-
Fire_Bro, αν γίνουν τίποτα καθυστερήσεις στον αγώνα όπως ατυχήματα, άκυρες εκκινήσεις, διακοπές, βροχή και safety car, να κάνεις τον σέρβερ 5 με 20 λεπτά πιο αργά από το κανονικό. Εσύ θα κρίνεις πόσα λεπτά.
EDIT: Ο αγώνας ξεκινάει η ώρα 21.00 και σύμφωνα με κάποιο κανονισμό το μέγιστο επιτρεπτό χρονικό διάστημα είναι 2 ώρες. Άρα δεν νομίζω να υπάρξει οποιαδήποτε καθυστέρηση, εκτός κι αν γίνει κάποια διακοπή και μετά επανέναρξη(ισχύει λες ο κανονισμός και εδώ?).
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Fire_Bro, αν γίνουν τίποτα καθυστερήσεις στον αγώνα όπως ατυχήματα, άκυρες εκκινήσεις, διακοπές, βροχή και safety car, να κάνεις τον σέρβερ 5 με 20 λεπτά πιο αργά από το κανονικό. Εσύ θα κρίνεις πόσα λεπτά.
EDIT: Ο αγώνας ξεκινάει η ώρα 21.00 και σύμφωνα με κάποιο κανονισμό το μέγιστο επιτρεπτό χρονικό διάστημα είναι 2 ώρες. Άρα δεν νομίζω να υπάρξει οποιαδήποτε καθυστέρηση, εκτός κι αν γίνει κάποια διακοπή και μετά επανέναρξη(ισχύει λες ο κανονισμός και εδώ?).
Έχω την εντύπωση ότι ο κανονισμός αναφέρεται στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την ΠΡΩΤΗ εκκίνηση.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Για δοκίμασε με τα 2 files που σου έστειλα από το messenger. Βάλε τα στο C:\Program Files\EA SPORTS\F1 Challenge 99-02\Options !
Τα έβαλα, ΑΛΛΑΞΑΝ τα μενού, ΒΛΕΠΩ τον κωδικό αν το κάνω από το παιχνίδι, δοκιμάζω και από gamespy!!
Τελικά δουλεύει ο κωδικός από το παιχνίδι?
-
1:07.1
Δεν είναι ο καλύτερος μου γύρος αλλά σας δίνει μια ιδέα. -
Έχεις τιμόνι ρε Billy ;
-
Ναι!
-
Κουφάλα...
-
Εγώ σύμφωνα με κάποιες οδηγίες του vasilaki για το set-up και με διαφορετική προσέγγιση της τελευταίας στροφής έκανα 1.07.419, 2 δέκατα κάτω από το PB μου. Πάντα με πληκτρολόγιο.
Υ.Γ Βασίλη ευχαριστώ για τα on-line tips
-
Συνέχισε έτσι Theofaman, αν θέλεις σου στέλνω και το σετ-απ μου, αρκεί μόνο να μου το ζητήσεις!
-
Συνέχισε έτσι Theofaman, αν θέλεις σου στέλνω και το σετ-απ μου, αρκεί μόνο να μου το ζητήσεις!Δεν πειράζει, προτιμώ να το παλέψω όσω μπορώ μόνος μου . Ευχαριστώ πάντως .
-
Πήγα στο C:\Program Files\EA SPORTS\F1 Challenge 99-02\SeasonData\Circuits\Austria\2002_A-1_Ring, άνοιξα το 2002_A-1_Ring.GDB File έβαλα στο filter properties 2004RH. Πάω στο παιχνίδι, πιάνω μια Φερράρι '04, φορτώνω την πίστα της Αυστρίας, μπας και καταφέρω να νικήσω τον χρόνο του mschumacher και τελικά τα κατάφερα ! 1:04.523 ! Τουλάχιστον τον νίκησα εικονικά!
-
Πήγα στο C:\Program Files\EA SPORTS\F1 Challenge 99-02\SeasonData\Circuits\Austria\2002_A-1_Ring, άνοιξα το 2002_A-1_Ring.GDB File έβαλα στο filter properties 2004RH. Πάω στο παιχνίδι, πιάνω μια Φερράρι '04, φορτώνω την πίστα της Αυστρίας, μπας και καταφέρω να νικήσω τον χρόνο του mschumacher και τελικά τα κατάφερα ! 1:04.523 ! Τουλάχιστον τον νίκησα εικονικά!καλά που τα μαθένετε αυτά τα κόλπα? εγώ παίζω το παιχνίδι από τη 1η μέρα κυκλοφορίας του και τώρα τα μαθαίνω αυτά.
-
mschumacher, ένα Fiorano ή ένα Mugello θα είναι ότι πρέπει για σένα!
-
στο 2004 mode στη πίστα της αυστρίας κάνω 1.03.4 νομίζω κατεβαίνει και άλλο αλλά δε θα το μάθω ποτέ αφού πλέον έχω εγκαταστήσει την πίστα του Bahrain η οποία μου αρέσει πάρα πολύ.
Προτείνω σιγά σιγά όσοι δεν έχετε το 2004 mode να το κατεβάσετε γιατί εκεί θα είναι το επόμενο πρωτάθλημα που θα παίξουμε εκτός αν μέχρι τότε έχει βγει το 2005 (!).
-
Έβαλες τα τελευταία updates, mschumacher?(Trackpack v1.05)
-
ναι
-
Θελεις να κανω ενα σερβερ στο Μπαχρεην?
-
Νεώτερα από το μέτωπο... 1.07.176 . Το συγκεκριμένο set-up επιτρέπει και χρόνο κάτω από 1.07 αλλά μόνο με ένα τέλειο γύρο, τον οποίο άντε να τον βρείς.
Έχει κανείς το link για το 2004mode? -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Νεώτερα από το μέτωπο... 1.07.176 . Το συγκεκριμένο set-up επιτρέπει και χρόνο κάτω από 1.07 αλλά μόνο με ένα τέλειο γύρο, τον οποίο άντε να τον βρείς.
Έχει κανείς το link για το 2004mode?Πες του Σπύρου να σου πει τι να κάνεις!
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Έχει κανείς το link για το 2004mode?
6ος Αγώνας AUSTRIA 2002 (REMATCH) 25 (ΣΑΒΒΑΤΟ) ΙΟΥΝΙΟΥ 2005