-
Δεν ξενερώνουμε ποτε...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Οχι ρε παιδια....μια χαρα ειναι στο τριπορτο.... για ταξιδι.... δεν ανοιγει και η πορτα (δεν υπαρχει)
εγω πως το βαζω
Δεν μας ενδιαφέρει
-
σωπα.....
-
Στο Βρετανικό Εβο σίγουρα το έθαψαν (σχετικώς - απλά λένε ότι δεν είναι πολύ exciting ).
Απο εμπειρίες φίλων, οι τρείς πόρτες είναι 'κατάρα' με την έννοια ότι πρέπει να σου βγαίνει η μέση στο βάλε-βγάλε του καθίσματος κτλ. Ωστόσο, επειδή η σύζυγος έχει βαρετό οικογενειακό, με 5 ( ) πόρτες, βολεύομαι. Και σίγουρα καλύτερα απ'ότι με το Ζ!
(Hint για drift lovers )
-
Ρε παιδιά έχει κανείς ιδέα περι κατανάλωσης????? Αν το ΤΤ καταναλώνει 13 - 15 λίτρα/ 100ΚΜ... το S3 πιο βαρύ, με τετρακίνηση και πιο πιεσμένο κινητήρα δεν θα είναι 18+????
-
Η μέση καταναλωση που δινει το εργοστάσιο ειναι πολυ μικρη για τα δεδομενα του αυτοκινητου, 9.1
Συνηθως βαζεις ενα +1.5-2.0 για να εισαι μεσα.Αν ειναι οντως ετσι και σε αυτη την περιπτωση,ειναι παρα πολυ καλα πιστευω.
-
Αποκλείεται.
-
ποιό πράγμα?
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η μέση καταναλωση που δινει το εργοστάσιο ειναι πολυ μικρη για τα δεδομενα του αυτοκινητου, 9.1Συνηθως βαζεις ενα +1.5-2.0 για να εισαι μεσα.Αν ειναι οντως ετσι και σε αυτη την περιπτωση,ειναι παρα πολυ καλα πιστευω.
Το απλό Α3 Quattro TFSi με τα 200 άλογα κάτω από 10 καίει μόνο σε ταξίδι και γενικά σε χαλαρή οδήγηση χωρίς συνεχείς αυξομειώσεις ταχύτητας, ενώ είναι και [λίγο] ελαφρύτερο. Με +65 άλογα και +7 kgm ροπής, το 9.1 είναι υπερβολικά αισιόδοξο.
Πάντως σε σχέση με Subaru/Mitsu μια χαρά (θα) είναι.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ρε παιδιά έχει κανείς ιδέα περι κατανάλωσης????? Αν το ΤΤ καταναλώνει 13 - 15 λίτρα/ 100ΚΜ... το S3 πιο βαρύ, με τετρακίνηση και πιο πιεσμένο κινητήρα δεν θα είναι 18+????12.3 lt/100km μας είχε βγάλει εμάς το νέο ΤΤ 2.0TFSi (2 άτομα) με περιστασιακά ανοίγματα, ενώ ήταν και άστρωτο. Άρα η κατανάλωση αυτή δεν είναι ενδεικτική για 'everyday use' και ένα 11.5 θεωρώ πως είναι εφικτό χωρίς μεγάλη προσπάθεια (ασχέτως αν σε προδιαθέτει να το πατάς).
-
Ενα 11.5 για μεσα στην πολη,νομιζω δεν ειναι καθολου μα καθολου ασχημα για ενα αυτοκινητο 265 ίππων.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ενα 11.5 για μεσα στην πολη,νομιζω δεν ειναι καθολου μα καθολου ασχημα για ενα αυτοκινητο 265 ίππων.11,5 με 265 τετρακίνηση και βάρος μέσα στην πόλη, δεν νομίζω να βγαίνει. Για πόλη και δεδομένα Αθήνας που συγκρίνετε οι περισσότεροι νομίζω 13-15 θα είναι λογική κατανάλωση. Έξω, ωστόσο, τα 10 μπορεί άνετα να τα έχει και όχι απαραίτητα τελείως αργά...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ενα 11.5 για μεσα στην πολη,νομιζω δεν ειναι καθολου μα καθολου ασχημα για ενα αυτοκινητο 265 ίππων.
11,5 με 265 τετρακίνηση και βάρος μέσα στην πόλη, δεν νομίζω να βγαίνει. Για πόλη και δεδομένα Αθήνας που συγκρίνετε οι περισσότεροι νομίζω 13-15 θα είναι λογική κατανάλωση. Έξω, ωστόσο, τα 10 μπορεί άνετα να τα έχει και όχι απαραίτητα τελείως αργά...
