-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Α μια φορά μάλιστα στην HSBC έφερα 'νέα' λεφτά με επιταγή από άλλη τράπεζα για να επωφεληθώ 1 προσφοράς και ταυτόχρονα (την άλλη μέρα) πήρα το ίδιο ποσό από την HSBC όπου διατηρούσα λογαριασμό και αρνούνταν να μου το 'περάσουν' στην προσφορά...Ε δεν άντεξα να μην ειρωνευτώ λίγο τον υπάλληλοΕγώ βλέπω πως κάποιος επέστρεψε από διακοπές και ψάχνει τρόπους να βγάλει τα έξοδα!
(ζηλεύω γαμώτ κι ο Αύγουστος αργεί ακόμη! )
-
Ολα αυτα τα σπιτια που ειναι απουλητα μηπως ειναι απο εκεινα που ετρεχαν να τα φτιαξουν οι κατασκευαστες επειδη ακριβυναν οι αδειες οικοδομης πριν 1 χρονο;
-
Πολλά από αυτά, προφανώς ναι... Και τώρα ελπίζουν να τα πουλήσουν, μόνο που έκτοτε τα στεγαστικά έχουν ακριβύνει, οπότε αυτοί που δανείζονται αγοράζουν παλαιότερο μιας και δεν φτάνουν τα λεφτά για καινούριο...
-
FYI
έχουν αρχίσει να σκάνε κατασκευαστικές που δραστηριοποιούνταν στην κατασκευη κατοικιών. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
FYI
έχουν αρχίσει να σκάνε κατασκευαστικές που δραστηριοποιούνταν στην κατασκευη κατοικιών.Στην Ισπανία δεν έσκασε πριν κανα 2 χρόνια το κραχ με τα σπίτια?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
FYI
έχουν αρχίσει να σκάνε κατασκευαστικές που δραστηριοποιούνταν στην κατασκευη κατοικιών.Υπάρχει τίποτα να διαβάσουμε;
_
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
FYI
έχουν αρχίσει να σκάνε κατασκευαστικές που δραστηριοποιούνταν στην κατασκευη κατοικιών.στην Ελλαδα?
ποιες? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
FYI
έχουν αρχίσει να σκάνε κατασκευαστικές που δραστηριοποιούνταν στην κατασκευη κατοικιών.στην Ελλαδα?
ποιες?Κανε λιγο υπομονη κ θα σκασει κανονι .
1000 διαμμερισματα εχει ενας απουλητα ,απο Ρ αρχιζει το ονομα του .
Αγοραζεις ενα κ παιρνεις αλλο ενα δωρο ,θεση παρκιν ...
Αγοραστε σπιτια κ οχι πουληστε ,να η ευκαιρια . -
Δώσε και μένα μπάρμπα δλδ
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
FYI
Αγοραστε σπιτια κ οχι πουληστε ,να η ευκαιρια .Του ιδιου που εσκασε και στην Αμερικη?
-
Τυχον σπιτια σε καλες τιμες τα κορακια θα τα παρουν,μην περιμενετε να βρειτε ευκαιριες εκτος εαν ειστε στη γυρα συνεχως.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
FYI
Αγοραστε σπιτια κ οχι πουληστε ,να η ευκαιρια .Του ιδιου που εσκασε και στην Αμερικη?
Απο Ρ λεει ο ανθρωπος
Προκειται για τον γνωστο που διαφημιζεται και στα γηπεδα υποθετω -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
FYI
Απο Ρ λεει ο ανθρωπος
Προκειται για τον γνωστο που διαφημιζεται και στα γηπεδα υποθετωΑυτον που εχει το Πορτο Καρας και τον Μοχλο πως τον λενε;Ειχε ενα αρθρο χθες το Βημα αλλα το διαβασα στα πεταχτα και δεν θυμαμαι το ονομα του.
Εντιτ:Το βρηκα,τον Στεγγο ελεγα http://www.tovimadaily.gr//Article.aspx ... &spid=1376 -
Ούτε τα κοράκια δεν αγοράζουν πλέον μου είπε πρόσφατα γνωστή μου συμβολαιογράφος που παρέστη σε πλειστηριασμό κατοικίας!
Οι τιμές θα ξεφουσκώσουν αργά ή γρήγορα, δεν είναι δυνατόν ένα σπίτι στην Κιφησιά να στοιχίζει περισσότερο από ένα σπίτι με πισίνα στο Σικάγο!!! -
Ο χρήστης evolander έγραψε:
...δεν είναι δυνατόν ένα σπίτι στην Κιφησιά να στοιχίζει περισσότερο από ένα σπίτι με πισίνα στο Σικάγο!!! -
Ο χρήστης evolander έγραψε:
Ούτε τα κοράκια δεν αγοράζουν πλέον μου είπε πρόσφατα γνωστή μου συμβολαιογράφος που παρέστη σε πλειστηριασμό κατοικίας!
Οι τιμές θα ξεφουσκώσουν αργά ή γρήγορα, δεν είναι δυνατόν ένα σπίτι στην Κιφησιά να στοιχίζει περισσότερο από ένα σπίτι με πισίνα στο Σικάγο!!!εδώ ζητάνε 300.000 ευρώ το λιγότερο για διαμερίσματα κουτιά 85 μ² ...μην χάσουμε τον παράδεισο της Αθήνας
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οι τιμές θα ξεφουσκώσουν αργά ή γρήγορα, δεν είναι δυνατόν ένα σπίτι στην Κιφησιά να στοιχίζει περισσότερο από ένα σπίτι με πισίνα στο Σικάγο!!!εδώ ζητάνε 300.000 ευρώ το λιγότερο για διαμερίσματα κουτιά 85 μ² ...μην χάσουμε τον παράδεισο της Αθήνας
και που?
στο κεντρο!εχουν οντως ξεφυγει οι τιμες στην Αθηνα τελειως. Παντως τωρα ειναι καλη εποχη για παζαρια.
-
που να δειτε τι ακουω απο φιλο μου για την θεσσαλονικη.
-
ε πείτε τα ρε παιδιά να μαθαίνουμε...
τόσο μυστικοπάθεια..._
-
Ο χρήστης noble έγραψε:
που να δειτε τι ακουω απο φιλο μου για την θεσσαλονικη.Άντε βρε χρυσό μου πες μας τι έχουν να δούν τα ματάκια μας στην πόλη μας?
AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!