-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ωραίο είναι απο πίσω...
Σ'αρεσει απο πισω εσενα ε?
Σου ηρθε ετσι στην τρελα τωρα ε? και τον θες απο πισω ..τι να σου πω παιδακι μου!
Μωρό μου είμαι στον όγκο!!!
-
-
edit
-
Χάλια είναι...
-
A4 και με TSI 140PS?
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=60961
-
Εκει που λεγαμε οτι θα γλιτωσουμε απο τα 1.6...
-
-
Mεγάλωσε αρκετά ή είναι απλά ιδέα μου;
-
Εμένα μου κάνει, σαν να έχει μεταφερθεί όλο το κόπκιτ (sic) πιο πίσω, δηλαδή μεγαλύτερη μούρη και μικρότερο κώλο…
-
Το υπάρχον μοντέλο:
Μάλλον η εντύπωσή μου είναι λανθασμένη και οφείλεται στη μετατόπιση του εμπρός άξονα και τη συνεπαγόμενη μείωση του προβολου. Ίσως να ναι κάπως μακρύτερη και η μπροστινή πόρτα.
-
Ωχ ναι, έχει μεγάλη διαφορά εμπρός…
-
τα θερμα μου συγχαρητηρια στον κ.Ντα Σιλβα...
καταφερε με την κυματοειδη γραμμη τυπου Α5 να χαλασει το Α4...
πιστευω οτι αυτη η γραμμη ενω ισως να κολακευει τον δυναμισμο του κουπε Α5 μαλλον καθιστα το 4-πορτο Α4 λιγο περιεργο
για να το δω και σε αλλα χρωματα...αλλα και παλι...
δεν μου αρεσει.στις σελιδες 3-6 του Τρεντ υπαρχουν σαν φωτο απειρως πιο ομορφα και δυναμικα οχηματα...
ευχομαι αυτος ο Ιταλος να μην χαλασει και το Γκολφ...
-
Βασικά αν το έβλεπα χωρίς να ξέρω τι είναι θα έλεγα ότι είναι λιφτινγκ του νυν Α6
-
Από το πλάι μου θυμίζει BMW σειρά 1...
-
Πολυ δυσαρμονικο το πλαινο του..
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Πολυ δυσαρμονικο το πλαινο του..Το πρόβλημα είναι στο πλάι, αλλά μη αρμονικό μου φαίνεται το πίσω μέρος , ενώ το μπροστά είναι καλύτερο χωρίς τον τεράστιο εμπρός πρόβολο του παρελθόντος! Προσέξτε πως σβήνει το νεύρο πριν το πίσω φανάρι: λες και κάνει....μακροβούτι!
Κατά τ' αλλα, το σχέδιο δείχνει σαφώς πιο ανάλαφρο από το παλιό και μάλλον αυτός ήταν βασικός στόχος της Audi, να ξεφύγει δηλαδή από το Bauhaus στυλ που είχε υιοθετήσει μέχρι σήμερα.
Πάντως παραμένει σχήμα με προσωπικότητα νομίζω και δείχνει πως ΕΙΝΑΙ Audi. -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
τα θερμα μου συγχαρητηρια στον κ.Ντα Σιλβα...καταφερε με την κυματοειδη γραμμη τυπου Α5 να χαλασει το Α4...
Σκατά είναι και στο κουπέ, σκατά θα είναι και στο sedan... Από κοντά το κουπέ μου φάνηκε χειρότερο. Ομως κατάλαβα τι προσομοιώνει αυτή η γραμμή...
Την αντίστοιχη στο R8
@νδρέας
-
νομίζω οτι ο Da Silva εκτόπισε τον Bangle απο την κορυφή της hit list μου.
ΕΛΕΟΣ -
Παίδες photoshop είναι.
Δεν πιστεύω να είναι τόσο άσχημο το αληθινό.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Παίδες photoshop είναι.Δεν πιστεύω να είναι τόσο άσχημο το αληθινό.
- άπειρο. φωτοσοπ τωρινού με Α5 θα έλεγα...
Audi A4 (Β8) 2008