-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Aν σου αρέσει υπάρχει και το cagiva canyon 500 και 600 με το μοτέρ από το ΧΤ...
http://www.beaudrymotorsports.com/image ... canyon.jpg
νομίζω πολύ όμορφη και πιο σπάνια μηχανή ενώ τώρα έχει σίγουρα κάτω από 2 χιλάρικα...Δεν το εχω πολυ δει στο δρομο... (αυτο ειναι καλο ή κακο?)
Μοτερ απο ΧΤ? Στανταρ αυτο?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Δεν το εχω πολυ δει στο δρομο... (αυτο ειναι καλο ή κακο?)
Μοτερ απο ΧΤ? Στανταρ αυτο?Πιστεύω λόγω Hellinmoto τότε...Ήταν αρκετά φτηνή και σαν καινούργια, αν θυμάμαι καλά, αλλά είχε τα γνωστά προβλήματα ποιότητας των cagiva.
Ναι είναι το γνωστό μοτέρ 500 και 600cc από ΧΤ με το διπλό λαιμό μπροστά.
-
Λείπει κάτι krusestern ή είναι η ιδέα μου? Εαν θέλεις να σβήσεις οπωσδήποτε,σβήσε και τη δικη σου παρέμβαση με τα πράσινα γραμματάκια.
-
xenos
ρε συ 4 χιλιαρικα το 500αρι ειδικα ειναι απατη
λιγοτερο απο 5 αν θυμαμαι καλα εκανε καινουργιο
παντως πιο φτηνο πρεπει να'ναι το 400αρι, νομιζω ομως πως το 500αρι ειναι η χρυση τομη.. δηλαδη αν το'χεις αποφασισει οτι εχεις απορριψει το ΑΧ που ειναι entry level αλλα ισως και καλυτερο για πολη απ'ολες τις αποψεις και αφου θες για πολη και σε χαμηλη τιμη, ειναι μια παρα πολυ καλη επιλογη χωρις εκπληξεις.. παντως το freewind ειναι αρκετα φθηνο νομιζω, δηλαδη αν παει καλα σε αξιοπιστια που δεν το γνωριζω, θα ελεγα η τιμη του ειναι ευκαιρια σ'αυτο που ψαχνεις (οπως και ο πηγασος της απριλια) -
Ο χρήστης skye έγραψε:
xenosρε συ 4 χιλιαρικα το 500αρι ειδικα ειναι απατη
λιγοτερο απο 5 αν θυμαμαι καλα εκανε καινουργιο
παντως πιο φτηνο πρεπει να'ναι το 400αρι, νομιζω ομως πως το 500αρι ειναι η χρυση τομη.. δηλαδη αν το'χεις αποφασισει οτι εχεις απορριψει το ΑΧ που ειναι entry level αλλα ισως και καλυτερο για πολη απ'ολες τις αποψεις και αφου θες για πολη και σε χαμηλη τιμη, ειναι μια παρα πολυ καλη επιλογη χωρις εκπληξεις.. παντως το freewind ειναι αρκετα φθηνο νομιζω, δηλαδη αν παει καλα σε αξιοπιστια που δεν το γνωριζω, θα ελεγα η τιμη του ειναι ευκαιρια σ'αυτο που ψαχνεις (οπως και ο πηγασος της απριλια)Λοιπον, εψαξα τις αγγελιες και βλεπω τα εξης (οι καλυτερες τιμες):
-ΧΤ 400cc | '95-'97 : 1500-2000
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Λείπει κάτι krusestern ή είναι η ιδέα μου? Εαν θέλεις να σβήσεις οπωσδήποτε,σβήσε και τη δικη σου παρέμβαση με τα πράσινα γραμματάκια.Ναι, λείπει η (ξανά) ειρωνική σου απάντηση στην ερώτησή μου 'σε τι χρειάζεται η ειρωνία σε ένα θέμα που κάποιος ρωτάει τι μηχανάκι να πάρει'. Και, σε παρακαλώ, όχι υποδείξεις. Πάμε παρακάτω.
-
Εγώ βλέπω στα πράσινα γραμματάκια μια ερώτηση του τύπου 'για κάντο μας λιανα' και όχι 'σε τι χρειάζεται η ειρωνία σε ένα θέμα που κάποιος ρωτάει τι μηχανάκι να πάρει' .
Και επειδή δε μου αρέσει να βλέπω παρεμβατικά πράσινα γραμματάκια χωρίς λόγο , ας πάμε παρακάτω.
-
xenos
Οι τιμές ακούγονται παραπλήσιες αλλά η συντήρηση κοστίζει πολύ περισσότερο στις τετρακύλινδρες...
Τα artesia (ΧΤ400) θέλουν περισσότερη προσοχή γιατί παίζει να είναι και αρκετά παλιότερα με πρώτη άδεια το 95-96...Τι εμπειρία έχεις από μοτοσυκλέτες;
Μην αποκλείεις και το μικρούλι το serow (XT225), αφού κοιτάς και τα on-off, το οποίο στην τελευταία έκδοση με τα δυο δισκόφρενα είναι ιδιαίτερα ευχρηστο και οικονομικό.
http://goobike.com/learn/time/0506/1020243/img/01_l.jpg -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
xenos
Τι εμπειρία έχεις από μοτοσυκλέτες;Ειχα πολλα χρονια μικρο μηχανακι, αλλα εχω οδηγησει κατα καιρους μεγαλυτερα (καλα, μην φανταστεις τπτ θηρια )
Μην αποκλείεις και το μικρούλι το serow (XT225), αφού κοιτάς και τα on-off, το οποίο στην τελευταία έκδοση με τα δυο δισκόφρενα είναι ιδιαίτερα ευχρηστο και οικονομικό.
http://goobike.com/learn/time/0506/1020243/img/01_l.jpgΞερεις τι γινεται? Πρωτα απ'ολα δεν μου αρεσει καθολου!
Το μηχανακι θα το παρω για καθημερινη χρηση, γιατι εχω βαρεθει να πηγαινω αποσταση 5 χλμ σε 20'!
Θελω να ειναι αξιοπιστο, να θελει λιγα σε συντηρηση και να πηγαινει παντου. (τπτ διακοπες κλπ)Εχω κανει πολλες βολτες με το ΧΤ660Χ και μου αρεσει πολυ!
τι προτείνετε ?