-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Παιδιά καλύτερα να μην ρωτάτε για να μην μεταφερθεί η κατάσταση στο forum. Αφού είπε ότι θα τα εξηγήσει όλα ο mschumacher. Περιμένετε...αύριο όμως γιατί είμαι πολύ κουρασμένος αυτή τη στιγμή από τις συζητήσεις στο IRC για το σημερινό αγώνα.
-
BiLL, λυπαμαι πολυ που σε εκαν μπουτ αρκετες φορες αλλα το εκανα ετσι για να μαθεις να σεβεσαι καποια πραγματα. Ηρθες, διαλυσες τον αγωνα, ειρωνευσουν και στο τελος ενω ολοι εκτος του κυριου Δημητρη ελεγαν να φυγεις, αναγκασες 2 αλλους να φυγουν παρολο την προσπαθεια που σου εκαναν να καταλαβεις. Ξοδευσαμε ελευθερο χρονο σε προετοιμασια για αυτο τον αγωνα και επειδη εσυ δεν ελεγες να φυγεις(χωρις να εχουμε προβλημα με εσενα και ειδικα εγω σου ειπα να γινεις μελος για να συμμετασχεις σε μελλοντικο αγωνα) ματαιωσες και τον αγωνα!
Όσο για κάποιους που σε έβρισαν νομίζω πρέπει να καταλάβεις την δυσφορία τους όταν έκανες τα πιο πάνω! Εγώ προσωπικά απολογούμαι για τις ενεργειες μου και ελπίζω ομως να καταλαβαίνεις τη θέση μου.
Mr Fire_Bro, ο σερβερ σου ειναι ανικανος να μας αντέξει όλους εμας. Και σε παρακαλω μην τα παρεισ στο κρανιο οπως π.χ. σε Μαλαισία κα βοηθα και κανενα άλλο να κανει καλο σερβερ αν τελικα δεν θα τρεχουμε σε εσενα.
Ελπιζω να εγινα κατανοητος! -
Σοβαρα ρε αχάριστε; Δεν σου αρέσει ο server μου; DSL έχω και δεν την ορίζω εγώ. Αυτές τις δυνατότητες μου παρέχει. Τι θες να κάνω; Nα μπω μέσα στα καλώδια για να πάει πιο γρήγορα ή να πάω να πάρω μια καλύτερη σύνδεση για να παίζεις καλύτερα;
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Σοβαρα ρε αχάριστε; Δεν σου αρέσει ο server μου; DSL έχω και δεν την ορίζω εγώ. Αυτές τις δυνατότητες μου παρέχει. Τι θες να κάνω; Nα μπω μέσα στα καλώδια για να πάει πιο γρήγορα ή να πάω να πάρω μια καλύτερη σύνδεση για να παίζεις καλύτερα;Καλα ρε μαλακα, σορυ!
-
Οui!
DimitrisF1=Fire_Bro
-
Κοιταξε, ο Δημητρης χρησιμοποιησε μια κουβεντα του Ben και επειδη ο mschumacher συμφωνησε μαζι του, θεωρησε 'α, να ο τροπος να τους την κατσω ολη' . Αλλα ο Δημητρης δεν καταλαβε τι εννοουσε ο Ben! Εννουσε την παρεα του ΦΟΡΟΥΜ και οχι την οποιαδηποτε παρεα!
-
Ποιου forum ρε; Αφου ο Ben δεν συμμετάσχει έτσι στο forum.
Βλέπεις όλοι το κατανόησαν λάθος αλλά μόνο εσύ σωστά...
Δεν φταίω εγώ για τα επιχειρήματα που χρησιμοποιώ αλλά αυτοί που μαρτυράνε χωρίς ξύλο.
-
Bill-MS, πόσων ετών είσαι αν επιτρέπεται?
-
Ο χρήστης BiLL-MS έγραψε:
KAI EIPE AYTOLEXEI OTI DEN BANNAREI ELLINA....Τι κουβεντα ειναι αυτη? Δηλαδη εγω, αν καμια φορα του σπασω τα νευρα στον σερβερ, δεν θα με μπουταρει? Εκτος αν το κανει επειδη ειμαι Ελληνοκυπριος!
