-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
μικρότερο σε μήκος το νέο Α4?
http://www.thecarconnection.com/Enthusi ... 10313.html
Μπορεί το μικρότερο μήκος να οφείλεται στον μικρότερο εμπρός πρόβολο. Η νέα πλατφόρμα θα έχει τοποθετημένη πιο πίσω την μηχανή.
Δεν είναι απαραίτητο, αφού ουσιαστικά αυτό που θα αλλάξει θα είναι η σχέση εμπρός άξονα-κινητήρα. Αυτό δεν αποκλείει και το να έχει κοντύνει εμπρός, αλλά δεν είναι αναγκαστικά αποτέλεσμα του επαναπροσδιορισμού της θέσης του μοτέρ, προς τα πίσω.
Σημασία έχει, ότι είναι μία ακόμη ευχάριστη φήμη σχετικά με το πώς θα είναι το νέο Α4.
Ελπίζω να είναι η αρχή, ώστε το φαινόμενο της μεγέθυνσης των αμαξωμάτων να σταματήσει κάπου εδώ, και είτε οι διαστάσεις να παραμείνουν σταθερές, είτε να μειωθούν.
Εξίσου σημαντικό είναι να μπορέσουν να μειώσουν το κόστος στις τεχνολογίες ελαφρών κραμάτων, ώστε και τα πιο μαζικά αυτοκίνητα να αρχίσουν να ελαφραίνουν.GEGE?
=356829
-
το πρώτο αυτοκίνητο που θα εγκαινιάσει τη νέα πλατφόρμα, είναι το Α5,
που θα παρουσιαστεί στη Γενεύη. -
Ο χρήστης technik έγραψε:
το πρώτο αυτοκίνητο που θα εγκαινιάσει τη νέα πλατφόρμα, είναι το Α5,
που θα παρουσιαστεί στη Γενεύη.Ενδεχομένως ένας λόγος, που θα μικρύνει το Α4 (αν μικρύνει), θα μπορούσε να είναι ότι θα προστεθεί στη γκάμα και το Α5, που ίσως είναι μεταξύ Α4 και Α6 σε διαστάσεις, και το Α7, που δεν ξέρω τι θα είναι και πώς και αν θα βγει όντως...
Χρήστο, καμιά πληροφορία περί Α7; -
ακόμα τίποτα το ουσιαστικό.
κάτι σε ...αντι-CLS
-
Οι πηγές αυτές σχετικά με την κυκλοφορία του νέου Α4 το Σεπτέμβριο πόσο αξιόπιστες νομίζετε πως είναι;
Ρωτάω διότι ενδιαφέρομαι για καινούριο Α4 TQ και καθώς είναι αρκετά τα χρήματα δεν θα ήθελα ν'αλλάξει look 6 μήνες μετά την αγορά του...Συνήθως από την παρουσίαση πόσο μετά η εμφάνιση στις εκθέσεις (της Ελλάδας)?
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Οι πηγές αυτές σχετικά με την κυκλοφορία του νέου Α4 το Σεπτέμβριο πόσο αξιόπιστες νομίζετε πως είναι;
Ρωτάω διότι ενδιαφέρομαι για καινούριο Α4 TQ και καθώς είναι αρκετά τα χρήματα δεν θα ήθελα ν'αλλάξει look 6 μήνες μετά την αγορά του...Συνήθως από την παρουσίαση πόσο μετά η εμφάνιση στις εκθέσεις (της Ελλάδας)?
αρκετά αξιόπιστες.
θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο
-
Ok ευχαριστώ, τοτε νομίζω πως αξίζει να περιμένω λίγο ακόμα...
(εκτός κι αν καταφέρω να πείσω την σύζυγο ότι χωράμε στο νέο ΤΤ ) -
Άρα αν βάλεις πρώτος παραγγελιά τον Σεπτέμβρη, πρίν το 2008 δεν το βλέπεις στην Ελλάδα!!
-
(εκτός κι αν καταφέρω να πείσω την σύζυγο ότι χωράμε στο νέο ΤΤ )βέβαια, τώρα μπορείς να πιέσεις για μεγαλύτερες εκπτώσεις
η-πλέον-κατάλληλη-περίοδος
-
μικρότερο σε μήκος το νέο Α4?http://www.thecarconnection.com/Enthusi ... 10313.html
Πολύ μ' αρέσει!Αν ποτέ πήγαινα σ' αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας ούτε που θα κοίταζα προς BMW και Merc.
-
(εκτός κι αν καταφέρω να πείσω την σύζυγο ότι χωράμε στο νέο ΤΤ )βέβαια, τώρα μπορείς να πιέσεις για μεγαλύτερες εκπτώσεις
η-πλέον-κατάλληλη-περίοδος
και έγω κάποιοα στιγμή έλεγα να περιμένω το καινούργιο μοντέλο αλλά κατέληξα ότι θα πρέπει να περιμένω 1.5 χρόνο οπότε περιμένω σε καινούργιο το μελλοντικά παλιό με καλή έκπτωση!!!!!
Πάντως στο ΤΤ δεν χωράτε!!!!!
-
Οταν στο φέρουν εσένα θα είναι παρελθοντικά παλιό ήδη.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
και έγω κάποιοα στιγμή έλεγα να περιμένω το καινούργιο μοντέλο αλλά κατέληξα ότι θα πρέπει να περιμένω 1.5 χρόνο οπότε περιμένω σε καινούργιο το μελλοντικά παλιό με καλή έκπτωση!!!!!
Πάντως στο ΤΤ δεν χωράτε!!!!!Επειδή μάλλον έχετε δίκιο στο τελευταίο, θέλεις να μου πεις σε ποια αντιπροσωπεία πήγες και τι είδους έκπτωση πέτυχες? -έστω με pm-
Ελπίζω να μην είμαι πολύ αδιάκριτος -
Τι σε 6 τι σε 12. Και με το α3, α4 τα ίδια έκανε, Για δες κάποια μηνύματα εδω μέσα που τους έιχαν πείσει ότι το λιφτινγκ ήταν νέο μοντέλο!!
-
http://www.automotive.com/spied-cars/90 ... index.html
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
http://www.automotive.com/spied-cars/90/112-0608-2008-audi-a4/index.htmlεδώ ίσως φαίνεται ο μικρός πρόβολος μπροστά
-
-
Εμένα μου μοιάζει πολύ με το πρώτο Α4, φαίνεται πιο χαμηλό και λιγότερο ογκώδες... Πιο σπορ σίγουρα!
Τώρα αν όντως είναι, θα δούμε.... Σαφώς μεγάλο βήμα για την Audi, ίσως αυτή τη φορά να ξεπέρασε τους ανταγωνιστές της... Αν συνυπολογίσεις και την τεχνολογία ειδικά...
Θα δούμε! -
Ο χρήστης JoeyJ έγραψε:
Ωραίο είναι απο πίσω...Σ'αρεσει απο πισω εσενα ε?
Σου ηρθε ετσι στην τρελα τωρα ε? και τον θες απο πισω ..τι να σου πω παιδακι μου!
-
Να κάνουν κάτι για τους εσωτερικούς χώρους. Το Α4 που οδηγώ καμιά φορά μου θυμίζει Golf MKIII από...άνεση. Α! Δεν χωράει κάν το παιδικό κάθισμα πίσω απο την πλάτη του δικού μου καθίσματος. Φοβεροί χώροι... ...
Audi A4 (Β8) 2008