-
ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΛΟΓΟ ΚΑΚΟΤΕΧΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,ΣΤΟ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΟΘΩ?
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΖΗΜΙΑ 7-8 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ! -
ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΛΟΓΟ ΚΑΚΟΤΕΧΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΟΘΩ?
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΟΘΩ?
Ελπίζω να κάλεσες την αστυνομία επί τόπου για να συντάξει δελτίο συμβάντων στο οποίο να αναγράφεται ότι για τη ζημιά του αυτοκινήτου υπεύθυνη είναι η κακοτεχνία. Αλλιώς δε νομίζω να μπορείς να κάνεις και πολλά.
-
ΗΡΘΕ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ (ΟΔΟΣΤΡΟΜΑ ΟΛΙΣΘΗΡΟ ΛΟΓΟ ΒΡΟΧΗΣ),ΕΝΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΨΟΥΣ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΤΕΙ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΔΡΟΛΙΣΘΗΣΩ.
ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΖΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΟΥΤΕ ΕΙΔΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΑ. -
Ωραία. Τότε πρέπει να πάρεις ένα αντίγραφο του δελτίου συμβάντων από το αστυνομικό τμήμα και να πας σε ένα δικηγόρο. Εναλλακτικά μπορείς να αποτανθείς στο 'Συνήγορο του Πολίτη'.
-
ΟΣΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.
ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ 1360 ΕΥΡΩ +ΦΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ.
ΑΥΤΑ ΣΥΝ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ,ΣΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
ΧΕΡΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΔΗΛΑΔΗ.
ΗΔΗ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΠΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.(ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ?) -
Δε ξερω για τη περιπτωση σου αλλα ενασ φιλοσ που του στραβωσαν ζαντεσ καλεσε αστυνομια να καταγραφει λογο τεραστιασ λακουβασ,τισ επισκευασε και πληρωθηκε απο το δημο χωρισ ιστοριεσ (μηπωσ παιζει ρολο που ειχε γνωστο μεσα στο δημο ).
-
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΝΩΣΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΕΜΦΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.
ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΕΝΤΟΝΑ,Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ.
ΕΝΩ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΛΜ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΕΙΝΟ,(ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,23 ΧΛΜ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ),ΛΟΓΟ ΚΑΘΙΖΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΟΜΑΤΟΣ,ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΚΙ.
ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΥΞΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ. -
Εγω νομιζω οτι αφου παρεις το αντιγραφο του δελτιου συμβαντος απο την τραχαια, πρεπει να πας στο δημο ή τη νομαρχια που υπαγεται το σημειο του δρομου και ξεκινησεις τις διαδικασιες απο εκει.
ΚΑΚΟΤΕΧΝΕΙΑ ΔΡΟΜΟΥ