-
Ποιου forum ρε; Αφου ο Ben δεν συμμετάσχει έτσι στο forum.Βλέπεις όλοι το κατανόησαν λάθος αλλά μόνο εσύ σωστά...
Δεν φταίω εγώ για τα επιχειρήματα που χρησιμοποιώ αλλά αυτοί που μαρτυράνε χωρίς ξύλο.
Μα δεν καταλαβεις? Την παρεα του ΦΟΡΟΥΜ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!
-
Μόνο που εμένα ούτε τα νεύρα μου έσπασε ούτε με προσέβαλλε. Και το ότι κάνω server δεν σημαίνει πως έχω περισσότερα δικαιώματα ούτε τίποτε άλλο. Όλοι ίσοι είμαστε μέσα στους αγώνες.
Δηλαδή αν είχα προσωπικά μαζί σου θα ήταν σωστό να σε έκανα ban επειδή μόνο και μόνο επειδή είμαι ο server;
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ποιου forum ρε; Αφου ο Ben δεν συμμετάσχει έτσι στο forum.
Βλέπεις όλοι το κατανόησαν λάθος αλλά μόνο εσύ σωστά...
Μα δεν καταλαβεις? Την παρεα του ΦΟΡΟΥΜ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!
Άσε ρε, μία λες το ένα μία λες το άλλο. Με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω είσαι.
-
Τελοσπαντων, καλοσωρισες BiLL-MS!
Και Fire_Bro, ότι θέλω κάνω στα πιτς, αφού για παρεα μιλαμε! -
Ρε δεν πας να πέσεις και από κανα μπαλκόνι... τι με νοιάζει; Εμείς θα παιζουμε με κανόνες.
Αν με χτυπήσεις όμως μέσα στα pits καμιά φορά τότε θα έχουμε προβλήματα.
Κι επίσης όταν δεν έχεις κάτι να μου απαντήσεις μην πετάγεσαι σε άσχετα πράγματα.
-
Ρε δεν πας να πέσεις και από κανα μπαλκόνι... τι με νοιάζει; Εμείς θα παιζουμε με κανόνες.Αν με χτυπήσεις όμως μέσα στα pits καμιά φορά τότε θα έχουμε προβλήματα.
Κι επίσης όταν δεν έχεις κάτι να μου απαντήσεις μην πετάγεσαι σε άσχετα πράγματα.
Ε τοτε γιατι δεν εφαρμοσες τους ΚΑΝΟΝΕΣ???????????????????????
-
Πως να τους εφαρμόσω δηλαδή;
Σου είχα κάνει τόσες παρεκλήσεις αλλα εσύ συνέχιζες... στα παπάρια σου.
-
Καταρχήν θέλω να ενημερώσω όσους συμμετέχουν στο πρωτάθλημα ότι ο αγώνας πιθανότατα να διεξαχθεί σε 1 βδομάδα την ερχόμενη Κυριακή εκτός αν το θελήσουν να γίνει κάποια καθημερινή. Είναι συζητήσιμο
Ο λόγος που δεν έγινε ο σημερινός αγώνας (επίσημα τουλάχιστον) δεν είναι ένας αλλά δυο. Ο σημαντικότερος όμως είναι ο 1ος που θα αναφέρω.
Κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμαστικών μπήκε στο room o Bill ο όποιος έτυχε να είναι και Έλληνας. Του ζητήθηκε ευγενικά να φύγει από το δωμάτιο διότι διεξάγονταν επίσημος αγώνας του forum 4T. Ο λόγος που του ζητήθηκε αυτό ήταν ότι επειδή ήμασταν ήδη αρκετά άτομα μέσα, η σύνδεση του Fire_Bro είχε προβλήματα με αποτέλεσμα η συμμετοχή του Bill να επιβαρύνει τη ήδη επιβαρυμένη κατάσταση.
Ζητήθηκε λοιπόν να φύγει από το δωμάτιο αφού δεν συμμετείχε επίσημα. Αντί όμως να το δεχτεί – αντίθετα ήταν ειρωνικός και δεν βοηθούσε στη λύση του προβλήματος. Το πρόβλημα έγινε μεγαλύτερο όταν ο Fire_Bro δεν δεχόταν πεισματικά να «πετάξει» τον Bill έξω χρησιμοποιώντας τη δικαιολογία ότι «είναι Έλληνας και δεν τον πετάω έξω».
