-
Άρχισε να ξαναφορτώνει την πίστα...
Δεν πειράζει, ούτως ή άλλως ήταν ώρα να την κάνω... -
GeorgeTabs κάνε refresh να μας βρεις χανά. pioneer-dj
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Mschumacher μας βλέπεις? Server pioneer και κωδικός dj!κόλησε ο υπολογιστής μου.
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Από τον επόμενο αγώνα, δηλαδή από τον αγώνα που θα διεξαχθεί τη Κυριακή στην Αυστρία, όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν κάποια συγκεκριμένα αρχεία κοινά για να αποφευχθεί η και η παραμικρή πιθανότητα «κλεψιάς».
Τα συγκεκριμένα αυτά αρχεία προέρχονται από το φάκελο «f1 challenge-season data-vehicles» που βρίσκονται εγκατεστημένα στο δικό μου Υπολογιστή. Μετά από συνάντηση που έγινε με τους pininfarina, sikrip, theofaman, vassillis, και εμένα σε δικό τους server αποδείχτηκε ότι τα αρχεία δεν έχουν «δεχθεί» το παραμικρό ίχνος παραμετροποίησης.
Τα αρχεία αυτά είναι σε συμπιεσμένη μορφή .rar και θα τα βρείτε στη παρακάτω ιστοσελίδα. Περιλαμβάνονται μόνο 3 μονοθέσια: Ferrari, Williams, Mclaren. Αν κάποιος επιθυμεί να συμμετέχει στο πρωτάθλημα με άλλο μονοθέσιο μπορεί να το ζητήσει και να ανεβάσουμε τα αρχεία και για το μονοθέσιο της επιλογής του. Η εγκατάσταση είναι απλή. Αντιγράφετε τα αρχεία στο φάκελο που είναι εγκατεστημένο το παιχνίδι και συγκεκριμένα “F1 challenge 99-01 – season data – vehicles”. Για καλό και για κακό κάντε ένα backup των αρχείων που ήδη έχετε στο δικό σας υπολογιστή.
Αν βρεθεί κάποιος ο οποίος έχει mismatch τότε δε θα μπορέσει να συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί το γνωστό «.exe mismatch» για ευνόητους λόγους.
Παρακάτω ακολουθεί η ιστοσελίδα για να κατεβάσετε το αρχείο.
Ευχαριστώ για τη κατανόηση.
http://sr1.mytempdir.com/52788
Η ίδια ανακοίνωση βρίσκεται και στο thread με τη βαθμολογία των συμμετέχοντων στο πρωτάθλημα του forum.
-
pininfarina έλα τι έφυγες?
-
Pininfarina, θα έρθεις?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
pininfarina έλα τι έφυγες?Συγνωμη παιδια δεν ηρθα να παιξω απλα να δω αν μου βγαζει mismatch με τα νεα αρχεια, αλλα ουτως η αλλως μου φαινεται παιζατε RH2004.
MS πρεπει να κανω overwrite τα αρχεια του υπαρχοντα φακελου με ονομα Ferrari? Η απλα paste το νεο φακελο με ονομα ferrari2002? (μαλλον το 1ο μιας και το παιχνιδι μαλλον βλεπει μονο το φακελο Ferrari )
-
Άλλαξε το όνομα στα αρχεία σου πρώτα, μην χαθούνε, και ,μετά σώσε στην θέση τους τα καινούρια.
-
mschumacher, περιμένω νεότερα για το testing με το set-up μου!
Αν μπορείς, θα προτιμούσα μια ωραία λεπτομερή αναφορά, που υστερεί, που είναι αναλόγως καλή, κλπ........! Ευχαριστώ ! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Κατάφερα να κατέβω από το 1.08. Δηλαδή 1.07.771 με πιθανότητες για κάτω από 1.07.500.
εκανα μια αλλαγη στο δικο μου σασμαν και πηγα στο 1:06:550
Αυτός ο χρόνος είναι με τιμονιέρα η πληκτρολόγιο?
με τιμονιερα ειναι. Δεν ξερω ποσο βοηθαει, αλλα σιγουρα εχεις καλυτερη αισθηση
Ένας φίλος που πήρε τιμονιέρα μου είπε πως κερδίζεις 1.5-2 δλτ. τον γύρο.
-
Όσο καιρό μας κέρδιζε ο roxette και μας έριχνε δευτερόλεπτα όλα ήταν ok. Κανείς δεν μίλαγε ούτε αντιδρούσε.
Τωρα που άρχισε να χάνει άρχισε να αμφισβητεί αυτά που κάνουν οι άλλοι.Την Κυριακή ο αγώνας θα γίνει κανονικά. Εγώ δεν θα αλλάξω κάτι γιατί είμαι καθαρός. Αλλά θα είναι ο τεέυταίος μου αγώνας στο πρωτάθλημα.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Κατάφερα να κατέβω από το 1.08. Δηλαδή 1.07.771 με πιθανότητες για κάτω από 1.07.500.
!
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Όσο καιρό μας κέρδιζε ο roxette και μας έριχνε δευτερόλεπτα όλα ήταν ok. Κανείς δεν μίλαγε ούτε αντιδρούσε.
Τωρα που άρχισε να χάνει άρχισε να αμφισβητεί αυτά που κάνουν οι άλλοι.Την Κυριακή ο αγώνας θα γίνει κανονικά. Εγώ δεν θα αλλάξω κάτι γιατί είμαι καθαρός. Αλλά θα είναι ο τεέυταίος μου αγώνας στο πρωτάθλημα.
θες να τα κανεις πιο 'λιανα' και για εμας τους νεους??
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
!
Τί να σου πω. Δεν τον έχω δεί από κοντά να το κάνει πάντως. Απλά λέω τι μου έχει πει.
-
Επιτέλους θα συμμετάσχω... Πολύ καιρό περίμενα...
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
!
Τί να σου πω. Δεν τον έχω δεί από κοντά να το κάνει πάντως. Απλά λέω τι μου έχει πει.
δεν ξερω, δυσκολο το βλεπω να κερδιζεις τοσο πολυ, αλλα δεν το αποκλειω.
-
Γιατί θα είναι ο τελευταίος σου αγώνας?
-
Γιατί ο προηγούμενος ήταν ο προτελευταίος.
-
Μίλα βρε σωστά και επεξηγητικά!
-
Ο Hellenic tifosi πού χάθηκε? Αφυπηρέτησε?
6ος Αγώνας AUSTRIA 2002 (REMATCH) 25 (ΣΑΒΒΑΤΟ) ΙΟΥΝΙΟΥ 2005