-
Πού τα σώζει και πώς μπορώ να σας εμφανίσω τισ φώτο? Δεν πρέπει να τις ανεβάσω στο ίντερνετ?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Πού όμως τα σώζει? Σαν τρέχω να πατήσω F12 ή στο replay?Τρέχοντας το σώζει, σου βγάζει και μήνυμα.
Δεν έψαξα ποτέ όμως που μπαίνει, αφού μόνο κατά λάθος έχω κρατήσει οθόνες (συνήθως ψάχνοντας κάποιο βοήθημα...) -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Μα δεν το αντιγράφει καν!Μα τι στο δ***** μου λες?
-
Μα δεν το αντιγράφει καν!
Μα τι στο δ***** μου λες?
Ε;
-
Μα δεν το αντιγράφει καν!
Μα τι στο δ***** μου λες?
Δεν μπορείς δηλ. να κάνεις ένα copy-paste το crack στο directory του game?
-
Ξαναδιάβασε την πρώτη μου δημοσίευση...
Εννοώ ότι δεν αντιγράφεται καν το παιχνιδι στο σκληρό...
-
Δηλαδή δεν κατάφερες καν να το κάνεις install?
-
Ξαναδιάβασε την πρώτη μου δημοσίευση...Εννοώ ότι δεν αντιγράφεται καν το παιχνιδι στο σκληρό...
εχεις window messanger να το λυσουμε το προβλημα αμεσως??
-
Για το πρόβλημά μου τίποτα;εγώ δε μπορώ να βοηθήσω. Το είχα και εγώ με SP2 αλλά την αγγλική έκδοση PRO και δούλεψε μια χαρά. χμμ τώρα που το θυμάμαι και με ελληνικά SP2 δούλεψε.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
mschumacher, πώς μπορείς να βγάζεις φώτο κάποιου γύρου?
μαλλον βαζει σε replay το γυρο και μετα το παιζει και πατα το F12 εκει που πρεπει
το λεω γιατι δεν φαινονται να υπαρχουν ενδειξεις στο καντραν του αυτοκινητου, οπως οντως συμβαινει στα replays.@ MS: εχω δει κατι απιστευτους χρονους στο ιντερνετ. Μαλιστα απο αυτον που ειχα παρει καποιο σεταπ αρχικο που χρησιμοποιησα ελεγε οτι με αυτο εκανε 1:04:7 , ενω εχω 'δει' και αλλους που εκαναν 1:02 - 03!!!!
μπορει πραγματι να γινει νομιμα καποιος τοσο γρηγορος γυρος ???edit *** με προλαβατε με το F12
Με τιμόνι νομίζω μπορείς να μπεις στο 1.03 με πολύ μεγάλη δυσκολία.... 1.02 όμως φαντάζει απίθανο αφού προσωπικά έχω καλύψει εκατοντάδες γύρους στη πίστα και πιστεύω ότι δεν είναι νόμιμο το 1.02
PS σε replay πατάω F12 εκεί που θέλω. Οι εκόνες αποθηκεύονται στο φάκελο F1 Challenge 99-02 εκεί δηλαδή που είναι εγκατεστημένο το πρόγραμμα.
-
Πού τα σώζει και πώς μπορώ να σας εμφανίσω τισ φώτο? Δεν πρέπει να τις ανεβάσω στο ίντερνετ?MS, απάντηση?
-
Πού τα σώζει και πώς μπορώ να σας εμφανίσω τισ φώτο? Δεν πρέπει να τις ανεβάσω στο ίντερνετ?
MS, απάντηση?
τις αποθηκεύει στο φάκελο που είναι εγκατεστημένο το παιχνίδι. Εγώ στη συνέχεια τις ανεβάζω στο briefcase.pathfinder.gr
-
Δηλαδή δεν κατάφερες καν να το κάνεις install?Ακριβώς!
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
τις αποθηκεύει στο φάκελο που είναι εγκατεστημένο το παιχνίδι. Εγώ στη συνέχεια τις ανεβάζω στο briefcase.pathfinder.grΈγινα μέλος στο pathfinder. Τώρα πώς ανεβάζω?
-
Ακριβώς!
Έχεις windows messenger να συνομιλήσεις με τον spiro?
-
Ακριβώς!
Έχεις windows messenger να συνομιλήσεις με τον spiro?
ενταξει βρεθηκε ακρη
-
τις αποθηκεύει στο φάκελο που είναι εγκατεστημένο το παιχνίδι. Εγώ στη συνέχεια τις ανεβάζω στο briefcase.pathfinder.gr
Έγινα μέλος στο pathfinder. Τώρα πώς ανεβάζω?
MS?
-
Έγινα μέλος στο pathfinder. Τώρα πώς ανεβάζω?
MS?
kane login και ψαξε λιγο πως θα τις κανεις upload, δεν ειναι δυσκολο
-
Τhe great Ayrton Senna
Συγνώμη για την ακαταλληλότητα του αρχειου αυτου σε σχεση με το περιβαλλον, απλα εκανα μια δοκιμη με τον Σπυρο! -
A1- Ring 2002
**Kυριακή 19/6/2005 **
23:00 - 23:45 Practice 4
23:45 - 00:20 Qualifying
00:20 - 00:30 Warm Up
00:30 Das Rennen (14 laps)
Server: Fire_Bro
Room name: 4T FORUM
Room password: championship
6ος Αγώνας AUSTRIA 2002 (REMATCH) 25 (ΣΑΒΒΑΤΟ) ΙΟΥΝΙΟΥ 2005