Η ώρα όμως περνούσε και λύση δεν είχε δοθεί. Ο Bill συνέχισε να ειρωνεύεται ενώ και επειδή ο “Ben” δε μπορούσε να ανεχτεί άλλο τη κατάσταση αποχώρησε. Όταν λοιπόν στη συνέχεια το σύνολο των συμμετεχόντων είχαν αποφασίσει να φύγει ο Bill ο Fire_Bro συνέχισε να αδιαφορεί με αποτέλεσμα να μην αντέξω εγώ μετά και να αποχωρήσω.
Η ουσία είναι η εξής. Αν δούλευε ο κωδικός τότε δε θα είχαμε τέτοια προβλήματα, αλλά παρόλα αυτά η εμμονή του Fire_Bro να κάνει ότι θέλει και να μην ακούει τους υπόλοιπους ήταν απαράδεκτη. Θύμα αποτέλεσε ο THEOFAMAN που καθυστέρησε πολύ να βρει το room όταν μέσα σε αυτό βρισκόταν ήδη ο Bill ο οποίος είχε DSL και δεν είχε τέτοια προβλήματα. O Bill όμως δε συμμετείχε στο πρωτάθλημα σε αντίθεση με τον THEOFAMAN.
Το 2ο που θέλω να θίξω είναι ότι βρέθηκε με mismatch το hdv των ή Fire_Bro & Sikrip ενώ δε ξέρω τι έγινε με τον Pininfarina. Για να συμμετέχετε νόμιμα πρέπει να κατεβάσετε τα αρχεία που έχω στο thread με τη βαθμολογία. Αν αγνοηθεί αυτό τότε το πρωτάθλημα που παίζουμε θεωρείται Φάρσα.
Να τονίσω τέλος ότι ούτε η συμπεριφορά του Bill, ούτε αυτή του Fire_Bro βοήθησε τη κατάσταση. Είναι κρίμα να κάνεις δοκιμές κατά τη διάρκεια της βδομάδας να φτάνεις στον αγώνα και να στο χαλάει ένας πεισματάρης ανεγκέφαλος επειδή δεν ήθελε να κάνει ban Έλληνα….σε τι θίχτηκες? Προτείνω για αλλαγή server να γίνει ο Vassillis ο οποίος από δοκιμές έχει αποδειχτεί αξιόπιστη λύση.
-
Πως να τους εφαρμόσω δηλαδή;Σου είχα κάνει τόσες παρεκλήσεις αλλα εσύ συνέχιζες... στα παπάρια σου.
Πρωτο = συμφωνησαμε να τρεχουμε οσοι ειμαστουν μετα απο 2-3 αγωνες, γιατι αν θυμαμε σε Βραζιλια, μπηκαν και αλλοι οι οποιοι δεν βαθμολογηθηκαν τελικα γιατι ηρθαν ετσι για χαβαλε.
Δευτερο = ηταν επισημος αγωνας και ισχυουν τα οσα ειπα στο πρωτο
Τριτο = σε φιλικους - ανεπισημους αγωνες αφηναμε και αλλους ελληνες και κυπριους
Τεταρτο= δεν ειπαμε οτι υπαρχει κανονας για να μην απενεργοποιω τον κοφτη πιο γρηγορα. Μονο ΜΙΑ ΦΟΡΑ μου ειπες, σταματα να το κανεις αυτο και σου ειπα οτι δεν θα χανω χρονο στα πιτς για ενα μαλακισμενο κοφτη(Ισπανια ηταν) και σιωπησες. Σε Ιμολα, Μαλαισια δεν ειπες τιποτα. Σημερα το εκανα ξανα απο συνηθεια, και επειδη μονο εσενα σε πειραζει αυτο (4 χρονια που παιζω ονλαιν και σε απλα χαβαλε και σε πρωταθλημα δεν παραπονεθηκαν για αυτο) μου ειπες για δευτερη φορα μην το κανεις αυτο. Και το εφαρμοσα αλλα εσυ ησουν απορροφημενος στο να ψηφισουμε αν θα αφησουμε ή οχι τον BiLL μεσα. -
-
Αν εσύ έχεις ανοιχτό το irc και τον explorer κάνοντας posts δεν φταίω εγώ αν έχεις synchronizing. Την ίδια σύνδεση είχα πάντα. Την ίδια είχα επίσης και τότε που εσύ μου έλεγες να κάνω εγώ server.
