-
ΟΚ!
ΗΤΑΝ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ.
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΕΚΤΟ.Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
-
Kαλημέρα!Όπως και να έχει το θέμα της ενημέρωσης,πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν.Μας χάρισαν θέαμα,και περάσαμε ένα πολύ πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο!!Και του χρόνου να είμαστε καλά!
-
Συγχαρητήρια κ. Κυριακόπουλε για την αντίδραση!
΄καλημερα σολους
Στρ -
Ωραίος αγώνας, καλός καιρός και πολύς κόσμος αλλά μόνο την Κυριακή....Στα πιτς με πολύ καλή παρέα που εκτός από τον πατέρα μου ήταν ο APR,ο υιός Βασίλης,ο Γ. Κυριακόπουλος και από την άλλη πλευρά το Ξανθάκος-Καραθανάσης team....
Στα του αγώνα θα πω μόνο για την δική μου κατηγορία (Ν2) ότι έγινε μεγάλη μάχη σε όλες τις θέσεις κάτι που φανερώνει το υψηλό επίπεδο σε αυτήν την κατηγορία με οδηγούς που πάνε στο όριο και πάνω από αυτό...Σε προσωπικό επίπεδο παρά το γλίστρημα στην Κ2 και την παρολίγο τούμπα λίγο παραπάνω είμαι ικανοποιημένος με την επίδοση μου αλλά περισσότοερο ικανοποιημένος είμαι που ευχαρίστησα μυημένους θεατές σε όλη τη διαδρομή... ...
Ευχαριστώ τον κ. Χρίστο και τον Βασίλη τόσο για την παρέα όσο και για τον εξοπλισμό που 'δανειστήκαμε'...Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μου που με εμψύχωσαν με τις εκδηλώσεις τους σε όλο το μήκος της διαδρομής (JTGANG κ.α.)...
Πάμε τώρα μάλλον για Δημητσάνα να δοκιμάσουμε και το αυτοκίνητο...
-
ΕΥΓΕ ΣΠΥΡΕΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάντα τέτοια και διασκεδαστικά !!!!!
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
ΕΥΓΕ ΣΠΥΡΕΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πάντα τέτοια και διασκεδαστικά !!!!!
Ευχαριστώ πολύ Άγγελε!!!
-
Ο χρήστης mouri έγραψε:
ΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ SITE ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΕΙΡΑ?Και εγώ απορώ. Μάλλον ήρθαν και σίγουρα έφυγαν πριν την εξέταση των ενστάσεων και την απονομή.
Υπάρχει και δελυτερο λάθος στο συγκεκριμένο κείμενο.
Στη Ν1 νικητής δεν είναι 'ο συνήθης ύποπτος', Άρης Λυκουρέσης αφού τέθηκε εκτός αγώνα όπως και ο Παναγουλόπουλος (και οι δύο για μπλοκέ), αλλά ο 'DELIS' και δεύτερος ο Λύρος.
Όταν και οι δύο πρώτοι μιας κλάσης ακυρώνονται, πρέπει τουλάχιστον να αναφέρεται, και όχι να περνάει έτσι... ο κόσμος πρέπει να τα μαθαίνει ΟΛΑ.
Παιδιά ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Είναι κρίμα να γίνονται τέτοια λάθη και παραλήψεις...ε την εμφανιση του Κυριτση που σημερα απο οτι εμαθα τον πεταξαν εκτος λογω οτι ηταν φαρδυτερος κατα 1 ποντο και οχι μονο(ηταν και περυσι ετσι?????ε?????????????)
borbos επειδή είσαι ένθερμος υποστηρικτής του Ξανθάκου (και καλά κάνεις) δεν υπάρχει λόγος να είσαι τόσο εριστικός και να ρίχνεις λάσπη σε κανένα αφήνοντας υπονοούμενα για πέρσι, πρόπερσι κτλ. Αν θες πολύ ευχαρίστως να αρχίσουμε ένα τέτοιου επιπέδου διάλογο, που να είσαι σίγουρος πως δε θα βγάλει πουθενα...
ηταν φαρδυτερος κατα 1 ποντο και οχι μονο
Το 'και οχι μονο' μπορείς να μου το εξηγήσεις; Α και δεν ήταν ένας πόντος αλλά 0,6 (αν σου λέει τίποτα).