Αν πηγαίνεις μέχρι 120 και δεν τουρμπίζει το αυτοκίνητο θα δεις και πολύ κάτω από 10 στην εθνική. Mέσα στην πόλη με μαλακό πόδι είναι εφικτά τα 11,5λιτρα.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
11,5 με 265 τετρακίνηση και βάρος μέσα στην πόλη, δεν νομίζω να βγαίνει. Για πόλη και δεδομένα Αθήνας που συγκρίνετε οι περισσότεροι νομίζω 13-15 θα είναι λογική κατανάλωση. Έξω, ωστόσο, τα 10 μπορεί άνετα να τα έχει και όχι απαραίτητα τελείως αργά...
Αν πηγαίνεις μέχρι 120 και δεν τουρμπίζει το αυτοκίνητο θα δεις και πολύ κάτω από 10 στην εθνική. Mέσα στην πόλη με μαλακό πόδι είναι εφικτά τα 11,5λιτρα.
Να διευκρινίσω ότι τo 11.5 τα έγραψα αναφερόμενος στο ΤΤ, με βάση το 12.3 που είδα εγώ, και όχι για το S3. Κατά τ' άλλα καμία αντίρρηση στα όσα γράφετε - παρόλο που ο ΤFSi 'τουρμπίζει' με το καλημέρα.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Αν πηγαίνεις μέχρι 120 και δεν τουρμπίζει το αυτοκίνητο θα δεις και πολύ κάτω από 10 στην εθνική. Mέσα στην πόλη με μαλακό πόδι είναι εφικτά τα 11,5λιτρα.Τα 11,5 λίτρα μέσα στην πόλη με 265 και τετρακίνηση, μάλλον θέλουν ανοιχτές λεωφόρους και όχι οδήγηση 'πόλης' όπως την εννοούμε γενικά. Π.χ. κάνα βράδυ, με Συγγρού και Κηφισίας φυσικά και είναι εφικτότατα τα 11,5. Βέβαια, εκεί μπορεί να σε πιάσει να το λιώσεις και όχι να κάνεις εφαρμογή οικονομικού cruising!!!
Πάντα με βάση τις δικές μου εμπειρίες με τον 1.8Τ με 180 και μόνο πρόσθιους τροχούς και τις μαρτυρίες των 2.0ΤFSi που μου έχουν στείλει στοιχεία.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πάντα με βάση τις δικές μου εμπειρίες με τον 1.8Τ με 180 και μόνο πρόσθιους τροχούς και τις μαρτυρίες των 2.0ΤFSi που μου έχουν στείλει στοιχεία.
Μπράβο. Εσύ που οδηγάς 1.8Τ τι καταναλώσεις βλέπεις μέσα στην πόλη?
Εγώ με το RAV4 πάντως με ελαφρύ πόδι και μόνιμη 4κίνηση (όχι turbo) βλέπω κάτω από 11,5. -
για δειτε και την υπογραφή μου και μετά μιλήστε για καταναλώσης
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
για δειτε και την υπογραφή μου και μετά μιλήστε για καταναλώσηςΞέχασα τι έχεις εσύ... CTR ή καμία σχέση?
-
κλικ στην υπογραφή του
-
Το πρόβλημα δεν είναι το νούμερο φίλε meco, όσο το τι εννοούμε πόλη. Για μένα, πόλη είναι κάθε διαδρομή που δεν φεύγω από τα όρια της Θεσσαλονίκης ολόκληρης, π.χ. συμπεριλαμβανομένου και του Πανοράματος, της Περιφερειακής, κλπ.). Για τον zardoz, πόλη είναι μόνο η Θεσσαλονίκη, χωρίς καν την Περιφερειακή. Για άλλους που μένουν σε πιο μικρές πόλεις συνήθως, πόλη είναι μόνο το κέντρο, δηλαδή μόνο Αριστοτέλους-Τσιμισκή και τα στενά.
Στο δικό μου βλέπω στην πόλη:
α) Με τον δικό μου ορισμό-------->9-10 περίπου
β) Με τον ορισμό του zardoz------>11 περίπου
γ) Με τον τρίτο ορισμό------------->13Δεν πηγαίνω τελείως οικονομικά, υπάρχουν πολλά ανοίγματα, ειδικά σε ανηφορικά κομμάτια, όπου πηγαίνω κομμάτια! Επίσης, μπλέκω σε πολλή κίνηση σε αρκετά σημεία κάθε μέρα, επίσης χρησιμοποιώ πολλά στενά κάθε μέρα, αλλά και σε ανοιχτούς δρόμους μπορεί να πηγαίνω με 80 και 6η και να φτάσω στο τέλος της ημέρας με μέση κατανάλωση 8. Καταλαβαίνεις τώρα που είναι το ζήτημα;
Το S3 φαντάζομαι θα είναι σαφώς βενζινοβορότερο σε συνθήκες πόλης. Σε συνθήκες ταξιδίου όμως, μπορεί άνετα να συναγωνίζεται το δικό μου (7 μέχρι και 8,5 σε πολύ οικονομικές καταστάσεις) αν έχει μια πιο μακριά 6η. Τετρακίνηση, βάρος, κυβικά και αυξημένη πίεση στο τούρμπο όμως μπορεί να μη βοηθάνε, σίγουρα στην πόλη δεν βοηθάνε.
Audi S3 2006