-
Μην αντιμετωπίζεις τον Bill σαν εξωγήινο. Μπορόυσες να τον αντιμετώπιζες σαν κάποιον που μπήκε σαν όλους αυτούς που συμμετάσχουν στο forum αλλά δεν κατεβαίνουν στους αγώνες.
-
Mην μου λέτε για τον Theofaman γιατί όταν μου λεγατε να κάνω καινουριο server σας έλεγα πως δεν θα το διακινδυνέψω γιατί μπορεί να μπει και κάποιος άλλος, και μου λέγατε πως 'όχι δεν θα μπει άλλος'. Οπότε μην μου λέτε πως αντιμετώπισε προβλήματα ο Τheofaman ενώ εσείς πρώτοι με τις ιδέες σας θα τον 'τρώγατε'.
-
Πολλοί που συμμετέχουν στο forum δεν κατεβαίνουν στους αγώνες ή και το αντίθετο. Ο Ben μπήκε στο πρωτάθλημα επειδή εσύ (mschumacher) του το είπες, όχι λογω του forum, το ότι μια τρέχει και την άλλη δεν τρέχει δεν το συζητώ. Επίσης ο 'spiros' όλο συμμετέχει στα threads του πρωταθλήματος αλλά ποτέ δεν κατεβαίνει στους αγώνες. Ο Kid κατεβαίνει και δύο δεν κατεβαίνει. Ο Dibidais δεν συμμετέχει στα threads των αγώνων αλλά την μία και μοναδική φορά που κατέβηκε έκανε συνέχεια burn out μέσα στην πίστα την ώρα του αγώνα. Μόνο εγώ κι εσύ έχουμε τρέξει σε όλους τους αγώνες, οπότε μην μου λέτε για παρεές και 'από την αρχή μαζί' και τέτοια. Είπατε, ο Ben κι εσύ, πως τρέχετε για την παρέα. Με την στάση σας αποδείξατε το αντίθετο.
Για τους παραπάνω λόγους έκρινα πως δεν θα ήταν κακό να συμμετάσχει και ο Bill στον αγώνα. Θα κερδίζαμε έναν ακόμη φίλο στην 'παρέα' αλλά εσείς δεν τον θέλατε. -
Εμένα δεν με χτύπησε για mismatch σήμερα όπως λες. Τον Sikrip χτύπησε που είχε Ferrari ενώ εγώ Williams. Μπορεί να τον χτύπησε σε σχέση με κάποια άλλη Ferrari. Ο Pininfarina ο οποίος μπήκε πρώτος μέσα μπορεί να σας διαβεβαιώσει πως ποτέ δεν χτύπησαν τα .hdv μας.
Εφόσον τρέχω με τα μαμίσια .hdv του παιχνιδιού δεν βρίσκω κάποιο λόγο να κατεβάσω τα δικά σας αρχεία. Που ξέρω εγώ πως δεν είναι 'πειραγμένα'; -
Λες πως δεν βοήθησε η συμπεριφορά μου... Ενώ η δικιά σας (Ben, mschumacher) εγωιστική συμπεριφορά που σηκωθήκατε και φύγατε βοήθησε ε; Αν δεν φεύγατε ο αγώνας θα είχε γίνει κι έτσι δεν θα πήγαιναν χαράμι οι δοκιμές.
-
Ξέρετε πως όποιοι άσχετοι μπαίνουν τους κάνω ban με την μία. Στο practice κάθομαι μέσα στα pits για αρκετή ώρα για να τους κάνω ban και πολλές φορές έχω κοψει τους γύρους μου για να μπω στα pits και να το κάνω. Αλλά αυτή την φορά δεν ήταν το ίδιο.
-
-
Vasilaki, μην μου λες πως σιώπησα. Όλοι οδηγούμε με τον κόφτη και αυτό είναι το σωστό.
Όποτε σε έβλεπα να το κάνεις στο έλεγα. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Αλλά για το καλό όλων κόφτο καλύτερα.
6ος Αγώνας AUSTRIA 2002 (REMATCH) 25 (ΣΑΒΒΑΤΟ) ΙΟΥΝΙΟΥ 2005