαλέστεροι οπουδήποτε, με ότι και αν καταπιάνονται.Τα παραπάνω τα διαψεύδω κατηγορηματικά !!!!
Είμαι Αιγόκερως-Ρουβάς και ξέρω
-
χθες έπεσε στα χέρια μου ένα περιοδικό που έγραφε για τα ζώδια, και λέω τι μ@λακία είναι αυτή, ας του ρίξω μια ματιά.. και άρχισα να το διαβάζω, να χάνω το χρόνο μου διαβάζοντας στοιχεία από τα περισσότερα ζώδια (μετά βαρέθηκα..). Παρατήρησα το εξής: Σε όλα τα ζώδια έγραφε ότι είναι έξυπνοι. Και ερωτώ εγώ, αφού όλοι -ανεξάρτητα του ζωδίου είμαστε έξυπνοι, πώς γίνεται και υπάρχει ΤΟΣΗ βλακεία στον κόσμο;
-
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο πιο συντηρητικός οδηγός που πρόκειται να συναντήσει κανείς στον δρόμο. Κινείται αμυντικά προσέχοντας τόσο για την δική του ασφάλεια όσο και την ασφάλεια των άλλων. Επιλέγει μεσαία ή αριστερή λωρίδα και είναι **αντιπροσωπευτικό δείγμα του οδηγού εκείνου που δεν θα ξεκινήσει το αυτοκίνητό του αν όλοι οι επιβάτες δεν έχουν φορέσει την ζώνη ασφαλείας και δεν έχουν καθήσει αναπαυτικά στα καθίσματά τους. **Σαν πατέρας (ή μητέρα) είναι καταπιεστικός για τα παιδιά του τα οποία δεν αφήνει να κουνηθούν ούτε για μία στιγμή στο αυτοκίνητο. Καταλαμβάνει την 5η θέση στον πίνακα επειδή αν τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως τα θέλει (ακριβώς λέμε τώρα) τότε χάνει την υπομονή του με απρόβλεπτες συνέπειες.πηγη : http://www.autopress.gr
Γενικά ισχύουν αυτά που γράφει,και ειδικά το bold.Πάντως είναι αστείο να βάζουμε τους οδηγούς σε 12 κατηγορίες σύμφωνά με το ζώδιό τους.
-
εγώ τώρα το πήρα χαμπάρι...
**ΣΚΟΡΠΙΟΣ ***Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους οδηγούς του ζωδιακού κύκλου. Όχι γιατί οδηγεί συντηρητικά αλλά επειδή γνωρίζει πως με τον τρόπο που οδηγεί μπορεί να προκαλέσει ατύχημα. Αυτό τον κάνει ιδιαίτερα υποψιασμένο και έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση. Ελέγχει πιο συχνά από κάθε άλλο οδηγό τους καθρέπτες του και γνωρίζει τι συμβαίνει ακόμα και στο πέμπτο σε σειρά μπροστινό του αυτοκίνητο. Οδηγεί γρήγορα και επιθετικά και 'κυνηγάει' όσους του 'χώνονται' στον δρόμο για να πατσίσει μαζί τους. Μόλις το καταφέρει μειώνει ταχύτητα και οδηγεί με την ηρεμία του. Με τους τροχονόμους δεν τα πάει καλά ενώ αν πάρει κλήση θα κινήσει 'γη και ουρανό' για να μην την πληρώσει. Μαζί με τους Αιγόκερους καταλαμβάνει την καλύτερη (12η) θέση του πίνακα. *Δεν τα λέει και άσχημα
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
**ΣΚΟΡΠΙΟΣ ***Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους οδηγούς του ζωδιακού κύκλου. Όχι γιατί οδηγεί συντηρητικά αλλά επειδή γνωρίζει πως με τον τρόπο που οδηγεί μπορεί να προκαλέσει ατύχημα. Αυτό τον κάνει ιδιαίτερα υποψιασμένο και έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση. Ελέγχει πιο συχνά από κάθε άλλο οδηγό τους καθρέπτες του και γνωρίζει τι συμβαίνει ακόμα και στο πέμπτο σε σειρά μπροστινό του αυτοκίνητο. Οδηγεί γρήγορα και επιθετικά και 'κυνηγάει' όσους του 'χώνονται' στον δρόμο για να πατσίσει μαζί τους. Μόλις το καταφέρει μειώνει ταχύτητα και οδηγεί με την ηρεμία του. Με τους τροχονόμους δεν τα πάει καλά ενώ αν πάρει κλήση θα κινήσει 'γη και ουρανό' για να μην την πληρώσει. Μαζί με τους Αιγόκερους καταλαμβάνει την καλύτερη (12η) θέση του πίνακα. *Δεν τα λέει και άσχημα
Μονο το ονομα μου δεν εχει!!!
-
Προσέξτε κορίτσια.
Ο Ερμής είναι ανάδρομος στόν υδροχόο!!!!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Μονο το ονομα μου δεν εχει!!!
Και μένα, με περιγράφει..
Τι? Τι είπες? Δεν έχω δίπλωμα? Ε, και? Είμαι ο καλύτερος από όλους.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Προσέξτε κορίτσια.Ο Ερμής είναι ανάδρομος στόν υδροχόο!!!!!
ολα τα ξερεις εσυ ........... ατιμο αγορι.....
-
Προσέξτε κορίτσια.
Ο Ερμής είναι ανάδρομος στόν υδροχόο!!!!!
ολα τα ξερεις εσυ ........... ατιμο αγορι.....
Λέω καί τό φλυτζάνι άν ασημώσεις!!!
(κληρονομικό χάρισμα λέμε!!!! )
οδηγοι και ζωδια