-
Ακολούθησα την εντολή του τοπικού:
και.... το πήραμε σήμερα !!!Καλώς-κακώς, 'μιά ψυχή που ήταν να βγεί, βγήκε'!
Απο σήμερα το μεσημέρι και έπειτα, .... ΛΕΦΤΑ **ΥΠΗΡΧΑΝ ** και .... ελάχιστα απέμειναν !Αν του χρόνου θα το έπαιρνα 20-30-50-100.000€ φθηνότερα, δεν με νοιάζει πλέον, ούτε θέλω να μάθω!
Θα ακολουθήσουν και φωτό τις επόμενες εβδομάδες, καθώς επίσης σύντομα κάποιες λεπτομέρειες αλλά και τα τραγελαφικά των διαδικασιών της αγοράς !
Edit: Mε αυτά που γίνονται στη διακυβέρνηση της χώρας, ελπίζω να προλάβει ο πωλητής να εισπράξει αύριο την επιταγή !!! Οι δικές μου τσέπες πάντως, ..... ξαλάφρωσαν!!!
-
Καλορίζικο, να είστε γεροί να το χαίρεστε!!!!!!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Καλορίζικο, να είστε γεροί να το χαίρεστε!!!!!!+1
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Καλορίζικο, να είστε γεροί να το χαίρεστε!!!!!!Αλεξανδρής, rulezzzzzzzzzzzzzzzz!!!
Τον κυνηγούσα για να.....πληρωθεί την αμοιβή!!!
@pierce21 : Merci ! -
καλορίζικο dbeke!
να μας πεις πόσο $ γλίτωσες τελικά με την αναμονή. -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Ακολούθησα την εντολή του τοπικού:
και.... το πήραμε σήμερα !!!Καλορίζικο.
(έπρεπε να πάρεις ελληνικά ομόλογα όμως. ίσως να γινόσουν Κροίσος. κι αν όχι Κροίσος, τουλάχιστον θα 'σουν πατριώτης )
(ή μπορούσες να πάρεις μετοχές ΔΕΗ. Φιλέτο. Ή από κάποιο άλλο φιλέτο του δημοσίου, να κονομήσεις) -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
...να μας πεις πόσο $ γλίτωσες τελικά με την αναμονή.25-27% έναντι των μέσων τιμών (όχι παράλογων-που υπήρχαν και τέτοιες) του καλοκαιριού 2009.
έπρεπε να πάρεις ελληνικά ομόλογα όμως. ίσως να γινόσουν Κροίσος. κι αν όχι Κροίσος, τουλάχιστον θα 'σουν πατριώτης
Τουλάχιστον, τα ανακύκλωσα στην ελληνική αγορά και κυρίως ... δεν τα έβγαλα στο έξωτερικό!!!
-
Αν έχει ιταλικά πλακάκια, τα έβγαλες στην Ιταλία. Κι αν το 'φτιαξαν αλβανοί εργάτες, τα 'βγαλες και στην Αλβανία.
(ντάξει, χαλάρωσε, πλάκα σου κάνω) -
καλοριζικο dbeko να ειστε καλα να το χαιρεστε!
Το σχεδιο χτισιματος καινουριου σπιτιου στη θεση του υπαρχοντος εγκαταληφθηκε η ειναι αλλο project?
-
Αν και ελάχιστες φορές διαβάζω το θέμα (γιατί 'απέτυχα' σαν πολιτικός μηχανικός ), Δημήτρη καλορίζικο ολόψυχα.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Το σχεδιο χτισιματος καινουριου σπιτιου στη θεση του υπαρχοντος εγκαταληφθηκε η ειναι αλλο project?Δυστυχώς εγκαταλείφθηκε, καθόσον ο προυπολογισμός του έφτανε τα 600.000 € και δεν ήθελα να πάρω 50.000€ δάνειο που μου έλειπαν !
.
.
.
.
.
.
Πλάκα κάνω ! Μακάρι να είχα και τόσα.
Αλλά μιά γερή ανακαίνιση, ώστε να ξανα-οργανώσουμε νέα συνάντηση, θα γίνει, με την προυπόθεση....
να πάρουμε το εφάπαξ !
Αν και θα έχει αντίρρηση ο Panosss -
Καλοριζικο το νέο σπίτι. Ποσα 'κυβικα' ( τετραγωνικα) ειναι για να καθορισουμε τη φορολογια σου. ?
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
.... να καθορισουμε τη φορολογια σου. ?Μεζονέτα, 230τμ και ........ ότι καταλαβαίνετε ας κάνετε !
-
Μεγειά το σπίτι και να τακτοποιήσεις τυχόν παρανομίες που έχει.
-
Ευχαριστώ Λεωνίδα!
Μα για αυτές τις παρανομίες καθυστέρησα 1 χρόνο την αγορά, μέχρι να βρώ μεζονέτα που θα ήθελε μόνο τις νόμιμες τακτοποιήσεις ημιυπαιθρίων και χωρίς μπαζωμένα-ξεθαμένα ημιυπόγεια κλπ.
Στοίχισε 10.000€ η τακτοποίηση των ημιυπαιθρίων , και πρίν αρχίσω διαδικασίες διαπραγμάτευσης της συμφωνίας, έγινε έλεγχος απο δικό μου μηχανικό, με ...... τη μεζούρα και τα αλφάδια ένα ολόκληρο πρωινό.
300€ την πλήρωσα την αυτοψία-γνωμάτευση.
Σήμερα στα συμβόλαια, του έστειλα με fax για να διαβάσει τη βεβαίωση του μηχανικού περί της νομιμότητας του κτίσματος που υποχρεωτικά επισυνάπτεται, μην τυχόν έγραφε τίποτε πίπες που εγώ και η δικηγόρος δεν γνωρίζαμε! -
Kαλοριζικο το σπιτι
-
Καλορίζικοοοοοοοο!!!!
Πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα! ΩΠΑ άκυρο... -
Καλορίζικο
-
Ευχαριστώ παιδιά. Εύχομαι σε όλους να καταφέρουν να αποκτήσουν μιά όμορφη και λειτουργική κατοικία, στο πλαίσιο του εφικτού !
-
Μεγεια και καλοριζικο να ειναι ευχομαι!!!
AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!