-
μπράβο Κώστα. Ο 'Delis' το έγραψε από... χθες στο evoclub.gr και μου είχε κάνει πολύ εντύπωση που δεν αναφέρθηκε οτι και οι δύο μπροστάρηδες στα Ν/1 κοπηκαν !!! και μάλιστα για μπλοκέ !! στα Ν/1 δεν έχει ομολογκέ μπλοκέ, γι 'αυτό ?
και χίλια μπράβο του που... έκανε ένσταση !!!
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
και χίλια μπράβο του που... έκανε ένσταση !!!Που φτάσαμε... να πρέπει να κάνεις ένσταση, για να καταλάβεις την θέση που σου αρμόζει...
-
kostas_20vt οντως ειμαι οπαδος του ξανθακου αλλα δεν ριχνω εγω λασπη σε κανεναν,οι ιδιοι οι αγωνιζομενοι 'λασπονουν' το ονομα τους με τις πραξεις τους.το και οχι μονο που ειπα ειναι γιατι υπηρχε και αλλο παραπτομα στο αυτοκινητο που ανετα θα τον εβρισκαν και θα τον πετουσαν ετσι κι αλλιως αλλα στον τεχνικο ελεχγο βρηκαν πρωτα οτι ηταν φαρδυτερος και δεν συνεχισαν τον ελεχγο για τα υπολοιπα.ειπα οτι ηταν 1 ποντο χοντρικα το ξερω ποσο ηταν γιατι ημουν μπροστα,στο 0,4 κολησες εσυ?εγω απλα γινομαι εριστικος μηπως καποια στιγμη καθαρισουν οι αγωνες απο την 'λασπη'που οι ιδιοι δημιουργουμε.
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
kostas_20vt οντως ειμαι οπαδος του ξανθακου αλλα δεν ριχνω εγω λασπη σε κανεναν,οι ιδιοι οι αγωνιζομενοι 'λασπονουν' το ονομα τους με τις πραξεις τους.το και οχι μονο που ειπα ειναι γιατι υπηρχε και αλλο παραπτομα στο αυτοκινητο που ανετα θα τον εβρισκαν και θα τον πετουσαν ετσι κι αλλιως αλλα στον τεχνικο ελεχγο βρηκαν πρωτα οτι ηταν φαρδυτερος και δεν συνεχισαν τον ελεχγο για τα υπολοιπα.ειπα οτι ηταν 1 ποντο χοντρικα το ξερω ποσο ηταν γιατι ημουν μπροστα,στο 0,4 κολησες εσυ?εγω απλα γινομαι εριστικος μηπως καποια στιγμη καθαρισουν οι αγωνες απο την 'λασπη'που οι ιδιοι δημιουργουμε.Αμήν....Οι αναβάσεις αιμορραγούν....Γέμισε μπανανιές στα πιτς χθές και προχθές...
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
οι ιδιοι οι αγωνιζομενοι 'λασπονουν' το ονομα τους με τις πραξεις τους.Δεν το βλέπω έτσι, αλλά πάμε παρακάτω
το και οχι μονο που ειπα ειναι γιατι υπηρχε και αλλο παραπτομα στο αυτοκινητο που ανετα θα τον εβρισκαν και θα τον πετουσαν ετσι κι αλλιως
Αφού είσαι τόσο σίγουρος ότι στο αυτοκίνητο υπήρχε κάτι μεμπτό, γιατί δε το λες ευθέως; Να μάθουμε και εμείς αυτό που ξέρεις...
ειπα οτι ηταν 1 ποντο χοντρικα το ξερω ποσο ηταν γιατι ημουν μπροστα,στο 0,4 κολησες εσυ?
Αφού ήσουν και μπροστά, δεν υπήρχε λόγος να γράψεις χοντρικά. Δεν κόλλησα πουθενά!
εγω απλα γινομαι εριστικος μηπως καποια στιγμη καθαρισουν οι αγωνες απο την 'λασπη'που οι ιδιοι δημιουργουμε.
Δε νομίζω πως καταφέρνεις τίποτα με αυτόν το τρόπο...
-
ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΜΕ .ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο Kostas 20vt ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο BORBOS , ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ , ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ .......
ΝΑSS ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ?
-
Φίλε kostas_20vt το αυτοκίνητο ήταν ΚΑΙ πιο χαμηλό.......
-
ΣΠΥΡΟ , ΗΡΕΜΙΣΕ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .
ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΠΑΙΧΤΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΟΣ , ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΑΝ Ν1 , ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ VALEO , KAI ΗΤΑΝ SACHS , ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ ΟΠΩΣ , ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΕΝΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΘΩΛΟΣ , ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΣΠΟΗΛΕΡ , ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΟΛΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ , ΠΟΥ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΔΗΓΟΥΣ , ΑΠΛΑ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΖΑΜΑΦΟΥΤΙΣΤΕΣ , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ! -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Φίλε kostas_20vt το αυτοκίνητο ήταν ΚΑΙ πιο χαμηλό...Δε νομίζω ότι χρειάζονται...
Προφανώς σε αυτό αναφέρεται και ο borbos.
Απο αυτά που ξέρω εγώ δεν τέθηκε θέμα ύψους.
Εσείς πως το γνωρίζετε ότι δεν ήταν σύννομο; Είσασταν παρόντες στον έλεγχο; -
ΕΙΧΑΝ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΘΟΛΟΙ
-
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
Φίλε kostas_20vt το αυτοκίνητο ήταν ΚΑΙ πιο χαμηλό...
Δε νομίζω ότι χρειάζονται...
Προφανώς σε αυτό αναφέρεται και ο borbos.
Εσείς πως το γνωρίζετε ότι δεν ήταν σύννομο; Είσασταν παρόντες στον έλεγχο;Δεν πήγαιναν σε εσένα τα ,ετσι για να μην παρεξηγηθώ....Οσον αφορά το ύψος μετρήθηκε και ήταν οριακός...πράγμα που σου δίνει δίκιο και εγώ έκανα λάθος πριν....και ναι εκεί παραπέρα ήμουν..
-
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
Εσείς πως το γνωρίζετε ότι δεν ήταν σύννομο; Είσασταν παρόντες στον έλεγχο;Τέθηκε θέμα ύψους γι΄αυτό και μετρήθηκε και βρέθηκε οριακά σωστό, αλλά η μέτρηση έγινε (πως να το πω ευγενικά για να μη θυμώσεις ; ). Αν το λευκό είχε τα φτερά του κόκκινου δε θα ήταν σωστό.
Όσο για το φάρδος του αυτοκινήτου, τι 0,6 τι 10,0 χιλιοστά το θέμα είναι ότι ήταν παράνομος, δεν υπάρχει λίγο έγκυος, ή είναι ή δεν είναι.Κάτι ακόμα, μπορεί όλες οι ας τις πούμε παρατυπίες να μη φαίνονται με το μάτι αλλά να 'ακούγονται' με το αυτί.
Μην υποτιμάει κανείς τους θεατές, μερικοί έχουν τόσα χρόνια παρακολούθησης που κάτι καταλαβαίνουν.Κι αν το δούμε από άλλη οπτική, ο Ξανθάκος κέρδισε και μετά έκανε την ένσταση (έτσι είναι το σωστό κατά τη γνώμη μου) οι πιό πίσω από τον Κυρίτση γιατί να χάνουν βαθμούς δηλαδή ο ιδρώτας (και τα χρήματα στο τέλος τέλος) του Παντελάκη του Βαρνακιώτη (πολύ καλό το σώσιμο που έκανε στο πρώτο ανέβασμα, έστω και με τη βοήθεια της μπαριέρας) του 'Καταραμένου' δε μετράει;
Προσωπικά σταματώ εδώ, δεν είχα σκοπό να γράψω αλλά αν διαβάσει κάνεις που δεν ήταν εκεί αυτά που γράφονται εδω μέσα θα νομίσει ότι κάποιος σφάχτηκε χωρίς λόγο. Αυτά φυσικά δεν ίσχύουν μόνο στη Ν3 αλλά γενικά σε όλα τα 'Ν' με κάποιους που επιμένουν να είναι πιο ίσοι από τους ίσους.
-
Aν και δεν γνωρίζω τα διαπλεκόμενα πήρα το θάρρος να μιλήσω. (Ίσως μου βγει σε κακό... ) Έτυχε κάποιος αγωνιζόμενος να είναι 6 χιλιοστά φαρδύτερος. Αυτό σημαίνει ότι έγινε οπωσδήποτε επίτηδες?? Δηλαδή πόσο μεγάλο ήταν το κέρδος του από 6 χιλιοστά φάρδους? Φτάνουν για να τον κάνουν νικητή? Δεν νομίζω πως κάποιος αγωνιζόμενος θα το έκανε αυτό επίτηδες! Μη βγιάζεστε να ρίξετε λάσπη!
5η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ - 11,12/6/05