-
Χθες κατέβηκα κάτω από το 1.10 με άροους, και άγγιξα 1.08 με Φεράρι, αλλά βελτιωνόταν χαλαρά, ακόμα και στο σετάπ των γραναζιών (βασικά έβαλα το σετάπ της άροους που εκεί ήταν καλό)
Πλάκα είχε, μάλιστα ήμουν στη σχολή και μαζεύτηκαν 5-10 άτομα και χάζευαν! Πού να ήμουν και καλός δηλαδή!!!
-
Χθές ήταν πολύ ωραία, ειδικά αργότερα που μήναμε 4 και βλεπόμασταν. Χρησιμοποίησα ενα πιο γρήγορο setup και βελτίωσα αρκετά τις επιδόσεις μου. Οι μάχες με Spiro και Vassilaki ήταν καταπληκτικές.
-
Σημερα ειμαι στην διαθεση σας, για σερβερ και testing!
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Σημερα ειμαι στην διαθεση σας, για σερβερ και testing!ΑΤΙΜΕ!!!! Είμαι ξενύχτης από διαγώνισμα, και πρέπει να κάνω εργασία το απόγευμα, αλλά τρώγομαι!!!
Αν κάνετε μάλλον θα έρθω σε λιγάκι!
-
Τι ωρα σε βολευει?
-
Τώρα;
(βασικά κανονικά δε με βολεύει πριν τον Αύγουστο, αλλά τα θέλει ο πισινός μου! ) -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Τώρα;
(βασικά κανονικά δε με βολεύει πριν τον Αύγουστο, αλλά τα θέλει ο πισινός μου! )OK, περιμενε 5 λεπτα.
EDIT: Ετοιμο. Ονομα= Hellas και password= sauber !
-
οκ έρχομαι!!
-
οκ έρχομαι!!me 2
-
ΤΡΕΛΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΛΕΜΕ!!!!!!
Με το Βασίλη, και ήμασταν ορατοί και με κανονική διάσταση επί 11 γύρους (πάλι καλά που έκοβε όταν τούμπαρα!! )Τρελλή φάση, φοβερή κόντρα και τελικά τερμάτισα με τετακέ (με όπισθεν) και χάνοντας τη θέση για μισό δεύτερο!!!
-
ΤΡΕΛΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΛΕΜΕ!!!!!!
Με το Βασίλη, και ήμασταν ορατοί και με κανονική διάσταση επί 11 γύρους (πάλι καλά που έκοβε όταν τούμπαρα!! )Τρελλή φάση, φοβερή κόντρα και τελικά τερμάτισα με τετακέ (με όπισθεν) και χάνοντας τη θέση για μισό δεύτερο!!!
βρε ασε τα λογια και ελα μεσα!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ΤΡΕΛΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΛΕΜΕ!!!!!!
βρε ασε τα λογια και ελα μεσα!!!
ρεφρές κάνω...
-
οκ!
-
εμεις μπηκαμε και ο Βασιλης δεν ειναι μεσα!!!!!
πως γινεται αυτο???? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εμεις μπηκαμε και ο Βασιλης δεν ειναι μεσα!!!!!
πως γινεται αυτο????Τελικα ημουν μεσα!
-
Παιδια που θα ειναι ο επομενος αγωνας μετα την Αυστρια?
-
Monaco
-
Damage on?
-
Αν το σκεφτω πονηρα , ισως να πρεπει να βαλουμε damage ON, μηπως τουμπαρουν κανενας mschumacher, sikrip κ.α. , αλλα λογικα ολοι θα τουμπαρουμε και θα γινει πανδαιμονιο.
-
Με τον αγώνα στην Αυστρία τι θα γίνει τελικά? Σάββατο θα γίνει? Τι ώρα?
6ος Αγώνας AUSTRIA 2002 (REMATCH) 25 (ΣΑΒΒΑΤΟ) ΙΟΥΝΙΟΥ 2005